Onderdanige vriendin

Onderdanige vriendin
Ik ben een man met een vriendin zonder in het bijzonder dominant of onderdanig te zijn. Wel heb ik een voetfetish en kijk ik vaak porno op de pc.
Vorig jaar het ik een verhouding gehad met een andere vrouw. De seks was meer spannend dan goed. Temeer omdat er van haar totaal geen initiatief uitging. Het was dus gewoon recht op en neer. Het vrijen was vooral; zij op haar rug en ik er bovenop. Ik befte wel maar het pijpen beperkte zich tot wat lullig gezuig. En sperma hoorde in haar kut en nergens anders.
Nu ben ik ook niet echt dominant ik het seksspel, maar hier moest ik echt al het initiatief tonen. Aangezien ik zat fantasieën heb en zij toch alles toeliet om mij maar te behagen en me niet kwijt te raken ben ik gewoon maar dingen uit gaan proberen.
Aangezien er nog steeds op voetfetisjisme een taboe rust had ik daar bij haar nog niets met haar mee gedaan. Toen we op een gegeven bloot op bed lagen, heb ik gewoon een voet van haar gepakt en ben eraan gaan likken. Lekker helemaal haar zolen en haar tenen afgesabbeld. Ik merkte wel dat ze het vreemd vond maar het kon me niets schelen. Het idee dat ik al mijn lusten op haar kon botvieren en haar voet in mijn mond maakte me supergeil. Ondertussen had ik mijn pik in haar kut geschoven en met haar benen omhoog en haar voeten in mijn gezicht spoot ik mijn sperma diep in haar kut. Heerlijk voldaan plofte ik naast haar neer, zij lichtelijk verbaast naar me kijkend.
Later thuis zette dit me wel aan het denken. Het was een zeldzaam geile ervaring geweest. Ik had dus iemand waar ik volgens mij alles kon doen en laten wat ik wilde. Mijn verhouding, waar ik eigenlijk al op uitgekeken was, was veranderd. Aangezien ik niets te verliezen had was zij in mijn ogen veranderd van een vriendin in een seksspeeltje.
Voor mezelf begon ik een rijtje te maken wat ik allemaal bij haar wilde doen. Dat bestond onder andere uit foto/ film, anaal, bondage en nog wat dingetjes. Ik nam me wel voor het langzaam op te bouwen om haar niet teveel te shockeren.
Ik ging beginnen met het pijpen. Ik was van plan mijn pik in haar mond leeg te spuiten en haar alles te laten doorslikken. Aangezien ik een behoorlijke spermaproductie heb zou dat laatste nog leuk worden.
Op een geven moment toen we weer in bed beland waren en haar al lekker geneukt en aan haar voeten gelikt had was ik klaar om te spuiten. Ik zei dat ik in haar mond wilde spuiten. Ze wilde liever van niet maar ik drong aan. “Kom op” zei ik en ik liet haar op het bed zitten. Ik ging voor haar staan en stopt mijn pik in haar mond. Terwijl ik haar hoofd vastpakte begon ik haar mond te neuken. Ik merkte dat ze het eigenlijk niet leuk vond, maar dat wond me nog meer op. Toen ik voelde dat ik ging spuiten zei ik tegen haar dat ze alles moest doorslikken. Ik kan niet beschrijven hoe lekker het was om haar mond vol te spuiten terwijl ik stevig haar hoofd vasthield. Ik zag haar slikken en kokhalzen en dat maakte me nog geiler. Na afloop stond het huilen haar nader dan het lachen, maar ik was heerlijk voldaan.
Het verbaasde me eigenlijk dat ze vrij snel weer contact met me opnam. Tijd voor mijn volgende project dacht ik meteen. Toen we begonnen te vrijen vertelde ik dat ik foto’s van haar wilde hebben en wilde filmen. Toen ze waarom vroeg zei ik dat ik daar thuis naar kom kijken terwijl ik mezelf aftrok. Ook daar ging ze mee akkoord en zodoende was dat helemaal geen moeite.
Mijn volgende stap zou bondage worden. Toen ik de volgende keer bij haar kwam had ik linten meegenomen. Toen we begonnen zei ik dat ik haar vast wilde binden. Ze keek heel vreemd en vroeg of ik geen gekke dingen ging doen. Toen ik nee zei liet ze het toe. Ik bond haar op haar rug gespreid op bed en kon mijn gang gaan. Dit gaf zo geil gevoel. Ik kon alles doen en zij kon niets. Ik besloot me een beetje te gedragen. Ik ging vooral likken. Lekker haar helemaal van top tot teen aflikken. Ik nam uitgebreid de tijd voor haar voeten. Op internet had ik eens een filmpje gezien van iemand die de oksels van de ander likte. Op de een of andere manier vond ik dat toen geil en besloot dat nu toe te passen. Ik kan zeggen dat het een aanrader is. Het was supergeil en lekker om het te doen en zij vond het ook lekker. Daarna ben ik haar gaan neuken en ben ik klaargekomen. Ik kon het na afloop niet laten om nog een foto van mijn creampie te maken.
Mijn volgende wens was anaal. Dat zou lastig worden. We hadden het er wel eens over gehad en haar ervaring was negatief. In het verleden geprobeerd maar het was veel te pijnlijk. Daar moest ik dus wat op verzinnen.
De volgende keer bij haar stelde ik weer voor om haar vast te binden. Aangezien zij de vorige keer lekker vond met al dat gelik stemde ze ermee in. Alleen nu bond ik ze op haar buik vast. Na eerst subtiel begonnen te zijn, weer die voeten likken, ging ik haar eerst lekker achterlangs in haar kutje neuken. Toen werd het tijd voor haar kontje. Ik maakte mijn vinger nat en probeerde hem in haar kontje te duwen. Het was inderdaad een heel nauw gaatje. Volgens mij vond ze dit al niet zo fijn, maar ik ging toch verder. Ik zei tegen haar dat ik haar anaal ging nemen. Ze wilde niet, maar ik zei dat ik voorzichtig aan zou doen. Dus niet!
Ik begon haar kontje nog natter te maken met spuug en ook mijn pik. Toen dit gebeurd was drukte ik mijn eikel tegen haar kontje en probeerde naar binnen te dringen. Dit ging bijna niet zo nauw en gespannen als ze was. “Doe eens relax” zei ik nog maar dat hielp niet veel. Het tegenstribbelen maakte me alleen nog maar geiler. Ik moest en zou ze in haar kont neuken. “Dan maar hardhandig” dacht ik. Ik begon mijn eikel harder tegen haar anus aan te duwen en langzaam maar zeker ging hij er steeds verder in. Zij vond het maar niets. Sterker nog, het deed haar zeer en ze begon nu echt tegen te sputteren en te piepen. Ik was nu supergeil en duwde mijn pik er steeds verder in tot hij ongeveer halverwege was. Terwijl zij huilde van de pijn, en misschien wel de vernedering begon ik haar langzaam te neuken. Haar nauwe kontje en het overheersen van haar maakte me zo geil dat ik heel snel voelde dat ik ging komen. Terwijl ik mijn tempo opvoerde spoot ik mijn zaad in haar kontje. Ik trok mijn pik uit haar en moest even bijkomen. Zij lag ondertussen alleen maar te snikken. Ik geloof wel dat het zeer deed want haar bloed zat op mijn pik. Toen heb ik haar losgemaakt en ben ik gaan douchen. Toen ik weer aangekleed was zat zij nog op het toilet uit te lekken.
Vlak erna kwam deze verhouding uit en ben ik ermee gestopt. Af en toe zie ik haar wel eens lopen en als ik er dan aan denk wat ik met haar gedaan heb dan krijg ik weer een stijve.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir