Even mijn vriend ophalen

Even mijn vriend ophalen
Ik was die avond met een vriendin uit eten geweest. Lekker naar de Griek en daarna nog even een afzakkertje halen. We hebben natuurlijk honderduit gekletst en ik heb haar verteld over alle avontuurtjes die ik de laatste tijd heb gehad. Vooral het verhaal van die parenclub waar ik zo heerlijk genoten heb vond ze erg interessant.Ik vertelde haar dat ze de volgende keer best mee mocht. We waren flink aangeschoten inmiddels en ze vroeg of ze het dan ook met mij moest doen. Je moet niets schatje maar sex met een vrouw is zoooo heerlijk lachte ik en ineens voelde ik haar hand over mijn benen gaan. Ik droeg een kort rokje en daaronder een gordeltje met kousen, ik had immers afgesproken dat ik jou uit je stamkroeg zou gaan halen en dan bij jou zou blijven. Ze voelde de rand van mijn kousen en met grote ogen voelde ze even onopvallend onder mijn rokje. Uiteraard werd ik daar opgewonden van en toen ze mijn kruis voelde lachte ze verrast. Jeetje Jo je bent helemaal naakt… en nat…. Ik lachte en vertelde dat ze maar gauw met me mee moest gaan.

De kroeg ging sluiten, en we rekenden af. We stonden bij onze fiets en ze vroeg of ik naar huis ging. Nee, ik ga nog even een vriend ophalen bij zijn stamkroeg en dan blijf ik bij hem vertelde ik. Aaaah.. vandaar die kousen knikte ze en ineens bedacht ik iets. Rijd nog even mee dan, doen we daar nog een wijntje en dan kan ik je even voorstellen. Hij is tenslotte degene die me vaak meeneemt naar de club. Giechelend fietste ze met me mee. Is dat dan niet raar? We kennen elkaar niet eens, vroeg ze. Ik lachte en vertelde haar dat sex met mannen die je niet kent veel lekkerder is. Je durft veel meer en je durft je ook te laten gaan. Verbaasd keek ze me aan… Tja zo heb ik het nog nooit bekeken.

We kwamen aan bij het café, een leuk gezellig bruin kroegje en toen we binnenstapten viel het helemaal stil. Er zaten acht mannen om de grote stamtafel en mijn vriend begon te lachen.. Nou ja, daar heb je haar. En hij liep naar me toe en gaf me een zoen. Dit is ze jongens, zeg maar Jo. Ik keek hem vragend aan en hij vertelde me dat hij net had zitten vertellen over onze bezoekjes aan de parenclub en andere stellen. Ik schoot in de lach en vertelde dat Mieke graag een keer met ons meeging. Een van de mannen bij de tafel stond op en vertelde dat hij dan nu ook wel graag wilden zien of we echt zo geil waren dat we ons in de parenclub wilden laten nemen.

Ik keek John aan, de eigenaar, met wie we ook al eens een trio hadden gehad en hij begon te lachen. Ja Jo, is goed en hij liep naar de deur om die op slot te doen. Eerst willen we nog wat drinken zei ik en Mieke en ik gingen bij de mannen aan tafel zitten. Nou Jo, we willen graag weten of je maatje niet heeft zitten overdrijven… Vertel eens van vorige week. Ik schoot in de lach… heb je even???
Ja hoor, klonk het in koor en er werd weer een rondje drankjes neergezet.

Vorige week belde John me op, hij had een rotdag gehad, twee mensen moeten ontslaan op zijn werk en hij had dringend ontspanning nodig. Nou schat, ik heb meer zin in gezonde spanning zei ik en beloofde hem over een uurtje op te halen. Wat gaan we doen dan? vroeg John en ik zei dat dat een verrassing was. Ik wist dat er in een parenclub in de buurt vanavond een geile slettenavond was en dat deze avond helemaal buiten gehouden zou worden. Het was prachtig weer en die club lag in de bossen, een grote tuin eromheen met een prachtig zwembad. Alle vrouwen die die avond zouden komen hadden sowieso zin in veel sex, anders werd je gewoon geacht niet te komen.

Ik kleedde me snel even om en haalde hem op. Rijd jij schatje vroeg ik, dan kan ik me nog even opmaken. Ik vertelde dat we naar de Club gingen maar niet dat het slettenavond was. Dat hebben ze die middag pas besloten omdat ze dat alleen met heel mooi weer doen, dus van te voren plannen heeft in dit klimaat niet veel zin. Ik maakte me wat zwaarder op dan anders en toen ik klaar was maakte ik John zijn gulp open. Hij droeg zoals gewoonlijk geen onderbroek dus ik begon hem lekker flink stijf te pijpen. We kwamen aan bij de club en ik haalde een lekkere strakke boxer uit mijn tas, aan de voorkant doorzichtig gaas. Hmmm je zag zijn enorme neukstaaf goed zien. Ik had een mooie bikini aan en we liepen naar de bar. Daar was het lekker rustig, want iedereen was zowat buiten. John zag de posters hangen en begon te lachen… Oooow… Jo…. twee vliegen in een klap! Hij wist dat ik het geweldig vond om door zoveel mogelijk mannen geneukt te worden en hij vond het zalig om mij te zien genieten, hoewel hij zelf ook wel zorgde dat hij aan zijn trekken kwam. Ik gaf hem een knipoog… dat is gezonde spanning waar je van bij komt schat.

We gingen naar buiten en besloten eerst even wat te eten. We namen een lekkere salade met een zomers roseetje. De rosee smaakte lekkerder dan de salade die we eigenlijk ook wel vergaten. We zaten samen in een grote schommel en waren meer bezig met elkaar dan met het eten. De vaste regel bij groepssex of iets dergelijks is dat we eerst lekker met elkaar neuken en na afloop na een douche ook weer even lekker samen aan de gang gaan als afsluiting. Toen we onze fles rosee ophadden zette John onze borden op tafel en ging voor de schommel staan. Ik ging wijdbeens zitten en hij stond tussen mijn benen. AL gauw waren we al heftig aan het zoenen en al snel had hij mijn bikinihesje uitgetrokken. Hij stond lekker te zuigen aan mijn tepels die al keihard waren en met zijn vingers ging hij op ontdekking in mijn bikinibroekje die natuurlijk al helemaal nat was. Ook die ging snel uit en ik trok ongeduldig aan zijn short… Hij trok hem uit en stond daar voor me… tussen mijn benen en met een enorme stijve… Hij greep zich vast in mijn haren, trok zich naar me toe en begon me lekker te neuken. Hij staande ik half liggend in de schommelstoel, met mijn kont op de rand zodat hij flink diep kwam. Mij keihard doorborend duurde het niet lang voor hij brullend mijn kutje volspoot. Daarna likte hij mijn kutje weer schoon en vingerde me naar een heerlijk hoogtepunt. Inmiddels stonden wat mensen om ons heen, we gaven elkaar een zoen en wensten elkaar veel plezier.

Ik sprong uit de schommel en wilde mijn bikini weer aantrekken. Nee joh lekker ding.. laat uit zei een man en hij liep op me af… Lekker in de schommel? vroeg hij en ging zelf op de schommel zitten. Kom je op mijn schoot lekker ding? en ik ging op zijn schoot zitten. Hij zat achter me en begon lekker mijn tieten te masseren. Een andere man kwam voor me staan en streelde ook over mijn borsten, buik en benen. Ik vond het heerlijk en zag John breed glimlachen naar me kijken. Hij trok aan zijn alweer lekkere stijve lul en knikte goedkeurend terwijl hij twee vingers op stak? Twee??? Een dp op de schommel? De man bij wij ik op schoot zat fluisterde me allemaal geile woorden in mijn oor. Hij wilde me in al mijn gaten neuken die avond en was benieuwd hoeveel pikken ik aan het einde van de avond gehad zou hebben. De man voor me deed inmiddels zijn broek naar beneden en keek me vragend aan. Ik boog me voorover om hem lekker te pijpen. De man onder slaakte een zucht.. Mag ik mijn broek uit schatje? Ik stond even op zodat hij zijn broek uit kon trekken, en trok behendig een condoom over zijn neuklat. Ik ging weer zitten en zorgde dat ik over zijn stijve lul heenzakte. Door de schommel bewogen we langzaam maar heel intens. De lul was gemiddeld van lengte maar wel heerlijk dik. Ik voelde me ook helemaal gevuld worden en voelde zijn ballen tegen mijn billen. Hmmm heerlijk en ik draaide nog even wat heen en weer. De man die voor me stond tikte steeds met zijn eikel op mijn klitje. Hmmm wat heerlijk was dat!!! Ik maakte de mannen duidelijk dat ik wel klaar was op die schommel en we doken een hoek in bij het zwembad waar allemaal grote zitzakken en kussen lagen.

Ik duwde de man die voor me gestaan had op een zitzak en zakte over zijn lul heen. De man bij wie ik op schoot had gezeten kwam achter ons zitten en met een soepele beweging gleed hij zo mijn kontje in. Ik gilde het uit van genot en kwam weer brullend klaar… De mannen beiden onderspuitend. Ze gunden me geen rust en bleven me maar keihard neuken. John stond ze aan te moedigen… Harder mannen ze kan het hebben hoor… ik spande de spieren in mijn onderlichaam stevig aan en brullend spoten ze hun condoom om. John bracht me een glaasje wijn en elkaar zacht strelend dronken we ons glaasje leeg. Kom lekker ding, we gaan het zwembad in zei ik en trok hem mee het water in. Hij weet dat ik daar onwijs geil van word en al gauw stond John in het gedeelte waar het water tot zijn schouders kwam, ik zat aan zijn lul gespiest met mijn benen om hem heen geslagen. In plaats van hard neuken liepen we zo steeds heen en weer. Er kwam een man achter me staan die mijn bovenlichaam ondersteunde. John trok mijn benen omhoog tegen zijn borstkas aan en begon me lekker te vingeren… Ik gilde het uit… Hij wist precies mijn plekjes te vinden en al gauw spoot ik een lekkere straal geil het water in.

Terwijl ik aan het vertellen was zag ik dat de mannen in de kroeg allemaal hun lul te voorschijn hadden gehaald. Een van de mannen zat met Mieke te zoenen en haar shirt was al uit. Haar strakke broek was al open en ik wist dat het niet lang zou duren voor ze op de tafel zou liggen en lekker geneukt zou worden.

Ik vertelde rustig verder: Op de rand van het bad zat een heerlijke neger naar ons te kijken en ik zwom naar hem toe. Hij had een lekkere zwarte dropstaaf en ik ging in het water staan zodat ik hem lekker kon pijpen. Hij zat goedkeurend te kijken hoe mijn felrood gestifte lippen om die enorme eikel gleden. In nam hem zo diep als ik kon in mijn mond maar pff… hij was wel enorm. Ik kriebelde hem onder zijn ballen en hij trok me ineens het water uit. Kom eens mee… dat kunnen we beter zei hij en hij trok me mee naar een grote loungebank. Hij ging op de bank liggen en ik hing met mijn kutje boven zijn mond terwijl ik hem aan het pijpen was. In plaats van me naar beneden te trekken om mij lekker te verwennen liet hij zijn vingers door mijn schaamlippen gaan en speelde hij tegelijkertijd met mijn kontje en mijn kutje. Het geil droop mijn kut uit en begerig likte hij het op. Ik duwde mijn borsten om zijn lul heen en begon heen en weer te bewegen. Iedere keer als zijn eikel omhoog kwam likte ik er zachtjes aan. Zijn lul was flink aan het steigeren, ik voelde dat hij meer wilde maar deed het niet… Na een paar keer flink op en neer bewegen knabbelde ik zachtjes op zijn eikel. Hij greep me beet stond op en liet me gebukt voor zich zitten, mijn kont in de lucht. Hij tikte me flink op mijn billen terwijl hij me keihard achterlangs nam. Bij iedere stoot kreunde ik keihard, hij kwam zo heerlijk diep… Ik voelde mijn baarmoeder weer verkrampen en schokkend kwam ik alweer klaar. De neger kwam ook bijna, trok zich terug, deed zijn condoom af en in mijn wijd opengesperde mond kwam hij lekker klaar… Het zaad droop mijn mond uit, ik wilde het allemaal doorslikken maar zelfs voor mij was het veel te veel. Hij bedankte me netjes, ik pakte weer een douche en liep weer verder.

Ik zag Mieke al bij de man op schoot gaan zitten, die ging vast ook over zijn lul heen zakken. Gespannen keken de mannen me aan nog steeds met zichzelf spelend.

John zat breeduit te lachen en de man die naast hem zat zei joh, dat heb je allemaal niet verteld. Ik ging verder:

Verderop zat John met een mooie vrouw te kletsen, ook lekker stevig en net zo zwart als de neger van daarnet. Achteraf bleek het ook zijn vrouw te zijn. Ik ging bij ze zitten en samen met de vrouw gingen we John zitten strelen. Na een poosje ging de andere vrouw hem zitten pijpen. Ze zat met haar kont in de lucht, benen wijd zodat ik haar achterlangs lekker kon likken. Hmmm ik proefde het zaad van de neger…. die was dus ook bij haar begonnen. Ik liet twee vingers diep in haar kutje verdwijnen en zoog op haar binnenste schaamlippen. Ze gilde het uit, oow… das lekker schatje! John keek genietend toe terwijl hij heerlijk deepthroat verwend werd. Na een poosje duwde hij haar van zich af en ging achter haar zitten. Ik nam snel John zijn plek in en terwijl ze me heerlijk aan het beffen was neukte John haar achterlangs, zo hard als hij kon. Zij klauwde in mijn borsten, trok keihard aan mijn tepel en terwijl John ons geil toesprak kwamen we alledrie tegelijk klaar!

John kwam dichter bij me zitten en begon me te strelen.. Ik wou dat jij nou eens heel even je mond hield… en begon me wild te kussen. Ze weten nu wel dat ik niet heb overdreven maar er zitten gewoon nog zeven mannen met een stijve lul naar jou te luisteren. Waarom doe je er niets aan?? Ik lachte en vroeg of ik niet de rest moest vertellen? Nee zei John, als ze dat willen weten gaan ze maar een keer mee. Nu gaan we wat anders doen hihi… Hij trok mijn bloesje uit en maakte mijn rok los. Daar stond ik in een mijn kousen, zonder slipje en een mooi korsetje aan. De mannen floten en ik liep naar Mieke. Ik trok haar van de man zijn schoot af en begon haar driftig te zoenen. We stonden bij de bar totdat John de tafel had leeggeruimd. Ik trok Mieke mee en we klommen de tafel op. De mannen zaten om ons heen en wij waren elkaar aan het zoenen, speelden met elkaars tieten en met elkaars kutje. Ik ging door de knieen en begon Mieke te liggen. Ze jammerde van genot…. zie je dat een vrouw dat lekker doet, vroeg ik plagerig en toen ze hijgend zei dat ze het helemaal met me eens was lachte ik en vertelde haar dat we dat nog wel een keer samen gingen doen wat de mannen deed joelen.

Zo mannen… nu jullie??? Ik liet me van de tafel zakken en ging tussen twee mannen zitten. Ik trok ze af… pijpte ze en geduldig wisselden ze steeds van plek. Toen ik een van de mannen aan het pijpen was voelde ik een paar handen op mijn billen. Een derde was erbij komen staan, de tafel was inmiddels weggeschoven zodat ik vol in het zicht stond met mijn billen naar achteren. Kom eens hier sletje… beval hij en hij legde me op de tafel neer. Ik wil je neuken sletje… Doe je benen eens lekker wijd! Gehoorzaam opende ik mijn benen en hij spreidde met zijn handen mijn schaamlippen.. Wow mannen… kijk nou eens wat een nat slettekutje op ons ligt te wachten!!! Hij duwde zijn pik naar binnen en begon me keihard te neuken, lekker fel in mijn klitje knijpend. Een andere man stond keihard aan mijn tepels te trekken en toen ik begon te schokken trok de man zijn pik terug… Hij duwde drie vingers op mijn g spot en beet me toe dat ik moest gaan spuiten…..Onder luid gejuich trok hij zijn vingers terug en ik spoot er een enorme straal uit… De hele tafel was nat en ik gleed op mijn rug de hele tafel over. De mannen vonden het geweldig, ze schoven me heen en weer en aan de andere kant van Mieke ook aan de beurt. Mieke lag ook hoorbaar te genieten en het was ruim een uur lang alleen maar neuken, pijpen, beffen, vingeren… tot mijn kutje aardig gevoelig begon te worden. Toen ik om een pauze vroeg lachte John me uit… Waarom sletje??? Je hebt er toch nog geen genoeg van? Ik pufte… ik niet maar mijn kut word een beetje gevoelig. De man die me als eerste neukte trok me van de tafel af… Draai je maar om sletje je hebt toch nog een gat?? Hij maakte mijn kontgaatje lekker nat met mijn eigen geil en rekte het even een beetje op. Hij kwam achter me staan en met een soepele beweging nam hij me lekker anaal… En hij niet alleen… na hem kwamen er nog drie mannen… Ik had het gevoel dat mijn kut en mijn kont wijd open stonden. Na een poosje kon ik echt niet meer… John vertelde Mieke en mij om op de tafel te gaan liggen Mieke had het allang opgegeven, maar die zat wel genietend toe te kijken hoe ik lekker genomen werd.
We lagen samen op de tafel in elkaars armen en de mannen om ons heen. Ze trokken zich allemaal af en na een poosje stonden er acht mannen ons helemaal onder te spuiten. Genietend keek Mieke om zich heen… Jezus Jo, je hebt niet overdreven wat heerlijk geil is dit!!! Nadat we allemaal nog wat gedronken hadden namen we afscheid…. Tot snel mannen!!! Tot gauw sletjes…. binnenkort weer hier??? Ik lachte… spreek maar af met John, ik hoor het wel….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir