Mijn fantasie..

Mijn fantasie..
We hebben elkaar op xhamster leren kennen en daar elkaar opgegeild. Ik heb nog geen ervaring met mannen maar het lijkt me zo geil; tijdens onze gesprekken kom je over als een rustige aardige en respectvolle man die mij wel wil inwijden….

Tijdens onze gesprekken houd ik in eerste instantie de boot af voor een date; ik wil wel erg graag maar ben zo verschrikkelijk nerveus. Toch komt het ervan en plannen we een zaterdagmiddag in. Ik zal om 12 uur bij je zijn. We bespreken nog wat zaken zoals do’s en dont’s en dan ga ik met een halfstijve lul slapen…

De zaterdag breekt aan; ik word met een gespannen gevoel wakker. Ik scheer mezelf en zorg ervoor dat ik lekker glad ben en spring nog onder de douche zodat ik helemaal fris en fruitig ben..

Ik stap in de auto; het is zo’n 30 minuten rijden…het langste half uur van mn leven… Ik kom aan en met knikkende knieen bel ik aan.
Als je opendoet ben ik blij verast; een verzorgde man van een jaar of 45; je heet me welkom en we gaan naar de woonkamer. De gordijnen zijn dicht en er staat een lekkere porno film op. Alles om de sfeer er een beetje in te brengen zeg je. Je biedt me wat te drinken aan en we praten wat over koetjes en kalfjes.

Langzaam starend naar de tv komt het onderwerp op sex. Je vraagt of ik terug wil of dat ik een stapje verder wil gaan… Ik wil niet meer weg maar de spanning is wel behoorlijk, je stelt voor dat we onszelf uitkleden en dan kijken hoe het verdergaat. We kleden ons uit tot onze slip en ik ga naast je zitten op de bank…mn ogen zijn gefixeerd op je bobbel in je broek…

Zachtjes streel je jezelf over je bobbel en vraag of ik het over wil nemen… Ik ga op mn knieen voor je zittten en wrijf over je slip en trek hem langzaam naar beneden totdat je lul eruit schiet. Hij ziet er heerlijk uit; zo’n 18 centimeter en ik pak hem beet en begin langzaam te trekken…de eerste keer een andere lul in mn handen!!
Ik word geil van het aangezicht en breng hem langzaam naar mn mond en lik je over je eikel. Ik proef je lul en geniet ervan en neem je zo diep mogelijk in mn mond; terwijl ik met mn hand je ballen masseer. Je kreunt en geniet van mijn tong. Langzaam likken ga ik langs je pik naar beneden en verwen je ballen; neem ze in mn mond en zuig er op. Dan ga ik weer naar boven en draai met mn tong cirkeltjes om je eikel.. Dan neem ik hem steeds dieper en sneller in mn mond en ga met mn tong door je plasgaatje, ik word er zo geil van en wil je proeven! Je begint steeds harder te kreunen en drukt mn hoofd op je lul; je ademhaling gaat steeds sneller en ik weet wat ga komen …..je lul word steeds dikker en harder en met een diepe kreun spuit je je heerlijke zaad in mijn mond… Ik ben zo geil dat ik het heerlijk vind en ik slik zoveel mogelijk door…
Terwijl er nog wat druppels sperma langs mn mondhoeken lopen kijk ik je aan…. De dag is nog jong en ik ben zo geil dus ik ga nog niet naar huis 😉

We gaan even zitten en we drinken wat om bij te komen…mijn pik is nog half hard; ik heb tenslotte nog niet gespoten…
Als we op de bank zitten kan ik mezelf niet meer houden en neem je paal weer in mn mond … mmm ik proef je zaad..
Ondertussen trek je mn short uit en streel mn billen, je trekt wat aan mn pik die meteen reageert. Ondertussen wordt je lul weer lekker hard en ik zuig je vol overgave.. Ik lik je eikel en ballen….
Ondertussen streel je met je vingers tussen mijn billen en gaan nadrukkelijk over mn sterretje.. Opeens vol ik wat kouds tussen mijn billen lopen en voel je vinger wat uitwrijven. Ik kijk en zie een flesje glijmiddel…

Je drukt een vinger tegen mn ster en langzaam ga je naar binnen; ik kreun terwijl je lul in mijn mondje zit en proef je voorvocht.
Terwijl ik lekker doorpijp doe je er nog een vinger bij en nog een totdat je me met 3 vingers lekker oprekt.

Dan sta je opeens op en komt achter me staan; ik zie dat je je pik insmeer met glijmiddel en weet wat komen gaat. Je zet je harde lul tegen mijn maagdelijke ster en langzaam druk je je eikel naar binnen; ik kreun van genot.. Je druk je lul steeds verder in mijn kontje totdat ik je ballen tegen mn billen voel; en ga je me langzaam neuken het tempo steeds opvoerend..
Ik geniet van je lul in me en voel je pompen en word zo geil… Na een tijdje draai ik me op; leg mn benen tegen je borstkas aan en kijk je aan als je je pik weer in me schuift.. Je neukt me heerlijk hard en diep en ik merk dat je orgasme komt dan opeens volgt een diepe intense kreun en spuit je mn kontje heerlijk vol met je zaad…..

Je haalt je slappe lul uit mn sterretje en terwijl je uitgeput gaat zitten trek ik aan mijn harde pik; ik ben al zo geil en het duurt niet lang voordat ik mijn zaad over mn buik spuit….

Een middag die ik graag eens zou meemaken en herhalen 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir