kamer tekort hey end van kamer over

kamer tekort hey end van kamer over

Marjolein was nu al een maand aan de pil en ondanks onze vrijpartijen was ze wonder boven wonder niet zwanger geworden. Gelukkig maar want een zwangerschap zaten we niet op te wachten.
Ze is inmiddels ook naar school ze hoefden niet nu meer te fietsen, want ik had ze allebei een scooter cadeau gedaan, dit als beloning vanwege hun assistentie tijdens ons intieme diner.
Het leven nam voor zover je het normaal kan noemen een vaste regelmaat aan te nemen, een sleur kan je het niet noemen, want de meisjes waren altijd geil en bedachten iedere keer wat anders om elkaar en mij te bevredigen.

het is zomer en de zon schijnt volop een dag met een hoge temperatuur, de banden van de cabrio zoemen over het warme wegdek.
We zijn onderweg naar Mark en Ellen we zijn uitgenodigd voor een barbecue, het was even zoeken, maar na een uurtje rijden hebben we het gevonden, ik parkeer de auto voor een kapitale woonboerderij, en we worden hartelijk ontvangen, en uitgenodigd om achter het huis op een terras bij hun zwembad plaats te nemen. We krijgen een koel drankje geserveerd, in het zwembad ligt hun dochter Sabine, te dobberen, warm he roept ze, kom ook zegt ze tegen Sentji en Marjolein, even omkleden riep Sentji, niet nodig ik heb ook niks aan zei Sabine, binnen een minuut lagen de twee meisjes ook in het zwembad.
Mark en Ellen kwamen bij me zitten, na wat gepraat ze ik, goh ik wist niet dat jullie een dochter hadden, ik zal ze zo voorstellen zei Mark, als ze uit dat zwembad is, hoe oud is ze? Ze is nu bijna zestien zei Ellen, en is ze seksueel al actief ? Niet met ons, en ik geloof niet dat ze een vriendje heeft, maar we vinden wel dat het eens tijd word, dus als jij zin hebt wij vinden het goed maar wees wel een beetje voorzichtig met haar.
Maar ze zwemt wel naakt, ja wat dat betreft we hebben haar wel vrij opgevoed, zelf lopen we ook vaak naakt rond, alleen als we willen vrijen is zij er nooit bij. Ze weet wel hoe een naakte man eruit ziet.
Zullen wij ons dan ook maar uitkleden voor de meiden uit het zwembad komen ? We trokken onze kleren uit en wachtte af wat er ging gebeuren.

Na een tijdje kwamen de meiden uit het water, dit is Sabine zei Mark, ze kwam naar me toe en gaf me een hand, ze keek met een scheef oog naar mijn slappe penis, Sabine was een mooie slanke tiener kort bruin haar een knap gezichtje, een klein toefje schaamhaar op haar heuveltje, haar lipjes waren geschoren, zo te zien hield ze dat al keurig bij, en ze had al een paar kleine stevige tietjes, met daarop een paar mooie wel gevormde roze tepeltjes, dag meneer zei ze vriendelijk, noem me maar
Arco zei ik.
We zaten alle zes een beetje loom en ontspannen in de zon te genieten van de stilte, Sentji en Marjolein lagen een beetje uitdagend met hun benen wijd we hadden een mooi uitzicht op hun geschoren kutjes, ik zag dat Mark het in ieder geval wel opviel, want zijn pik begon langzaam te groeien, Sabine, wil jij de meisjes even insmeren met zonnebrandolie anders verbranden ze in de zon. Sabine keek wat vreemd naar haar vader, ik? vroeg ze die vreemde meisjes insmeren? ja zei Sentji als je met ons klaar bent dan doen wij jou.
Ok en Sabine pakte de olie en begon met Sentji, die lag met haar ogen dicht te genieten, vergeet mijn tieten niet zei ze, goed inmasseren, Sabine kneedde wat onwennig de borsten van Sentji, ja lekker zei ze nu mijn achterkant, en ze ging op haar buik liggen, Sabine smeerde haar billen en haar rug in, Marjolein kreeg een zelfde behandeling, nu was Sabine aan de beurt.
Ze ging op haar buik liggen en Sentji en Marjolein gingen aan de slag haar rug billen en benen werden zorgvuldig ingesmeerd, vind je het lekker zo’n massage vroeg Marjolein aan het meisje.
mmm ja zei Sabine dan mag je nu omdraaien, Marjolein streelde Sabine haar borstjes mag ik je kutje aanraken vroeg Sentji, Sabine deed haar benen uit elkaar en Sentji begon Sabine rustig te vingeren, Marjolein likte aan de tepels van het meisje, ze werd steeds geiler, Sentji voelde dat het kutje al snel een beetje vochtig werd.
Jaaaa kreunde Sabine, stop je vinger er in en Sentji haar vinger gleed in het jonge natte poesje, Sentji vond dat het nu wel tijd werd voor wat stevig likwerk, ze kuste de strakke buik van Sabine en daalde af naar haar geile kutje o ja kreunde Sabine toen Sentji haar tong over het klitje van het meisje liet gaan, ze begon het kind vol overgave naar een orgasme te likken, Sabine kwam kreunend en hijgend klaar onder de ervaren tong van Sentji.
Wij drieën waren best wel geil geworden van dat showtje van die tieners. Mark en ik hadden allebei een stijve lul en Ellen haar kutje lekte van haar kutsappen, komen jullie eens hier zei Mark kijk eens door jullie zijn wij nu ook opgewonden geraakt kunnen je daar wat aan doen?
Marjolein ging naar Ellen en Sentji naar Mark, Sabine begreep wel dat ze niet kon achter blijven en kwam een beetje verlegen naar me toe.
Kom maar meisje, is dit de eerste keer dat je een man gaat bevredigen?
Ja meneer zei ze ik kuste haar op haar wang en streelde haar borstjes, mmm je bent al een flinke meid hè, was het fijn daar net ?
Ja ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen, wil je mijn lul even vasthouden? Ze nam mijn pik in haar handje, ze omvatte de schacht, en kneep er in, er drupten een paar druppeltjes voorvocht uit mijn eikel.O zei ze wat is dat?
Dat komt omdat ik zo opgewonden van je ben zei ik, kijk eens naar Sentji die aan Mark zijn pik aan het zuigen was, zou je dat ook bij mij willen doen? ze boog voorover en gaf voorzichtig een kusje op mijn eikel, haar lipjes glansde van mijn geil, proef maar even zei ik tegen haar, ze likte haar lippen af, en proefde mijn voorvocht mmm zei ze dat smaakt apart, neem hem maar in je mond, er zit nog veel meer in. Ze opende haar mondje en nam mijn eikel tussen haar lippen, ik duwde haar hoofd naar beneden tot mijn pik voor de helft in haar mond zat, mmmm ja kreunde ik en nu met je hoofd op en neer Sabine deed haar best het duurde niet lang voor ik klaar kwam, ik duwde haar hoofd weg en zei trek er aan met je handje, met korte rukjes maakte ze me klaar, het zaad spoot met kracht in haar gezicht, geschrokken ging achteruit, kom zei ik niet schrikken dat gaat altijd zo kijk maar naar Sentji, Mark was ook klaargekomen, en het zaad liep uit haar mondhoeken, zie je ? was het lekker Sentji vroeg ik ? die lachte en zei heerlijk, terwijl ze het zaad van haar gezicht afveegde.
Ga maar even kijken, wat Marjolein met je mama aan het doen is, Ellen zat te schokken op haar stoel en riep dieper, dieper met je tong, Marjolein, stak haar tong diep in de grote kut van Ellen, Sabine liep naar het stelletje toe en vroeg gaat het mama ? Oo meid het is heerlijk hijgde ze geil, dat meisje kan er wat van, ze keek naar haar dochter, wil jij misschien even aan mijn tieten zitten ? Ellen zou zoiets nooit aan haar dochter vragen maar ze was zo geil dat, dat haar niet zo veel meer kon schelen, Sabine nam haar dikke tieten in haar handen en trok aan de grote tepels van haar moeder, mmm ja dat is geil, kreunde Ellen, Marjolein likte nu aan de dikke stijve klit, van onze gastvrouw, die kwam nu stomend, als een locomotief klaar. ze schreeuwde hard toen ze haar orgasme kreeg.

Iedereen was bevredigd en we zaten met z”n allen bij elkaar. Mark vroeg wanneer hebben jullie vakantie?
En hebben jullie al plannen?
Nee eigenlijk niet, onze vakantie begint over twee weken en jullie?
Wij gaan naar onze bungalow in zuid Frankrijk, die staat in een nudisten park, is dat niet koud vroeg Marjolein, Mark lachte, nee hoor in de zomer is het daar altijd prachtig weer.
Waarom gaan jullie niet een paar weken met ons mee ? ja zei Ellen dat is een goed idee die bungalow is groot genoeg, we maken er een groot geil feest van ik keek naar Sentji en Marjolein, die zaten driftig ja naar me te knikken.
Ok wanneer gaan we vroeg ik?

We hadden niet veel in te pakken drie weken in je blote kont lopen, ik ben benieuwd hoe dat gaat.
Na een voorspoedige reis arriveerde we in het zonovergoten zuid Frankrijk, het was een mooi park, voorzien van alles, en het lag aan de kust dus we konden als we wilden ook naar het strand, het park was omringd door bos en je kon er heerlijk wandelen.
Het was wel even wennen alles doen zonder kleren aan, de bungalow zag er prachtig uit hij stond een beetje afgezonderd van de rest van de huizen binnen in waren een paar grote slaapkamers een salon keuken en een flinke badkamer, kortom het was hier goed uit te houden.
Het eerste wat gedaan moest worden toen we aan kwamen, was eten kopen Ellen en Mark namen Marjolein en Sentji mee naar de winkel, ik bleef achter met Sabine.
Ik zat buiten met haar op het terras, Arco zei ze, ik wil je wat vragen, zou je me eens willen neuken ?
Ik ben nog steeds maagd en daar wil ik vanaf, ik wil net als de meisjes ook groot zijn, ze kwam naar me toe en keek me geil aan, wil je even aan mijn poesje zitten? Natuurlijk lieve schat zei ik en ik betaste haar kutje, Hee je bent al een beetje nat, ja zei ze krols als een jonge poes, ik begon wat sneller over haar kutje te wrijven, ben je aan de pil vroeg?
Ja kreunde ze kom lik mijn kutje ga in die stoel zitten ga met je benen over de armleuningen zitten, ze lag helemaal met haar jonge kutje open in de stoel, ik begon haar heerlijke maagdelijke poesje te beffen, oja kreunde ze lik me, is je pik al hard vroeg ze hijgend ja zei ik met mond vol geil jong vlees, is hij hard genoeg om mijn natte kutje te neuken? ik begreep dat ze er helemaal klaar voor was, wil je hem, wil je dat ik hem in je kut naar binnen stamp vroeg ik geil, ja hijgde ze, druk die lange neukstaaf in mijn kleine kutje, het kind werd opeens liederlijk geil het sap droop uit haar spleetje ondanks dat ze nog maagd was stond haar kutgaatje zelfs al een eindje open.
Ik stootte mijn lul in een keer tot mijn ballen bij haar naar binnen, Sabine gaf een schreeuw, ik begon haar stevig te neuken, ze had duidelijk moeite met de lengte en de dikte van mijn pik, ze begon te jammeren van ooo niet zo diep, niet zeuren meid je wilde hem hebben nu krijg je hem ook. Het duurde niet lang voor ik klaar kwam, ja ja, ik spuit je kut vol hijgde ik, ik loste mijn zaad diep in haar poesje, ze voelde vast mijn lading in haar kutje stromen.

Ellen Mark en Marjolein kwamen terug met de boodschappen, Hee waar is Sentji, o zei Marjolein, die komt zo, ze kijkt nog wat rond in de giftshop,
Mam zei Sabine, ik ben daar net geneukt door Arco, o ja zei Ellen en hoe was het? geweldig zei ze en ze lachte naar me het voelde heerlijk in mijn kutje, en ik heb geen pijn gehad, alle drie kusten ze haar, we zijn blij voor je.
Sentji was inmiddels ook gearriveerd, ze keek niet blij en vroeg aan Marjolein om even mee komen, ze liepen samen naar buiten.
Ik ben uitgescholden door een of andere rare dikke knul toen ik van de winkel hier naar toe liep, o ja, wat zei hij dan? iets over spleetogen en chinezen, en dat hij mij te pakken zou nemen als hij me weer zag, o zei Marjolein, ze zag dat haar vriendin diep gekwetst was door het voorval. Dan moeten we daar wat aan doen en ze bedacht een plan, na de lunch gaat iedereen naar het strand, en dan gaan wij een stukje wandelen, eens kijken of we die held tegen komen.
Na het eten gingen ze op weg, Marjolein had een rugzakje bij zich met wat drinken en andere spullen die bij haar plan pasten, ze liepen richting de winkel, daar zei Sentji daar staat hij die dikkerd met dat ijsje, ok zei Marjolein, jij gaat vooruit als hij achter je aankomt loop ik achter jullie aan lok hem mee het bos in.
Sentji liep hem voorbij, en ja hoor hij begon weer te schelden en liep achter haar aan, Marjolein volgde op gepaste afstand, toen ze in het bos kwam versnelde ze haar pas en ze zag dat hij Sentji bijna had ingehaald, ze rende op hem af. ze riep hem, hee dikkerd, toen ze bij hem was gaf ze hem een duw, hij zo languit tegen de grond, wat is dit riep hij, hij wilde overeind komen, maar Marjolein was iets sneller ze bukte en greep achter langs tussen zijn billen zo vol in zijn zak haar grip was stevig en ze liet niet los, de jongen kermde van pijn. Sentji kwam op ze af gelopen, pak mijn rugzak er zitten een paar lange veters haal ze eruit en bind zijn handen op zijn rug. Toen sentji dat gedaan had liet Marjolein los, wat stelt dit voor kreunde de jongen ? Jij zit achter mijn vriendin aan en je scheld haar uit, ik ben bang dat we jou eens een flink lesje gaan leren, mee en ze gaf hem een schop tegen zijn kont.
ze namen hem een flink eind mee het bos in, op een klein open plekje hielden ze halt.
Wat gaan jullie doen jammerde hij, we gaan jouw wat respect bij brengen voor het vrouwelijk geslacht en de rest van de wereldbevolking, wat ze met het laatste bedoelde wist ze eigenlijk niet, maar het klonk wel interessant vond ze. Ze duwde hem tegen een boom en zei staan blijven ze trokken zijn schoenen uit zo zei Marjolein als je er nu vandoor gaat hebben we je zo weer te pakken, eeh kijk eens Sentji wat hebben we hier en ze wees op zijn geslacht wat zielig onderaan zijn buik bungelde, ruk je wel eens vroeg Sentji, hij gaf geen antwoord, Marjolein kneep weer in zijn ballen, hij krijste van de pijn, zijn scrotum was al bijna blauw geworden, als wij wat aan je vragen dan antwoord je netjes, nog een keer, ruk je wel eens?
Ja, heb je wel eens geneukt ook?, ja maar mijn vader had betaald hij zei net op een manier alsof hij er zelf niks aan kon doen, daar heb je het al duidelijk een verwend rotjoch, dacht Marjolein.
Weet je wat zei Sentji, zullen hem eens af rukken? de knul had wel in de gaten dat dit niet zo leuk zou worden hij vertrouwde het niet erg, blijf van me af siste hij, goed idee zei Marjolein, ze duwde hem tegen de grond, lig zei ze, oo even zoeken hoor, hij is zo dik zijn buik hangt in de weg, de vernedering was begonnen, Marjolein nam zijn slappe geval in haar hand, en begon aan zijn pik te trekken, hij wilde eigenlijk niet maar zijn lul begon een eigen leven te leiden en gaf toe aan de ervaren hand, langzaam werd hij stijf, wat een klein zielig stompje, zei Sentji denk je dat, dat gaat lukken? ja hoor zei Marjolein en ze ging snel met haar hand op en neer, en ja hoor hijgend spoot de jongen zijn zaad omhoog, ze liet hem los, zijn pik ruste tegen zijn dikke buik, Sentji keek het zo eens aan, het lijkt wel een varken zei ze, nu is het mijn buurt, wat nog een keer, vroeg de jongen, we trekken je helemaal leeg zei Sentji, misschien zijn we met vier keer tevreden, misschien pas met zes keer we zijn toch op vakantie dus we hebben tijd genoeg, hij begon te kermen dat hij een keer wel genoeg vond, nee wij niet zei Sentji en ze begon weer aan het pikkie te trekken, het duurde even tot hij weer stijf was, maar na een paar minuten stond hij weer overeind, heb jij wel eens een vrouw gelikt ? vroeg Marjolein, nee zei hij dat is vies, o ja ? nou dat vind ik niet ze pakte het ventje stevig bij zijn oren en zei, luister knul, jij gaat nu mijn poesje likken als je me bijt ga je wat beleven, en ze drukte zijn hoofd tegen haar kutje, lik beveelde ze, hij deed niks en ze trok aan zijn haar, opschieten knul!!, de jongen stak aarzelend zijn tong uit en likte aan haar natte schaamlippen, Sentji begon nu keihard aan zijn pik te trekken, het duurde iets langer tot hij klaar kwam maar toch spoot hij zijn zaad over haar hand, ze veegde haar hand schoon aan zijn buik.
Is hij weer klaargekomen? Marjolein ging van hem af, en hoe smaakt het vroeg ze aan de jongen? wah zei je hebt een vieze kut, oooo ons varkentje houd niet van vrouwenvlees, misschien is hij wel vegetariër zei Sentji, laat hem maar eens van jouw poesje proeven dan trek ik hem nu af, ze verwisselde van plaats, Sentji moest het slachtoffer nog wel even met een paar krachttermen aansporen om hem te laten likken, Marjolein deed haar best om zijn pik voor de derde keer in leven te krijgen ze kneep in zijn ballen, maar niet zo hard als de vorige keer en ze masseerde zijn pik die na een tijdje toch weer begon te. groeien in haar hand, haaa riep ze hij komt weer overeind, die dikke lust er wel pap van, nou zei Sentji van mij niet ik wou dat hij eens wel beter likte, misschien is het wel een homo, riep Marjolein. ik heb iets voor homo’s zei ze, en ze rommelde in haar rugzak. Ze trok er een vibrator uit van ongeveer 25cm, misschien vind hij dat wel lekker, ze duwde de staaf tegen zijn kontgat en perste hem er in een keer helemaal in, hij begon te schreeuwen van pijn, het geluid werd gesmoord in sentji’s kutje die zijn hoofd stevig tegen zich aanduwde.
Het apparaat begon in zijn darmen te trillen, en Marjolein rukte stevig door aan zijn stijve pik, zowaar de knul werd door de penetratie van de plasticstaaf in zijn reet zelfs een beetje opgewonden, zijn sperma spoot voor de derde keer met dikke vlokken in de lucht.
Sentji kwam van hem af, volgens mij vind knorretje dit wel lekker en ze begon hem te neuken met de trillende vibrator.
Kan hij nog een vierde keer denk je vroeg Sentji?
De jongen schudde versuft van nee, laten we hem nu met rust ? als hij ons met rust laat, zul je niet meer schelden en kom je niet meer achter me aan, knorretje? vroeg Sentji ja ja ik laat je vanaf nu met rust, zei hij, goed zo zei Marjolein ze maakte hem los en borg haar spullen op, ze ging over hem heen staan en zei denk er om respect, ik zal je nu even schoon maken, ze piste over hem heen de warme urine liep over zijn pik en zijn buik, de knul begon te vloeken, pas op he zei Marjolein respect en de meiden rende weg, hem achterlatend in het bos. die had zijn lesje wel geleerd.

Ik ben een ochtend mens altijd al geweest, ook op vakantie, de zon was net op en ik ook, de temperatuur was nog een beetje dragelijk, perfect voor een mooie ochtend wandeling even vlug wat eten en wassen en op weg. Iedereen sliep nog, althans dat dacht ik, ik was nauwelijks de deur uit of Sentji stond naast me, waar ga je naar toe, vroeg ze, het is nog niet zo warm, ik ga een eindje lopen, ik ga mee zei ze, en samen gingen we op pad.
We liepen naar het strand, goh zei ze, dat heb ik gemist, wat meisje, samen met zijn tweeën ze gaf me een verliefde lange tongkus. mmm zei ik, jij hoeft nooit jaloers te zijn schat, jij bent de beste ik omhelsde haar en kneep zachtjes in haar blote billen, mijn stijve tussen onze buiken ingeklemd, heb je zin om te neuken vroeg ze, ja jij ook ?
Kom we lopen wat verder mijn stijve lul zwiepte heen en weer, op dit tijdstip was er nog niemand op het strand, we liepen naar een rotspartijtje, Sentji bukte en nam mijn pik tot aan mijn buik in haar mond, er was er maar een die dat kon zonder half te stikken, ze slokte hem naar binnen tot mijn ballen tegen haar kin drukte, ze masseerde mijn testikels, Sentji als je zo door gaat kom ik klaar waarschuwde ik haar, ze stopte wil je mijn even poesje likken vroeg ze? ze leunde achterover op een rots en spreidde haar benen. ze trok met beide handen haar schaamlipjes uit elkaar, kom zei ze geil zuig aan mijn klitje, ik nam haar zachte clitoris in mijn mond en zoog eraan, o ja kreunde Sentji stop nu je tong in mijn geile kutje ik gaf haar een uitgebreide likbeurt hier vergat ik haar bruine gaatje niet, ze kon niet meer stil zitten, schokkend en trillend kreeg mijn mooie meisje haar orgasme, toen ze een beetje bijgekomen was nam ik haar hand, kom mee, ik nam haar mee naar de vloedlijn en we gingen half in het water liggen, ik lag achter Sentji en stopte mijn pik in haar kutje, terwijl we neukten rolde de golven van de zee tegen ons aan, een heel apart gevoel om zo te neuken het water was goed op temperatuur, en we voelde samen het water tegen onze billen aan slaan aaaargh Sentji kreunde van genot, o ja hijgde ze, dit is heerlijk, met een hand streelde ik haar borstjes en met de andere vingerde ik haar spleetje, in een rustig tempo neukte ik haar in haar nauwe poesje, op dit moment realiseerde ik me pas wat een mooi meisje Sentji eigenlijk was, we kwamen samen klaar het was het beste orgasme wat we tot nu samen gehad hebben, denk ik.
Onze vrijgekomen sappen spoelde weg in de zee.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir