oprekken 18

oprekken 18
Deel 18

De kaarsen werden bijna uit mijn handen getrokken. Alleen wil ik wel een paar foto’s nemen en jullie moeten zelf ook met jullie pikken op de foto” zei ik.
Ze aarzelden even, maar ze zeiden dat ze dat wel wilde. Ze begonnen hete kaarsvetdruppels op Slaafje zijn billen te druppelen. Eerst ging ik op mijn hurken erbij zitten en nam hun zachte lullen ter hand. Na even spelen groeiden deze.
Ik nam mijn foto toestel en nam wat foto’s. “Je kunt ons zo niet naar huis laten gaan: “ Zei een van de heren en wees op zijn stijve lul.
Ik boog mij voorover en pakte zijn kale lul. Ik speelde met zijn harde lul terwijl de andere man achter mij ging staan en mij tussen mijn benen greep. Ik spreidde mijn benen zodat hij er goed bij kon. Hij speelde met de gewichten die aan mijn schaamlippen hingen.
Maar al gauw trok hij brutaal mijn leren slip omlaag. Ik keek achterom en zag dat de man een condoom over zijn lul rolde. De man voor mij duwde mijn hoofd zachtjes naar beneden en ik nam zijn harde lul in mijn mond.
De man achter mij stak zijn lul hard en diep in mijn zeiknatte kut. Hier werd ik als een hoer door twee “HEREN “genaaid. Hard en vlug stootte de heren hun lullen in mij en kwamen klaar terwijl mijn Slaafje in het gras lag toe te kijken met een brandende kaars in zijn kut.
Gelukkig trok de man voor mij zijn lul uit mijn mond terwijl hij klaar kwam en spoot zijn zaad over slaafje zijn rug .Ik hoorde de man achter mij kreunen terwijl hij zijn condoom vol spoot .
Hij trok mij tegen zich aan zodat zijn grote lul diep in mij stak. Ik was zo geil als iets, maar voor mij was dit toch wel erg vlug en was ik nog niet klaar gekomen.
De man achter mij stroopte het condoom van zijn lul, trok zijn broek omhoog. Hij mompelde nog iets van “dat was erg geil dame “ stapte in zijn auto en reed weg.
De man voor me keek verbaast toe. “nou dat vond ik ook niet erg netjes van hem “zei hij.
Ik hoorde Slaafje kreunen en zag dat het vlammetje nu diep in zijn anus was gebrand. Er stond nog een wand van kaarsvet maar hij moest toch wel degelijk de hitte van de vlam voelen.
Ik blies de kaars uit en zei tegen hem dat hij kon gaan staan. Het hete kaarsvet liep langs zijn benen toen hij opstond, en hij kreunde zacht. Ik opende de achterbak en liet hem instappen. De andere man was nog niet weg gegaan en stond toe te kijken.
”Als je nog eens een keer met je slaafje uit wandelen gaat zou ik er wel bij willen zijn “ zei hij . Ik vroeg wat hij dan wilde: “EEH, EH , ik zou zelf op de zelfde manier behandeld willen worden als hij “kwam er aarzelend uit.
Hij zei dat hij vaak alleen thuis was, zodat we ook daar wel eens afkonden spreken. Dat leek mij ook erg geil dus ik noteerde zijn telefoonnummer. Hij legde uit waar hij woonde en dat was niet ver hier vandaan. Ik zei tegen hem dat ik binnenkort waarschijnlijk wel contact met hem op zou nemen. “Maar ik ben een professionele misstres” zei Ik ‘dus er zijn wel kosten aan verbonden als we contact hebben “.
Hij verzekerde dat hij best wilde betalen als het niet te veel was. We wisselden ook emailadressen uit zodat we gemakkelijk elkaar konden bereiken. Ik had ondertussen mijn jas aangetrokken en we namen afscheid met een harde klap op zijn nog steeds blote billen.
Ik reed terug naar het huis van Slaafje. Halverwege het pad stopte ik en zette mijn masker weer op. Ik opende de kofferbak en liet Slaaf eruit.
“nou mag je voor me uit naar het huis lopen “zei ik “maar wel rustig aan en niet zo hard. Aarzelend ging Slaafje voor de auto in de Felle koplampen staan, en liep rustig naar huis.
Ik zag de Balstrecher schommelen tussen zijn benen, daardoor liep hij ook een beetje ongemakkelijk. Ook zag ik de kaars tussen zijn billen zitten.
Het is toch wel een geil gevoel als iemand bijna onvoorwaardelijk naar je luistert en daar nog voor betaald ook. Misschien heb ik er straks nog een klant bij dacht ik.
Naast het huis liet ik Slaafje wachten in het felle licht. Voorzichtig haalde ik de krokodillen bekjes van zijn tepels. De afdrukken stonden er diep in.
Ik hoorde hoe zeer het deed toen het bloed weer terugstroomde. Slaafje Jammerde luid.
Ik liep mee de keuken. Slaafje volgde even later. “3 uur “zei ik tegen hem.
Slaafje liep naar de slaapkamer en kwam even later terug . “Dit was een avond om nooit te vergeten “zei hij “ik rond het af op 4 uur +200 komt het op 1200€ “. “als u hier durft te vertrekken met alleen een van mijn overals aan en verder niets en uw erewoord dat u vaker terug komt betaal ik vast voor de volgende keer het zelfde bedrag “.
Ik was erg verbaasd, dat zou betekenen dat ik hier weg zou gaan met 2400€ in mijn zakken.
Ik wist niet dat iemand zoveel geld zou betalen om vernederd te worden . “NOU MEESTERES , HEB IK UW EREWOORD “VROEG HIJ SMEKEND!! .
Ik twijfelde ,Ik vond het namelijk niet eerlijk!!. Hij was bijna een uur bezig geweest om een balstrecher te maken.
Ik zei dat ik 3 uur betaald wilde hebben, en niet meer . Natuurlijk is het wel lekker om zoveel geld op zak te hebben , maar ik vond dat ik eerlijk moest zijn en zeker niet het onderste uit de kan moest pakken . Tenslotte had ik er zelf ook een hoop plezier aan gehad , en is dat niet het belangrijkste ?????? .
“Natuurlijk kom ik terug, geil Slaafje “zei ik “geef mij die overal maar, dan laat ik al mijn kleren hier als onderpand “.”die neem ik de volgende keer wel weer mee “.
Een grote glimlach verscheen op zijn gezicht. Ik trok al mijn kleren uit en Slaafje nam die mee naar de werkplaats. 5 minuten later kwam hij terug met in zijn handen een pakketje.
Ik maakte het open en zag dat er een wegwerpoveral in zat. Maar dat ding leek wel van gaas gemaakt , je keek er dwars doorheen !!!!! . Ik trok hem aan, en ik zag in de spiegel dat ik er naakt onder was , je zag zelfs de piercings met gewichten.
“Zo “zei ik “dus jij wilt dat ik zo naar huis gaat , je weet wel dat je dat de volgende keer dubbel en dwars zal bezuren!!. Ik keek hem streng aan en ik zag hem onder mijn ogen kleiner worden.
“EEH, EH , Meesteres, ik weet het en ik verheug me daar al op”zei Slaafje.
Ik nam zijn tepel tussen mijn vingers en draaide deze venijnig om . Slaafje kreunde.
“Wees daar maar niet zo zeker van “zei ik. Ik liet Slaafje los.
Hij liep terug naar de slaapkamer en kwam even later terug met nog 1900,00€ . Ik pakte ze aan. En zonder verders nog wat te zeggen liet ik hem alleen in de keuken staan. Met die kaars nog steeds diep in zijn kont.

Slaafje stond voor het raam te kijken hoe ik in mijn autootje stapte. Ik zwaaide naar hem, wierp hem een kushandje toe en reed weg. Hallo , Ik kon het nog niet geloof, 950,00 € voor een avondje werk en nog een voorschot op de volgen de keer.
1900,00 €, ik lachte en zette de radio zachtjes aan om even na te denken. Daar zat ik nu, hoop geld op zak. Wel met weinig kleren om mijn lijf en hopen dat ik onder weg niet aangehouden word. Ik kan natuurlijk wel mijn zomerjurkje aantrekken, maar dat vond ik niet eerlijk tegenover Slaafje.
Ik startte de auto en reed weg. Het was bijna half 11 . Ik vermoedde dat Jos wel thuis zou zijn. Hoe kon ik het nu verantwoorden dat ik in een wegwerpoveral binnen kwam. Ik voelde in het borstzakje en voelde de knisperende bankbiljetten. Daar wilde ik in eerste instantie toch ook zelf over beslissen wat ik daar mee deed. Thuis reed ik langs ons huis en zag dat het licht brandde. Ik reed door, en zette de auto om de hoek neer.
Ik keek of dat de buurman hans wel thuis was. Ik zag dat het licht brandde maar de gordijnen waren dicht zodat ik, niet kon zien of dat zijn zoon peter ook thuis was.
Het kon natuurlijk ook zijn dat peter alleen thuis was. Ik besloot het risico te nemen en aan te bellen.
Gelukkig deed Hans open, en ik vroeg of hij alleen was . Hij bevestigde dat ,en gaf mij gelijk een compliment voor mijn kleding. “Dame wat zie jij er lekker geil uit,
Ik zie zo je tepels en je kale kut en als ik het goed zie dan heb je gewichten aan je kutlippen en tepels hangen.
“dat klopt “zei ik “je mag ze wel wat beter zien, als je dat wilt . Hans zei dat hij dat graag wilde zien !.
Ik stond nog voor de deur bij hem, maar aangezien zijn voordeur aan de zijkant zit en er nogal wat hoge struiken in zijn voortuin staan kon niemand mij zien. Nou ja, alleen als er iemand langs liep en toevallig langs zijn huis keek.
Zonder schroom trok ik voor de deur de vlug de overal uit . Naakt en behangen met gewichten stond ik voor zijn deur. Carla “zei hans “schaam jij je niet om zo voor mijn deur te staan , niet dat ik bezwaar heb hoor want je ziet er hartstikke geil uit .
Hans greep mij tussen mijn benen en schoof een vinger in mijn natte gladde kut.
“Ik schaam mij niet zo gauw “zei ik “Als jij me helpt om Jos naar buiten te krijgen zodat ik mij kan kleden voor hem , mag jij een keer een hele avond doen wat je wilt met mij !!!”. OHH “zei hans “weet jij dat zeker, geile slet “. “Buk maar even, dan neem ik een voorproefje en zal je dan gelijk vertellen wat je dan onder andere moet doen “.
OH Shit , ik had het gezegd zonder er bij na te denken en begreep dat ik wel de consequenties ervan zou moeten dragen !!! Ik bukte en bood Hans mijn billen aan.
Hans liet zijn broek zakken en op de drempel van zijn huis reeg hij mij in ene keer aan zijn harde stijve lans . Zonder pardon gleed zijn lul mijn kontgaatje in. Ruig neukte Hans mij.
” Ik wilde altijd al een keer naar een parenclub “zei Hans “maar mijn vrouw vond dat maar niets “. Jij gaat dan heel geil gekleed, natuurlijk zonder slip en bh met mijn mee “.
Ik zal je dan ruilen met elke vrouw die ik leuk vind, dat betekent dat je dan heeeeel wat lullen, zal laden op die avond “. En omdat ik het leuk vind zal ik van iedereen die jou neukt een foto nemen.
“Van iedereen die maar wil zal ik zijn emailadres vragen en foto’s van jouw kale geringde kut die door zijn lul gevuld wordt sturen “. “Dat zal betekenen dat als je een site opent over parenavonden jij, die geile geringde KUT van je zult zien “.
Ik schrok wel een beetje, want dat zou betekenen dat ik geen zeggenschap meer over foto’s van mij zou hebben. .MAAR !! Om mij op een parenclub door iedereen te laten neuken , dat zou misschien wel heel erg geil zijn!!.
Hans trok zijn lul uit mijn kontje draaide mij om, gaf twee rukken aan zijn stijve lul en spoot zijn sperma recht in mijn gezicht. Ik keek Hans aan, likte zijn sperma van mijn lippen en knikte. “Dat is goed “zei Ik “je leeft je maar uit op die avond “.
Hans keek mij een beetje ongelovig aan, maar al snel gleed er een brede glimlach over zijn gezicht. Hij kuste mij op mijn mond en ik stak mijn tong tussen zijn lippen door.
Met zijn sperma nog in mijn mond tongzoenen we.
Op de drempel van zijn huis, ik nog naakt en met gewichten versierd.
Ik voelde zijn hand tussen mijn benen glijden en er gleden 2 of drie vingers mijn kutje in.
Ik steunde achterover tegen de muur en spreidde mijn benen . Nu kon Hans er tenminste goed bij. Hans knielde en gaf een lik over mijn clitoris. Ik rilde van geiligheid. Hij duwde ruw mijn benen nog verder uit elkaar.
Voorzichtig stak hij vier vingers diep in mij spekgladde kut. “MMMM “hoorde ik Hans geil brommen “ ik weet dat je een lekker ruime kut heb, kijken of je mijn hele hand kan hebben “. Ik draaide mijn heupen opzij ,zodat zijn vingers uit mijn gladde grotje glipten.
“DAT !! bewaren we wel voor een andere keer “zei ik “nu wil ik binnen zien te komen en mij weer een beetje fatsoenlijk kleden “.
Hans zei “wacht maar even “. Hij liep naar zijn pc en veranderde wat aan de printerinstellingen. Hij zei dat hij nu niet meer kon printen en aangezien Jos een pc expert was kon hij dat gemakkelijk oplossen.
Jos hielp wel vaker mensen uit de buurt met pc problemen .Hans duwde mij naakt naar buiten . “Ik zou maar gauw maken dat ik zo parkeerde dat jij wel kan zien dat Jos met mij meegaat, maar dat hij jou niet kan zien “als ik jou was “zei hij.
Ik twijfelde, moest ik nu zo in de auto stappen of had ik nog tijd om die overal die ik nog net had weggegrist aan te trekken. Hans liep met ferme schreden verder en keek niet naar mij om . Naakt en met gewichten in mijn piercings spoedde ik mij naar mijn auto.
Ik stapte in en reed de andere kant om het blok heen . Ik parkeerde de auto op het parkeerterrein. Zo dat ik wel de voorkant van ons huis kon zien, maar het Jos niet direct op zou vallen dat mijn auto er al stond.
Zenuwachtig wachtte ik tot Hans en Jos ons huis uit zouden komen, dan kon ik naar binnen schieten . Ik dacht eraan om de overal aan te trekken want het was best een stuk over de openbare weg heen tot ons huis. Maar in mijn kleine autootje zou ik dat nooit voor elkaar krijgen en zou ik eerst uit moeten stappen.
Ik besloot het er dan maar op te wagen .Ik wachtte en wachtte, maar Hans en Jos kwamen niet naar buiten . Klik, Klikkerde klik, klikkerde klik, ik hoorde iemand op hoge hakken naderbij komen.

Verschrikt keek in de richting van het geluid en zag die trut van verderop naderbij komen. Haar hondje aan de lijn. Ik schrok, en het enige wat ik kon doen was naakt en wel mijn heenkomen zoeken op de vloer van de auto. Gespannen wachtte ik af.
Langzaam, af en toe stoppend hoorde ik haar naderbij komen . Ze liep vlak langs de auto, maar keek er gelukkig niet in. Ik hoorde haar langzaam verder gaan.
“schiet op “dacht ik “straks zie ik het niet als Hans en Jos weggaan .
Ik kwam omhoog en zag dat stomme mens naar huis liep . Dat klere wijf had altijd en overal commentaar op. En je zou haar is moeten zien als er iemand een te kort rokje naar haar zin aan had. Een en al afkeuring op haar gezicht en ook had ik haar tegen iemand horen zeggen: “Je weet wel die slet van nr .. die er altijd zo bij loopt als een sloerie.
Ik had er niet aan moeten denken dat die mijn naakt en behangen met piercings en gewichten had gezien in de auto.
Ik was zeker de hele buurt rondgegaan, en weet niet wat dan de gevolgen waren geweest.
Ik keek of ik nog iemand zag, maar gelukkig was het leeg op straat. Wel zag ik hier en daar nog wat lichten branden. Ik zag alleen dat er op weg naar huis nog twee lantarenpalen stonden.
Dus als ik daar niet onderdoor wilde lopen, moest ik een stuk omlopen over het parkeerterrein. Maar, de grote vraag was nu of Hans en Jos ondertussen weg waren.
Ik moest het er maar op gokken. Het zou toch wel onderhand.
Ik stapte uit en rilde in de kille avond wind . Langzaam sloop ik langs de auto’s.
Bij elke stap voelde ik de gewichten aan mijn piercings zwaaien. Voor ik overstak keek ik goed of er iemand aan kwam en stak vlug over.
Maar zo vlug kon ik niet oversteken of ik hoorde een auto de hoek om komen. Ik stapte vlug onze tuin in, maar of de duivel er mee speelde hoorde ik ook onze voordeur opengaan.
Hans kwam naar buiten, en ik schoot onze voortuin in . Ik zag dat Hans mij had gezien.
Ik ging vlug achter een struikje zitten. Overdag had ik mij daar nooit achter kunnen verbergen, maar ik hoopte dat nog de automobilist nog Jos mij zouden zien.
Ik had mezelf best in de problemen gewerkt, wel erg opwindend maar zo in mijn eigen buurtje vond ik het toch wat minder.
“Ik ben blij dat je toch even wilt kijken “hoorde ik Hans zeggen “ik heb die tekeningen morgen echt nodig . Vlug liepen Hans en Jos voorbij. Opgelucht haalde ik adem. Ik pakte mijn sleutel en ging naar binnen. Ik ontdeed mij van de gewichten en kleding en stapte onder de douche. Ik genoot van de warme straal water over mijn naakte lichaam.
Ik trok een ochtend jas aan en ging weer naar beneden. Jos was nog niet thuis.
Het duurde bijna een uur voordat Jos weer binnen stapte . Hij verontschuldigde zich dat hij zolaat binnen was, maar dat hij even bij de achterbuurman een probleempje had opgelost en dat ze nog een glaasje whisky hadden gedronken. Zo te zien was dat een flink glas geweest of anders had hij eerder op de avond al wat gedronken.
Hij zou het eens moeten weten dat Hans het was geweest die hem In zijn kont had geneukt en waar ik zo luid onder had liggen kreunen.
Dan denk ik niet dat hij zo vlug zijn pc had gerepareerd . Ik moest Hans eigenlijk wel bedanken dat hij Jos zo lang had bezig gehouden. Nu dacht hij alleen maar aan het feit dat hij zo laat thuis was en niet dat ik zo laat was.
Jos werd een beetje aanhalig en ik wreef over zijn kruis . Binnen de kortste tijd stond er een tent in zijn broek. Ik ritste zijn broek open en nam zijn lul in mijn mond. Ik likte en zoog aan zijn lekkere pik. Zijn broek trok ik helemaal van zijn reet en ging verder met pijpen.
Ik stimuleerde zijn kontgaatje en algauw stak ik drie vingers diep naar binnen. Binnen de kortste tijd kwam Jos kreunend en steunend klaar. Hij spoot een grote golf geil diep in mijn keel. Ik genoot van zijn zoute geil en slikte alles door.
Terwijl Jos genietend onderuit zakte likte ik zijn mooie pik helemaal schoon . Ik ging naar de keuken en waste mijn handen. Ik vroeg Jos of hij nog wat wilde drinken, maar hij zei; dat hij al genoeg had gehad voor vandaag en liever naar bed ging.
Ik zei tegen hem dat ik nu wel zo geil was als het maar zijn kon en dat hij maar lekker alleen in de logeerkamer kon gaan liggen .
Hij knikte en liep naar boven. Ik lag een beetje na te denken over de laatste uren en kwam tot het besluit dat ik er zelf ook hartstikke geil van was geworden . Ik zou er zeker mee doorgaan! Mijn vingers gleden door mijn natte kale sleuf.
Ik trok de gordijnen achter open en bleef met mijn vingers over mijn gezwollen klit wrijven. Ik zag bij de buurman geen licht meer branden. Jammer Ik had best nog wel een showtje willen geven voor het raam. Ik besloot ook maar naar bed te gaan.
Ik keek om de hoek van de logeerkamer en zag dat Jos uitgeteld lag te slapen. Een beetje dronken, maar wel zonder opvulling in zijn kontje. Ik dacht er nog even over om hem lekker geil op te vullen met een dikke vibrator. Maar ja , dan zou hij zeker wakker worden!!
Ik liet hem maar slapen! Ik startte de pc nog ff op en voerde het emailadres in wat ik had gekregen. Tot mijn verbazing werd ik gelijk toegevoegd en ik zag dat Richard online was.
Ik opende een gesprek met hem . Hij zei gelijk dat hij mij al had afgeschreven en zeeeeer verheugd was dat ik hem had toegevoegd.
Richard zei dat hij erg van onze ontmoeting had genoten en uitkeek naar een volgende. Ik vertelde hem dat het een volkome onverwachtse ontmoeting was geweest, maar dat ik {en mijn slaafje } er erg van hadden genoten.
Hij had het zo geil gevonden dat mijn slaafje had toe moeten kijken met een brandende kaars in zijn kont terwijl ik door 2 mannen tegelijk werd genomen.
Ik vroeg hem wat hij van mij zoal verwachtte. Hij vertelde dat hij zeer onderdanig was en masochistisch, een flink pak slaag met blote hand of plak vond hij geweldig.
Ook een kaarsvet behandeling trok hem erg aan . En exhibitionistisch als hij was vond hij het zalig als er iemand stond te kijken.
Als slaaf behandeld worden in een sexbios of seksshop leek hem ook wel geil .Toen ik vroeg of hij een ruim kontje had vertelde hij dat hij flink wat kon hebben .Ik vroeg hem of hij alleen thuis was, en of hij een Cam had.
Hij schakelde gelijk de Cam aan en ik zag hem zitten in zijn ochtendjas .
Hij nam en slokje bier uit een flesje en ik zag dat het flesje nu leeg was. Zenuwachtig keek hij in de Cam.
IK zei hem “Solomio “op te starten. Hij sputterde even tegen, maar ik zei tegen hem dat hij als goede slaaf mij altijd diende te gehoorzamen.
Gedwee startte hij de site “solomio “op . Ik vroeg hem of hij schoon was, en hij bevestigde dat . Hij had zich eerder op de avond al gespoeld.
Ik wilde zien tot hoever ik hem kon laten gaan, en of hij zich schaamde voor dingen.
Ik logde ook in bij Solomio. Ik ging naar de gaysite en zei hem plaats te nemen op een plaats zodat ik hem gemakkelijk kon vinden, met de naam” slaaf Richard “.
Ik zag hem verschijnen op de voorpagina en klikte zijn afbeelding aan . Bij het inloggen gaf ik mijzelf de naam “Mistres Carla “. Ik zag dat er enkele andere zaten te kijken.
Ik klikte aan dat Richard mij ook kon bekijken . Ik zag dat de Cam achter mijn naam aanflitste. Richard keek ook naar mij, want ik kreeg een compliment over mijn hete lichaam en mijn mooie gepiercte kutje.
Een man vroeg gelijk mijn email ,en of hij ook niet kon kijken !!!. Ik zei hem dat hij dan zelf maar achter de Cam had moeten gaan zitten.
Ik vroeg aan Richard of hij een gehoorzaam slaafje was?? . Richard bevestigde dat gelijk en zei dat hij voor een goede meesteres “BIJNA “alles wilde doen . Ik vertelde Richard dat hij al zijn speeltjes op een rij moest leggen zodat ik dat is kon bekijken. Richard verdween uit beeld en even later werd de camera op de tafel gericht !. Er lagen meerdere dildo’s vibrators en but pluggen.
Hij richtte de Cam weer op zichzelf ,wel zo dat je zijn hoofd niet kon zien!!
Waarschijnlijk was hij net zo voorzichtig als ik en wilde zeker niet herkenbaar op internet.

Dit is voorlopig de laatste aflevering !!!
De rest moet nog geschreven worden!!
Ik weet niet wanneer ik daar tijd voor heb en of dat jullie dat wel willen ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir