Van een warme dag, naar een heet weekend (deel 4)

Van een warme dag, naar een heet weekend (deel 4)
Lotte geeft mij een kus op mijn wang en gaat dan ook richting de deur. Ze kijkt nog even om maar schiet dan al lachend de trap op. Ik, tegendraads dat ik ben, neem echter de tijd en loop op mijn gemakje de trap op richting de donkere gang boven. Aan de rechterkant zit halverwege de gang een deur die ietsjes open staat. Ik hoor duidelijk het gegiechel van de twee dames, maar mijn aandacht wordt vooral getrokken door de vreemde kleur licht die door de opening de gang op schijnt. De laatste tree, ik ben boven. De parketvloer kraakt onder mijn voeten bij elke stap die ik zet richting de deur. Het is plots stil. Geen gegiechel, geen gepraat.

Na twee stappen pak ik de klink van de deur en trek deze open. Een grote verrassing openbaart zich. Voor mij zie ik een donker gekleurde kamer welke enkel verlicht wordt door het rood/paarse licht wat uit diverse kasten aan de zijkant komt. Deze kasten zijn gevuld met allerlei spullen. Het is al snel duidelijk dat het hier om een overcomplete speelkamer gaat. Ondanks dat Merel en ik al een tijdje actief waren in de BDSM kende we dit soort kamers alleen uit de verhalen.

Midden in de kamer staat een groot stalen hemelbed met daarop, zittend op de rand, Lotte en Merel. Beide met hun hoofdjes voorover gebogen, starend naar hun voeten. Ik laat de kamer even op mij inwerken en loop, alsof ik de twee dames niet gezien heb, op mijn gemakje rond. Ik open een aantal van de kasten en laat me verbazen door hun inhoud. Dildo’s van groot tot klein, een collectie vibrators die niet op twee handen valt te tellen. Zachtjes gniffel ik. Lotte weet waar ze haar geld aan uit moet geven. Ik wandel verder naar de andere kant van de kamer. Ik open een kast in de hoek en vind hier een grote collectie hennep-touw. Netjes opgerold en gesorteerd op kleur. Het zijn zeker honderden meters. Al krakend sluit ik de deur van deze kast en loop nog een stukje verder. Al daar vind ik een wand vol met haken, met daar aan een grootste collectie floggers, rijzwepen, boeien, tepelklemmen en ga zo maar door. Ik pak één van de langere rijzwepen van het haakje en loop terug naar de deuropening.

Ik neem een stevige pose aan en geniet van het uitzicht. Wie had ooit gedacht dat deze dag zo zou gaan lopen. Ik stond, poedelnaakt, in een kamer die elke dominant als “zijn droom” zou betitelen, met voor mij twee prachtige jonge meiden die klaar waren om zichzelf aan mij over te geven. Ik geniet even van deze gedachte waarna ik mijn arm strek en het uiteinde van de crop onder Lotte haar kin duw. Zachtjes duw ik haar kin omhoog waarna haar ogen mij recht aankijken. “Verklaar je nader” spreek ik haar toe in een stevige stem. “Uit de hand gelopen hobby. Alles wat je hier ziet is nieuw. Ik heb het nog niet eens zelf kunnen gebruiken. De eer is aan u Meneer.” antwoord Lotte terwijl Merel moeite moet doen om haar hoofd omlaag te houden. Ik lach naar haar als reactie op het feit dat ze mij al direct met “Meneer” aanspreekt. “Merel, kijk me eens aan.” Merel haar hoofdje kantelt voorzichtig omhoog en ik zie nu in totaal vier ogen mij diep aankijken. Alsof ze beide hun eerste opdracht uit mij willen trekken.

Ik neem weer even een momentje rust maar zet dan een stap hun richting in. Ik leg mijn handen onder hun kin en hou ze beide stevig vast. “Draai jullie gezichten maar richting de achterwand. Ik wil jullie billen mijn kant op.”. Zodra de stilte na mijn opdracht valt zie ik hoe de dames zo spoedig mogelijk zich omdraaien om met hun knieën op de bedrand te gaan zitten en fier hun billen mijn richting op te steken. Ik loop naar de hoek van de kamer en grijp enkele meters touw uit de kast. “Ik verwacht stilte tenzij ik iets vraag, begrepen?”. Een tweestemmig “Ja meneer” vult de kamer.

Sneller dan ik ooit geknoopt heb leg ik hun twee binnenste polsen en enkels aan elkaar om vervolgens de overige enkels en polsen aan de staanders van het bed te bevestigen. Door de breedte van het bed zitten de twee dames nu allebei met hun benen licht gespreid op het bed. Een geur van vrouwelijke opwinding gaat door de kamer. Heerlijk zoet. Na slechts enkele seconden zie ik hoe de twee dames hun handen in één vouwen en er bij Merel een dun lijntje vocht langs haar been afloopt. Ze is duidelijk in haar gedachte al veel verder in het spel. Ik loop naar haar toe en haal mijn vinger langs haar been. Even rilt ze maar corrigeert zich vervolgens weer snel naar de statig houding die ze daarvoor had. “Niet te snel he jongedame” fluister ik in haar oor. Ze reageert niet. Zoals het hoort. Ik haal mijn vinger van haar been en beweeg deze naar het gezicht van Lotte. Gulzig opent ze haar mond en zuigt mijn vinger bij haar naar binnen.

Al snel trek ik mijn hand terug waarna ik deze plotseling met een flinke zwaai op de rechterbil van Merel terecht laat komen. Door deze onverwachte handeling laat ze een stevige kreun ontsnappen. “Tut tut tut! Stilte had ik gezegd.” en ik laat nogmaals mijn hand op haar bil landen. Nog minstens tien tikken volgen waarbij ik telkens zie dat Merel moeite heeft om haar mond gesloten te houden. Ik hoor Lotte zachtjes naast mij gniffelen. Dat zie ik als een uitnodiging en laat vervolgens mij handen op haar billen neer komen. Lotte is duidelijk meer ervaren want hoe vaak ik ook sla, ze vertoont geen kik. Langzaam zie ik, en voel ik een rode gloed op haar billen verschijnen. Ik grijp de crop tussen haar benen vandaan en haal stevig uit. Dit keer kan zelfs Lotte de plotselinge pijn niet negeren en slaakt een klein gilletje. Ik leg in een krachtige beweging mijn hand over haar mond en laat de crop nog meerdere malen met kracht op haar beide billen landen.

Ik voel hoe haar gilletjes in kracht toenemen, maar mijn hand zorgt ervoor dat het geluid totaal verdwijnt voordat het ook maar hoorbaar is. Ik leg de crop weer aan de kant en kijk toe hoe de afdrukken duidelijk zichtbaar zijn op haar rode billen. Ik verwijder mijn hand van haar mond en hoor hoe Lotte diep en luid adem haalt. Ik laat mijn hand over haar billen glijden en vind daarmee mijn weg naar het plekje tussen haar benen. Direct is duidelijk dat dit alles haar zeer opgewonden heeft want het vocht loopt over de zijkant van haar benen. “Ah, wat voel ik? Heb je er van genoten?”. Maar voor ze antwoord kan geven geef ik haar een ferme tik op haar natte schaamlippen. “Ja meneer” klinkt er al kreunend.

Merel, die ondertussen waarschijnlijk de jaloezie in zich voelt opborrelen, zit nog steeds statig en doodstil te wachten tot mijn aandacht weer naar haar uit zal gaan. “Ben je klaar voor mee?” fluister ik in haar oor. Ze knikt. “Pardon?” vervolg ik waarna ook zij netjes met “Ja meneer” reageert. Ik maak beide hun polsen los en laat hen voorover op het bed vallen. Hun billen steken nu fier de lucht in. Die van Lotte nog mooi rood, die van Merel klaar om rood te gaan worden. Ik loop naar de wand en kies een zwarte flogger met lange, brede falls. Het handvat voelt als gegoten en ik laat de lederen strengen even door de ruimte heen draaien. Ik voel hoe het sadisme in mij nu waarlijk begint op te komen.

Ik loop terug naar Merel, pak het handvat van de flogger nog eens stevig vast en laat de uiteindes met een ferme tik op haar linker bil landen. Dit is nieuw voor Merel en ze heeft moeite om netjes te blijven zitten. Steeds harder en sneller achter elkaar vinden de venijnige uiteindes hun doel en zie ik hoe de strengen nu duidelijk een afdruk beginnen achter te laten op haar billen. Ik zie hoe Lotte stiekem haar hoofd deze kant op draait maar negeer het. “Laat haar maar kijken naar wat ik met Merel doe” denk ik. Met één laatste ferme uithaal eindigt Merel haar pijniging. “Open je mond maar meisje. Kom maar tot rust”. Direct hoor ik ook bij Merel een stevige ademhaling ontstaan.

Lotte kijkt me aan. Haar blik vertoont intens verlangen. Ik trek een wenkbrauw op en Lotte weet genoeg. Ze draait netjes haar hoofd terug richting de wand. Ook hun enkels maak ik nu los waarna ik ze beiden de opdracht geef om te gaan staan met de buiken tegen elkaar.

Hun gezichten zitten nu hooguit twee centimeter van elkaar verwijderd en hun borsten worden platgedrukt tegen hun lijf. “Kijk elkaar recht aan en wacht.” preek ik ze toe. “Ik ben zo terug.”. Ik loop de kamer uit, trap af en ga op zoek naar mij broek. Daar haal ik mijn telefoon uit om vervolgens zo rustig als ik kan de trap weer te beklimmen.

Eenmaal bij de kamer aangekomen staan de twee dames nog in exact dezelfde houding tegenover elkaar. “Oke. Geef maar een kusje en dan mogen jullie weer op de rand van het bed gaan zitten.”. Zo gezegd, zo gedaan. Een lieve kus volgt waarna de dames braaf op de rand van het bed gaan zitten. “Dan wil ik nu jullie meest passionele zoen zien”. De dames twijfelen geen moment en hun monden zoeken elkaar direct op. Al snel vullen diverse heldere lichtflitsen de kamer. Dit moment wil ik graag nog eens na beleven, dus met mijn telefoon neem ik enkele foto’s. De dames lijken zich er niets van aan te trekken. “Oke oke, genoeg geweest.” Twee teleurgestelde gezichtjes draaien mijn kant op. “Op je knieën, op de grond. Nu ben ik aan de beurt. “ lach ik. Al snel kijken twee smachtende gezichtjes richting de erectie die hun kant op steekt. Langzaam loop ik hun kant uit. Bijna gelijktijdig glijdt hun tong over hun lippen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir