Zaadslet

Zaadslet

Ik ben op weg naar een nieuw bevriend stel, ik heb dit stel leren kennen via xHamster en Skype.
Zij ware op zoek naar een geile man die graag haar als zaadslet behandeld.

Ik zal daar om 20 uur zijn en mocht geen minuut te laat zijn anders kreeg ik straf. Ik moest mij bij de deur melden, naakt en geheel kaal geschoren als een echte hoer die langskomt voor een date.
Ik stond exact 1 minuut voor 8 voor de deur en was in de auto al naakt. Ik dacht ik wacht even want ik wilde de straf wel hebben. Om 20:01:46 belde ik aan.

Bij het opendoen van de deur: “Wat voor een hoer ben jij??? Te laat komen op onze eerste afspraak. Niet netjes we zullen je daarvoor flink straffen”.
Ik zie de vrouw lopen en denk dit gaat het worden voor vandaag. Ik heb altijd al een paar fantasietjes gehad die ik vandaag maar eens uit laat komen.
Ik vraag wat ze vandaag allemaal zouden willen, buiten dat ik naakt aanmoest komen bij de deur.

Hij vertelt dat hij graag zou willen dat zijn vrouw echt lekker uitgewoond gaat worden en dat ze beiden in ieder geval 2 het liefst 3 keer klaar kunnen komen. Ok gaf ik aan en vraag of zij gekleed blijven of ook naakt gaan. Nee, wij blijven gekleed en alleen dat wat nodig is doen wij los of trekken wij uit.

Ik grijp op dat moment mijn kans en grijp haar vast om alle kleren van haar lijf te trekken. Wat een slet, ze heeft alleen een kort rokje en een t-shirt aan. Slip en bh waren al achterwege.. Dat is een vrouw naar mijn hart. Ik grijp haar vast en leg haar op de salon tafel en bindt haar armen boven haar hoofd vast en haar benen wijd aan haar knieën aan de tafelpoten. Ik voel even aan haar kale kut of ze al geil is en wat ik al dacht, het geil stroomt uit haar geile sopkut vandaan. Ik zeg tegen heb dat ik hem hard pijp en dat hij zo snel als mogelijk zichzelf klaar moet neuken in haar kut.
Mmm voor dat ik het wist stond hij al op oorlogssterkte (wow wat een zalige grote lul heeft hij). Ik zeg je hebt exact 1 minuut om jezelf klaar te neuken in haar kut. Rag haar maar eens flink af. Hij gaf aan dat hij niet direct in 1 keer bij haar naar binnen kon omdat hij daar te groot voor is. Ok zei ik ga maar beginnen. Hij stak zijn lul in haar kut en ik duwde hard op zijn kont dat hij wel in 1 keer tot aan de wortel naar binnen schoof.
Ik begon met tellen en op 55 seconden spoot je haar kut lekker vol. Ik trok je van haar af en pijpte je harde lul helemaal schoon.
Daarna dook ik op haar kut en begon haar diep te likken, mijn tong ging diep naar binnen en elk beetje zaad probeerde ik te pakken. Ik merkte dat ze het lekker begon te vinden en draaide met haar kut over mijn tong heen….
Ik wachtte nog 5 seconde en duwde hard mijn vuist bij haar naar binnen. Ze was nog niet gewent aan een vuist dus het deed zeer. echt zeer maar ik duwde door totdat mijn vuist voorbij haar kutring ging of beter plopte en naar binnen schoof. Ze gaf een gil van opluchting en wist meteen wat dit betekende. Die vuist moet ooit een keer uit haar kut vandaan en dan zal ze weer zover uitgerekt worden. Maar goed de vuist zat er nu in en dat voelde eigenlijk verdomd….. uitgerekt lekker.. Op het moment dat ze net begon te wennen aan die vuist in haar kut trok kik mijn vuist er gebald uit vandaan en ik hoor 1 hele hoge gil en een pop en de uitgerekte kut was leeg en gapend.
Pis haar kut helemaal vol en laat haar voelen hoe open ze staat. Op het moment dat jij haar lul in haar kut hangt pak ik haar tepels vast en trek ze lekker omhoog. Ik zet op beide tepels een tepelklem waardoor ik haar tieten tot punten kan uitrekken.
Zal ik ze eens strak opbinden?? Haar tieten zijn te klein om haar aan haar tieten op te hangen of zullen wij dat toch proberen.

Wij gaan het proberen. Zo klein zijn ze ook weer niet, een volle B-cup en ze hangen ook al lekker.
Ik pak een zacht wit touw en begin deze bij de basis om haar tieten heen te binden. Lekker strak zeg je nog, het moeten van die paarse op knappen staande ballonnen worden. Ik zet de eerste 2 lussen lekker strak aan op de basis van haar rechter tiet. Het einde van het touw heb ik onder de touwlussen gedaan zodat wij haar daar aan op kunnen hangen. Ik doe in totaal 8 lussen strak om de basis van haar tietvlees. Wat een ballon heeft ze nu gekregen. Tijd voor de linker tiet. Hangt deze nu iets meer als de andere??? Of lijkt het zo?
De eerste lussen weer lekker strak en de volgende weer voor de andere lussen zodat de tietbal lekker strak wordt (alleen dit vastknopen rekt haar tietvlees al uit). Zij kermde dit echt uit, het voelde echt niet lekker. Maarja daar was het ook niet voor bedoeld. Toch??
Alle twee haar tieten waren nu strakke ballen geworden. Ze staan lekker vooruit zei ik tegen haar. Je tieten hangen niet meer…..
De 2 touwen werden samen gebonden tot één knoop en hier kon ze aan worden opgehangen. Ik pakte een ander touw en gooide dat over de balk in de kamer. Wij moeten dit wel ergens aan vastmaken anders kan ze niet zelf blijven hangen. We besloten om dit aan de andere balk te doen zodat wij lekker met haar konden spelen en foto’s en filmpjes maken.
Ga maar op dit kistje staan dan trekken wij het touw wel strak. Ze wilde niet maar moest van ons en uiteindelijk hebben wij haar op het kistje gezet. Alles werd ondertussen gefilmd om maar niets te hoeven missen (later als wij het terug wilde zien).
Daar staat ze dan op het kistje een kleine 50 cm boven de grond. Tieten strak opgebonden en alvast strak in de touwen hangende.
Wij gaan allebei op een afstand staan kijken en zeggen tegen haar dat ze het kistje maar weg moet schoppen…..
Dan komt ze vanzelf aan haar tieten te hangen…..

Ik ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir