Mijn seksuele ontplooiing…..Vervolg…

Mijn seksuele ontplooiing…..Vervolg…
Ann vroeg me of heel zeker wil doorgaan. Voor mij hoeft het niet, maar helpen wil ik graag en altijd. Daarop verliet ze de kamer, ik droomde nog even verder en genoot. Mijn gedachte ging heel even naar mijn overleden oma….die zei in de tijd, meisjes die veel met zich bezig zijn, worden slecht.. Hoe kon ik nu slecht worden; moest ik met frustraties blijven rondlopen !!!! Ondertussen was Ann in de kamer verschenen, ze had een banaan en twee pakjes bij zich. Zo zei ze dit is ook een oplossing, maar denk erom geen te grootte banaan gebruiken, je poesje is nog héél nauw. Ook kan een wortel gebruikt worden maar die dan eerst op lichaamstemperatuur brengen, dit om buikkrampen te vermijden. Ze liet me het rubbertje over de banaan schuiven en keek daarbij aandachtig toe. Daarop nam ze terug plaats op de stoel tegenover mij, benen wijd gespreid en terug stimuleerde ze heel even haar klitje als voorheen. Ik zag hoe kut terug vochtig werd, daarop nam ze de banaan, die voor haar opstaande kut bracht…..Zo zei ze me….Nu duw je die traag naar binnen…..Ik zag de banaan tot de helft in haar glijden…Ann zuchtte even en trok die dan bijna volledig terug…..om die dan terug, maar dan nog wat dieper in haar poes te laten verdwijnen. Dit herhaalde ze verschillende malen, maar sneller en nog dieper. Ik zag haar onderuitzakken, dit terwijl haar borsten masseerde en ook harder begon te ademen…..Plots stopte ze en liet de banaan in haar poes zitten….om daarna die uit haar te laten glippen….. Oh, dat was zalig !!!!
Ze richtte zich op en wees me aan…. Nu ben je aan de beurt jonge meid. Ze vleide zich in de zetel, nadat ze eerst het rubbertje had vervangen. Ik schoof onderuit in de zetel, benen wijd open en volgde haar aanwijzingen……Klitje stimuleren….toen bracht opende ik met twee vingers mijn kutje. Ann reikte m de banaan aan en zei me. Maak het rubbertje even nat met wat speeksel zo glijd die nog gemakkelijker naar binnen. Het lukte mee niet om meteen de banaan in mijn binnen te drukken. Dus een volgende poging……Oh…Zalig….Ann maande me aan even te wachten, zodat mijn kut zich kon wennen aan de omvang. Op haar aanwijzingen even terug en dan terug maar iets dieper…Oh….Zuchtte ik….heerlijk. Ik pompte nu die banaan in mijn poesje en hoorde mijn sappen komen…Alsmaar sneller bewoog ik de vrucht in mij….Oh….fluisterende ik Ann toe…’t is alsof ik geneukt wordt…rillingen gingen door mijn ganse lijf. Ann maande me aan om even opademen te komen, toen pas merkt ik dat de banaan bijna volledig in me zat…. Na nog enkele halen, kwam ik gillend klaar….De doek onder mijn kon was drijfnat. Ik zakte onderuit en liet de banaan uit mijn poes glijden. Ik zuchtte het uit…. Ik ben doodop…Dit was geweldig en ik dankte Ann.
Kom meid…nu nog even de boel opruimen en lekkere douche en naar bed. Morgen is een andere dag.
De volgende morgen leek ik een ander mens, dan eentje zonder vragen en met veel wijze raad.
Na het ontbijt hielp ik nog heel even Ann en vertrok tor huiswaarts, na reeds Ann nogmaals te hebben bedankt. Ze zei me nog, als ik raad nodig had. Ik altijd mocht langskomen.

Wordt vervolgd…..Gil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir