Hakan’a Verişim

Hakan’a Verişim
Merhaba hikayeseverler. Geçenlerde profilimde “iyi sikildim” diye bir status update yayınlamıştım. Bazı arkadaşlar nasıl olduğunu sordu. Şimdi sizlere nasıl iyi sikildiğimi anlatmak istiyorum.

Daha öncelerden de birkaç kere beraber olduğum Hakan uzun zaman sonra İstanbul’a gelecekti. Aslında onda sevdiğim en iyi özellik bir CD’ye nasıl davranacağını çok iyi bilmesi. Yani son derece sabırlı, güven veren şekilde yaklaşması. Yarrağının 20cm’den büyük ve kalın olması tabii ki onun için ayrı büyük bir avantaj oldu. Öyle hikayelerde yazarlar hep, 24-25cm’lik yarraklardan bahsederler. Tam elime cetvel alıp ölçmedim ama 20cm’den daha büyük olduğunu ve deliğime soktuğunda içimin çılgınca dolduğunu eklemek istiyorum.

Yine Skype’ta yaptığımız güzel bir sikiş seansından sonra bana sürprizini söyledi, Cumartesi akşamı İstanbul’da olacağını, müsaitsem geceyi benle geçirmek istediğini söyledi. Bende sevinerek kabul ettim. Cuma gününden itibaren hazırlıklara başladım. Bacaklarımdaki ve görümdeki tüyler biraz uzamıştı, onları ağdayla aldım. Deliğimin etrafını özellikle güzelce temizledim, bir gece önceden etrafını güzelce kremledim ki iyice yumuşasın. Siyah jartiyerli büstiyerimi çok sever, onu giyecektim yine, ancak bu sefer diz hizasında çizmelerle kıyafetimi tamamlayacaktım. Deri etek, beyaz ipek bir bluz ve tabii ki siyah jartiyer çorabı ve önü şeffaf dantelli bir string. Penti’nin geniş dantelli Royale jartiyer çoraplarına bayılıyorum, onları hazırladım. Bu kıyafete sadece bir renk peruk gitmezdi. Önce ona sarışının adını, daha sonra da esmerin tadını yaşatmalıydım.

Cumartesi sabaho markete gidip çeşitli mezeler aldım. Sonra da ana yemeğimizi hallettim, güzel bir et hazırlayacaktım. Ben güzl bir et yiyeceksem ona da güzel bir et yedirmeliydim. Etin yanında kırmızı şarap giderdi. Sofrayı hazırladım ve kendimi hazırlamaya başladım. Duşa girdim, hortumla içimi temizledim. Hiçbir şekilde bir koku filan olmamalıydı. Tertemiz olunca çıktım ve tüm vücudumu kremledim. Meyveli krem vücudumu mis gibi kokuttu. Sonra saçlarımı kuruttum ve çoraplarımı giydim. 15 klipsi olan geniş korseli büstiyerimi giydim ve jartiyer kopçalarını bağladım. Üzerine önü dantelli stringimi giydim. Stringleri seviyorum çünkü sikilirken çıkartmak gerekmiyor, ipi kenara çekince hemen yarrak deliğimle buluşabiliyor. Bu gece de öyle olmasını istiyordum. Deri dar eteğimi üzerine giydim ve makyajımı yapmaya başladım. Mavi tonlarında bir farla hafif allık ve kıpkırmızı bir rujla makyajımı tamamladım. Sarı peruğumu fönledim ve saçlarıma geçirdiğim çorabın üstüne peruğumu geçirdim. Makyaj yaprken kirlenmesin diye beyaz bluzumu en son giydim. Altına sivri topuklu küt burunlu yandan fermuarlı diz hizasındaki Nine West çimelerimi giydim. Şuh Chloe parfümümü de sıkınca son kalan tırnaklarımdı. Bordo ojelerle tırnaklarımı tamamladım.

Birkaç saat sonra beklediğim kapı zili çaldı. Bana her zamanki gibi çok güzel çiçekler getirmişti. Girer girmez beni ne kadar bependiğini belli eden iltifatlarını sıralamaya başlamıştı yine. Üzerindeki montu çıkartıp arkamı dönüp dolaba asarken bile hemen arkadan saldırdı. Ama o kadar çabuk bitmesini istemiyordum. Hemen kibarca savuşturup içeri oturttum. Eline bir kadeh kırmızı şarap verip yemeği hazırlamaya gittim. Yemekte uzun uzun sohbet ettik. Birkaç kadeh de kırmızı şarap içtik. Yemekten sonra sofrayı toplamaya başladım. Son tabakları götürüp mutfakta makineye koyarken yine arkamdan gelip sarıldı. Bu sefer o sertliği iyiden iyiye hissediyordum. Bu sefer savuşturamazdım. Yüzümü ona döndüm, öpüşmeyi sevmediğimi biliyordu, o nedenle sadece boynumu hafif ısırıklarla beraber emiyordu. Ben de ona aynısını yapıyordum. Elim yarrağına gitti, pantolonunun kemerini çözdüm ve düğmelerini açmaya başladım. O da eteğimin arkasından elini içeri sokmuş deliğime ulaşmaya çalışıyordu. Külodunu da sıyırınca yarı kalkık evasa yarrağı karşımdaydı. Mutfakta bunun olmasını istemiyordum ama artık ok yaydan çıkmıştı, bu andan sonra duramazdı. Önünde eğildim, yarrağını alttan kavradım, diğer elimle taşaklarını okşayıp hafif hafif masaj yapmaya başladım. Dilimle ilk olarak kafasının altına bir dil darbesi attım. İlk gelen ohh sesiyle kafasını tamamen ağzıma aldım ve kafasını dilimle okşamaya başladım. Eliyle kafamı kavradı, doğal olarak daha derine girmek istiyordu ve ona verecektim istediğini. Dilimi yarrağının altından dışarı çıkarttım, gırtlağımı düz konuma getirdim ve kafamı bastırdım. Yarrağının kafası gırtlağımdaki noktaya dayandı, hala hafif yumuşakken bunu yapmalıydım, biraz daha bastırınca o noktayı da geçti ve gırtlağımın derinliklerine girdi. Burnum kasıklarına dayandı, dışarıdaki dilimle de taşaklarını yalamaya başladım. bu hareketi birkaç kez daha tekrarladım. Sonra elimle beraber yarrağının etrafında daireler çizere dilim ve ağzımla vakumlamaya devam ettim. İnlemeleri artıp yarrağının başı iyice gerilince boşalacağını anladım. Tezgahta duran içi yarı dolu kırmızı şarap kadehini elime aldım ve iğr elimle ritmik sıvazlamalara devam ettim. Kadehin içine kıvamlı döllerini fışkırtmaya başladı. Birkaç salvo attıktan sonra kafasını ağzıma aldım ve geri kalanını ağzımın içine boşaltıp yarrağını yalayarak temizledim ve külodunun içine sokup kapattım. Gözlerinin içine bakarak yarı solu içinde döller yüzen kırmızı kadeh şarabını kafama diktim. Benim prensiplerime göre bir erkeğin dölleri asla ziyan olmamalı ve bir CD erkeğinin döllerini asla ziyan etmemelidir.

Üzerimi toparlayıp ikimize de birer kadeh daha şarap koyup onu salona aldım ve ben de makyajımı tazelemek için banyoya gittim. Dediğim gibi ona sarışının tadını yaşatmıştım, şimdi sıra esmerin adındaydı. Makyajımı tazeledim, kırmızı rujumu yeniden sürdüm ve siyah peruğumu tarayıp kafama geçirdim. Salona geçip direk kucağına oturdum. Ne istediğimi çok iyi biliyordu, sıra bana gelmişti. Yine eteğimin altından bu kez direk deliğimi parmaklamaya başladı. Ben de yarrağını yine avuçlamaya başlamıştım. Yerdeki halının üstüne yatırdım onu ve üstüne ters yattım. 69 pozisyonuna gelmiştik, yine ağzıma almaya başladım. O da en sevdiğim şeyi yapmaya başladı ve deliğimi hem dilleyip hem de parmaklamaya başladı. Deliğim zaten yumuşacıktı ama parmaklarıyla alıştırmaya başlamıştı. Kimi hayvanlar tecrübeliyim diyip elipe direk girmeye kalkıyorlar. Hakan işini çok iyi biliyordu, parmaklarıyla birer birer sırayla girip deliğimi genişletiyordu. Ben de bu sırada boş durmayıp yarrağını emmeye, arada taşaklarını birer ikişer ağzıma alıp emmeye devam ediyordum. İkimiz de hazır olduğumuzu hissettiğimizde ben ayağa kalktım. Kolduğun yan kolunun üstüne domaldım, Hakan arkadan eteğimi yukarı sıyırdı, stringimi yana çekti ve yarrağını deliğime sürtmeye başladı. Birkaç sürtünmeden sonra hazırladığım prezervatifi geçirip yarrağını deliğime adeta sapladı. Önce yavaş git-gellere başladı, birkaç dakika sonra yarrağının tamamı deliğime girip taşakları götüme vuruyordu ve tamamı kafasına kadar dışarı çıkıyordu. Adet bir piston gibi sokup çıkartıyordu. İlkini ağzıma boşalttığım için uzun süreceğini biliyordum. Hiç sıkıntı değildi; hem ben hem de o deliğimi çok iyi hazırlamıştık, istediği kadar acımadan sikebilirdi. Yaklaşık 10-15 dakika bu şekilde siktikten sonra Hakan’ı ittim ve koltuğa oturttum. Dizlerimi kaldırıp yüzüm ona dönük olacak şekilde kucağına oturdum. Bacaklarıman kuvvet alarak deliğime soktuğum yarrağını en derine kadar sokup çıkartmaya başladım. Adet çılgınca bir tempo tutturmuştuk. İnlemeler, ohlamalar salonda yankılanıyordu. Sonra beni koltuğu sırtüstü yatırdı ve bacaklarımı omuzuna aldı. Kalçamın altına koltuğun kırlentlerini yerleştirip çizmelerimi biraz yalayıp yarrağını yine götüme geçirdi. Artık neredeyse 45 dakika olmuştu, hırlamaları arttı, boşalacağını söyledi ve deliğimden çıktı. Hemen prezervatifini elimle çıkartıp yarrağını ağzım ve elimle yaptığım muhteşem saksomla ödüllendirmeye başladım. Kasılmaları iyice artınca dilimi dışarı çıkarttım, gözlerinin içine gülere bakmaya ve beklemeye başladım. İlk salvosu tam alnıma gelmişti. Sonrakiler gözüme, yanaklarıma ve ağzımın içine geldi. Tazyikleri yavaşlayınca yine kafasını ağzıma aldım ve emerek temizledim.

O gece 3 posta daha sikildim, devamı sonraki bölümlerde. Sikişsiz kalmayın, yarraklarınıza iyi bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir