Een zinderende ontmoeting

Een zinderende ontmoeting
In de Albert Heijn zag ik een zeer aantrekkelijke vrouw bij de andere kassa staan. Ze is sneller dan ik door de kassa en ik verlies haar uit het oog. Ze keek niet naar mij dus ik was haar al weer vergeten als ik naar buiten loop. Tot mijne blijde verbazing loopt ze ook net naar buiten. Nog mooier is dat ze haar fiets naast de mijne heeft staan. Ik stop mijn aankopen in mijn grote fietstassen van de Volkskrant. De dame met blonde krullen naast mij probeert haar aankopen in haar fietstasjes te proppen. Dat wil niet echt lukken het is te veel. Geamuseerd kijk ik naar haar passen en meten. Ze kijkt naar mijn tassen en zegt ”ja jij hebt t makkelijker”. Ik repliceer zal ik wat meenemen dan fiets ik wil met je mee. Misschien woon ik wel in Verwegistan zegt ze. Geen probleem zeg ik lachend. ”Nou hoeft niet hoor” zegt ze en gaat door met passen en meten van al haar aankopen.
Ik ben even uit het veld geslagen. Ik zoek wat in mijn tas, zogenaamd, herpak mezelf en loop naar haar toe. Ik kijk s goed naar alle aankopen en zeg je kunt die vaatdoekjes sokken en zo in die lampenkap stoppen. Na het nodige paswerk is alles opgeborgen. Ik fiets weg en zeg uitgebreid gedag. Na een bezoek aan een laatste winkel fiets ik naar huis.

Mijn kin valt bijna op mijn stuur als ik 100 meter voor mij de lange blonde krullen zie fietsen. Als ik mijn cool weer gevonden heb passeer ik haar langzaam en kijk haar met een brede glimlach aan. Ze glimlacht even en kijkt de andere kant op. Ik fiets door tot een stoplicht. Daar komt zij naast me staan maar ze kijkt strak vooruit. Bij groen trek ik sneller op dan zij. Dan laat ik mijn tempo zakken. Ze passeert me en deze keer kijkt ze me wel even aan, met pret oogjes. Even later kom ik weer langszij. Ze fiets rustig door. Dit voelt wel goed zo naast elkaar. Ik kijk opzij en bestudeer haar, ze heeft een strechjurk aan die haar figuur goed laat uitkomen. lange benen met stevige kuiten, een ervaren fietser. Mooie volle rondingen, ik schat een D-cup. Opeens zegt ze: ”ik ga hier af, doei”. Verbaasd kijk ik haar na.

Dan rem ik af draai om en rij snel achter haar aan. Ze kijkt achterom, een goed teken. Na een paar minuten fiets ik weer naast haar en vraag: ”is het nog ver”? ”Verwegistan is nog heel ver”. ”Hoe ziet dat land eruit?”. ”Verwegistan is voornamelijk bos, waar hier en daar hutjes en boomhutten zijn, we leven van wat het bos ons bied. Iedereen voelt zich vrij. We zorgen we voor elkaar, elkaars kinderen en respecteren elkaar. We komen elkaar tegen als we iemand nodig hebben en nemen afscheid als daar behoefte aan is. We hebben weinig afspraken nodig”. ”En hoe gaat dat met relaties?” ”Alles is in relatie met elkaar. Daar zijn geen hwelijken of andere afspraken voor nodig. Als ik met iemand wil vrijen en hij of zij staat daar voor open dan doen we dat. In Verwegistan zijn mensen veel onafhankelijker dan in Nederland”. ”Dus je doet het ook met vrouwen?” ”Ja soms heb ik behoefte aan die energie”.

”Kijk dit is mijn Verwegistan” we staan voor een mooi oud huis met een weelderige voortuin, er staan een paar bomen in. ”Heb je zin in thee?” ”Ik zeg geen Nee” Ze gaat me voor een trapje op een ruim hal in met kleden aan de muur, naar een zonnige kamer met uitzicht op een minstens zo weelderige achtertuin en allerlei kamerplanten plus een enorm bank met veel kussens. ”ik ben zo terug”. Bewonderend kijk ik rond en laat me dan in de bank zakken. Hier kunnen twee mensen ruim op liggen. Aan de muren hangen een paar erotisch Indiase prenten die ik uitgebreid bestudeer. Ze komt binnen met een dienblad met thee, koekjes en chocolade. ”Dat ziet er goed uit”. Ze schenkt in en komt naast me op de bank zitten of is het hangen en neemt me uitgebreid op. Ik word even verlegen, dan voel ik opwinding in mijn buik en kruis. ”Wat houd jou bezig?” vraagt ze. ”jou op dit moment” glimlach ik. ”en verder heb ik vandaag mijn diploma van mijn massage opleiding opgehaald” ”Wat leuk, dat doe ik ook graag, ik masseer het liefst op tantrische wijze.” ”hoe gaat dat?” ”heel rustig en aandachtig en je zorgt dat je altijd je partner blijf aanraken, ook al je olie pakt”. We drinken thee en ik geniet van de chocolade. ”Dit is lekker zeg” ze glimlacht ”ja, pure biologische chocolade van een kleine coöperatie in Ecuador. Het merk weet ik zo niet maar ze werken heel transparant en eerlijk, op hun site kun je precies zien waar de plantage is en wie daar werken en hoe.

”Ik heb boven ook een massagetafel, mijn schouders zijn wat gespannen” Verbaasd kijk ik haar aan, dit had ik niet verwacht. Als ik haar hoopvolle blik zie stem ik toe. We drinken onze thee uit en dan gaat ze me voor de trap op naar een knusse kamer. Ze doet een overtrek over de tafel en legt wat handdoeken klaar. Dan kleed ze zich traag uit waarbij ze zorgt dat haar lichaam er op zijn voordeligst uit ziet. Ik zie een vuurrode doorzichtige BH tevoorschijn komen waardoor grote tepelhoven zichtbaar zijn en dikke tepels. Ze maakt haar rok los, ik zie haar brede heupen met een hele gladde huid. Direct trek zo ook haar rode slip naar beneden, op haar hoge venusheuvel zit een fraai geknipte streep donkerblond haar, daaronder is ze kaal en ik zie de aanzet van haar spleet met daartussen twee weelderige lippen. Ze geniet van mijn blikken en gaat traag op haar buik op de massagetafel liggen.

Ik pak wat olie en smeer haar hele rug in. Uitgebreid masseer ik haar schouders, daarna haar rug en flanken waarbij ik zo nu en dan de zijkant van haar borsten wat aandacht geef. Dan ga ik naar beneden streel, kneed haar prachtige volle billen. Een diepe zucht ontsnapt uit haar mond. Even masseer ik haar benen. Ze maakt wat meer ruimte zodat ik verder omhoog over haar liezen kan strijken. Weer een zucht. Dan draait ze zich om. Ze kijkt me tevreden aan. Ik masseer rusitig haar benen en buik. Ik merk dat ze meer wil en neem haar rechter borst in mijn handen. Smeer er ruim olie op en kneed het weke vlees. Ik hoor een kreuntje. Mijn duim maakt cirkels om haar tepel, steeds dichterbij. Dan rol ik heel langzaam haar grote donkere tepel tussen duim en wijsvinger, een tijd lang speel ik met haar borst. Haar gezicht straalt groot genot uit. Dan richt ik mijn aandacht op haar linkerborst en geef die een vergelijkbare behandeling. Intussen zie ik haar heupen licht bewegen. Mijn handen dalen al strelend af over haar buik. Ze opent haar benen nog wat verder. Korte tijd vrijf ik haar liezen, venusheuvel en rond haar lippen. Ze kreunt nu hard. Ik laat haar smachten en ga verder met haar benen en voeten.

Dan streel ik omhoog totdat ik bovenaan de tafel sta en beide schouders weer kneed. Ze kijkt me aan doet haar armen omhoog en begint mijn broek los te maken. Deze zakt op de grond en laat mijn witte boxershort zien. Verrukt voelt ze aan de flinke bobbel tussen mijn benen. Ik trek intussen mijn shirt uit. Ook mijn boxer trek ze omlaag en valt op de grond, mijn vrijwel erecte penis en ruime balzak worden omlijst door een beetje haar en zijn dus goed zichtbaar. Dan schuift ze omhoog op de tafel zodat haar hoofd over de rand naar beneden hangt. Ze steek haar tong uit naar mijn 18 centimeter. Ik kom dichterbij en laat mijn eikel likken. Nog een stapje en mijn eikel schuif haar warme mond in. Langzaam begint ze eraan te zuigen, haar tong speelt om mijn paal. Ik maak kleine stootbewegingen en kom steeds dieper in haar mond. Dan stoot ik tegen haar keel aan. Ze blijft rustig doorademen en ik kom nog dieper in haar mond. Mijn eikel voelt de vernauwing van haar keel en glijd er langzaam in. Haar lippen en tong masseren de schacht van mijn paal. Ik kan helemaal in haar mond en keel schuiven. Mijn kloten half voor haar ogen. Wow, hier droomde ik van en nu is het werkelijkheid. Ik neuk een tijdje haar mond totdat ik zeer opgewonden ben, trek me terug, ga naast de tafel staan en streel haar tussen de benen.

Ik buig me voorover en we zoenen onstuimig. Intussen is haar poes drijfnat. Mijn vingers maken onregelmatige bewegingen tussen en om haar lippen en rond haar klit, zo nu en dan glijd een vinger naar binnen. Mijn mond vindt zijn weg naar beneden over haar kin, hals, tussen haar borsten, over de buik, door de navel, tussen het venushaar en haar poes. Ik neem haar lippen tussen de mijne en sabbel eraan. Ze kreunt nu luid. Haar hand omklemt mijn piemel en trekt en lichtjes aan. Ze wil omhoog komen maar ik druk haar terug op de tafel, pak haar benen vast. Ik kruip op de tafel, doe haar benen wijd uit elkaar kijk naar haar hongerige blik en dan naar beneden naar haar weelderige spleet. Haar lippen zijn donker gekleurd en staan al een stuk uit elkaar, ik zie een hoop sap glinsteren. Mijn lul wijst erheen en nadert. Mijn eikel maakt contact met haar lippen. Ik kijk haar nog s aan, ze hunkert. Voor het eerst schuif mijn lid bij deze prachtige geile vrouw naar binnen, heel rustig steeds dieper. Haar vochtige binnenruimte sluit vrij strak om mijn paal. Als ik helemaal in haar zit ga ik op haar liggen en zoen haar lekker nat. Onze heupen beginnen voorzichtig te bewegen, later wordt het driester. Dan wissel ik diepe en ondiepe stoten af, steeds een ander aantal. Ik streel door haar haar terwijl we nog steeds zoenen. Onze opwinding stijgt. Om even af te koelen til ik mijzelf op en steun op mijn handen terwijl ik nog traag in haar beweeg. Langzaam voer ik het tempo op. Ik zie haar genieten en ik geniet mee. Haar hand gaat naar haar klit en ze vingert zichzelf. Haar vingers storen me en ik trek haar hand weg en ga op haar liggen. Ze protesteert, ”dan krijg ik zo’n lekker dubbel orgasme”. ”Nu nog niet schat”. Ik neuk haar steeds heftiger, ze hijgt steeds harder en komt kreunend klaar. Ik voel haar kut samen trekken rond mijn lid. We liggen een tijdje rustig na te genieten.

Ik kom weer omhoog laat mijn benen naast de tafel vallen en trek haar omhoog. Ze duwt me op mijn rug en begint over mijn paal te rijden in een wisselend tempo. Haar vaginamond trekt traag over mijn eikel heen er weer. Zeer opwindend. Dan beuken we weer heftig tegen elkaar tot het zweet op onze huid glimt. ”Ik wil dat je me van achter neemt” en ze dreigt van mijn paal te glijden. Snel pak ik haar kont vast duw met mijn andere hand haar bovenlijf omhoog en draai zo door totdat ik weer op haar lig. Ze kijkt even beteuterd en ik lach. Onze lichamen wrijven soepel over elkaar terwijl we trage neuk bewegingen maken. ”body to body massage” roepen we beide lachend. Mijn opwinding stijgt weer. ik blijf een tijdje onder het kookpunt. Ik wil nog niet klaarkomen en kruip van haar af.

Ik trek haar van de tafel af, draai haar om en omklem haar, een hand kneed haar linkerborst, de ander haar venusheuvel. Ze gooit het hoofd in haar nek en we kussen elkaar. Ik druk haar bovenlichaam naar voren en haar kont komt naar achter. Ik zie weer haar lange lippen en mijn paal. In een vloeiende beweging druk ik helemaal bij haar naar binnen. Mijn ballen kletsen tegen haar benen. Ze begint over mijn paal heen te rijden en draait met haar kont, steeds wilder. ”kom maar klaar schatje”. Ze vingert haar klit hard. Even houd ik haar tegen, ze kreunt. Dan gaat ze weer los terwijl ik stevig in haar pomp. Ze beleeft het dubbele orgasme waar ze naar verlangde. Ik moet haar vast houden want ze zakt bijna door haar benen. Als we weer op adem zijn zegt ze, ”kom we gaan naar bed, ik heb nog de hele avond en nacht”. Ik knik alleen maar en volg haar. Op mijn gezicht een brede glimlach.

Terwijl we in elkaar armen in bed liggen vraag ik, ” hoe heet je eigenlijk?” ”Ilonka”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir