Day use hotel aanstaande vrijdag

Day use hotel aanstaande vrijdag
Na een lange periode van wachten is het eindelijk zover. We gaan elkaar eindelijk weer zien. We hebben elkaar wel tussendoor gezien maar niet de mogelijkheid gehad om elkaar uitgebreid en ongedwongen te beminnen. Nu is het dan zover we gaan een dayuse kamer huren in een hotel. Allebei weten we dat we niet kunnen wachten tot het eindelijk zover is. Passie, lust relaxen en genieten zijn straks de toverwoorden. Ik doe voor jouw je favoriete geurtje op en strakke zwarte boxer met je favoriete shirt en sjaal. Ik heb gevraagd of je een jurkje aan wil doen. Ik hoop dat je daaronder je kanten stringetje en bh aan hebt. Het is helaas te warm om je kousen aan te hebben.

We ontmoeten elkaar op het station en lopen naar het afgelopen hotel dicht bij het station. Of het de gewoonste zaak van de wereld is checken we in. Dan gaan we naar boven. In de lift steel ik snel al een kusje bij je. Ik open de deur en we lopen de kamer binnen. Zoals altijd als we binnen zijn kunnen we eigenlijk niet wachten. Snel zetten we onze spullen neer en loop naar je toe. Ik kom achter je staan en masseer je schouders en nek, zachte kusjes van mijn lippen gaan over je schouders terwijl ik je jurkje openmaak.

Ik laat je armen uit de gladde mouwen glijden. Ieder stukje van je huid dat zich ontbloot wordt betast door mijn lippen. Je vingers verdwijnen om de beurt in mijn mond en worden getrakteerd op likjes van mijn tong en ik zuig er zachtjes op. De knoopjes zijn nu allemaal open en soepel valt het jurkje op de grond, je bhtje volgt direct daarna, je bovenlichaam is nu volledig naakt. Ik draai je om, neem je hoofd in mijn handen en kus je op je mond. Teder en zacht beroer ik je lippen. Je tuit je mond en sluit je ogen. Weer kus ik je op je mond en ik lik je lippen. Je opent je mond een klein stukje. Mijn tong draait rondjes om de jouwe.

Mijn handen strijken door je haar en masseren je hoofdhuid. ??Ik ga op ontdekking naar beneden, je hals en schouders worden nu bedolven onder de subtiele aanrakingen van mijn mond en tong. Al snel ben ik bij de welvingen van je prachtige borsten, al kussend kom ik bij je harde tepeltjes uit. Met mijn lippen wrijf ik er over, zonder ze in mijn mond te nemen ga ik er heel zachtjes overheen. Aan het schokken van je lichaam merk ik dat dit je opwindt. Je borsten worden wat groter van opwinding en je tepels worden nog harder. Ik neem nu een tepel in mijn mond en zuig er lichtjes op. Heel even laat ik het harde knopje tussen mijn tanden rollen. Je kreunt en ik voel dat je wat onstabiel op je benen staat.

Je mooie strakke buik voel ik samentrekken als ik mijn lippen erop druk. Kleine likjes doen je sidderen en rillen. Ik draai je weer om en druk mijn lichaam tegen het jouwe. Je voelt mijn opwinding kloppen tegen je rug. Ik ga op mijn knieën zitten en geef je rug net zo’n mond- en tong behandeling als ik met je voorkant deed. Zittend op mijn knieën kijk ik naar de achterkant van je goddelijke lijf. Je staat nu alleen nog maar gehuld in een klein kanten stringetje en op hoge hakken voor me. Je prachtige billen gevangen in een klein stringetje zijn een werkelijk superopwindende aanblik. Ik pak een bil vast en knijp er zachtjes in. Ik spreid je benen iets en laat je voorover leunen tegen de muur.

Je heerlijke billen worden daardoor naar achteren geduwd en geeft een nog mooier aanzicht. ??Ik lik je billen en met een vinger ga ik één keer tussen je gespreide benen door, ik wrijf zachtjes over de voorkant van de stof van je minuscule broekje. Weer kreun je, nu wat luider en ik voel dat de stof van je slipje al vochtig is geworden. Eén keer dus van achter naar voren en weer terug laat ik mijn vinger over de lipjes glijden, die nog steeds beschermd zijn door het kant van je string. Ik spreid je benen nog een klein stukje verder en je handen glijden langs de muur iets naar beneden zodat je nog meer gebukt komt te staan.

Je benen strak en je billen naar achteren, wat een geweldig geil gezicht. Ik kus de achterkant van je dijen en geef klein likjes in je knieholtes.. Je kreunt nu nog luider en zakt een beetje door je knieën. Ik voel je schokken. ??Ik draai ik je om. Je schouders drukken nu tegen de muur en zo duw je je onderlichaam naar voren. Het gaat een beetje ongecontroleerd van de opwinding. Steeds gaat het naar voren, je maakt bewegingen in het luchtledige. Ik laat je iets tot bedaren komen en als je wat rustiger bent leg ik mijn handen op je heupen.

Ik pak je stringetje aan beide kanten beet en stroop het tergend langzaam naar beneden. Je prachtige lipjes van je kletsnatte poesje worden nu ook ontbloot. Het stringetje gaat langzaam naar beneden. Ik kijk naar je mooie, glimmende poesje dat nu druipt van het vocht. Ik voel dat je broekje nat is, heel nat. Dan is het helemaal uit en sta je naakt voor me, helemaal naakt. Ik geniet van het uitzicht op je prachtige, supervrouwelijke lichaam. Je mooie borsten staan rechtvooruit en je tepeltjes zijn keihard en opgericht. ??Langzaam kus ik naar boven. Eerst je schenen, dan je knieën en je dijen. Ik lik de binnenkant van je dijen en kijk naar je van het vocht glinsterende klitje. Je lipjes zijn gezwollen van opwinding.

Met mijn tong lik ik langs de buitenkant en contouren van je venusheuvel. Weer neemt het kreunen toe in volume. Je buigt je knieën naar buiten en duwt je billen tegen de muur. Je lipjes staan nu open en je zijn eg vochtig. Mijn vinger glijdt langzaam naar binnen. Ik haal hem er weer uit en lik hem af, jouw vocht in mijn mond en op mijn lippen, heerlijk. Met mijn tong duw ik op je klitje, en ik zuig erop. Je bent nu niet meer te stoppen, ik moet mijn best doen om je nog enigszins in bedwang te houden zodat ik je kan blijven likken.

Je schokt en trilt ongecontroleerd. Als ik mijn tong bij je naar binnen duw explodeer je. Je gilt van genot en zakt door je knieën op de grond, daar blijf je kronkelend liggen terwijl ik me nog steeds tegoed doe aan je vocht en daarbij je poesje blijf verwennen. Minutenlang laat ik je zweven van genot en opwinding. Tot ik uiteindelijk stop en je weer langzaam laat terugkeren en tot rust laat komen. Uitgeput blijf je liggen. Ik kijk naar je en zie in je ogen de opwinding, het genot, de geilheid, de uitputting en de liefde. Dat is zo mooi om te zien………. Dit is pas het begin van de dag die voor ons ligt……..

Volgende week het vervolg

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir