A night at the opera

A night at the opera
“Vooruit Lieve, de babysit is er al!” riep ik naar de (nog steeds) gesloten badkamerdeur, ter-wijl ik de trap afdenderde. Te laat, uiteraard. De kinderen hadden de deur al geopend, en om-stuwd door onze viertallige kroost maakte Marijke haar intrede. Marijke, de oudste dochter van één van onze vrienden, is de vaste huisbabysit. Voor de kinderen is dat telkens een feest. Ze mogen een video gaan huren, een zakje chips eten en cola drinken. Op die manier kunnen wij met een gerust gemoed vertrekken.

Vandaag stond er iets bijzonder op het programma. Enkele dagen geleden kwam mijn baas mijn kantoor binnen. Dat gebeurt wel vaker, want het zijne is slechts twee deuren verder. Na-dat ik wat uitleg had gegeven over het jongste project waaraan ik werkte, zei hij: “Ik dacht dat je wel van klassieke muziek houdt!” Dat is uiteraard een understatement. Ik werk meestal met klassieke muziek op de achtergrond. Nu wilde het toeval dat de hele grote bazen (die ik uiter-aard nooit te zien krijg) vonden dat er wat moest gedaan worden aan de public relations (het chemisch bedrijf waarvoor ik werk heeft niet zo’n beste reputatie). Zij besloten dus om spon-sor te worden van de nationale opera. Bijgevolg krijgt ons bedrijf van elke voorstelling een aantal kaarten. Die worden natuurlijk eerst gereserveerd voor de belangrijke klanten, maar nu en dan schiet er nog wat over voor het personeel. Omdat mijn liefde voor klassiek algemeen bekend is, was ik blijkbaar de eerste die hiervan kon profiteren. Natuurlijk waren het niet zo-maar parterre kaarten, waar het “plebs” zit. Neen meneer, ons bedrijf doet de dingen zoals het hoort. De kaarten die aan klanten en personeel aangeboden worden, zijn kaarten van een loge, met uitstekende akoestiek, en een uitmuntend zicht op het toneel. Je kan er in alle rust, samen met de andere nobele genodigden, genieten van een glas champagne, terwijl de hemelse me-lodieën tot je doordringen, op een manier waar geen enkele stereo-installatie aan kan tippen.

Terwijl ik Marijke toonde waar de chips en de cola lagen, ging de badkamerdeur eindelijk open. Lieve kwam naar buiten en ze zag er goed uit: nylons, een knielange rok en een nieuwe blouse. Eerlijk gezegd wierp ik slechts een kort blik op haar. Ik was te ongeduldig om te ver-trekken. Nadat we de kinderen goedenacht hadden gekust (wat weer eindeloos duurde), kon-den we eindelijk in de auto stappen.

Na en rustige rit arriveerden we nog ruim op tijd bij het operagebouw. Toen de portier onze kaarten zag, zei hij verbaasd: “De ambassadeursloge! Een ogenblik alstublieft.” Hij riep een ouvreuse, gaf haar wat instructies, en vervolgens werden we naar de loge gebracht. De juf-frouw zei dat bij de loge een fles champagne inbegrepen was, en dat die zodadelijk zou ge-bracht worden. Ze vertelde ook dat we tijdens de pauze, na het tweede bedrijf, verwacht wer-den in de VIP-bar. Wij waren de eersten, en dus installeerden we ons op de voorste rij. In de loge stonden een tiental zetels, met telkens lage tafeltjes ertussen, zodat we onze glazen kwijt konden. Een vriendelijke ober bracht een fles van een uitstekend merk en een blad glazen, zodat ook de, voorlopig nog afwezige, andere genodigden konden meegenieten. Vlak voor de aanvang van de ouverture kwam de ober nog even kijken of we nog iets nodig hadden. Wij waren nog steeds alleen. Terloops vertelde hij dat de laatkomers pech hadden: de deuren zou-den onverbiddelijk dicht blijven en zij zouden dus tot aan de pauze moeten wachten in de hall, waar ze de opera konden volgen op het interne tv-circuit.

Dat er niemand meer kwam opdagen verbaasde me eigenlijk niet zo. Kaarten voor dergelijke gesponsorde manifestaties worden gewoon als relatiegeschenk gegeven, vaak aan mensen die zich er helemaal niet voor interesseren, en die dan ook niet komen opdagen. Wat ons betreft, wij zaten hier natuurlijk rustig, met een ganse fles champagne voor ons tweetjes.

Spoedig werden de lichten in de zaal en in onze loge gedempt, en weerklonken de eerste to-nen van de ouverture. Genietend van onze champagne, gingen we weldra helemaal op in de prachtige muziek. Op zeker moment legde ik mijn hand op haar knie. Ze scheen het wel leuk te vinden, want ze opende haar knieën een beetje, zodat ik de binnenkant kon strelen. Omdat het niet zo aangenaam is om een nylon kous te strelen, ging mijn hand geleidelijk op zoek naar het zachte vlees boven de rand van haar kous. Zodra ik daar was aanbeland, klemde ze haar dijen tegen elkaar, zodat ik gevangen zat. Ik vond dat echter best leuk, en kneedde de zachte binnenkant van haar dijen. Langzaam schoof ik mijn hand naar boven. Ik wilde plagend aan het elastiek van haar broekje trekken. Maar mijn vingers stootten tegen … haartjes. Verbaasd keek ik haar aan. Ze keek gespeeld geschrokken. “Oh, ik heb iets vergeten” fluisterde ze.

Mijn interesse was natuurlijk onmiddellijk gewekt. Mijn pink zocht en vond snel haar poesje, en bewoog wat heen en weer. Als reactie spreidde ze haar benen iets verder, en zakte wat die-per door in de zetel. Dat beschouwde ik als een duidelijke aanmoediging om op de ingeslagen weg verder te gaan. Ik begon haar poesje intensiever te masseren. Toen ik mijn vinger door haar spleetje heen en weer bewoog, voelde ik duidelijk dat de vochtigheidsgraad was geste-gen. Als reactie begon ze de bobbel, die intussen in mijn broek was ontstaan, te kneden. Al-lemensen, ik voelde me geil als boter worden. Lieve prutste wat aan de rits van mijn gulp, en met haar handige vingertjes bevrijdde ze mijn jongeheer uit zijn veel te nauw geworden ge-vangenis. Onmiddellijk trok ze de voorhuid van mijn piemel heerlijk langzaam naar achter. Met haar spitse tongetje likte ze het eerste vocht weg dat op mijn eikel was verschenen. Daar-na, met een verrukkelijk langzame beweging, zoog ze mijn piemel helemaal in haar mond. Lieve is een echte pijpofiel, moet je weten. Wat ze nu deed is een vast onderdeel van ons voorspel. Bovendien is ze er onvoorstelbaar in bedreven. Na enkele seconden stond mijn mannelijkheid dan ook op volle oorlogssterkte. Maar mijn vrouwtje was voldoende bedreven om het nèt niet te ver te laten komen.

Nu was het mijn beurt. Ze zakte helemaal onderuit, zodat ze op het uiterste puntje van haar zetel zat. Haar rok had ze ondertussen opgeschort, zodat ik in het onzekere licht van de loge een prachtig zicht had op haar vrouwelijke charmes. Ik knielde tussen haar knieën. Zelfs in dit duister kon ik zien dat haar schaamlipjes gezwollen waren, en glansden van het geile vocht. Voorzichtig begon ik te likken. Haar geur wond me nog meer op. Ik likte in haar spleetje en sabbelde op haar kutlipjes. Toen ik even haar clitoris beroerde met het puntje van mijn tong, leek er een elektrische schok door haar te gaan. Terwijl ik met mijn tong rondjes draaide rond haar clitoris, voelde ik haar klaarkomen: al haar spieren spanden zich, en ze schokte heen en weer in haar zetel. Gelukkig speelde het orkest op dat moment vrij luid, anders zouden de andere toeschouwers ongetwijfeld hebben kunnen meegenieten.

Ze trok me overeind, en kuste me lang op mijn mond. Ik wilde haar borsten te strelen; maar ze had nog een BH aan. Dus prutste ik de knoopjes van haar blouse los, met één hand ging ik achter haar rug en maakte het haakje van haar BH los. Er was weinig gevaar dat iemand ons zag, omdat er net onder het balkon van onze loge podiumverlichting was opgehangen, en ie-dereen die naar onze loge keek, keek in tegenlicht. Ik begon haar tepeltjes te strelen. Die wer-den onmiddellijk groot en hard. Lieve pakte mijn hoofd vast en duwde mijn gretige mond in de richting van haar wachtende tepels. Verwoed begon ik te zuigen. Tegelijk vonden mijn zoekende vingers haar poesje, dat ik enthousiast begon te vingeren. Dat leverde haar bijna meteen een nieuw orgasme op.

Lieve pakte mijn hoofd beet, en fluisterde in mijn oor: “Ik wil je in mij voelen, nu meteen!” Haar ongeduldige vingers maakten mijn broeksband los, en stroopten mijn broek wat naar beneden. Ongeduldig ging ze op mijn schoot zitten. Mijn stijve paal vond direct de weg naar haar kletsnatte kutje, en drong moeiteloos naar binnen. Terwijl ze zich met haar handen af-duwde op de armleuningen wipte ze op en neer. Ondertussen streelde ik haar borsten. Al na korte tijd voelde ik hoe ze klaarkwam.

Dadelijk stond ze op, en trok mij mee naar achter in de loge, waar het nog wat donkerder was. Zo geil en opgewonden had ik haar zelden geweten. “Pak mij!” fluisterde ze heet, “Langs achter! Hard!” Ze ging voorovergebogen staan met haar handen tegen de muur. Ik trok haar rok omhoog tot op haar heupen, en dreef mijn keiharde pik in haar kutje. Het geklets van mijn dijen tegen haar billen, en haar geile gekreun werden gelukkig overstemd door de muziek. Terwijl ik steeds sneller toestootte, voelde ik nu ook bij mij een orgasme aankomen. Op het juiste moment stootte ik mijn paal zo hard ik kon in haar. Tegelijk spoot ik mijn sperma met alle kracht die in mij zat in haar gretige kut. Oef, wat een orgasme!

Ik kreeg niet de kans om te bekomen. Ze duwde mij eruit. Dat verbaasde me wel, want nor-maal wil ze juist dat ik zo lang mogelijk in haar blijf. Ze pakte mijn nog stijve piemel vast, die glibberig was van haar vocht en mijn sperma, en begon hem gretig schoon te likken en de laatste druppel sperma eruit te zuigen. Ze gaf me een intense tongzoen, waardoor ik de smaak van ons beiden proefde. Ik voelde me nog steeds opgewonden. Mij hand kroop lang haar on-dertussen natte dijen naar haar poesje. De toppen van mijn vingers werden kleverig. Begerig rook en likte ik eraan. Een nieuwe lust welde in mij op. Ik boog mij voorover en likte met welbehagen aan haar natte liefdesgrotje. Daarna bleven we nog even in elkaars armen op de grond zitten om te bekomen van dit feest. Aan de muziek die het orkest nu speelde, merkte ik dat het tweede bedrijf bijna gedaan was. Weldra zou het pauze zijn. Haastig brachten we onze kleding in orde. We offerden wat papieren zakdoekjes op om één en ander droog te krijgen, en we waren net klaar toen de lichten aangingen.

Tijdens de pauze kregen we een drankje in de bar en konden we een babbeltje slaan met de andere toeschouwers. Weldra kondigde de gong het einde aan van de pauze. Zelden hebben we zo ontspannen genoten van het derde bedrijf.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir