Turks Collega

Turks Collega
Zag in de tram een mooi turkse meid zitten ,ben niet naast haar zitten ,alleen wel tegen over schuin en kon zo af en toe spieken naar haar.
Opeens zag ik dat ze ook op dezelfde halte uitstapte net als ik ,omdat het voor mij de eerst keer was dat ik naar mijn nieuwe werk ging moest ik even zoeken waar de ingang was ,maar die vod ik al snel.
Boven in het kantoortje ,zag ik opeens die turkse meid van die in de tram zat ,en het bleek dus een collega te zijn,sindsdien zie ik haar iedere ochtend en in een boekje hou ik bij wat ze draagt.

Het is zomer ,alleen een korte rok zal ze niet zo snel gaan dragen denk ik.Maar het zijn strakke broeken en op een dag zag ik dat ze een zwarte legging aanhad getrokken met daarboven op een soort zomerjurkje die vele wel op het strand dragen en daaronder een zwart shirtje,dat zag er geil uit moet ik zeggen ,omdat ik nu pas echt kon zien dat ze behoorlijke grote borsten heeft ,en toen ze opeens uitrekte en die borsten helemaal naar voren gingen ,had ik echt de neiging om ze vast te houden en te voelen.

Ze heet Agun is 1,65 heeft zwarte ogen en lang zwart haar ,grote billen en haar borsten zijn denk ik een C,en ze denk ik een jaar of 17 ,maar misschien net 18.
Jammer genoeg werken we niet samen ,want anders was het geen werken geworden ,had haar elke keer aan en na gekeken en wie weet gebeurde er nog wat in een van de kantoren ,nee ik mocht alleen maar wc’s schoonmaken en af en toe kwam ik haar tegen in een van de verdiepingen op de gang en we lachten naar elkaar.
Maar op een dag gebeurde er iets onvoorspelbaar ,want ze was bezig in een van de kantoren tegenover de wc ,en toen ik de wc naar binnen ging en een minuut later terugliep naar de kar om een doekje te pakken ,zag ik tot mijn verbazing iets wits uit mijn emmer met doekjes steken ,ik pakte het op en het bleek een papiertje te zijn,Agun zag ik nergens meer ,dus wist ik ook niet of ze op deze verdieping was of de lift had genomen naar een andere verdieping.
Ik maakte het papiertje open en zag daar de tekst opstaan van ,wil je mij een app sturen ,het bleek van Agu te komen.
En dus stuur ik haar een app ,- dank je wel voor je nummmer ,maar wil jij iets tegen mij vertellen –
– ja dat wil ik ,zullen we na afloop van het werk samen iets gaan drinken –
-ja ,leuk -,antwoorde ik
-Kom dan naar de metro station weesperplein en stuur een app als je onderweg bent ,ik ga vast er naar toe ,want we mogen niet opvallen –
– Is goed ,zal ik doen –

Buiten stuurde ik haar een app dat ik onderweg was ,en ze stuurde terug dat ze boven de roltrap aan het wachten was,en toen ik dichterbij kwam was ze inderdaad aan het wachten op mij ,het metrostation bevond zic op 5 minuten loop afstand van onze werk .
Ze begroette mij met twee zoenen,en dat vond ik zeer verrassend en vervolgde toen – toen ik je zag vond ik je al heel leuk alleen durfde niet echt op je af te stappen ,anders dachten onze collega’s iets wat niet mag gebeuren,
We gingen op een bankje zitten en daar gingen we verder in gesprek en pakte zowaar mij handen vast.
– Ja ik weet niet of ik dit mag doen ,omdat jij toch wel wat ouder bent dan mij ,maar ik vind je leuk en wil je op een ander manier leren kennen ,en ik hoop dat het leeftijd verschil jou ook niets uitmaakt-
-Nee hoor,vind ik helemaal niet erg,maar waarom gaan we niet naar mijn huis dan kunnen we het daar over hebben met een drankje erbij-
-dat is goed,laten we maar gaan –

Half uur later waren we thuis ,en we gingen op de bank zitten,en vertelde mij dat ze last van haar schouders had van het vele werken,
-wil je dat ik je schouders en nek dan masseer-
-oh als je dat wilt doen heel graag-
En zo draaide zich met haar rug naar me toe en begon eerst haar nek te masseren en dan haar schouders ,maar het bleef niet daarbij ,mijn handen gingen toen naar voren en greep naar haar borsten die ik langzaam streelde ,en niet lang daarna had ze haar shirtje uitgedaan en ik maakte haar bh los en haar borsten voelden nu echt warm en stevig aan,
-we zijn toch wel allen hier ,dat niet opeens iemand anders binnen kan komen -,zei ze
-nee hoor ,wees maar niet bang we zijn echt alleen-
En toen trok ik mijn shirtje uit ,Agun draaide zich om en begon mijn borst te voelen,-zo zo ,voor jou leeftijd zie je er best strak uit -,zei ze.
-dank je wel –
We kusten elkaar en streelden elkaar ,ik haar borsten en zij mijn schouders en rug .
We gingen toen naar de slaapkamer en daar trokken we onze kleren uit en gingen op bed liggen ,en daar ging het zoenen verder,ze heeft een mooi roze stringetje en nu kon ik eindelijk haar grote en mooie billen zien,ze had een van haar benen over mijn heup gedaan en zo kon ik haar billen strelen ,maar al heel snel deed ik haar string uit en ik deed mijn boxer uit ,en ze keek echt goed naar mijn dikke pik ,zo grote had ze blijkbaar niet gezien en dus heel voorzichtig raakte ze die aan en begon mij eerst af te trekken ,voelde ook aan mijn ballen.
Ik deed intussen haar benen iets opzij en zag haar mooie roze kutje ,en bracht er mijn vingers naar toe.
-Doe je wel voorzichtig met me -,zei ze
-Heb het namelijk nog niet gedaan -,vervolgde ze
-Oh ,dus je bent nog maagd-
-ja ,vind je dat erg dan-
– nee hoor ,maar ik zal voorzichtig met je doen-
Ik begon eerst met mijn hand haar kutje te voelen en te strelen en dan heel voorzichtig probeerde ik eerst met mjn pink en voelde al dat ze behoorlijk nat geworden was,en dus kon mijn middelvinger erin ,en die ging er niet zo soepel is ,tjee wat was ze strak.
Zelfs Agun voelde dat goed,want haar genot uitte ze door zachtjes maar wel voelbaar in mijn arm te bijten.
-zeg Agun ,heb je wel eens jongen gepijpt –
-ja dat wel-
-nou laat maar eens zien wat je kunt-
Dat ging makkelijk af ,want ze heeft een grote mond en dus was die wel een makkie ,moeilijker zal zijn als ik mijn grote pik in haar strakke ,nauwe kutje zal doen.
En na 5 minute pijpen was het dan zover ,eerst likte ik haar goed nat,ze lag met haar rug op bed en ik boven op haar ,door met haar te zoenen ,voelde de pijn die ze zeker zal hebben als mijn pik in haar glijdt wat minder,en dat was dus ook zo,er kwam een klein beetje bloed uit ,maar ze was achteraf dolblij dat ik haar ontmaagd heb ,en voor mij was het lang geleden dat ik een meisje had ontmaagd.

Na dit kwam ze vaak langs ,of we gingen samen van et werk naar huis ,of stond op een willekeurige avond voor de deur en app toen haar moeder dat ze bij een vriendin zou blijven slapen,maar in feite deed ze dat bij mij.
Ik heb haar veel geleerd en dat vond ze wel fijn

Carlos

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir