Grenzen verleggen(3)

Grenzen verleggen(3)
“Vertrouw je me?” Enigszins verbaasd en geschrokken, keek hij haar aan. Een aarzelend “Euh … ja… .”
“Ik wil een stapje verder gaan”, zei ze. “Wacht even.” Ze kroop onder hem vandaan, en haastte zich naar de badkamer. Snel kwam ze terug met in haar handen touw en een donkere sjaal. Hij lachtte verrukt. Had haar tijdens de chat verteld dat hij het leuk zou vinden om een geblinddoekte vrouw te neuken. Ze mocht vastgebonden zijn. Hij zette zich meteen recht en strekte zijn arm om de attributen van haar aan te nemen.

“Nee, nee”, lachtte ze. “Vertrouw me maar. Je zal het leuk en verrassend vinden.” Opnieuw verbazing op zijn gelaat. Handig bracht ze het touw rond zijn polsen. Hij wist niet goed wat hij ervan moest denken, maar voelde zich zo tot haar aangetrokken dat hij meeging in haar wens. Hij werd handig met beide armen gespreid, aan het hoofdeind van het bed vastgemaakt. Wie heeft hier eigenlijk de leiding?, vroeg hij zich af.

Ze kusste hem opnieuw terwijl ze boven op hem zat en kneep hierbij een beetje venijnig in z’n tepels. Niet onaangenaam, toch beetje pijnlijk. Ook mannentepels zijn gevoelig. En dan kwam het blinddoekje over z’n ogen. Toch een vreemde gewaarwording. Omdat net hij zo visueel is ingesteld. “Ik ga al je zintuigen op scherp zetten”, was haar opmerking. Met haar donkere krullende haren gleed ze over z’n buik naar onder en opnieuw omsloten haar lippen zijn schacht. Dit was nog heerlijker dan de eerste keer. Hij bewoog z’n bekken ritmisch in vertikale richting en neukte haar mondje, terwijl haar tong z’n eikel stimuleerde. Z’n ademhaling versneldde en hij stond op het punt om z’n zaad de vrijheid te geven, toen ze stopte. Geen seconde langer of het was gebeurd.

Hoe kon ze het zo timen? Zijn ballen kriebelden al voor het moment van ontlading en iedere aanraking zou het in gang hebben gezet. Maar net op dat moment stopte ze en lachtte. “Bijna zover? Dat zou zonde zijn. Ik ben nog niet met je klaar. “
Het leek of hij in een droom was terecht gekomen.
Ze gunde hem een nieuw intermezzo, om terug op adem te komen. Hij voelde haar borsten tegen zijn zijde aanrusten en haar hoofd lach op z’n torso. In normale omstandigheden zou hij nu zijn arm om haar hebben gelegd, maar hij lag weerloos gebonden en moest er eigenlijk wel om lachen. Zijn beurt zou zeker nog komen.

“Ben je al ooit anaal gestimuleerd?”, vroeg ze out of the bleu. “Euh…nee, wat bedoel je precies?” “Nou, een prostaatmassage. Schijnt heerlijk te zijn. Ik heb er ooit over gelezen. En nu je hier gebonden ligt, kan ik effe mooi mijn gang met je gaan. Haha.”
Ze waren nu al meer als een uur aan het seksen, en voor ’t eerst was z’n penis terug wat ontspannen, maar lang zou het niet duren. Ze maakte hem terug hard met haar mond en duwde met een van haar vingers gedurig tegen z’n anus. Hij verzette zich een beetje, maar ze suste en vroeg hem te ontspannen. En dan schoof haar vinger bij hem binnen. Hij vond het vreemd en onwennig, maar plots begon alles te duizelen en hij had moeite om niet ineens al zijn zaad in haar mondje te pompen. Ze stopte met pijpen en zei: “Als ik nu door doe, spuit je je ballen helemaal leeg, binnen de 15 seconden.” Het enige dat hij kon bedenken, was dat ze gelijk had. “Misschien later meer”, glimlachte ze, terwijl ze haar vinger terugtrok.

Hij vond dat het nu stillaan zijn beurt was en in zijn hoofd was hij zich al aan het opmaken voor een heerlijke neukbeurt. Hij wilde zo graag in haar natje kutje komen dat hij probeerde het heft weer in handen te nemen.
“Schatje, je hebt me al 3 keer gek gemaakt door me bijna te laten te komen. Nu is het mijn beurt.” Maak je me los?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir