verrassing in hotel 2

verrassing in hotel 2
Toen ze terug kwamen was ik alweer bijgekomen. Zat heerlijk met een glas bubbels in bad. ze kwamen erbij en 1 ging op de rand van het bad zitten die moest ik pijpen en met zijn kontje spelen en de ander wilde met mijn kutje en kont spelen. Toen moest ik uit het bad en onder de douche. De heren bleven in bad nog lekker van bubbels te genieten. Onder de douche zeepte ik mij in en liet het heerlijke warme water over mij heen stromen. Ik pakte de douche kop en hield deze in mijn nek. Toen liet ik hem over mijn borsten gaan. Hhmm heerlijk dat warme water. Ik zag mijn tepels hard worden en dacht ooo ik ben nog zo geil… Ik draaide de douchekop zo dat er een harde straal uit kwam. Ik glimlachte en deed de straal tussen mijn benen. Ik kreunde een beetje en voelde de straal heerlijk op mijn klit. Mijn meester hoorde mijn gekreun en riep: he wat ben jij aan het doen? op mijn onschuldigste manier zei ik huhh niets, hoezo? Toen hoorde ik mijn meester uit bad komen en ik was net te laat om de douchekop goed te zetten. Oooo zei mijn meester. Dit wordt straf. Hij draaide zich om en liep naar de aantal speeltjes die we meegenomen hadden. Hij pakte een grote plakdildo en een budplug die je kon opblazen. Toen moest ik aan de zijkant van het bed gaan liggen. zodat mijn kut en kontje goed bereikbaar was. Mijn armen werden vastgebonden op mijn rug. Ik voelde dat er olie over mijn kontgaatje lopen. Mijn billen werden opgetrokken en er werd olie in mijn kontgaatje gegoten. Ik kon geen kant op. Toen voelde ik iets in mijn kont gedrukt worden en dat voelde een beetje pijn maar lekkere pijn. Toen werd er een dikke dildo in mijn kut gedaan. Toen hoorde ik mijn meester zeggen: zo sletje jij wilde jezelf verwennen zonder dat wij erbij waren. Nou nu gaan wij jou verwennen. Toen werd mijn hoofd naar achter getrokken aan mijn haar. Ik kreeg een paal in mijn mond en er werd gezegd zuigen kreng. En zuigen deed ik. Toen voelde ik dat wat in mijn kont zat steeds groter werd en de dildo werd erin en eruit gehaald. ik wist niet waar ik het zoeken moest en begon te kreunen. Toen moest ik op de dildo gaan zitten en de 2 heren gingen even pauze nemen. Voordat ze weg liepen zeiden ze waag het om van de dildo af te gaan. Maar dat wilde ik helemaal niet. Ik bleef eroverheen kronkelen en rijden. Hhhmm. Mijn geiligheid zat weer op 100 % Genomen wilde ik worden. Mijn meester stond ineens achter mij en gaf mij opdracht op te staan. Zo goed en kwaad dat ging deed ik dit. De dildo viel uit mijn natte kut en de budplug zat zo strak in mijn kont dat die bleef zitten. Mijn meester zei dat ik voorover op bed moest liggen en haalde deze eruit. Toen moest ik in een stoel voor het bed gaan zitten en kreeg een aantal speeltjes. Toen kwam de 2e heer ook weer binnen en die duwde mijn meester voorover en goot olie over en in zijn kont. Toen stak hij zijn paal in mijn meester. Ik speelde ondertussen met mijn kutje. Ik hoorde mijn meester kreunen. Toen kon ik het niet meer houden. Ik ging onder mijn meester liggen en nam zijn paal in mijn mond. Dit terwijl hij heerlijk geneukt werd door de 2e heer. Mijn meester wilde mijn kontje hebben en hij steekt zijn paal in mijn kont bij elke stoot van de 2e heer kreeg ik hem ook. Toen de 2 heren hun hoogte punt hadden en over mijn borsten heen spoten kreunden ze alle twee. Ik douchte mij even af en dacht even pauze te hebben. De 2 heren begonnen te lachten en zeiden in koor: ja dat had je gedacht. Jij gaat op bed liggen en met jezelf spelen zodat wij het kunnen zien. Zo gezegd zo gedaan. Ik ging liggen en begon met mijn kutje te spelen. Ik trok eerst mijn kutje open en zette een massage apparaat op mijn klit. Toen deed ik een vibo in mij. Mijn meester deed een kussen onder mijn billen zodat ze het beter konden zien. Mijn geile vocht liep gewoon langs de vibo uit mijn kutje en ik begon te kronkelen. De heren keken elkaar aan en stonden op. De 1 hield mij vast dat ik niet kon draaien met mijn boven lichaam. De ander nam de speeltjes over en begon daarmee te spelen. 1 van de heren zei: zo sletje nu gaan we je helemaal gek maken. En dat gebeurde, ik kreeg een hoogte punt die ik nog niet had gehad. Ik kreunde en voor zover dat leukte was ik aan het kronkelen. Hhhmmmmm Nog na schokkend en met een glimlach lag ik op bed. Toen ben ik in slaap gevallen. Toen ik weer wakker werd na een aantal minuten voelde ik dat ik wakker geneukt werd. Daar werkt ik alweer zo geil van. Meester zei…………………………

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir