Mijn oudere buurman

Mijn oudere buurman
Ik weet nog goed dat het een warme zomer was. We waren net verhuist en hier en daar stonden nog dozen in huis. We woonde in een goede buurt, helaas kende ik er nog niemand van mijn leeftijd. Ik was net 18 geworden en in mijn oude woonplaats was ik niet het type die de meiden achter zich aan had lopen. Het zat me dan ook niet mee, ik was lang en slungelig en mijn ogen waren ook al niet best, dus ik moest een bril dragen.
Ik had al wel besloten wat aan mijn lichaam te doen en omdat ik geen conditie had en het zomerstop bij de meeste verenigingen was, besloot ik wat hard te lopen.

Zo ook op deze dag, ik trok mijn hardloop kleren aan en vertrok de buurt in. Het was meteen een mooie manier om de weg te leren kennen. We woonde dicht bij een bos, dus het was heerlijk lopen. Een kleine anderhalf uur later kwam ik weer thuis, maar tot mijn schrik zag ik de auto van mijn ouders niet meer staan. Een sleutel had ik ook niet meegenomen, dus ik baalde als ik een stekker. Niemand was thuis en alles was goed afgesloten. Gelukkig was het mooi weer, dus ik kon lekker in de tuin zitten. Ik trok mijn doorweekte shirt uit en plofte neer, toen ik een over de schutting een stem hoorde: “Je hebt ze net gemist, ze zijn net weg”.
Het was mijn buurman, ik had hem al eens eerder gezien maar nog nooit gesproken. Ik schatte hem in de 60. Het was een wat kleine man, een slank figuur met grijs haar en een snor. “Kan ik je anders een glas limonade aanbieden?” riep hij. Het leek mij een goede manier om kennis te maken met de buurman, dus ik stemde in. Ik trok mijn shirt weer aan en liep naar de voordeur die al open stond en stapte naar binnen. Het was een mooi ingericht huis, hier en daar lag wel wat troep. “Let niet op de puinhoop, de schoonmaakster komt morgen, het is erg lastig als je alles in je eentje moet doen” De buurman had gelukkig airco dus we plofte op de bank, ik in de ene hoek, hij in de ander. We raakte aan de praat en praatte over koetjes en kalfjes. “Nog een glas limonade knul?” vroeg hij. Ik had flink dorst gekregen van het hardlopen, dus ik stemde in. Hij liep naar de keuken en keek een beetje om me heen. Tot mijn oog viel op een DVD die onder de salontafel lag. Ik pakte hem er onder uit en zag dat het een porno DVD was. Terwijl ik het hoesje aan het bekijken was kwam mijn buurman terug lopen uit de keuken. “Vind je het wat” zei hij lachend. “Je moet wat als je alleen woont he” en hij plofte naast me neer op de bank. “Volgens mij vind je het wel leuk als ik het zo zie” zei hij terwijl hij naar mijn broek keek. Ik had mijn hardloopbroek nog aan en dat was een strakke, niks verhullende broek. Hij legde zijn hand op mijn pik. “Ja, ze vind het wel wat, dat kan ik zo voelen” zei hij en hij begon langzaam in mijn piemel te kneden.

Nog nooit had iemand anders dan ikzelf mijn piemel vast gehouden dus het was een apart gevoel, sterker nog ik vond het wel lekker. Hoewel ik heel erg twijfelde of ik dit wel wilde, liet ik de buurman wel zijn gang gaan. “Kom eens voor me staan anders” zei hij. Twijfelend stond ik op en gehoorzaamde ik hem. Met twee handen trok hij mijn broek en onderbroek tegelijk naar beneden. Daar stond ik dan, met een stijve penis voor mijn oudere buurman die ik net een half uurtje kende. Hij stak zijn rechter hand uit en pakte mijn ballen vast, die hij langzaam tussen zijn vingers door liet glippen. Automatisch deed ik mijn benen wat uit elkaar, zodat hij er wat beter bij kon. Zijn hand verliet mijn ballen en hij pakte mijn piemel weer vast. Langzaam trok hij mijn voorhuid naar achteren, wat een heerlijk gevoel. Een druppel voorvocht dreigde op de grond te vallen, maar voordat dat kon gebeuren, sloot hij zijn lippen om mijn eikel. Zijn beide handen legde hij op mijn blote billen en ik voelde hoe hij mij dichter naar zijn gezicht duwde. Steeds verder nam hij mijn piemel in zijn mond, totdat hij zelf zijn hoofd heen en weer begon te bewegen. Wat een gevoel, dit was heerlijk. Met zijn linkerhand nog op mijn kont en de rechter hand aan mijn ballen begon hij mij steeds harder te zuigen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een orgasme voelde aankomen. “Ik ga zo komen” zei ik half kreunend en toen ik dat zei stopte hij meteen. Enigszins verbaast keek ik hem aan. “Nog niet” zei hij met een knipoog. “Kom volg mij” en hij nam mij aan zijn hand mee de trap op.

We liepen een slaapkamer in en hij liet mij op de rand van het bed zitten. Ik zag hoe hij zijn riem los maakte en zijn broek liet vallen, door zijn onderbroek zag ik zijn stijve pik zitten. Hij trok zijn rode polo over zijn hoofd heen uit en liep richting mij. “Jij mag het laatste stukje doen” zei hij en ik trok zijn onderbroek uit. Zijn pik was nog geen 30 centimeter verwijdert van mijn hoofd. Dit was dan ook de eerste piemel die ik in het echt zag. Hij had alles netjes geschoren, buiten het haar op zijn hoofd en wat onder zijn oksels, was er geen ander haartje op zijn lichaam te vinden. “Nu mag ik” zei hij, terwijl hij zijn piemel vast pakte en deze langs mijn wang tegen mijn lippen aan zette. Ik gaf een lik over zijn eikel en hij duwde hem iets verder in mijn mond. Uit een soort van reflex begon ik te zuigen, terwijl ik langzaam heen en weer begon te bewegen. Hij legde zijn beide handen op mijn hoofd en in plaats van zelf te bewegen, duwde hij mijn hoofd op zijn pik op en neer. Op een gegeven moment duwde hij mijn hoofd verder dan ik eigenlijk wilde en hield hem op die plek, ik dacht dat ik zou stikken. Ik duwde hem weg en hij nam een stap naar achter. “Sorry, dat had ik niet moeten doen, ik ben gewoon super geil” zei hij. Ik zat daar nog op de rand van het bed te snakken naar adem. “Ik zal jou wel weer wat verwennen” zei hij. “Ga maar op handen en knie op bed zitten, met je knieën op de rand van het bed”.

Zo gezegd zo gedaan. Hij ging ging op zijn knieën achter me zitten en ik voelde zijn snor tegen mijn kont aan drukken, gevolgd door een tong langs mijn kontgat. Hij ging wild te keer met zijn tong en eigenlijk was het best lekker. Hij stopte en toen ik om keek zag ik hem uit een nachtkastje een flesje pakken en een roze staaf. Hij ging weer achter me staan en ik voelde hoe er een koude vloeistof door mijn bilspleet heen liep. Met zijn vinger stopte hij de stroom bij mijn kontgat en ik voelde hoe hij er druk op uit oefende. Langzaam gleed zijn vinger bij me naar binnen tot dat jij niet verder kon en langzaam trok hij hem terug. Weer voelde ik een koude stroom door mijn bilnaad heen lopen, die hij weer tegenhield bij mijn kontgaatje, dit keer met de dildo. Deze was een stuk dikker en ik voelde hoe hij hem naar binnen wilde drukken. “Ontspan je” zei hij terwijl hij hem langzaam naar binnen drukte. Elke keer dat hij een stukje binnen was, haalde wij hem weer terug en drukte hij hem iets verder weer naar binnen. Het duurde niet lang meer, totdat hij niet meer verder kon en op dat moment had hij een goed tempo te pakken. Heel fijn vond ik het niet, maar ik liet hem in al mijn geilheid zijn gang gaan. Op een gegeven moment trok hij de dildo er helemaal uit, “tijd voor het echte werk” zei hij.

Hij ging achter me staan en met een hand pakte hij me bij mijn heupen. Zijn piemel drukte hij tegen mijn kont aan. Langzaam liet hij hem helemaal naar binnen glijden. Heel lang was hij niet, maar hij was wel wat dikker dan de dildo die hij net had gebruikt. Langzaam begon hij steeds harder te stoten en naar mate hij harder begon te stoten begon hij ook harder te kreunen. Hij duwde me verder het bed op, zodat ik plat op mijn buik lag en ging rustig verder. Ik voelde zijn hete adem in mijn nek.
Hij trok zijn piemel uit mijn kont, liet me op mijn rug liggen en trok me aan mijn benen naar de rand van het bed. Met beide handen duwde hij mijn benen in de lucht en snel drukte hij zijn dikke piemel weer bij me naar binnen. Meteen pakte hij het snelle tempo weer op, ik zag hoe de zweetdruppel van zijn voorhoofd afliepen. Het duurde niet lang of hij begon steeds harder te kreunen. “Ik ga zo heerlijk over je pik klaar komen” zei hij, terwijl hij nu hard aan het stoten was. Plots trok hij zijn pik uit mij kont en begon hij zich snel af te trekken. Hij begon hard te kreunen en ik voelde hoe zijn warme zaad op mijn piemel en buik terecht kwamen.

Met zijn rechter hand wreef hij het zaad over mijn buik en al snel kwam hij weer bij mijn piemel terecht, die inmiddels weer hard was geworden. Hij gebruikte zijn sperma als een soort van glijmiddel en begon me langzaam af te trekken. Niet veel later, zag ik hoe hij zich om draaide zijn zijn kont langzaam richting mijn lul liet zakken. Met een hand dirigeerde hij mijn pik richting zijn kont en drukte mijn met sperma besmeurde lul tegen zijn kont en langzaam zakte hij er over heen. Hij ging zelf op en neer en ik kon alleen maar liggen en genieten. Ook nu weer voorde hij het tempo op, maar heel lang kon ik het niet volhouden. “Ik kom buurman!” zei ik. Op dat moment sprong hij op, draaide zich om en begon me heerlijk af te trekken. Op met moment dat het eerste beetje sperma mijn piemel verliet, zette hij zijn mond op mijn pik en ik kwam klaar in zijn mond. Het was een heerlijk orgasme! “Dat moeten we vaker doen” zei hij lachend terwijl hij op bed klom en op me ging liggen. Hij gaf me nog een kus op mijn mond en ik voelde hoe onze piemels op elkaar lagen.

Op dat moment hoorde ik een auto bij ons huis stoppen, mijn ouders waren weer thuis gekomen. “Ik moet gaan zij ik”. Ik pakte mijn kleren, kleedde me weer aan en wilde weg lopen. “Volgende week heb ik wat vrienden over de vloer, misschien moet je even langs komen” zei hij. Ik zag hem daar naakt op bed liggen en stiekem leek me dat wel wat. “We zullen zien” zei ik en ik liep de trap af naar beneden. Ik trok de deur achter me dicht en liep naar huis. ‘s Avonds laat kon ik alleen maar aan die middag denken en twijfelde ik of ik moest gaan als zijn vrienden er waren. Terwijl ik er aan dacht, was ik al weer geil geworden en trok ik me nog een keer af, ik kon alleen maar aan hem denken. Ik had de knoop al voor mezelf door gehakt, ik zou nog een terug gaan….

Wordt vervolgt 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir