op vakantie met een camper deel 2

op vakantie met een camper deel 2
Na die heerlijke orgie van de afgelopen nacht werd ik wakker. Ik dacht gelijk aan al die heerlijke orgasmes en al dat lekkere zaad van de afgelopen nacht en werd alweer geil. Henk lag nog te slapen en ik besloot hem wakker te maken met een heerlijke pijpbeurt. Ik nam zijn nog slappe lul in mijn mond en begon lekker te sabbelen. Al gauw werd hij stijver en stijver en toen hij wakker werd duwde hij mijn hoofd stevig tegen zich aan. Het duurde niet lang voor hij lekker diep in mijn keel zat en Henk kreunde… Jezus onverzadigbare slet ben je ook he…. Ik likte aan zijn ballen en hij duwde me van zich af….. Kom maar op mijn lul zitten dan schatje….. dan mag je me naar de zevende hemel neuken…. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en terwijl hij lekker mijn tepels bewerkte begon ik hem heerlijk te berijden…. Hoe harder hij aan mijn tepels trok hoe harder ik reed en brullend kwamen we samen heerlijk klaar…. De hele camper rook naar sex, geil en zweet…. Ik liet me over hem heen zakken, zijn lul was nog lekker stijf en nadat we weer op adem waren gekomen begon hij weer langzaam te bewegen.

Zometeen komt dat stel uit Utrecht, die slet wil nu toch ook wel eens in haar kontje geneukt worden. Hmmm ik heb wel wat speeltjes bij me die we kunnen gebruiken om haar kontje wat op te rekken… zei ik genietend. Heb je ook je strapon bij je sletje? gromde Henk… ja natuurlijk… maar je weet het als ik die om heb kan ik maar op een manier neuken… keihard zoals ik zelf ook geneukt wil worden lachte ik… Ik weet niet of ze dat al kan hebben. Henk lachte terwijl hij langzaam bleef bewegen…. Ja maar zo geil als jij bent… is niet normaal hoor Jo, wel lekker….. maar zo geil heb ik nog geen vrouw meegemaakt…. Hij vertelde me hoe geil hij het vond om te zien dat ik gisteren in drie gaten tegelijk werd geneukt… wetende dat ik straks toch weer met hem naar de camper ging….. Wetende dat er aantal van die mannen zou denken.. hmmm sliep ze maar bij mij vannacht….. En hij kletste maar door, nog steeds mij op een rustig tempo neukend. Hoe geiler zijn praatjes werden, hoe geiler ik werd en uiteindelijk kwam ik ook licht schokkend klaar…. hmmm heerlijk schatje dit….

Opeens hoorde we geklop op de deur, het stel uit Utrecht. Ik riep dat ze binnen konden komen, de deur was niet op slot. Ze hadden een lekker ontbijt meegenomen maar toen ze ons zo op het bed zagen liggen kwamen ze snel bij ons liggen. De man kwam bij mij liggen, zij bij Henk. Goedemorgen buurvrouw zei de man en gaf me een lekkere tongzoen… Hmmm lekker buurman…. gromde ik en ging op mijn rug liggen. Hij speelde eerst met mijn tieten en al gauw begon hij heerlijk mijn kutje te beffen. Godsklere, jullie zijn alweer even bezig zeker….. riep hij uit en ik lachte…. Ja…. lekker zaad he van Henk…. Ik wil wel eens weten hoe dat smaakt in combinatie met het jouwe….. Hij begon me gelijk driftig te neuken….. Hij wilde mijn kutje met alle plezier volspuiten !

Ondertussen had Henk mijn koffertje met speeltjes gepakt en hij lag de buurvrouw voor te bereiden om ze stuk voor stuk in haar kontje te krijgen….. eerst veel glijmiddel en een flinke spuit olie in haar kontje… toen begon hij haar voorzichtig te vingeren, met zijn andere hand met haar kutje spelend. Ze was erg nauw en kon zich niet erg ontspannen… Henk besloot haar eerst lekker te neuken, na een orgasme ging het ontspannen vaak een stuk beter. Al gauw lagen we allebei flink te kreunen en te hijgen terwijl we allebei flink geneukt werden…. Ik kwam al snel weer klaar, de buurman had zo’n geweldige grote pik….. heerlijk !!! Terwijl ik klaarkwam hield de buurman het ook niet meer en met een diepe zucht spoot hij mijn kutje vol….. OOooow….. slet! Brulde hij uit en begon zijn zaad uit mijn kutje te zuigen…. nu smaak je nog lekkerder en hij gaf me weer een diepe tongzoen… Hmmmm zeker lachte ik en gaf ook Henk een tongzoen… proef eens lekker ding! De buurvrouw wilde ook proeven dus ik ging met mijn kutje boven haar mond hangen. Het zaad droop eruit en gretig ving ze alles op. Henk wreef keihard over haar klitje terwijl hij diep in haar zat en al snel kwam zij ook heftig klaar…..

Henk trok zich terug en ik ging tussen haar opgetrokken benen zitten.. Ik begon haar kutje te likken en haar geil door haar bilnaad te smeren. Waar Henk moeite had om zijn vinger in haar kontje te duwen had ik al snel twee vingers in haar kontje zitten. Ze gilde het uit, het deed zeer! Maar toen ik mijn vingers gewoon rustig liet zitten ontspande ze weer en vond ze het toch wel lekker. Ik begon langzaam te bewegen en ze draaide met haar onderlichaam… Steeds dieper ging ik, steeds sneller en al gauw zaten er drie vingers in. Ik spreidde ze steeds een beetje meer en al snel was ik haar hard aan het neuken met mijn vingers….. Hmmm tijd voor het eerste speeltje…. Ik duwde een kleine butplug naar binnen…. hou die maar even in schatje… dan verruilen we hem zo voor een grotere…. Allemaal geen probleem binnen no time zat de grootste en dikste diep in haar kont…. Ga nou een lopen stelde ik voor en terwijl ze liep begon ze steeds harder te kreunen… wow dit is echt heerlijk….. Ik lachte naar haar…. ik doe hem weleens aan als we uitgaan. Dat ga ik lekker dansen en loopt het geil binnen no time mijn kutje uit….. Dat snap ik zei ze en we begonnen samen te dansen…. De mannen beviel het uitzicht wel, ze lagen op bed zichzelf af te trekken…. Ik trok de butplug eruit en pakte een van mijn vibrators…. Ik duwde hem diep in haar kontje en zette hem daarna op de hoogste trilstand… Ze moest weer gaan liggen, kon niet blijven staan en ik zei haar op haar knieen te gaan zitten….. Dat deed ze gewillig en terwijl ze zichtbaar lag te genieten hoe haar kontje verwend werd knipoogde ik naar Henk en haalde de strapon uit mijn koffertje….. Ik deed hem snel om, en aangezien het een dubbele is duwde ik de andere helft diep in mijn eigen soppende kutje….
Ik ging achter haar zitten en spreidde haar schaamlippen….. langzaam duwde ik de dildo in haar kutje en begon haar met rustige diepe halen te neuken…. de vibrator in haar kontje heen en weer halend… Ze gilde het uit…. neuk me maar slet!! Harder, dieper….. in allebei mijn gaten… Binnen no time was ik haar keihard in haar kutje aan het neuken terwijl Henk haar kont steeds harder en dieper met de vibrator verwende…. De buurman kwam achter mij zitten en begon mij in mijn kontje te neuken… Het gevoel van die dikke lul in mijn kont, de strapon waar we allebei keihard door geneukt werden…. Brullen spoot ik mijn geil over haar ook al drijfnatte kutje…… We gilden het allebei uit maar toen ik zag dat ze bijna klaarkwam trok ik me terug…… Tijd voor een echte pik in je kontje schat!!!! En Henk trok de vibrator ook terug. Gespannen keek de buurman toe….. Haar kontje stond nu wijd open en Henk begon haar zonder problemen diep te neuken….. Ze gilde het uit… OOoooowwwww…. dit is echt geil, neuk me Henk ! Zo hard als je kan, ontmaagd dat kontje maar…. en brullend kwam ze klaar.

Henk liet haar even bijkomen en trok zich terug… Hij wenkte de buurman en zelfs zijn dikke lul schoof makkelijk naar binnen…. Hij begon als een bezetene te pompen, haar billen roodgloeiend slaand. Allebei brulden ze het uit…. en triomfantelijk keken Henk en ik elkaar aan… Nou dat viel niet tegen schat lachte Henk en spoot wat glijmiddel in zijn sterretje….. Nou mag je mij nog wel even neuken…. Graag lachte ik en pakte de strapon….. Ik begon hem bruut en wild te neuken, zo hard als ik kon en trok hem ondertussen lekker af… Ik weet dat Henk daar helemaal wild van word en duwde mijn tieten in zijn rug…. Al snel begon hij te schokken en spoot zich tot de laatste druppel leeg….. Pfff…. zo geil schatje…. ik pompte gewoon door, nou mag jij mijn sletje eens spelen terwijl ik je neuk…… ik neuk die reet van je in tweeen geile hoer….. En ik bleef maar doorkletsen. Ik begon langzaam te trillen en te schokken… Henk schreeuwde me toe dat ik moest klaarkomen, Spuit die dildo zo hard onder dat ie uit je kut schiet!!!! Laat die hoerenkut maar gaan vuile snol! En ik begon nog harder te schokken en kwam zo heerlijk klaar. Zo intens, zo diep in mijn lichaam, ik voelde het ook echt door mijn hele lichaam…. Jammerend plofte ik op het bed neer… in de armen van Henk en samen keken we toe hoe de buurtjes uit hun dak gingen….. Het duurde niet lang voor de buurman zijn zaad in haar darmen schoot… de buurvrouw gaf en gil en kwam ook jammerend klaar….

Helemaal bezweet gaf ze me een dikke kus… bedankt lieverd….. vanaf nu ben ik ook nog een anaalsletje…. ik stond lachend op, kom we gaan ontbijten.
Terwijl we buiten in het zonnetje zaten, de opgedroogde geil en zaad vlekken over ons hele lichaam liepen er veel mensen langs…. Ze groeten allemaal erg vriendelijk… ik denk dat we die ookmaar beter moeten leren kennen lachte ik. Henk en de buurman schoten in de lach… pfff wat een onverzadigbare slet…. Ik lachte en haalde mijn schouders op… volgens mij vinden jullie dat echt niet erg…… Nee hoor, ik klaag niet lachte Henk….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir