collegas op bezoek voor een BBQ

collegas op bezoek voor een BBQ
Zomer,…32 graden buiten en volop zon, ideaal om een terrasje te doen en te ontspannen? Wij zijn echter aan werk……met enkele collega’s hebben we het erover en opeens komt Stephanie met het idee om een BBQ te houden, zij woont echter te klein om dit bij haar te doen, dus stel ik voor bij om bij mij te komen, ik heb zelf een appartementje met terras groot genoeg om ons team van 8 mensen te kunnen zetten.

Na het werk gaat iedereen snel nog even naar huis om andere kledij aan te doen en komt dan naar mij, wij zijn op ons buro-eilandje met 8: Dennis, Mats en Bart vormen de mannen en Stephanie, Wendy, Liesbeth, Evelyn en ikzelf zijn de vrouwen, wij zijn allemaal jonge twintigers aan het begin van onze carrière, dat maakt dat we ook zo goed overeen komen en er een ontspannen heerst tussen ons.

De avond vordert en Dennis, Mats, Bart, Wendy en Liesbeth zijn al doorgegaan omdat ze op tijd wilden gaan slapen en bij hun partner wilden zijn. Evelyn en Stephanie bleven nog, zij waren immers ook vrijgezel en hadden niemand thuis die op hen wachtte. De wijn vloeide lustig en we geraakten alle drie wel wat in de wind. Omdat het niet verantwoord was om naar huis te rijden had ik al aangeboden om te blijven slapen. Er kon iemand op de zetel liggen en 1 iemand bij mij in bed, we zouden later wel zien wie waar sliep….. Naarmate het later werd, werden de gespreksonderwerpen pikanter. We bespraken welke mannen we mooi vonden, en fantaseerden over hoe groot ze wel geschapen zouden zijn….de sfeer werd helemaal zwoel toen Stephanie vroeg aan ons of wij speeltjes hadden,…ik had eerst een afwachtende houding maar Evelyn zei volmondig: natuurlijk! Waarop we alle drie begonnen te giechelen. Stephanie trok echter haar stoute schoenen aan en vroeg: en jij Kimberly? Heb jij speeltjes in jouw nachtkastje? Ik wachtte even en werd een beetje rood, maar uiteindelijk zei ik:” mijn nachtkastje is te klein om allemaal mijn speeltjes in te bewaren!” De twee andere lachten het nu uit en daagden mij uit om dat te bewijzen. Dus ging ik naar mijn slaapkamer en haalde uit men kleerkast mijn favoriete doos…

Toen ik terugkwam keken beide me met grote ogen aan…”zo een grote doos” zeiden ze in koor. Ik opende ze en haalde er alles 1 voor 1 uit. Mijn dildo, enkele vibrators in alle formaten,…benwaballetjes,…tril eitje,….en nog wat hebbedingetjes…… Stephanie nam de grootste vibrator vast en vroeg of die wel helemaal in me paste, dat ding was wel 22 cm, waarop ik trots zie: “helemaal”. Terwijl ik en Stephanie alle speeltjes vastnamen, had Evelyn mijn kamasutragids gevonden, en deze vond ze precies wel interessant. Het viel mij en Stephanie op dat ze ondertussen haar hand onder haar rokje had laten gaan en zichzelf aan het strelen was, ze had totaal geen erg meer in ons. Het maakte ons beide botergeil, en de combinatie met de drank zorgde ervoor dat we helemaal los waren.

We keken elkaar aan en begonnen elkaar te kussen, onze tongen draaiden rond elkaar en onze handen gingen over elkaars lichaam. De vonken sprongen ervan, zo passioneel en intens was het en in no-time hadden we elkaar uitgekleed. We streelden elkaars rug, gingen door elkaars haren en over onze borsten, ik liet mijn handen verder zakken richting haar kontje en kneep hard in haar billen, een kreun ontsnapte uit haar mond. Evelyn lag ondertussen met haar benen wijd en rokje uit, slipje opzij, zichzelf te vingeren, genietend van haar uitzicht van twee geile meiden die elkaar aan het opvrijen waren.

Ik nam Stephanie haar borsten in men handen en drukte ze samen, met het puntje van men tong ging ik rond haar tepels, net niet het uiteinde aanrakend, dan nam ik ze tussen mijn lippen en kneep ze plat ertussen, haar gekreun werd steeds luider. Ik liet 1 hand verdergaan en voelde tussen haar benen dat het daar behoorlijk vochtig werd. Ik duwde haar achteruit op haar rug in de zetel en ging tussen haar benen liggen, ik bracht mijn hoofd naar poesje. Ik draaide met men tong rond haar lipjes en clitje. Af en toe ging ik eens snel over haar knopje om dan terug zachtjes rond te draaien, langzaam liet ik 1 vinger naar binnen glijden. Ze was echter zo nat dat ik er al snel een tweede en derde kon bijduwen. Ik nam de grote vibrator die ze eerst vast had en maakte deze goed nat door met de kop tussen haar lipjes op en neer te gaan. Ik liet de kop van vib extra hard trillen als ik over haar knopje ging. Dan duwde ik hem bij haar naar binnen, een luide kreun ontsnapte en ik zag haar even verkrampen, ze was duidelijk zo een formaat niet gewoon. Ik pauzeerde even en zij geraakte eraan gewend, ik duwde nog iets verder en liet hem zacht trillen, ze begon er stilaan van te genieten.

Evelyn was intussen ook niet stil blijven zitten en had al haar kleren uitgedaan, ze kwam achter me zitten en trok men rokje omhoog, terwijl ik op men knieën voor Stephanie zat kwam zij onder me liggen en begon me te likken. En had ze één van men andere vibrators in haar hand om zichzelf ook nog te verwennen. Zo lagen we er een tijdje en ons gekreun vulde de ruimte.

Stephanie hield het niet meer, ze nam haar eigen borsten en kneep deze goed samen, haar adem werd nog luider en ze smeekte me om door te gaan….Ik duwde de vibrator nu helemaal in haar en liet hem harder trillen, schokken kwamen op en ze begon ongecontroleerde bewegingen te maken met haar benen…. Met men duim ging ik nog over over haar knopje en ik voelde al haar sappen uit haar stromen….zachtjes haalde ik de vib eruit en proefde haar sappen.

Ondertussen lag Evelyn ook niet stil en voelde ik het bij mijzelf ook al komen. Ik liet Stephanie even uitrusten en draaide me om zodat we in 69 kwamen te liggen. Ik duwde mijn poesje in haar gezicht en gulzig likte ze eraan en duwde ze haar tong naar binnen. Ik nam het speeltje van haar over en ging er ook lekker hard met tekeer in haar. Met haar vrije hand voelde ik haar over men sterretje gaan en duwde ze ook daar een vinger naar binnen…. Puur genieten was dit…het duurde dan ook niet lang voor ik mijn orgasme voelde komen en ook bij Evelyn werd het zwaarder. Ik kwam eerst maar had nog net genoeg geilheid en energie over om effe door te gaan bij haar zodat zij kort na mij ook klaarkwam.

Alle drie lagen we uitgeput naast elkaar na te genieten…er werd niks gezegd, we wisten gewoon van elkaar dat dit heerlijk was. We hebben nog even gedoucht en hebben dan alle drie in 1 bed geslapen….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir