Mijn eerste keer met een bi-seksuele man

Mijn eerste keer met een bi-seksuele man
Mijn eerste Trio met een Bi man

Zoals ik al eerder vertelde heeft mijn relatie met buurvrouw Rie ongeveer 11 jaar geduurd, omdat ik steeds ouder werd had ik ook relaties buiten Rie om maar dat wisten we van elkaar en zo af en toe vertelden we elkaar hierover.
Ik wist dat Rie ook al een tijdje regelmatig seks had met Gerard, dat was een slanke man van begin dertig die zij via de tennis club had leren kennen. Gerard had een relatie met Jennifer en woonde al een tijdje samen en waren voornemens te gaan trouwen. In de tussen tijd neukte hij ook Rie in al haar lust gaten, Rie vertelde dat hij ook wel bi gevoelens had dus ook met mannelijke vrienden seks had.
Op een keer stelde Rie voor om elkaar eens te ontmoeten en ik vond dat wel spannend, we spraken af op een gewone doordeweekse dag waarop iedereen vrij was. Rie vertelde dat we ons wel moesten voorbereiden op anale seks dus Rie en ik spraken eerder bij haar af zodat we samen konden douchen.

Toen ik bij Rie binnen kwam had ze alleen haar badjas aan en samen liepen we naar de badkamer, ik kleedde me uit en stapte met haar onder de douche. We stonden lekker elkaar in te zepen en spoelden ons af , Rie draaide de kraan dicht en schroefde een anaal douchekop op de doucheslang en ging op haar hurken boven het douche putje zitten langzaam stroomde het lauw warme water in haar darmen en en een paar minuten liet ze alles uit haar kont lopen. Hierbij kwamen nog wat restjes poep naar buiten maar na een paar keer was haar darmkanaal aardig schoon , ze lachte naar me zo doe je dat Johan en nu jij ik help je wel. Ik ging op mijn rug liggen en Rie stopte de douche in mijn aars en langzaam vulde mijn darmen zich met water, ik hou het niet meer Rie en spoot mijn darmen leeg en er kwam veel poep mee naar buiten wat via het putje weg spoelde. Dit werd een paar keer herhaald totdat er op alleen schoon water uit mijn kont liep, de normale douche werd er weer opzet en we douchte ons nog even lekker fris af zodat we klaar waren voor de ontmoeting met Gerard.

Rie trok nog wat mooie lingerie aan en in onze badjassen wachten we in de huiskamer totdat Gerard aanbelde, hij stelde zich aan mij voor met een stevige handdruk en kuste hierna Rie lekker op haar mond. Om het ijs te breken dronken we witte wijn en toen we 2 glazen op hadden begon de sfeer aardig los te worden, Gerard kleedde zich uit en gooiden zijn kleren op een stoel terwijl ik mijn badjas uit deed onze pikken waren al hard aan het worden maar nog niet hard genoeg. We boden onze pikken aan Rie om ze eens lekker te pijpen en dat deed ze, de pik van Gerard was iets langer dan die van mij maar ook flink dikker maar Rie deed haar best om ze allebei te verwennen. Inmiddels was ik begonnen de badjas van Rie uit te doen zodat we lekker met haar borsten konden spelen, een voor een werden de borsten uit haar BH gewipt en konden we lekker aan haar tepels voelen. Ik ging op mijn knieen zitten voor de stoel waar Rie op zat en trok haar slip uit zodat ik haar kut kon beffen, Gerard liet zich nog even verwennen door de tong van Rie.

Gerard had inmiddels een flesje glijmiddel gepakt en kwam met zijn harde lul achter mij zitten en begon mijn kontje in te smeren en en te vingeren en niet lang hierna voelde ik zijn dikke lul in mijn kontje glijden, heel langzaam met de nodige druppels glijmiddel schoof hij zijn apparaat tot de wortel in mijn kont. Ik kan mij niet herinneren dat mijn aars ooit zo opgerekt was en langzaam begon Gerard te stoten, hij trok zijn lul terug tot mijn kringspier en ramde hem er met een flinke vaart opnieuw in ik probeerde intussen toch nog Rie te beffen maar dat lukte bijna niet meer. Terwijl Rie toekeek begon Gerard steeds wilder te neuken en na een paar minuten kwam hij grommend klaar terwijl ik zijn warme zaad in mijn kont voelde spuiten. Heel langzaam haalde Gerard zijn pik er uit en veegde hem af met een tissue.
Rie riep ik wil geneukt worden en dat wilde ik wel en omdat mijn pik nog hard was schoof ik hem in haar kut en begon te neuken, ze was al aardig opgewonden want niet lang hierna kwam ze kreunend klaar. Ik had mijn zaad nog niet verschoten dus besloten Gerard en Rie mijn pik eens lekker af te pijpen, om beurten namen ze mijn lul in hun mond en verwende mijn eikel met hun tong en terwijl zij op hun knieen voor mij zaten kwam ik spuitend over hun gezichten klaar wat een geil gezicht was dat toch altijd weer en terwijl ik mijn laatste druppels uit mijn lul perste zoende Gerard en Rie elkaar met mijn sperma op hun gezicht.

Nadat Rie en Gerard zich opgefrist hadden dronken we een drankje en begon ik Gerard te pijpen en het duurde niet lang voordat de lul van Gerard weer overeind stond. Ik pijpte voor het eerst van mijn leven een lul en likte de stam van boven tot onder en ik merkte aan Gerard dat hij het lekker vond vooral als ik aan zijn eikel likte, Gerard pakte me bij mijn hoofd en probeerde zijn lul in mijn keel te stoten en dat vond ik niet fijn omdat ik bijna moest kokhalzen. Ik bleef likken en zuigen en voelde zijn eikel opzwellen als teken dat hij ging klaarkomen en onder een luide zucht spoot hij zijn warme zaad in mijn mond en ik slikte alles door en likte vervolgens zijn slapper wordende pik helemaal schoon. Gerard vroeg of ik het lekker had gevonden voor het eerst in mijn leven een pik te pijpen en ik antwoordde dat ik het heerlijk had gevonden.

Rie was inmiddels begonnen mijn pik weer in stelling te brengen en toen hij hard genoeg was schoof ze met haar rug naar mij toe haar roze aarsje over mijn pik, dat voelde heerlijk en ze begon langzaam te wippen. Inmiddels was Gerard al begonnen haar onderkant te likken en likte ook aan mijn pik en ballen, Rie kreunde en hijgde van plezier en toen stopte Gerard zijn half harde lul in de kut van Rie en begon te stoten. Ik voelde zijn pik harder worden en ik werd lekker geil van onze eikels die langs elkaar wreven slechts gescheiden door een dun vliesje. Door het neuk geweld viel Rie achterover op mijn borst en probeerde haar heupen in beweging te houden en begon steeds harder te steunen en te kreunen. Gerard ramde zijn zware pik in de kut van Rie waardoor haar harde clit behoorlijk gestimuleerd werd en het duurde niet lang voordat Rie met haar verkrampte onderlichaam klaarkwam op onze spuitende lullen. Gerard was op Rie gaan liggen dus er lagen 2 verhitte en geile lichamen boven op mij en heel langzaam kwam de ontspanning op gang en verlieten onze lullen de lustgaten van Rie. Ondanks dat we meerdere keren gespoten hadden droop er behoorlijk vocht uit de kut en aars van Rie die ze met een tissue droog wreef.

We waren alle 3 behoorlijk uitput en verzadigd dus we dronken nog wat en gingen om beurten even lekker douchen, Gerard en ik hadden ons inmiddels aangekleed en Rie liep in haar badjas. Na nog even wat gekletst te hebben besloot Gerard als eerste te vertrekken, want in de flat waren er altijd nieuwsgierige buren die alles in de gaten hielden, en nam in de gang zoenend afscheid van Rie. De deur werd zachtjes dichtgedaan en Rie liep naar me toe en vroeg of ik het fijn gevonden had en ik zei dat vrijen met een man best lekker en geil is en dat ik best nog wel een keer wilde afspreken. Ik nam afscheid van Rie en ging naar huis terwijl Rie nog even naar bed ging om bij te komen van deze heerlijke trio ervaring.

Johan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir