Tante’s babymeisje

Tante’s babymeisje
Het enorme luierpakket tussen mijn benen, bij elkaar gehouden door een grote roze plastic broek en een snoezig luierbroekje. Het felroze jurkje dat net onder de navel ophoudt. De petticoats. Het mutsje. De permanente grote slab om mijn nek, om ervoor te zorgen dat het jurkje schoon blijft. Het veel te kleine schortje om mijn middel. De panty en de kousen, om alle haartjes weg te werken en om dat zalige gladde gevoel aan mijn benen te vergroten. De enorme speen in mijn mond, soms in de vorm van een rubberen penis.

Het went allemaal, na verloop van tijd. Echt. Net als de sexy BH onder mijn kleding met de grote siliconen borstvormen. Alles om er maar voor te zorgen dat ik me zo feminien mogelijk voel. Het kooitje om mijn penis zorgt daar ook voor.

Maar wat maar niet went zijn de stevige klappen op mijn arme billetjes. Tante begint en eindigt de dag ermee, of nou ja, eigenlijk is billenkoek iets voor alle momenten van de dag. Als ik iets fout doe, iets fout dreig te doen of wanneer Tante er gewoon zin in heeft. Het gloeit daarna in mijn luiers, want ze houdt zich niet in. Pets! Pets! Pets! Daar lig ik weer, over haar in nylon kousen gestoken knieën. Ik weet niet meer wat de aanleiding was, misschien weet Tante het ook niet, was het gewoon weer tijd.

Tante en ik hebben een bijzondere relatie, zoveel mag wel duidelijk zijn. Ik ben haar volwassen babymeisje, gehuld in de meest zoete, roze en wit kanten kleertjes en waggelend vanwege het overdreven pak luiers dat ik dagelijks mag volplassen. Ik weet niet meer beter, en wil ook niet anders meer. Daar heeft ze langzaam maar zeker voor gezorgd, door mij, eigenlijk haar verre neef, langzaam verslaafd de maken aan satijn, zijde, kant en nylon.

Omdat mijn ouders vaak op reis waren, logeerde ik vaak bij haar en sliep ik in de kamer waar Tante een deel van haar enorme garderobe bewaarde. Veel lingerie, corsetten, bustiers, corseletten, kousen. Maar ook veel satijnen blouses, prachtige jurken en strenge kokerrokken. Er slingerden stapels catalogi vol lingerie in de kamer, en aan de muren hingen prachtige oude pin-ups. Tante zag er vaak uit alsof ze uit de jaren vijftig kwam, de ene keer kleedde ze zich als de strenge bovenmeesteres van een meisjesschool, de andere keer als een losbandige rock’n roll-chick. Ze hield van kleding die haar vormen goed deed uitkomen, mannen konden hun ogen niet van haar afhouden.
Over relaties liet ze weinig los, ‘ik kom niets te kort’ zei ze altijd. Maar dat ze altijd kinderloos was gebleven, was wel een dingetje, zo begreep ik.

Omringd worden door supervrouwelijke kleding, en een vrouw die deze kleding ook aantrok, daar tolde mijn hoofd soms van. Ze gaf me soms zijden badjassen om aan te trekken, liet me haakjes, knoopjes en strikjes vastmaken. Daarbij bedwelmde ze me met haar parfum, luchtjes waar mijn hormonen van begonnen op te spelen.
Vaak ‘vergat’ ze ook mijn koffer mee te nemen als ze me kwam ophalen, waardoor ik kleding van haar aan moest doen terwijl ze de kleren die ik aan had waste. Vaak liet ze me ook haar provocatieve lingerie en kleding ophangen aan de lange waslijn achter haar huis, soms in niet meer dan een heel kort satijnen badjasje en een klein wit katoenen slipje dat ik ‘wel even kon lenen.’

Toen ze door had dat ik geobsedeerd raakte door haar lingerie, drong ze steeds meer aan op pas-sessies (‘ziet toch niemand?’), en daarna was eigenlijk het hek van de dam. Niets fijners dan door Tante zo meisjesachtig mogelijk te worden aangekleed, met bh’s, corsetten, jarretelgordels, kousen, hakken. Behalve een licht duizelig, maar lekker gevoel in mijn hoofd (opnieuw dankzij haar bedwelmende parfum misschien) en bijna permanent kippenvel als de pantys en nylons om mijn benen gleden of de haakjes, strikjes en clipjes dicht gingen, reageerde mijn lichaam ook op andere plekken. Om vlekken in het bed (vaak satijnen lakens) te voorkomen, liet ze mij gevoerde broekjes dragen. En toen die plotseling op bleken, steeds zachtere en dikkere luiers. Inmiddels was ik zo ver heen, en voelde al die zacht-strelende kleding zo heerlijk, dat ik me gewoon liet vertroetelen. Tante had de heerlijke gewoonte om me ’s ochtends helemaal uit te kleden, te wassen en in te smeren met geurende baby-olie. En daarbij geregeld in mijn tepels te knijpen, of er knijpers op te zetten. Mijn hele lichaam was gevoeliger geworden, mijn tepels het allergevoeligst.

Want opwinding veroorzaken was ook een belangrijk onderdeel van Tante’s strategie. Door veel en vaak in weinig verhullende kleding rond te lopen, de pin-ups aan de muur, de catalogi en ook haar vriendinnen, die er soms uit zagen als highclass escorts op een geil feest, werden allerlei zondige gedachten opgewekt. Vooral in mijn dik verpakte kruis.

Daar plaagde Tante en haar vriendinnen me mee, ze reden tegen me op, legden hun hand op broeierige plekken of ze duwden bepaalde zachte lichaamsdelen gierend in mijn gezicht. En ik maar masturberen, in mijn luiers. Iets waar Tante gemengde gevoelens over leek te hebben, de ene keer stimuleerde ze dat, de andere keer keek ze afkeurend bij het verschonen.

Toen ze me een kuisheidskooitje om deed, was dat vooral ‘om me te helpen bij het beheersen.’ Dat ze het kooitje om deed terwijl ze een piepklein bh’tje en slipje aan had, en ik haar daarna moest helpen met haar lange zwarte kousen en jarretelgordel, was dan weer tegenstrijdig. De ene keer wilde me ze mijn gezicht wel zien, maar vaak verstopte ze dat achter maskers. Vaak werd ik op die manier verblind, waardoor mijn opwinding nog groter werd.

Ik was in permanente staat van verwarring, lustgevoelens waren zowel heerlijk als zondig. De billenkoek was bedoeld om me op het rechte pad te houden, maar ook om me extra hulpeloos te laten voelen. Ik werd immers gevoerd (vaak likte ik het voedsel van Tante’s vingers) of dronk uit flesjes. Beslissingen werden voor me genomen, ik had geen eigen wil meer.

Die flesjes kregen op een gegeven moment een penisvorm als zuigtuit. En zo slopen er wel meer penisvormen mijn leven binnen. ‘Even werken aan je zuigreflex’, zei Tante vaak als ze een dildo, of een penisvormige speen tussen mijn lippen duwde. Een van haar vriendinnen, de bijzonder voluptueuze Vanessa, genoot ervan om, staande op haar enorme hakken, me aan haar grote zwarte dildo te laten sabbelen. Ik op mijn knietjes, terwijl ik tegen het enorme balkon van haar borsten aankeek.

De pin-ups aan de muur werden ook steeds rondborstiger, in de lingeriecatalogi verschenen ook steeds meer vrouwen met F- en G-cups. Dat bleek de opmaat naar een nieuwe obsessie: borstvoeding. Tante liet me melk drinken door die over haar borsten te laten druppelen, een vriendin met lacterende borsten kwam langs, de borstprotheses in mijn BH werden steeds groter. En mijn arme ‘sissy clitje’ (Tante’s woorden) maar duwen tegen het kooitje.

Na een aantal maanden was ik totaal ver-sissie’d. Ik had geen mannengarderobe meer, mijn kasten vol babykleertjes en lingerie werden alleen maar uitgebreid, en ik werd meer en meer een persoonlijke assistente van Tante (ik deed zowat het hele huishouden, waarbij ze me vaak controleerde en strafte indien ze dat nodig achtte), en haar levende seksspeeltje. Ze vond het heerlijk me op te winden, te ‘edgen’ zoals ze dat noemde, tot de geringste aanraking me liet exploderen in mijn dikke luiers. Ik voelde dat het gesabbel aan haar zalige tepels ook haar opwond, de warmte tussen haar benen was soms heel dichtbij. Maar bleef ook op afstand.

Vriendinnen waren daar minder terughoudend in; Anette, die zichzelf een zilvergrijze vos noemde, vond het zalig om mijn dikke luiers vol met kleine vibrators te stoppen en er zelf, slechts gehuld in een minuscuul slipje, op te gaan zitten, zodat we samen klaarkwamen. De tepels van Vanessa waren zo gevoelig, dat ik haar kon klaarzuigen. Tante zag het allemaal glimmend van trots aan. Maar ondernam verder geen actie. Mannen kwamen sowieso het huis niet in, dus of, en hoe, ze aan haar gerief kwam, weet ik niet.

Tot ze op een avond, toen we samen in haar grote bed lagen en ik niet meer aan had dan een dikke luier, een roze plastic broekje, kleine lieve roze sokjes en een doorkijk-babydoll, ze ophield met over mijn luier te krabbelen. Ze keek me doodringend aan, stapte uit bed (ze droeg een satijnen nachtjapon) en ging naar een andere kamer, waar een grote walk-in closet stond vol met fetish kleding. Op absurd hoge hakken, prachtige zwarte naadkousen en jarretelles, een BH waaruit haar tepels fier naar buiten piepten en een klein goudkleurig slipje kwam ze de kamer binnen. Ze liep naar een stellage waaraan ze me wel eens vast bond, om me op mijn billen te slaan, of me te dwingen naar haar te kijken terwijl ze zich aankleedde, of uitkleedde. Ze keek niet naar me, maar zei met hese stem: ‘Kruip naar me toe, kleintje.’

Ze torende hoog boven me uit, deed een zwart lycra masker over mijn hoofd en zette mijn handen met handboeien vast achter mijn rug. Het masker had alleen een mond- en neusopening. ‘Steek je tong uit’, zei ze. ‘Goed zo. Ga nu met je neus langs mijn benen omhoog, vanaf mijn enkels. Voel mijn nylons. Langzaam. Langzaam omhoog. Volg je neus.’

Ik deed wat me werd opgedragen. In mijn luiers begon mijn clitje te broeien. Ik rook haar zalige lichaamsgeur, en toen iets anders. Iets kruidigers. Ik kon het niet zien, maar ik moest zo ongeveer ter hoogte van haar kruis zijn. Ik voelde een hand achter mijn hoofd. Er werd iets in mijn mond gestopt. Ik proefde een smaak die ik niet kende, ziltig, kruidig. ‘Zuig maar, kleintje’, zei ze. ‘Proef Tante maar.’ Toen ik de grote speen (dat dacht ik toch) had schoongelikt, zei Tante: ‘Proef Tante maar meer.’ De hand achter mijn hoofd duwde me naar voren. Ik rook Tante’s kruis. Een slipje had ze niet meer aan, ik likte haar zachte lipjes. ‘Goed zo, Charlotte. Doe maar rustig. Neem de tijd. Lik maar aan die lipjes. Zoek Tante’s clitje maar.’
Ik probeerde niet te gulzig te zijn, maar al gauw werden mijn gelik steviger, terwijl Tante steeds harder begon te zuchten. Ze leunde achterover, haar benen kruisten zich op mijn rug. Ik zat gevangen tussen haar benen, mijn hoofd op haar kruis. ‘Oh ja. Jaaaah. O wat heerlijk.’
Ineens stond Tante op. Ze liep ergens heen, pakte iets, stopte dat kennelijk in een stopcontact en legde het tussen mijn benen. Ik voelde iets trillen op mijn luier. Tante ging weer zitten, ik voelde haar benen weer. ‘Kom maar, liefje.’
Zo likte en likte en likte ik haar, terwijl de vibrator mijn kuisheidskooitje deed rammelen. Het gevoel was overweldigend. Tante trok zo nu en aan hard aan mijn tepels, terwijl ze kreunde. En harder kreunde.
En nog harder. Tot mijn luier ontplofte, en Tante schokkend klaarkwam. Mijn gezicht droop, terwijl ik lekte in mijn luier.

Even was het stil. ‘Lekker, liefje. Maar het kan nog veel beter. De komende maanden moesten we dit maar ’s goed gaan oefenen.’

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir