Liz’ moeder in de studentensandwich

Liz’ moeder in de studentensandwich
Liz’ moeder in de studentensandwich

Liz moest dus van het momentum (wat een kutwoord!) gebruik maken. Ze liep de kamer af en klopte op de deur bij Alexander, in de hoop dat hij thuis was. Ze hoorde niks, ook geen tv, en deed de deur zachtjes open. Toen zag ze opeens de kamerbewoner met zijn pik in zijn hand aftrekken bij een pornoblaadje. Hij schrok en was even sprakeloos. ‘Zooow! Wil je niet liever ‘the real thing’, Alexander? Zou je het leuk vinden om voor slechts 50 gulden een DP te doen?’

Alexander had zijn pik losgelaten en keek Liz onbegrijpend aan. ‘Een DP? Met wie dan? Met jou? En wie nog meer dan?’ Liz hielp hem meteen uit zijn droom: ‘Nee, niet met mij. Mij heb je al geneukt, gratis. Ik heb mijn geile moeder in de aanbieding. Ze is nu op mijn kamer, en ze ligt ligt te neuken met Ferry. Maar ik vind dat ik al mijn huisgenoten van dit buitenkansje moet laten meegenieten. Tegen een vriendenprijs. Dus ook jij. Wil je haar ook niet lekker neuken?.’

Heette dit vele jaren later niet een ‘level playing field’ …? Alexander zou degene zijn die met Sjoerd een DP ging doen met haar moeder. Hij haar kut, Sjoerd haar kontje. Of andersom. What the fuck! Een studentensandwich in ieder geval. Met Liz en Ferry als toeschouwers. Het werd nog druk op de toch al volle studentenkamer van mijn nichtje. Alexander pakte 2 briefjes van 25 gulden, gaf die aan Liz en liet zijn broek en onderbroek nonchalant achter. En volgde haar.

Liz liep haar kamer weer binnen. Geile Ferry had uiteraard al lang en breed gespoten in haar moeder. Die was al van hem afgestapt en likte zijn pikschoon, terwijl de slierten sperma uit haar kut dropen. Ze keek even om en zag Alexander, van onderen bloot, maar met zijn shirt nog aan. Liz nam weer even de regie in handen: ‘Sjoerd en Alexander gaan nu een DP-tje doen met mijn moeder. Jullie mogen onderling uitmaken wie haar in welk gaatje neukt.’

Sjoerd liep naar zijn broek, haalde er een gulden uit en zei: ‘Kop of munt?’ Alexander koos voor kop, Sjoerd gooide de munt omhoog, ving hem op en liet zien dat het kop was. Alexander zei: ‘Ik ga voor de kut’. Dus dat was nu een uitgemaakte zaak. De kut van Liz’ moeder was voldoende voorbewerkt, maar haar kontje moest toch wat toegankelijker gemaakt worden. Sjoerd keek Liz wat klungelig aan, terwijl Liz’ moeder doggy op bed ging zitten.

‘Alexander, jij gaat op je rug liggen, dan komt mijn moeder op jouw pik zitten, en Sjoerd, jij moet even haar sterretje wat wijder maker met twee vingers en genoeg speeksel gebruiken.’ Het klonk alsof Liz het verkeer op een drukke kruising stond te regelen en alle weggebruikers haar autoriteit erkenden en haar bevelen en signalen opvolgden. Alexander was naast Liz’ moeder gaan liggen en die was behendig op zijn stijve pik gaan zitten. Die gleed helemaal naar binnen toe.

Met zware borsten bungelend voor zijn ogen danste Alexander op het ritme van de pompbewegingen. Dit was hemels! Zijn stijve pik in de moeder van zijn huisgenootje Liz en dan die meloenen die hem hypnotiseerden! Nou ja, meloenen .. ze waren iets kleiner dan meloenen, maar zeker zo lekker en hjj pakte ze met zijn handen beet en begon ze te kneden. Lekker stevig. In de tussentijd werd Sjoerd in paraatheid gebracht om de sandwich compleet te maken.

Sjoerd had al een flink opgezwollen eikel, die hij met zijn eigen speeksel nat gemaakt had. Hij had voorzichtig twee vingers in het kontje gefrot en rekte de sluitspier van Liz’ moeder wat op. Toen ging hij boven haar hurken en stak zijn staaf tussen haar grote ronde billen, klaar voor actie. Er ontstond een mooi mikpunt: lichtbruine roos, met een klein verfrommeld, bijna maagdelijk ogend poepgaatje. Sjoerd dacht niet meer na en ramde de eikel naar binnen toe.

Liz’s moeder had nu twee pikken in haar en ging even verzitten, om beide palen goed te parkeren. Die in haar kut was lekker soepel, maar de pik van Sjoerd moest nog even wennen in zijn nieuwe huisje. Dat was wat krap en stroef. Hij was ook niet gewend om anaal te neuken, want dat vereiste een andere techniek dan vaginaal, wist Liz. Die ging zich er even mee bemoeien, en ze haalde haar vingers even langs het klitje van haar moeder, die geile kreetjes uitstootte.

Dat klitje aanraken was dé manier om haar moeder nog geiler te maken. Ze ging zo op en neer dat ze iedere keer als Alexander in en uit haar gleed, Liz’ vinger haar gezwollen klitje stimuleerde. De pik in haar kont begon ook wat makkelijker te bewegen, maar het was een hele klus om die twee pikken een beetje synchroon te laten pompen. Alexander kon niet veel anders dan meedoen en Liz’ moeder het tempo laten bepalen, maar Sjoerd kon ‘finetunen’.

Liz verwachtte dat Alexander als eerste zou spuiten van haar twee huisgenoten, omdat Sjoerd die avond al was klaargekomen dankzij de hand- en spandiensten van haar moeder. Maar Sjoerd werd heviger gemolken in het strakke kontje dat hij neukte, dus het was nog geen uitgemaakte zaak. Uiteindelijk zorgden de tieten van Liz’s moeder, die Alexander aan het kneden was, voor het verschil. Hij voelde zijn zaad komen en kwam luid kreunend klaar.

(wordt vervolgd)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir