Werkloos thuis 3

Werkloos thuis 3
We reden de stad uit en gingen de snelweg op. Het bebouwde gebied lieten we al snel achter ons en we reden tussen akkers en bossen door richting het oosten. Ik had onderweg al wat blikken ontvangen van mensen die toevallig naar binnen keken. Ik kreeg zelfs van een jongen achter in de auto van zijn ouders een duim omhoog en een knipoog. Mijn blaas begon na een uurtje toch wel wat vol te voelen en de druk van de plug hielp niet echt mee. Mijn meester zag dat ik wat zat te draaien en met mijn benen aan het knijpen was en voor het eerst tijdens de rit zei hij iets tegen me. “Moet je pissen slet?” .. “Ja meester, ik moet heel nodig plassen” zei ik met een klein stemmetje. De auto minderde vaart en sloeg af naar een benzinestation, hij reed door naar de parkeerplaats achter het benzinestation en parkeerde de auto tussen de vrachtwagens die er stonden.

Ik keek angstig om me heen toen ik merkte dat er toch wel wat mensen, vooral mannen ik denk de chauffeurs van de vrachtwagens, op de parkeerplaats rondliepen. “Komt er nog wat van slet, je moest toch pissen?” zei mijn meester nors. Ik keek hem vragend aan en ik keek naar het “kooitje” rond mijn pik. “Als je maar niet denkt dat die er af gaat, er zit een gaatje in de voorkant en daar kan je gewoon doorheen pissen. Pis maar zoals de vrouwtjes ook plassen, hup nu die auto uit!” Ik keek om me heen en er zat niks anders op dan uit te stappen en naar de bosjes te lopen. Toen ik uitstapte en de deur dicht deed ging het raampje van mij meester open “Oja sletje van me, als er iemand iets van je verlangd sla je dat niet af he!” Hij knipoogde naar me en deed zijn raampje weer dicht. Ik liep op mijn hogen hakken richting de bosjes toen ik ineens die trilling in mijn kont voelde en toen ik omkeek zag ik mijn meester glimlachen in de auto en de trilling werd steeds sterker. Ik stapte het gras in richting de bosjes en zocht in de dichte bebossing een goed plekje om te plassen en ik zag een open plekje in de bosjes. Ik keek om me heen en er was gelukkig niemand te zien. Ik trok de string uit en ging op mijn hurken zitten en begon te plassen, omdat ik het al zo lang op had moeten houden voelde het als een hele opluchting en ik leek even alles om me heen te vergeten.
Ik had niet in de gaten dat er achter mij twee van de truckers de bosjes in waren gelopen. En toen ik klaar was met plassen wilde ik mijn string weer aantrekken, en net toen ik dat wilde doen hoorde ik een stem zeggen. “Laat maar uit, dat is alleen maar makkelijker.” Ik schrok en keek om en zag twee wildvreemde mannen staan met hun pikken al uit hun broek. Toen ik me omdraaide zagen de mannen dat ik geen echte vrouw maar was maar een sissy sletje met een gevangen piemeltje. “Dit is onze geluksdag!” zei de eene trucker tegen de ander. “Dit soort sletjes kunnen het beste pijpen van allemaal, en ze zeggen er ook geen nee tegen let maar is op.” En de grootste van de twee liep op mij af en tikte zonder pardon zijn grote pik tegen mijn wang. Ik herinner mij weer wat mijn meester had gezegd dat ik moest doen wat er van me verlangd werd, en dat was nu wel duidelijk wat deze man van me verwachtte. Ik opende mijn mond en zoog zijn pik naar binnen, ik probeerde mijn best te doen om er zo snel mogelijk vanaf te zijn.
Ik begon te zuigen alsof mijn leven er vanaf hing en ik hoorde de man roepen tegen de ander “Dit is echt een super sletje joh, ze zuigt me ballen bijna naar binnen.” En dat was voor de ander genoeg om er ook bij te komen staan en zo had ik ineens twee grote pikken voor m’n gezicht hangen. Ik nam de andere pik in mijn mond en trok met mijn vrije hand de pik van de grote man af. Door het constante trillen in mijn kontje was ik zo geil geworden dat het me niet meer uitmaakte wat ik aan het doen was hier. Het enige wat ik wilde was het zaad van deze mannen en dit zei ik ze ook terwijl ik zaadvragend naar boven keek. Ik wisselde ze in rap tempo af met mijn mond en hand en ik voelde dat de grootste van de twee bijna ging klaarkomen ik nam zijn pik in mijn mond en trok hem verder af en ik voelde zijn zak aanspannen en hij spoot 4 a 5 dikke stralen sperma in mijn keel, hij trok zijn pik uit mijn mond en er kwam nog een dikke straal over mijn gezicht heen. Hij deed een stapje terug en de ander kwam nu voor mij staan en die stond ook op klappen en voor ik mijn mond om zijn pik kon doen kwam hij luidkreunend klaar over mijn gezicht en ik voelde zeker 4 dikke stralen op mijn gezicht en haar terechtkomen. Het zaad viel van mijn gezicht op de grond en de mannen lachten naar elkaar en lieten mij voor wat het was en liepen terug naar hun vrachtwagen.
Ik probeerde mij te fatsoeneren voor ik terug liep naar de auto van mijn meester, en veegde het zaad van mijn gezicht in mijn mond. Ik was nog geen twee uur een slet en ik had al het zaad van 4 mannen in mijn mond gehad dat beloofd wat. Omdat ik zo geil geworden was van en het trillen in mijn kontje en van het bevredigen van de twee mannen. Liep ik zo sexy en vrouwelijk als ik kon terug naar de auto, maar die was nergens te bekennen en ik schrok me rot en keek de parkeerplaats rond. Ik zag de auto van mijn meester veel verder staan waardoor ik langs alle vrachtwagens moest lopen. Ik probeerde dit snel mogelijk te doen en ik werd meermaals nageroepen en toegefloten. Dit maakte me nog geiler en bewoog mijn heupen nog verder heen en weer en toen ik vlak bij de auto was dacht ik dat al die mannen wel wat verdiend hadden en ik tilde mijn jurkje een stukje omhoog waardoor mijn kontje en string zichtbaar waren. Ik hoorde een toeter van een vrachtwagen en ik stapte snel de auto in.

Ik ging weer achterin zitten en het trillen in mijn kont stopte. “Zo te zien ben je een goed sletje geweest” en ik keek mijn meester aan door de binnenspiegel van de auto, hij wierp me twee briefjes van 5 toe en zij dat ik dit verdiend had volgens de twee mannen die ik gepijpt had. En hierdoor voelde ik me nog meer een goedkope slet en omdat ik zo geil was voelde ik me er nog goed bij ook. We reden de snelweg weer op en na een halfuurtje namen we de afslag. We reden een dorpje in wat ik niet kende en na weer wat akkers en bos reden we een landweggetje in. We stopten bij een groot huis. Ik moest blijven zitten en mijn meester stapte uit en uit de deur van het huis stapte een boom van een vent zeker tegen de 2 meter misschien zelfs wel langer en heel stevig gebouwd. Hij gaf mijn meester een hand en keer vol verwachting naar de auto. Mijn meester kwam teruglopen en deed mijn deur open. “Zo sletje van me, zie je die meneer daar staan? Dat is Igor, hij is een goeie vriend van mij en de komende uurtjes ben je van hem. Ik kom je vanmiddag weer halen zodat je weer op tijd thuis bent om het eten te maken voor je vrouwtje.” Hij lachte en stapte te auto in. Ergens was ik wel blij wat hij net zei dat ik in elk geval voor het eten weer thuis was anders moest ik daar weer iets op verzinnen. Mijn meester keerde de auto en reed over het landweggetje terug. Ik draaide me om naar de deur en ik zag daar Igor nog steeds staan. Hij wreef in zijn kruis en ik schrok toen ik die bobbel zag in zijn broek. Daar moet een monster in gevangen zitten. Ik herpak mezelf en ik loop naar Igor toe. Ik moet achter hem aanlopen naar de schuur.

Hij opent de deur van het huis en we lopen richting slaapkamer. Daar moet ik mij uitkleden tot op mijn lingerie en terwijl ik dat doen zie ik dat Igor staat te filmen met een professioneel uitziende camera. Hij plaatst ondertussen de camera op een statief en richt deze het vloerkleed wat er op de grond ligt. Hij drukt de grote TV aan en daar zie ik het beeld wat de camera filmt. Igor gebaard mij te gaan zitten op het kleed en ik doe wat mij gevraagd wordt , ten eerste wil ik mijn meester niet teleurstellen maar ergens ben ik ook wel bang voor Igor’s imposante gestalte.

Hij komt voor mijn neus staan en ik begrijp wat er van me verlangd wordt. Ik open zijn broek, en laat deze zakken. De bobbel van net is iets afgenomen maar zeker niet klein te noemen. Ik trek ook zijn slip naar beneden en daar hangt de grootste pik die ik ooit gezien heb, in slappe toestand is hij al zeker zo’n 17 a 18 cm. En ik pak hem met trillende handjes beet, ik begin er zachtjes aan te trekken en breng het gevaarte naar mijn mond. En daar probeer ik de dikke eikel in mijn mond te krijgen. Dit past net en ik voel de eikel steeds dikker worden en er komt weer leven in zijn enorme lid. Na een aantal minuten lukt het me bijna niet meer om zijn pik in mijn mond te krijgen en ik lik er alleen nog een beetje aan. Hij is gegroeid tot een echt monster van zeker 23 cm lang en bijna net zo dik als mijn onderarm. Igor merkt dat ik er moeite mee heb en hij zegt dat ik moet stoppen. Ik moet mijn string uittrekken en ik mag eindelijk de plug uit mijn kontje verwijderen. Ik wordt voorover geduwd zodat ik in doggystyle kom te zitten met mijn kontje naar de camera. Ik zie op de TV dat Igor mij billen van elkaar haalt en dat mijn kontje wat open blijft staan door de plug. Hij laat een flinke klodder spuug vallen op mijn kontje en duwt er gelijk een grote vinger van hem in , dit gaat redelijk soepel en al snel volgt er een tweede. Dit wordt al wat pijnlijker omdat echt alles groot is aan deze man dus ook zijn vingers. Na een tijdje mijn kont gevingerd te hebben met 2 van zijn vingers pakt hij eindelijk een grote fles met glijmiddel. Hij laat er genoeg van over en in mijn kontje vallen en duwt direct weer 2 vingers naar binnen dit gaat al weer een stuk soepeler en al snel volgt een derde vinger. Dan stopt hij en staat hij op hij loopt even weg en komt terug met een flinke zwarte dildo, net iets kleiner dan zijn eigen apparaat maar nog steeds een behoorlijk ding.
Ik moet mijzelf er mee verwennen en zo geil mogelijk in de camera blijven kijken. Ik doe wat hij vraagt en hij loopt de slaapkamer uit. Ik laat mij langzaam over de zwarte dildo zakken en ik kreun het uit van pijn maar ook zeker genot. Omdat mijn pikkie nog steeds gevangen zit is dit de enige manier om aan mijn genot te komen. Nadat ik mijzelf heb laten zakken tot aan de grote ballen van de dildo begin ik in een ritme op en neer te bewegen. Mijn pikkie slingert heen en weer en ik heb het idee dat als ik zo door ga dat ik nog ga klaarkomen ook. Ik begin hard te kreunen en ik ben vergeten dat ik gefilmd wordt. Als ik bijna tegen mijn hoogtepunt aanzit komt Igor terug en moet ik stoppen met de dildo. Ik doe dit met enige tegenzin en leg de dildo weg.

Igor is helemaal naakt en zijn pik staat snoeihard vooruit, grote aders staan er op zijn immense pik en er hangt al een druppel voorvocht aan. Ik wil hem weer gaan pijpen maar ik moet mij omdraaien met mijn gezicht naar de camera. En Igor neemt plaats achter mij, hij laat even een paar vingers langs mijn kontje gaan wat nu wel lekker soepel geworden is door de grote dildo. Dan voel ik iets dikkers tegen mijn anus drukken en ik zie op de TV dat het zijn grote pik moet zijn. Hij zet een beetje druk en als ik mijn kontje een beetje ontspan , voel ik hem in een keer naar binnen schieten. De tranen schieten in mijn ogen van de plotselinge pijn en ik begin zachtjes te snikken. Igor schijnt er geen boodschap aan te hebben en begint langzaam op en neer te bewegen en ik voel zijn dikke pik steeds iets sneller in mijn kontje heen en weer bewegen. De pijn neemt af en maakt plaats voor een ongelooflijk lekker gevoel en de geilheid krijgt weer de overhand. Ik begin zachtjes te kreunen en dat is voor Igor het teken om nog harder te gaan stoten. En ik voel zijn grote ballen tegen die van mij slaan en dat maakt mij nog geiler. En ik begin allemaal geile taal uit te slaan. “Neuk me harder met dikke pik van je geile vent dat je bent” .. “MMM ik voel die lekkere staaf van je helemaal diep in me, ga je me zo lekker volspuiten…” Igor gaat iets verzitten en nu is het helemaal het einde ik voel zijn grote pik zo langs mijn prostaat gaan en ik kan het bijna niet meer houden. Igor moet dit ook voelen en nog harder gaat hij tekeer, ik ga het niet meer volhouden en ik voel vanuit mijn tenen een orgasme aankomen wat ik nog nooit heb meegemaakt. Ik begin een beetje te schokken en ik zie slierten voorvocht vermengd met zaad uit het kooitje van mijn pik stromen en er blijft maar meer komen en er vormt zicht een behoorlijk plasje onder mij. Igor houdt het ook niet meer vol door het samenknijpen van mijn kontje en komt luid kreunend klaar in mijn reet. Hij blijft even zitten en trekt dan zijn pik uit mijn openstaande kontje. Hij pakt snel de camera en richt deze op mijn nog pulserende gaatje, hier loopt een behoorlijke stroom sperma uit. Dan wordt het me teveel en voel ik dat ik weg val en ik val met een smak op de grond en dan wordt het zwart voor mijn ogen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir