Merel heeft geen keus.

Merel heeft geen keus.
Eindelijk vrijdagmiddag!, Merel(25) had een zware week op haar werk achter de rug en snakte naar een lekker glaasje op een terrasje.
Even heerlijk van het voorjaarszonnetje genieten, op de hoek van de Kerkstraat vond ze een prima plekje, in de zon en uit de wind.
Bij de serveerster bestelde ze een wit wijntje en ging eens lekker onderuit gezakt met gesloten ogen zitten.
Het zonnetje voelde heerlijk behaaglijk warm, de mensen die vlak naast haar zaten stonden op en verlieten het terras en het werd zelfs een beetje stil om haar heen.
Langzaam werden haar ogen zwaar en zakte ze weg in een lichte slaap, in de verte bemerkte ze nog dat er iemand naast haar kwam zitten maar ze was al te ver heen om daar nog aandacht aan te schenken.

Ze schrok weer wakker toen er aan haar arm werd getrokken, een donkerblond meisje van een jaar of 18 schudde aan haar arm, “hallo, wakker worden!” riep het meisje.
Merel opende haar ogen en keek in de vriendelijke bruine kijkers van Julia, “geen goed idee om in de zon in slaap te vallen hoor!” zei de schoonheid.
Merel zuchtte eens diep, heb ik erg lang geslapen? Een minuut of tien denk ik zei Julia.
Nou! Daar ben ik dan niet echt van opgeknapt, ik barst van de pijn in mijn kop! En ik had me nog wel zo op dit middagje verheugt!
Ze nam een slok van haar nu veel te warme en niet smakend wijntje, “Ik denk dat je beter even naar bed kan gaan zei Julia”, ja zei Merel, volgens mij ook maar ik moet eerst nog een ruim uur met de bus.
Waarom duik je niet even bij mij op de bank? Stelde het meisje voor, ik woon hier vlak achter en als je wat bent opgeknapt dan is niet je hele middag naar de maan!
Eerst twijfelde Merel even maar gezien hoe of ze zich voelde was ze al lang blij om ergens even te gaan liggen.
Ze liep met het meisje mee naar een klein appartementje in een of ander achteraf straatje, ze gingen naar boven en het meisje wees haar de logeerkamer.
Merel schopte haar schoenen uit en liet zich op het bed vallen, Julia gaf haar nog een glas water met een hoofdpijnpoeier erin en daarna zakte ze in een diepe slaap weg.

Na een paar uur geslapen te hebben werd Merel langzaam weer wakker, ze opende haar ogen maar ze kon niets zien!
Geschrokken merkte ze dat zij zich ook niet kon bewegen, haar armen en benen lagen wijd gespreid aan het bed gebonden.
Ze trok aan de touwen en wou schreeuwen, maar in haar mond zat een bal dat door een riempje om haar hoofd op zijn plaats gehouden werd.
Ze had het koud en was naakt, maar lag wel onder een laken, in paniek trok ze nog eens enkele malen hard aan de touwen.
Ze hoorde een gestommel en een deur open gaan, ze voelde een beweging naast zich op het bed, een vinger streek over haar wang, zo! Eindelijk wakker schatje? Hoe is je hoofdpijn? Al beter? Lachte het meisje van het terras.
Jij bent toch dat snolletje die in die lingeriewinkel in de Vermeer straat werkt?
Merel trok nog eens wild aan haar boeien, O toe maar! Je krijgt ze toch niet los! Ging het meisje onverstoorbaar verder, volgens mij heb jij vorige week mijn vriendin betrapt toen ze iets uit de winkel wou “lenen” en daardoor heeft zij nogal veel gelul met de politie gehad, we zochten al naar een manier om jou terug te pakken en kijk nu! Hier ben je!
Merel hoorde het meisje met stijgende verbazing aan, vele gedachten schoten door haar hoofd, ze had vorige week inderdaad een winkeldievegge aangehouden, dat was een meisje van 17 jaar geweest met kort donker haar.
Merel had haar in het keukentje ondervraagd en had daar heel erg autoritair proberen te doen, het meisje had de gestolen spullen in de paskamer onder haar ondergoed aangetrokken en Merel had het meisje alles uit laten trekken, onder de belofte dat ze geen politie zou bellen
Toen het meisje helemaal naakt voor haar stond was Merel om haar heen gelopen als een ouderwetse lerares, en had haar handen enkele malen over de billen en borsten van het kind laten gaan.
Merel was er bijzonder opgewonden door geraakt maar had zich nog net weten te beheersen.
Nadat ze het kind zich weer had laten aankleden had ze toch de politie maar gebeld en werd het meisje opgehaald.
Merel had nog aangifte gedaan maar daarna had ze over de hele toestand niets meer vernomen.

Merel voelde dat het laken langzaam van haar werd afgetrokken, ze voelde het schuren over haar borsten en buik.
Julia boog haar hoofd naar een borst van Merel en likte zachtjes aan de tepel even beet ze er zelfs in, met een hand omsloot zij de tiet en kneedde hem zachtjes, “Sonja vertelde mij dat je haar uitgekleed had!, en dat jij daar opgewonden van was geworden!” sprak Julia weer, val jij soms op meisjes? Of niet?
Weer trok Merel hard aan de touwen en kon enkel een paar kreunen laten horen, “je zult veel plezier aan ons beleven, denk ik” lachte het meisje en sloot haar lippen om de tepel.
Ze zoog er hard op en liet haar tong er rondjes omheen draaien, ook de andere borst nam ze nu in een hand en ook die kneedde het meisje stevig.
Door de hele situatie en het heerlijke gevoel van de mond op haar borst werd Merel toch opgewonden, ze wou dat niet en probeerde het te negeren maar toch kon ze niet voorkomen dat het tussen haar benen vochtig werd.
Al likkend ging Julia naar de andere tepel van Merel en daar vandaan likte zij haar buik, steeds lager ging zij met haar tong totdat zij bij de schaamheuvel aankwam.
Zonder de borst los te laten ging Julia iets verzitten en bekeek de super gladde kut van haar slachtoffer eens goed, een klein druppeltje vocht kwam al tevoorschijn.
Julia ging langzaam met haar vingers over de buik van Merel naar beneden, ze streelde haar rond haar poesje zonder die aan te raken.
Langzaam maar zeker werd Merel steeds meer opgewonden en probeerde nu onbewust haar heupen te draaien zodat de vingers haar kutje wel zouden raken, “hhmmppp oommpp” kreunde Merel met haar mond vol.
Even liet Julia haar vinger naar binnen glippen en haalde hem er nat weer uit,”hmm hmm” kreunde Merel wat luider, ” je bent geil aan het raken he sletje? Je kut is al zeiknat!” riep Julia verwonderd.
Het meisje sprong op en liep hard lachend de kamer uit, Merel vertwijfeld achterlatend.

Na enige tijd ving Merel flarden van een telefoongesprek op, “ik heb een verrassing, kom maar vlug, je raad het nooit, schiet nu maar op” hoorde ze het meisje zeggen.
Julia kwam de kamer weer binnen en ging weer naast de vrouw zitten, ze lag haar hoofd naast dat van Merel en blies zacht in haar oor.
Merel voelde de adem van het meisje op haar wang, even speelde ze met haar tong aan haar oor, een koude rilling liep over de rug van de vrouw
Het meisje zocht weer de tepels van haar borsten, ze liet ze heerlijk tussen duim en wijsvingers ronddraaien, bij de eerste aanraking reageerden de tepels direct door weer omhoog te rijzen, ook bracht Julia haar mond weer naar de borsten en likte weer heerlijk aan de roze harde knoppen.
Merel voelde zich van binnen weer warm worden en ongewild ging er een siddering van genot door haar heen toen Julia even een vinger door haar gleufje haalde,” misschien mag straks je blinddoek wel af!, of die mond bal eruit!” sprak het meisje, “maar alleen als je lief bent en mee werkt natuurlijk”!
Weer haalde het meisje even haar vinger door het kutje van Merel,”hmmm hmm ehhm” kreunde ze en stootte als vanzelf met haar heupen wat omhoog.
Ben je nu alweer geil aan het worden? Jij lust er wel pap van zeker? Lachte het meisje, ze stootte met een vinger een paar maal in de kut van Merel en liet de heet geworden vrouw weer alleen.

Merel begreep er niets van, waarom windt ze mij steeds op en gaat ze niet door? Vroeg zij zich vertwijfeld af.
De ene vraag na de andere kwam bij haar op maar een antwoord wist ze op geen enkele.
Ze hoorde de deurbel gaan en even later hoorde ze voetstappen op de trap, daarna was het stil.
Julia had Sonja gebaard om stil te zijn en samen keken ze nu naar de vastgebonden vrouw, zachtjes sloten ze de deur en gingen op hun tenen naar de woonkamer.
Daar vloog Sonja haar vriendin om de hals, oh lieverd wat een leuke verassing heb je daar!, Hoe kom aan haar? Jubelde ze, Julia ging er even voor zitten en vertelde haar het hele verhaal, hoe ze bij toeval had gezien dat Merel in slaap zat te sukkelen en dat ze niet eens iets in haar drinken had hoeven doen, dat had ze thuis pas gedaan en dat die dame iedere keer zo geil als boter werd als ze haar aanraakte.
Maar wat gaan we eigenlijk met haar doen? Vroeg ze toen ze klaar met haar verhaal was.
Ik wil proberen haar zover te krijgen dat ze voor ons gaat werken, we nemen foto’s van haar als ze in actie is en zien wel wat we daar mee kunnen doen! Zei Sonja.
Waar heb je haar spullen? Julia pakte de spullen van Merel uit de hoek en Sonja doorzocht de tas van de vrouw, daar viste zij de telefoon en een agenda uit en bladerde die eens door, nu had ze mooi alle namen en adressen van Merel haar familie en vrienden.

Merel zat nu vol angst, ze wist dat die dievegge er nu ook was en ze had verwacht dat die gelijk wraak bij haar zou komen nemen maar er gebeurde niets.
Even schrok ze toen ze een deur hoorde maar iemand ging naar het toilet, toen die klaar was werd het weer angstig stil.
Merel hield het niet en begon zachtjes te huilen, door het snikken kreeg ze moeilijk adem en dat maakte haar angst nog erger.
Weer hoorde ze een deur open en dicht gaan en nu voelde ze een koud windje over haar lichaam gaan, ze voelde dat er iemand naast haar kwam zitten en die persoon blies zachtjes over haar tepels, ze merkte dat er op haar borsten werd gespuwd en met een paar vingers werd het speeksel uitgesmeerd, weer werd er zacht over haar tepels geblazen en ze voelde dat ze hierdoor weer begonnen te reageren.
Opeens voelde ze dat twee monden aan haar beide tepels begonnen te zuigen en te likken ook voelde ze vingers over haar buik dwalen richting haar kruis,”hmm ehmm hmm” was het enige wat ze uit kon brengen.
De vingers gleden zachtjes en heel voorzichtig tot ze bij haar kutje kwamen, zachtjes streelden ze haar schaamlippen van buiten, heel even ging er een puntje van een vinger door haar gleufje wat een nat spoortje op haar onderbuik achterliet, haar grotje droop van haar geil, ze voelde het zelfs tussen haar bilspleet lopen.
Die vingers maakten haar gek van opwinding, een tong daalde van haar borst af naar haar buik en speelde even met haar navel, heel langzaam zakte de tong meer en meer naar beneden en ieder moment kon hij haar poesje bereiken.
Ze perste nu haar heupen maximaal omhoog om de tong tussen haar benen te proberen te vangen, opeens stopten de heerlijke aanrakingen en weer hoorde ze Julia lachen, zie je wel! Zo geil als boter! Zei het meisje.

Ook Sonja moest lachen, ken je mij nog? Fluisterde ze in het oor van Merel, weet je wie ik ben? Je vindt het lekker he? Wil je dat we door gaan? ,” hhmm ohh” kreunde Merel en stootte haar heupen omhoog.
Ze kon er niets aan doen, maar ze was zo ongelofelijk geil geworden dat ze niet kon wachten om klaar te komen.
De twee jonge meiden lieten Merel weer wat afkoelen maar gingen niet bij haar weg, Sonja kwam naast haar liggen en sloeg een arm om haar heen, als ik die bal uit je mondje haal ga je dan gillen? Vroeg ze.
Merel schudde haar hoofd, ze begreep nu ook wel dat dat geen zin zou hebben, het riempje werd los gemaakt en de bal kon nu uit haar mond.
Door een lichte kramp deden haar kaken zeer, m-m-mag i-i-ik w-wat water? Stotterde ze toen de pijn wat was afgezakt.
Julia nam zelf een slok en pakte de wangen van Merel tussen duim en wijsvinger en kneep er flink in, de mond van Merel ging hierdoor wat open en Julia liet een straaltje water uit haar mond in de mond van Merel lopen.
Natuurlijk kon de vrouw niet alles verwerken en er liep dan ook veel water uit haar mond, het meisje herhaalde dit en drukte na de derde keer haar volle mond op de mond van merel, ze deelden het vocht nu samen en na de eerste schrik vonden hun tongen elkaar en een diepe en hevige tongzoen volgde.
Ondertussen maakte Sonja wat foto’s op de achtergrond en kleedde zichzelf helemaal uit, toen ze naakt was trok ze Julia wat aan de kant en stapte over het hoofd van Merel heen.
Ze ging zo zitten dat haar poesje precies boven de mond van Merel kwam en liet zich hierop zakken.
De vrouw begreep wat er van haar verwacht werd en likte vol overgave aan het gleufje van Sonja, nu was het Julia die wat opnames van het tafereeltje maakte, “hmm ohh jaa ohh” hijgde Sonja, “jaa ohh jaa” en haar vingers zochten haar eigen klitje,
Ze vingerde zichzelf snel naar een hoogtepunt en kwam hard klaar op de mond van Merel. Julia haalde een vibrator uit het laatje van het nachtkastje en plaatste die tussen de benen van Merel, zachtjes schoof ze de staaf iets tussen haar kutlipjes en liet het apparaat zachtjes trillen.
Merel lag te kronkelen van genot “ooh jaaa ohh jaaa” kreunde ze”ohh jaaa dieperrr” Sonja maakte nu hiervan een paar mooie foto’s en close ups.
Merel kon dit genot niet lang verdragen en kwam dan ook snel klaar”ohh jaaa ikkk kommm” gilde de gebonden vrouw.

Toen alle gemoederen weer iets tot bedaren waren gekomen ging Sonja naast de vrouw zitten, ik heb iets van jou te goed!, sprak ze streng.
Doordat jij je niet aan je woord hield heb ik een hoop gedonder gehad! Je zult dus iets voor mij terug moeten doen!,” h-h-hoe b-b-bedoel j-je w-w-wat m-m-moet i-ik dan d-doen?” stamelde Merel.
Allereerst maken wij er een leuke avond van en daarbij heb ik nog wel een paar die graag met jou zouden willen spelen denk ik! “oh nee dat doe ik niet hoor! Wat denk je wel niet? “antwoorde Merel terwijl ze zacht begon te snikken.
Dan zeten we de foto’s die we net gemaakt hebben op internet en zoeken we je zusje op!, die moet jij morgen toch naar paardrijden brengen?
Dat doen wij dan wel even! Lachte het meisje, “nee, niet mijn zusje daar blijven jullie af!” gilde Merel in paniek, “alsjeblieft laat haar met rust, ik zal alles doen wat jullie willen” huilde ze snikkend.
Sonja lag een vinger op de mond van Merel, “sst stil! Nu niet meer huilen!, als jij doet wat wij willen komt alles goed!” ze kuste de vrouw op haar mond, stond op en gooide het laken terug over haar heen en beide meisjes verlieten lachend de kamer en lieten de vrouw alleen achter.

Na een paar wijntjes in de woonkamer te hebben gedronken kwam Julia naakt terug bij de jonge vrouw.
Ik zal je los maken maar je blinddoek blijft zitten zei ze fluisterend in het oor van Merel, dan kun je je armen en benen even bewegen en kun je iets drinken.
Ze knoopte de touwen los en gaf haar een glas wijn, Merel ging overeind zitten en wreef haar polsen en enkels waar het touw gezeten had, ze bemerkte dat haar ledematen stijf aanvoelde.
De wijn smaakte heerlijk en smeerde haar droge keel, Julia ging tegenover Merel zitten en boog haar hoofd naar de borsten van de vrouw zachtjes kuste zij de bollen en ze likte speels met haar tong over haar tepels, die reageerden al snel en werden weer hard.
Met een hand pakte ze een tiet en kneedde die zachtjes, haar andere hand sloeg ze om de nek van Merel en trok haar al achterover vallend over zich heen.
Even kuste ze elkaar, hun tongen draaiden even om elkaar heen maar al snel duwde Julia het hoofd van Merel naar beneden, “nu ik!! lik me!!” hijgde ze.
Merel ging zacht likkend over de spitse borsten van het meisje rustig naar beneden via haar buikje kwam ze tot bij een streepje schaamhaar, even kroelde ze daar met haar tong doorheen.
Langzaam zakte ze mat haar mond verder naar beneden tot ze het kutje van Julia vond, met een paar lange halen likte ze door het poesje dat al drupte van het geil,”ohh jaaa ohh ahh”hijgde Julia met gesloten ogen.
Merel bracht een vinger naar het kutje en liet er voorzichtig eentje naar binnen glijden, “jaa ohh jaa meerr” kermde Julia harder, Merel bracht een tweede vinger bij het meisje naar binnen en begon nu zachtjes in en uit te bewegen, ook zocht ze met haar tong naar het klitje en zoog die tussen haar lippen.
Ondertussen was Sonja ook weer binnen gekomen en gaf haar vriendin een heerlijke tongzoen, ze lag een hand op de billen van Merel en bij het kneedden van de ronde bollen liet ze haar vingers steeds even tegen de schaamlippen van Merel aankomen zodat ook dat kutje behoorlijk begon te druipen.
“Ohh jaa ikkk kommm”kermde Julia en kwam met een diepe zucht heerlijk klaar.
Even moest ze op adem komen maar al snel draaide zij zich onder Merel vandaan en klom van het bed.
Sonja nam snel haar plaats in en dwong Merel om ook haar poesje met haar tong te bewerken, zodat ook zij heerlijk klaarkwam.

Julia haalde uit het nachtkastje een pikzwarte voorbind dildo en gespte die bij zichzelf voor, ze ging op haar knieën achter Merel zitten en likte even over het alweer zeiknatte poesje van de vrouw en bracht toen de kunstlul recht voor haar opening.
Met enige dwang perste ze het zwarte gevaarte beetje bij beetje bij Merel naar binnen en toen hij er voor meer dan de helft inzat stootte ze door.
De pik verdween helemaal in de kermende vrouw,”auww ohhh ahh jaa” gilde Merel,”jaa ohh jaa harderrr”kermde ze toen Julia het tempo omhoog bracht, steeds harder stootte het meisje de dildo in en uit de kut van Merel,”jaa ohhh jaa ikk komm”gilde ze toen ze een hevig hoogtepunt bereikte.
Uitgeput liet Merel zich voorovervallen waar ze in de armen van Sonja belande, die bedacht zich geen moment en zoende de vrouw vol op haar mond.
Haar tong wrong zich tussen de lippen en zocht de tong van Merel, een heerlijke en diepe tongzoen volgde.
Julia trok de penis uit de kut van Merel en bracht haar mond naar het poesje, ze likte haar helemaal schoon en likte daarbij ook het kontgaatje van de vrouw regelmatig met haar tongetje.
Merel kreeg geen rust want voor ze weer op adem was smeerde Julia wat glijmiddel op de achter opening van Merel en zette de kop van de dildo tegen het sterretje,”neee ohh neee, niet daar “smeekte Merel en wou zich uit de omhelzing van Sonja rukken.
Sonja was er echter op voorbereid en hield de vrouw stevig vast, Julia pakte de heupen van Merel stevig beet en perste haar heupen naar voren, langzaam verdween een klein stukje van de dildo in de kont van de jankende vrouw,” nee ohh neee stopp” gilde ze maar Julia perste door en de helft van de dikke penis verdween in haar anus.
Even stopte Julia zodat de kringspier even aan dit geweld kon wennen, maar al snel begon het meisje zachtjes te stoten en naaide de kont van Merel met een regelmatig tempo,”ohh neee ohhh ahhh”kermde Merel nog harder, maar hoe langer Julia haar neukte, hoe lekkerder Merel het vond, “nee oohh jaa jaaa harderrr” en haar huilen veranderde in een smeken,”jaa ohh jaaaa ikkk kommm” brulde de vrouw en kwam weer geweldig klaar.

Uitgeput lieten de dames zich op het bed vallen en bleven zo zeker een half uur tegen elkaar aan liggen.
Julia was de eerste die op stond, ze gespte de dildo af en ging naar de keuken om koffie te zetten.
Sonja en Merel bleven nog even liggen vrijen, de blinddoek mocht af en toen de koffie klaar was stonden ook zij op en gingen hand in hand naar de woonkamer.
Was dit mijn straf? Vroeg Merel een beetje angstig , de meisjes keken elkaar aan en schoten in de lach, nee schat! Dit was nog maar het begin, dit was alleen maar om te zorgen dat je naar ons zal luisteren!” m-m-maar w-w-wat m-m-moet iik dan n-n-nog meer doen?” stotterde Merel verder.
Gewoon als een van ons belt doe jij wat er gezegd wordt, lachte Sonja, en denk erom we hebben alles op film dus als je niet meewerkt, staat het zo op internet en zal jouw zusje jouw plaats innemen.

Na gedoucht en nog een paar uur geslapen te hebben, mocht Merel de volgende morgen vroeg weer vertrekken.
Opgelucht zat ze in de bus en nam de vorige avond in haar gedachten nog eens door, ze was dan wel gedwongen en eigenlijk ook verkracht maar achteraf had ze het niet eens zo heel onplezierig gevonden.
Wel maakte zij zich zorgen over de nabije toekomst, wat hadden die meiden nog voor haar in petto? Wanneer zou zij weer van hen horen? Wat als zij haar zusje iets aan zouden doen? Heel veel vragen drongen haar gedachten binnen en ze was blij toen ze haar eindbestemming bereikte.

Toen ze thuis kwam maakte ze eerst en stevig ontbijt voor zichzelf en kleedde zich daarna om, ze besloot om een leuk zomerjurkje, wit slipje en wit BH’tje en witte platte schoenen aan te trekken, om daarna haar zusje Karin naar het paardrijden te brengen.
Terwijl haar zusje rijles kreeg bestelde merel een kop koffie in de kantine van de manege, Sandra het meisje achter de bar, een vrolijke kleine Indonesische meid van ongeveer 22 jaar met twee niet al te grootte borsten en een kontje waar men jaloers op zou worden, kwam bij haar zitten, “wat zie jij er afgepeigerd uit?” vroeg ze glimlachend, ach, je kent dat wel zware nacht gehad! Lachte Merel terug.
O hoezo dan? Vertel eens? Met wie heb jij dan zo’n zware nacht gehad? Vroeg ze weer.
Nee jo, dat hou ik liever voor mijzelf! Grinnikte Merel, nou zoals ik jou zag lopen moet het een kerel met een enorm uithoudingsvermogen zijn! Knipoogde de schoonheid naar Merel.
“Uithoudingsvermogen ja, kerel nee”, antwoorde Merel gevat, het meisje keek Merel eens goed in de ogen en liet een allerliefste lach op haar mooie gezicht verschijnen.
Er kwamen klanten aan de bar, dus knikte ze naar Merel en terwijl ze opstond streek ze even met een hand door het haar van de vrouw.
Ik spreek je straks nog wel! Zei ze en liep weg om de klanten te helpen.

Merel dronk haar kopje leeg en omdat Sandra nu druk met de klanten was besloot ze om een rondje manege te doen.
Altijd leuk om even bij de paardjes en de lessen te kijken vond ze, nadat ze even in de stallen had gekeken en onderweg naar de rijbak liep hoorde ze iemand haar roepen.
In een schuurdeur stond Sandra haar te wenken, Merel liep naar de schuur en het meisje verdween naar binnen.
Merel die verbaast maar ook nieuwsgierig was geworden volgde haar naar binnen, ze zag dat Sandra een ladder op klom naar de hooizolder.
Merel bedacht zich geen moment en volgde haar naar boven, bovengekomen zat Sandra uitdagend op een strobaal, “ik wil ons gesprek van net nog even voortzetten “lachte ze vriendelijk.
Merel ging voor het meisje staan, wil je praten? Of iets anders? Terwijl ze dat vroeg boog ze haar hoofd naar het meisje en kuste haar teder op haar lippen.
Sandra wou nog iets zeggen maar weer drukte Merel haar lippen op de lippen van het meisje en wrong met haar tong haar mond binnen.
Beide tongen vonden elkaar en een innige tongzoen volgde, Merel drukte het meisje zachtjes achterover zodat ze op het stro kwam te liggen, met een hand omvatte ze een borst en merkte dat die niet belemmerd werd door een BH.
Eerst streelde ze de borsten van het meisje door de stof van haar truitje heen maar al snel schoof ze haar hand onder het truitje door en voelde het naakte vlees in haar hand branden.
Op de borsten staken een paar heerlijke harde tepels die ze dan ook zachtjes door haar vingers liet rollen, Sandra begon al snel onder deze aanraking te zuchten maar toen Merel het truitje helemaal omhoog schoof en haar lippen om een tepel sloot kon ze een kreun niet onderdrukken,”ohh ahh ohhh jaaa” kreunde de donkere schoonheid.
Langzaam likte en zoog Merel aan de tieten van Sandra en ondertussen liet ze een hand onder het rokje van het meisje glijden.
Haar vingers liet ze over de stof van het slipje glijden en voelde dat het kruis van het meisje al doordrenkt van het geil was,”ohh hmm haa hmmm” kreunde en hijgde het kind.
Langzaam stroopte Merel het slipje van het kontje van Sandra en ging met haar hoofd langzaam al likkend en kussend via het platte buikje naar beneden.
De weg was nu vrij om het perfect kalle kutje van Sandra te bewonderen, de eerste druppels vloeiden al tussen de bilnaad van het meisje en Merel likte die met veel genoegen op.
Eerst likte ze de schaamlippen en voorzichtig bracht ze haar tong naar binnen,”ohh ahhh jaaa ohh” kreunde Sandra steeds harder.
Merel liet een vinger een paar maal in het poesje glijden en likte stevig het klitje,”ohh jaaa ikk kommm”kermde Sandra met ingehouden stem.
Een overvloed van geil stroomde uit het kutje over de vingers van Merel die moeite had om alles naar binnen te krijgen.

Nadat Sandra op adem was gekomen wou die verder gaan maar Merel hield haar tegen en gaf haar een kus.
Was dit wel de bedoeling? Vroeg ze, ojaa dit wil ik al heel erg lang! Dit is voor mij de eerste keer met een vrouw, antwoorde Sandra, mag ik nu bij jou? Nee, nu niet! Ik ben nog rauw van gisteren, graag een andere keer! Geef me je telefoonnummer maar.
Ze kuste de donkere schoonheid nogmaals en noteerde haar nummer, ik bel je snel lieverd zei ze en klom de ladder af, buiten kon Merel zichzelf wel voor haar kop slaan, zo’n knappe meid krijg je niet iedere dag trut, die had je alle hoeken van die zolder moeten laten zien schold ze op zichzelf, maar haar toch nat geworden poesje was nog te gevoelig van de vorige avond.

De dag bracht ze verder samen met Karin door, na de rijles een beetje winkelen, ergens wat drinken, gewoon een gezellig dagje zusjes onder elkaar.
S, avonds aten ze bij Merel thuis en gingen daarna nog met zijn tweeën naar de bioscoop, om een uur of tien bracht Merel haar zusje weer thuis en dronk nog een wijntje met haar ouders.
Ze was de deur nog niet uit om naar haar eigen huis te gaan toen haar telefoon zich melde. Een sms’je, van Sonja, “over een uur klaarstaat! Sexy jurkje en geen ondergoed!” luide de boodschap.
Merel schrok zich een ongeluk toen ze de tekst las, bekijk het even ik ga naar bed! Dacht ze, hier doe ik echt niet aan mee! Wat denken die meiden wel niet! Voeterde ze in gedachten.
Thuis aangekomen nam ze een snelle douche en was van plan om zo haar bed in te duiken. Voor de zekerheid keek ze nog even haar telefoon na, “denk aan je zusje!!” was het gemiste sms’je van Sonja.
Merel wist niet hoe ze het had maar haalde uit haar kast toch maar een zwart kort jurkje met een heel lage decolleté en trok hem over haar naakte lichaam aan, ze trok een paar zwarte pumps met hoge hakken aan en maakte zichzelf nog wat op, ze bekeek zichzelf uitvoerig in de spiegel en haar onderbuik vertelde haar dat ze er geweldig geil uitzag.

Ze schrok toen ze de bel hoorde maar snel ging ze naar de deur, een man van ongeveer 45 jaar stond op de stoep, hallo ik ben Fred stelde hij zich voor, Sonja stuurt me, ga je mee? ehh j-ja ik ehh kom eraan hakkelde Merel, dit had ze niet verwacht,” een man! Het is een kerel!” schoot het door haar hoofd.
Ze deed de lichten uit en twijfelend volgde ze de man naar zijn auto, toen ze ingestapt waren reed de man rustig de straat uit en ging richting stad.
Merel zat nerveus wat met haar haar te spelen toen Fred ineens een hand op haar blote knie lag, “maak je maar niet ongerust hoor schat, ik zal je niets doen! Jij bent een cadeautje voor mijn vrouw” lachte hij.
Dit luchtte merel enigszins op maar de volgende vraag schoot alweer in haar hoofd, “een cadeautje voor zijn vrouw?
Wat staat me nu weer te wachten?”.

Ergens onderweg draaide de man een oprit naar een klein boerderijtje in en stopte vlak voor de deur, hij stapte als eerste uit en heel galant opende hij het portier aan de passagiers kant en hielp hij Merel bij het uitstappen.
Even bleef hij voor Merel staan en keek haar in de ogen, “binnen zeg je geen woord en als je zit, zorg dan dat we een goed uitzicht hebben, daar houd mijn vrouw van!” zei hij fluisterend.

Binnen aangekomen ging Fred haar voor naar de woonkamer en riep naar zijn vrouw,” LINDA! Kom eens naar de kamer, ik heb iets lekkers mee genomen!” de vrouw kwam van boven de trap af en stapte de woonkamer binnen.
Het bleek een niet onknappe ietwat mollige brunette met flinke borsten te zijn, ze was gekleed in een super strak rood jurkje waar haar tepels zowat doorheen prikten, haar benen staken in rode nylon kousen en aan haar voeten droeg ze rode pumps met stiletto hakken.
Ze bekeek Merel van top tot teen en liet haar zelfs een rondje draaien, zo zo wat hebben we hier voor lekkers?” vroeg ze aan niemand in het bijzonder, dus jij bent wel in voor een geintje?
Ze wees op een leunstoel in het midden van de kamer, ga maar in die stoel zitten schat en ontspan je wat, zei ze lachend.

Merel nam een beetje nerveus plaats in de stoel en ging netjes rechtop met haar knieën tegen elkaar aan zitten.
De man en vrouw namen tegenover haar op de bank plaats en begonnen een gesprek die eigenlijk nergens over ging.
Ze spraken eerst even over het weer, vervolgens over de euro en dat alles zo duur was en meer van dat gemekker.
De vrouw was zo gaan zitten dat Merel precies tussen haar benen kon kijken en iedere keer een glimp van een zwart driehoekje opving, ”doe je benen eens wat uit elkaar schat?” vroeg Linda ineens.
Merel schrok even van de vraag maar opende haar benen iets,” toe maar doe ze maar wijder” dwong de vrouw verder aan, “knieën uit elkaar en trek je jurkje iets omhoog”!
Merel schaamde zich rot in deze houding maar deed toch wat er gezegd werd, ” o Fred!, kijk eens! Geen broekje en een kaal spleetje, ” jubelde de vrouw ” ziet dat er niet heerlijk geil uit”?
De man boog zich wat voorover om onbeschaamd tussen de benen van Merel te gluren,” prachtig! Maar leun naar achter en haal je tieten uit je jurk” zei hij streng.
Merel begreep er niets van maar door de strenge stem van Fred haalde ze vlug haar borsten tevoorschijn en ging helemaal achterover zitten, “speel met je bollen en maak je tepels stijf! Ging Fred verder.
Merel kneedde haar tieten en liet haar tepels tussen duim en vingers rollen, door de hele gebeurtenis was ze toch een beetje opgewonden geraakt en haar tepels richten zich dan ook snel op.
Ze sloot haar ogen en toen ze die weer open deed zag ze dat de vrouw zich hevig zat te vingeren en dat de man zijn broek uit deed en aan zijn half stijve pik begon te trekken, dit gezicht maakte Merel zo geil dat ze een gehijg niet kon onderdrukken.

De vrouw merkte de opwinding van Merel en moedigde haar aan om zichzelf ook te vingeren, Merel liet een hand naar haar kruis afdalen en stak direct een vinger in haar al zeer vochtige kut,” ohh ahh hmmm” kreunde ze toen haar vinger haar clitoris even raakte.
Merel liet alle schaamte van zich af glijden, ze zette haar hakken op de zitting van de stoel en opende haar benen zo maximaal.
Vol overgave pompte ze nu twee vingers in en uit haar steeds natter wordende spleet, nog even en ze zou een spetterend hoogtepunt bereiken tot de vrouw er opeens een einde aan maakte,” STOP! ” gilde ze ineens,” stop met jezelf en kom hier”!
Merel sprong verrast op en liep op Linda af, ” kniel en lik mijn pruim!” sprak ze streng.
Merel liet zich op haar knieën zakken en stak haar hoofd tussen de benen van de vrouw en keek tegen een prachtig nat kutje met een perfect geknipt driehoekje schaamhaar aan. Voorzichtig stak ze haar tong tussen de schaamlippen van de vrouw en begon haar zachtjes te likken,” jaaa ohh jaa lekkerr” kreunde ze, merel likte door deze aanmoediging nog dieper door de gleuf en stak zelfs een vinger naar binnen,”ohh ahhh jaa dieperr” kermde ze nu nog luider.
Merel keek even opzij en zag dat de man nu hevig aan zijn enorm harde leuter zat te rukken, zijn eikel zag helemaal paars!

Opeens sprong de vrouw op en zei Merel languit op de bank te gaan liggen, ook Fred maakte plaats voor de jonge vrouw maar liet zijn lul geen moment met rust.
Toen merel op haar rug lag klom de vrouw bovenop haar mond met haar gezicht richting haar man en moest zij het likken hervatten.
Heel diep kon ze nu met haar tong in het grotje van Linda dringen,”jaaa ohhh jaa ohh” kermde die weer en een overvloed van geil stroomde uit het kutje van Linda.
Merel deed haar best om al dat lekkers naar binnen te krijgen, Onbewust voelde Merel nog dat haar jurkje tot op haar middel omlaag getrokken werd, haar tieten staken nu met de staalharde tepels recht de lucht in.
” ik wil over haar tieten spuiten” hijgde Fred, “nee! Nog niet, nog even” kreunde Linda terug en stootte met haar onderlichaam in het gezicht van Merel, “jaaa jaa ohh jaaa” kermde ze nu nog luider,”jaa jaa ikk kommm” en een vloedgolf van geil stroomde uit haar kut.
Heel het gezicht van Merel werd nat van het sap, gelijktijdig voelde Merel warme klodders op haar borsten terecht komen, Fred spoot zijn sperma met dikke stralen over de buik en tieten van Merel.
Linda boog zich voorover en nam de nog naschokkende lul van Fred in haar mond en zoog de laatste druppels uit zijn ballen.
Toen die helemaal leeg waren stapte ze van Merel af en likte al het sperma van haar buik en borsten op.
Ook nam ze enkele keren de tepels even tussen haar lippen en zoog er dan even aan, toen ze al het sperma naar binnen had gewerkt likte ze het kutsap van het gezicht van merel af en eindigde met een diepe tongzoen.

Fred borg zijn verslappende lul weer in zijn broek en hielp zijn vrouw en Merel overeind, “ik breng dit sletje even weg” zei hij en gaf zijn vrouw een kus.
Hij pakte Merel bij haar arm en leidde haar naar buiten, Merel probeerde verbaast haar jurkje nog te fatsoeneren maar door dit overhaast vertrek lukte dit niet helemaal.
Met nog een blote borst en haar jurkje halverwege haar billen plofte ze in de auto stoel neer.
Toen Fred de oprit afdraaide keek hij Merel aan, “jij bent niet klaargekomen he?” vroeg hij, ” vinger je nu maar klaar”!
Doordat Merel nog zo geil als boter was bedacht zij zich geen moment, ze spreidde haar benen en met een hand zocht ze haar kutje, diep stak ze twee vingers bij zichzelf naar binnen en snel pompte zij zichzelf naar een verassend lekker hoogtepunt,”jaaa ohh lekerr ik komm” kermde ze luidt en onder luide soppende geluiden kwam ze geweldig klaar.
Toen haar orgasme wat afzakte stopte de auto en stond ze weer bij haar voor de deur, ze kreeg een kus als bedankje van Fred en stapte uit.
Met trillende benen liep ze naar de deur en met moeite strompelde ze naar binnen, toen ze de deur sloot hoorde ze dat de auto pas wegreed, wat lief dacht ze, hij wachtte tot ik binnen was!

Merel ging gelijk vermoeid naar boven, eigenlijk wou ze eerst even douchen maar toen ze haar jurkje van haar lichaam liet glijden en haar bed zag stapte ze zonder na te denken onder het dekbed en viel vrijwel direct in slaap.
Ze werd bruut gewekt doordat haar telefoon melde dat hij een berichtje had ontvangen, ze pakte slaperig het apparaat en las het sms’je van Sonja,” goede morgen schatje, gisteravond goed je best gedaan, de klant was zeer tevreden! Tot later” las ze.
Meteen was ze waker, ja me hoela dit was eens maar nooit weer sprak ze in zichzelf, Merel keek op de weker en zag dat het al bijna elf uur was, tijd voor koffie murmelde ze en stapte haar bed uit.
Ze schoot een ochtendjas aan en ging naar beneden, in de keuken zette ze koffie, net toen ze naar boven wou gaan om te douchen ging de deurbel.
Ze liep naar de deur en opende die voorzichtig, “Sandra!” riep ze blij verast en gooide de deur wijdt open, “wat doe jij hier?” ik ehh ik was in de buurt en heb het adres van je zusje gehad dus ik dacht?
” jo, kom binnen, wat leuk” Merel ging het meisje voor naar de woonkamer, ehh ga zitten, de koffie loopt en als je het niet erg vindt schiet ik even vlug onder de douche en kom ik zo bij je.
Zonder antwoord af te wachten holde Merel de trap op naar de badkamer draaide de kraan open, vol ongeduld wachtte ze tot het water op temperatuur was en stapte onder de warme stralen.

Sandra ging even later achter Merel aan en luisterde onder aan de trap of ze het water van de douche kon horen stromen, toen ze er zeker van was dat Merel onder de stralen stond ging ook zij naar boven en stapte de badkamer binnen, “zal ik je rug wassen?” vroeg ze met een verleidelijk stemmetje.
Merel keek haar lachend aan, “kom er maar bij plaats zat” antwoorde ze, Sandra s trok snel haar truitje uit en twee heerlijke parmantig naar voren priemende borstjes sprongen tevoorschijn.
Ze schopte haar schoenen uit en stapte uit haar rokje, daar stond ze dan een tropische verassing in een witte string die nauwelijks iets verborg.
Sandra haakte haar vingers achter het elastiek en schoof het textiel naar beneden, vol bewondering staarde merel haar aan, “wat een kanjer, wat een genot om naar te kijken” dacht ze bij zichzelf.
Toen Sandra naast haar in de douche stapte raakten ze elkaar even, direct ging er een siddering door het lichaam van Merel.
Sandra pakte een spons en begon met het insoppen van Sandra’s rug, eerst haar nek en schouders vervolgens langzaam naar haar onderrug en zelfs haar kont, ook liet ze de spons even door de bilnaad gaan wat een klein kreetje van Sandra opleverde.
Ze sloeg geen centimeter van Sandra over dus ook de voorkant moest er aan geloven, ze liet de spons vanaf de hals over de borsten gaan en gaf de volle boezem de nodige aandacht die ze verdienden.
Langzaam liet ze de spons over de buik glijden en belande zo met de spons tussen de benen van de geil wordende vrouw,”hmm hmm aaah ohh” kreunde Sandra heel zachtjes toen ze de spons tussen haar benen voelde, de spons viel op de grond maar nog steeds voelde ze iets lekkers tussen haar lipjes.

Sandra pakte de sproeier en spoelde merel hiermee af ze draaide de kraan dicht en stapte uit de douche, met een handdoek wreef ze Merel een beetje droog en Merel deed bij haar hetzelfde.
Hun monden zochten elkaar en een diepe tongzoen volgde, Merel pakte het meisje bij de hand en voerde haar mee naar haar slaapkamer en al vrijend lieten zij zich op het bed vallen.
Wat een heerlijke meid is dit en wat ruikt ze lekker, dacht Merel.
Ze kusten en zoende elkaar overal, in de nek, op de mond, de borsten en de buik overal waar hun monden elkaar konden raken, rakten ze elkaar.
Wel zorgden ze ervoor om de heel gevoelige plekjes nog even met rust te laten, na een poosje lagen ze heerlijk zachtjes strelend van elkaars lichaam te genieten toen het zusje van Merel ineens midden in de slaapkamer stond,” ik dacht al zoiets!” zei het meisje met luide stem.
De twee vrouwen vlogen geschrokken op, ze hadden het kind totaal niet in de gaten gehad, snel trokken ze het laken op en hielden dat voor zich, ” ehh w-w-wat ehh w-w-wat d-d-doe j-jij hier? Stotterde Sandra boos,” h-h-hoe l-l-lang ehh ben je hier al?”
Haha, lachte Karin, doe maar niet zo verschrikt, ik kan hier wel tegen hoor! Ik zou zo’n snoepje ook niet laten lopen! Karin draaide zich om en hard lachend liep ze de trap af naar beneden, de twee vrouwen verbaast achterlatend.

De dames schoten wat kleding aan en gingen achter Karin aan naar beneden, toen ze in de kamer kwamen kwam Karin uit de keuken met drie mokken dampende koffie.
Ze zette die op tafel, haha die koffie is net zo dampend als jullie net lachte ze, de vrouwen gingen zitten en Merel eiste een verklaring van haar zusje.
O, dat is makkelijk, ik zag jullie gisteren uit de hooischuur komen, toen even later Sandra om jouw adres vroeg vermoede ik al iets, maar toen ik Sandra net hier naar binnen zag gaan wist ik genoeg.
Ik heb al een hele tijd het idee dat jij op vrouwen valt hoor zus maar dat geeft niets, ik vind het zelf af en toe ook wel leuk.
Merel kon haar oren nauwelijks geloven, houd jij ook van meisjes? Vroeg ze, ja hoor maar ook van jongens antwoorde ze alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Wordt snel vervolgd.

Lees ook mijn andere verhalen.
Vind u mijn verhalen leuk? heeft u tips of aanmerkingen?
Reacties stel ik zeer op prijs.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir