Twee vriendinnen en een zoon deel 2.

Twee vriendinnen en een zoon deel 2.
“Wat vindt je eigenlijk van Sasja?”? vroeg Jenny aan haar zoon terwijl ze later in zijn armen lag genesteld.

“Een hele leuke meid, dat weet je toch wel?”? antwoordde Martin verbaasd. Even was Jenny stil.

“Zou je met haar naar bed willen?”? vroeg ze toen en kuste hem lichtjes op zijn wang.

“Vraag je nu of ik vreemd wil gaan?”? kaatste hij terug.

“Weet je,”? zei Jenny, “Ze is nu alweer een hele tijd zonder man en ik heb het met haar te doen. Ergens wil ze wel, ze zit tegenwoordig soms in dat Lesbocafe maar ik weet ook dat ze gek op jou is. Als je niet zo jong zou zijn had ze best verkering met jou hebben gewild.”?

Hier moest Martin wel even over nadenken.

“Ik moet toegeven dat als ik met iemand buiten jou naar bed zou willen wil is het wel met Sasja,”? gaf hij toe en vroeg zich af wat zijn moeder van plan was. “Maar je hebt wel eens gezegd dat Sasja ook van vrouwen houdt, wil jij dan niet eens met haar naar bed?”? Hier viel Jenny weer even stil.

“Ik weet het niet,”? zei ze, “ik ben daar geloof ik niet aan toe, ik heb genoeg aan jou,”? zei ze met een lieve glimlach, “maar ik zou het helemaal niet erg vinden als jij en Sasja het eens zouden doen. Ik hou ook van haar, als een echte vriendin en ik gun haar het allerbeste, jou dus.”?

“Maar wil Sasja ook echt? Dat moeten we wel zeker weten, als het ooit gebeurd.”?

“Ik zal m’n best voor jullie doen.”?

Hemelsbreed 500 meter verderop lag Sasja met een zoemende vibrator in haar bed en liet de trillende top zachtjes over haar kittelaar gaan, met haar andere hand wreef ze over haar natte spleet en af en toe stak ze een vinger naar binnen. Ze fantaseerde dat het Jenny was die aan dat puntje likte en een vinger in haar kut had gestoken en bijna kwam ze klaar. Het was een vaste fantasie van haar geworden dat zich in twee gedeeltes afspeelde. Het liep in elkaar over, op een bepaald moment liep Jenny dan de slaapkamer deur uit en kwam Martin naar binnen, ook naakt. Zijn stijve penis stak schuin omhoog en hij bleef voor het bed staan. Sasja kroop naar hem toe en likte even aan zijn druipende eikel, daarna draaide ze zich om en ging op handen en knieen zitten. Ze voelde zijn penis haar kut zoeken en toen hij zijn staalharde pik de opening had gevonden stak hij hem bruut naar binnen. In werkelijkheid zat ze nu in dezelfde positie en had ze de vibrator stevig in haar kut gestoken.
Nu kwam ze wel klaar en ze fluisterde zachtjes zijn naam.

Twee dagen later kwam Sasja weer bij Jenny en Martin eten. Hij had spaghetti bolognaise gemaakt en had er een paar flessen Italiaanse rode wijn bij gekocht. Zelf nam hij er een alcoholvrij biertje bij want die avond moest hij ook nog trainen. Tijdens het eten keek hij met nog meer belangstelling naar Sasja
die recht tegenover hem zat. Na dat gesprek met zijn moeder kreeg hij steeds meer zin in haar en hij liet zijn ogen stiekem over haar lichaam glijden en sloeg ze wat verlegen neer toen ze het merkte. Maar ook Sasja werd er wat verlegen van. Ze overdacht de consequenties als er inderdaad iets tussen Martin en haar zou gebeuren, hoe zou haar vriendin daarop reageren?

Jenny zag alles aan en glimlachte in zichzelf, zij op haar beurt keek stiekem naar de gulp van haar zoon en zag dat zijn penis behoorlijk was gezwollen waardoor ook zij het even warm kreeg.

Toen ze na de maaltijd aan de koffie zaten prezen de dames zijn kookkunst en begonnen hun studieboeken te pakken terwijl Martin zijn tas met voetbalspullen pakte, afscheid nam en naar het voetbalveld vertrok. Jenny en Sasja blokten anderhalf uur ijverig toen ze een rookpauze inlasten. Jenny vond de tijd rijp voor een intiem gesprek met haar vriendin.

“Martin is behoorlijk gek van jou,”? zei ze bijna achteloos. Sasja keek daarop haar recht aan.
“Ja, ik ben ook gek op hem maar we schelen verdomme 22 jaar, hij moet iemand van zijn eigen leeftijd zoeken, niet zo’n ouwe taart als ik.”? Ze zei het met een snik in haar keel maar ze voelde dat ze nu de waarheid moest zeggen, de vriendschap kon dat hebben.

“Hij valt op oudere vrouwen,”? antwoordde Jenny rustig, “niet op meisjes van zijn leeftijd.”?

Jenny stond op het punt het grote geheim van Martin en haar op te biechten maar hield zich in. In plaats daarvan zei ze “Als je gek op elkaar bent zou wat mij betreft een leeftijdverschil vervallen, ik ben daar misschien wat gemakkelijker in.”? Oeps, dacht ze, misschien zeg ik nu toch teveel.

“Ha, jij zegt regelmatig dat je gek op je zoon bent.”? antwoordde Sasja adrem en lachte erbij maar ze vond het curieus toen Jenny begon te kleuren en omstandig begon uit te leggen dat zoiets toch een heel andere situatie was.

“Jaaa ja,’ dacht Sasja, “hier is meer aan de hand’ maar vermeed verder dat onderwerp.

“Hoe doe ik dat?”? vroeg ze om op Martin terug te komen, “ik voel wel veel voor hem.”?

“Vraag hem langs te komen om een sc***derij op te hangen of om de koelkast te verplaatsen, zoiets.”?
“Hm, er moet nog een logeerbed in elkaar worden gezet, wat toevallig zeg.”? Sasja en Jenny keken elkaar aan en schaterden het opeens uit. Jenny vanwege de opluchting en Sasja vanwege de plotseling opkomende spanning. Van de studie kwam weinig meer, ook al omdat Martin om half tien thuiskwam en een biertje uit de koelkast pakte. Toen hij op de bank ging zitten schraapte Sasja even haar keel en vroeg hem toen of hij de volgende avond even wilde komen om een klusje te komen doen. Natuurlijk wilde hij dat wel.

‘s Avonds in bed wilde hij zijn moeder nog even lekker neuken maar die hield hem tegen. “Spaar het maar op voor morgenavond, dat klusje is maar bijzaak.”? In geuren en kleuren vertelde ze van het gesprek tussen haar en Sasja. Martin werd hier echter zo geil van dat hij zijn moeder gelaste op haar buik te gaan liggen en haar kont omhoog te steken. Zonder enig voorspel penetreerde hij zijn pik in haar warme natte kut en naaide hun beiden in no time tot een heerlijke climax.

Hoofdstuk 3

“Koffie?”? vroeg Sasja aan Martin toen hij haar kamer binnenstapte. Ze waren beiden nerveus en ze zette met trillende vingers de mok koffie voor hem neer. Ze keken elkaar steeds even een tijdje aan en ontweken daarna weer. Ze hadden het over koetjes en kalfjes en over het weekend wat voor de deur stond. Nee, Martin zaterdagavond niet uit want hij moest de volgende voetballen en de club kon kampioen worden en ja, Sasja zou die avond naar haar stamkroeg gaan. Hij keek eens goed naar haar lichaam, ze zag er lekker uit, een korte wijde spijkerjurk met daaronder een wit T-shirt, het stond uitstekend bij haar lange donkere haren en nu hij goed keek zag hij dat ze geen bh omhad.

“Maar eh, wat voor klusje had je te doen?”? vroeg hij wat meer ontspannen.

“O, loop maar even mee, er moet een eenpersoonsbed in elkaar worden gezet.”? Martin liep achter haar aan naar de logeerkamer en overzag de situatie. Dit was een klusje van 5 minuten. “”?Ik help je wel even hoor,”? zei Sasja en bukte om het matras opzij te leggen. Het was onbedoeld, ze deed het in haar zenuwachtigheid maar Martin had opeens zicht op haar lichtblauw slipje. Ze voelde hem kijken en stond vlug weer met een vuurrood hoofd overeind. Martin draaide zich op zo’n manier van haar weg dat ze zijn tent in zijn broek niet kon zien, hij werd maar geiler en geiler.

Het bed was zo in elkaar gezet en samen tilden ze het matras erop.

“Nou, bedank”? zei Sasja en Martin draaide zich naar haar om, even vergetend dat hij een stijve had. Verlegen keek Sasja naar de enorme bult in zijn broek, ze kon haar ogen er niet vanaf houden. Ze voelde zijn handen op haar schouders en dat hij haar naar zich toe trok. Ze sloeg haar ogen nu op, zag dat zijn mond al dicht bij de hare was en dat zijn lippen al wat open stonden. Ze sloeg haar armen om zijn heupen heen, sloot haar mond op de zijne en wist nu zeker dat ze hem wilde.

Minuten lang bleven ze kussen, eerst onderzoekend, later veel hartstochtelijker. Als vanzelfsprekend trok hij de schouderbandjes van haar jurk van haar schouders waardoor dat ding van haar lichaam zakte, daarna trok hij haar T-shirt over haar hoofd en keek verrukt naar twee prachtige borsten die nauwelijks hingen en waarop twee kleine, bijna zwarte tepeltjes erect naar voren staken. Hij bukte om ze begerig in zijn mond te nemen terwijl zij worstelde om zijn broek uit te krijgen. Hij struikelde even toen zijn broek op z’n knieen hing, viel tegen haar aan en samen vielen ze op het net in elkaar gezet bed. Martin hielp haar bij het uitdoen van zijn verdere kleding en kreunend pakte ze zijn stijve lul beet. “Mmmmm, veel groter en langer dan die van mijn ex mannen,’ voelde ze. Hij trok op dat moment haar slip van haar benen en ontdekte een zorgvuldig geschoren poesje, ze had alleen een kleine reep vlak boven haar kut laten zitten. Martin slobberde aan haar tieten, Sasja trok zachtjes aan de lange paal en tussendoor kusten ze elkaar verlangend met open monden. Martin streelde daarna over haar hele lichaam heen. Ze had een pracht lijf; ze had van dat stevig verend vlees met daarover heen een superzacht velletje. Zacht kneep hij in een bil en liet die hand toen over haar venusheuvel glijden. Een wijsvinger verdween in haar glibberige spleet en daarna een tweede wat Sasja deed kreunen van genot. Ze konden niet langer wachten, zij spreidde haar benen zo wijd als ze kon en Martin kroop er tussen. Hij richtte zijn knots tussen haar openstaande schaamlippen en stootte langzaam naar binnen. Stoot voor stoot bracht zijn pik tot het diepste punt van haar kut waarna hij haar langzaam begon te neuken. Ze voelde zo strak aan dat het eerst wel zo langzaam moest. Na een paar minuten voelde hij dat hij wat meer ruimte om zijn pik kreeg en verhoogde het tempo. Wellustig bleven ze elkaar wild tongzoenen tot Sasja wist dat ze ging komen. De armen die nu nog zijn rug streelden zakten wat omlaag en pakten zijn billen vast. Bij elke stoot die hij deed drukte ze zijn kont zover mogelijk mee zodat hij tegen haar baarmoeder aanbeukte. Martin werd nu ook wild, hij pakte haar borsten stevig vast zodat de tepels nu stijf omhoog staken. Eerst beet hij zacht in haar rechter, even later in haar linker en bleef in haar kut heen en weer rammen tot ook hij het voelde komen.
“Jaaaahhhh Martin, ik kom!!!!!!!!!!!!!!!!!”? riep ze met een sidderend lijf terwijl hij zijn sperma door zijn lul naar de eikel voelde branden. “Jaaaaaaaaa, ik spuit je vol!!!! AAAAARRRRHHHHH”?
Nog geen tel later schoot hij zijn lading haar gretige kut binnen.

Toen ze naast elkaar lagen uit te hijgen en Sasja half over hem heen ging liggen vielen er voor haar toch wat puzzelstukjes in elkaar. Zoals Martin haar had behandeld en had geneukt liet zien dat hij een zeer ervaren minnaar was. Hij was gretig geweest maar had niet die onstuimige wildheid die een jonge knul van 18 hoort te hebben, hij had ook rekening met haar gehouden, elke stoot in haar kut was raak geweest en ze wist zeker dat hij met zijn climax had gewacht tot zij ook zover was. Ondanks dat hij ruig neukte had hij toch ook zelfbeheersing getoond. Aangezien ze eigenlijk nooit had gemerkt dat hij een vriendin zou hebben, ook geen oudere, was het nu wel duidelijk waar hij die ervaring vandaan had, maar ze wilde het nu ook van hem horen en paste een trucje toe waar Martin met open ogen intuinde. Ze keek naar zijn nu half stijve lul en begon hem te strelen.

“Mmmmmm”? reageerde de jonge knul, “lekker.”? Sasja pakte de staaf nu in haar hele hand en maakte licht pompende bewegingen waardoor hij weer danig begon te groeien. Toen ging ze ook met haar mond die richting uit. Eerst likte ze zacht over zijn tepels en even later kuste ze zich een weg naar zijn naveltje. Daar liet ze een kloddertje spuug invallen en likte het er zelf weer uit terwijl zijn grote paarse eikel nu ook dicht bij haar mond was. Ze likte aan die knop en proefde zijn zaad en haar eigen kutvocht. Dat vond ze niet vies, in tegendeel, ze likte ook vaak haar vibrator schoon als ze klaar was gekomen. Daarna nam ze de hele eikel even in haar mond en speelde met haar tong onder de eikelrand waardoor zijn lul weer steenhard werd. “Heerlijk die jonge knullen’ dacht ze nog, “altijd stijf’. Ze keek even naar zijn gezicht en zag dat Martin zijn ogen had gesloten en volop genoot van haar geilmakende tong.

“Zuigt je moeder ook altijd zo lekker?”? vroeg ze met zachte stem en meteen begon ze dat kleine knopje onderaan zijn eikel te likken. Martin zuchtte verrukt maar reageerde verder niet. Zou hij het wel gehoord hebben?

“Ik weet heus wel dat jullie samen slapen en met elkaar seks hebben.”? Nu nam ze meteen zijn halve pik in haar mond.

“Aaaarrrhhhh”? kreunde hij en Sasja liet zijn pik met een slurpend geluid weer alleen.

“Toe Sasja, zuig me alsjeblieft,”? smeekte hij bijna, “het is zoooooooooo lekkerrrrrrrr”?

Even likte ze weer over de gespannen knop, ze wilde het nu echt weten!

“Jullie neuken samen he? Neukt je moeder lekker, zuigt ze ook aan je lul?”? en weer nam ze de helft van zijn pik in haar mond. Martin had het niet meer. “Jaaaa”? en schudde zijn hoofd wild heen en weer.
“Jaaa we neuken samen, ze zuigt me en ik zuig haar, we slapen samen.”? Hij kon niet meer helder denken en Sasja voelde bij deze bekentenis een orgasme komen. Ja, ze kikte erop, ze zag het beeld helemaal voor zich, haar vriendin Jenny die vaak aan deze heerlijk pik zoog, de pik van haar zoon.
Met haar vrije hand kneep ze zacht haar kitlipjes samen en ze kwam geweldig klaar. Nauwelijks een minuutje later was ze weer bij haar positieven en merkte dat Martin zich zelf maar was masturberen maar dat was Sasja’s bedoeling niet. Ze duwde zijn hand weg, begon zelf aan de paal te sjorren en nam zijn pik weer even een stukje in haar mond. Niet voor lang want toen wilde ze weer naaien, die pik weer in haar kut hebben. Ze werkte zich weer naar hogerop en ging op hem liggen om hem eerst vol te tongzoenen. Ze wreef haar kutlippen over de onderkant van zijn pik en trok toen haar billen wat op. Martin sloeg zijn armen omhaar kont heen, vond zijn keiharde vleesstaaf, stak hem in een in haar zakkende kut en zat er meteen helemaal in. Toen pakte hij haar tieten vast terwijl hij zich door haar liet neuken.

“Doen jullie het elke dag?”? wilde Sasja weten terwijl ze hijgend op zijn pik zwoegde.

“Jaaaa”? zei Martin en begon in haar ritme mee te stoten.

“Ook als ze ongesteld is?”? het werd Sasja bijna teveel, ze kwam bijna alweer klaar.

“Jaaaa, dan zuigt ze me en neuk ik in haar kont!!”? Wild van geiligheid stak Martin nu een vinger in de anus van Sasja en masseerde op die manier de onderkant van zijn pompende eikel. Dat deed het hem.
De twee zwetende lichamen kwamen vrijwel gelijktijdig tot een enorme orgasme, de rillingen trokken door de lijven en geheel uitgeput viel Sasja op hem neer.

Thuis bleef Jenny op haar zoon wachten. Ze vond het spannend wat er misschien bij haar vriendin gebeurde of was gebeurd. Ze was in het geheel niet jaloers en gunde het beiden van harte, ze werd er eerder zelf opgewonden van en kon de aandacht niet goed bij haar boek houden. Het was net na enen toen ze de sleutel in het slot hoorde draaien, aha. Martin kwam thuis!!. Die keek met troebele ogen de kamer in en zag dat zijn moeder nog op was. Zij liep op hem af en sloeg haar armen om hem heen.
“Is het gelukt?”? vroeg ze zachtjes. Hij knikte gelukzalig.

“Was het fijn met Sasja?”? weer knikte hij en glimlachte bij de herinnering.

Jenny kon het niet laten, de drang was te groot. Ze duwde haar zoon op de bank waar hij achterover viel en opende zijn broek. Toen trok ze broek en slip tot zijn dijen en keek verlangend naar zijn slappe maar wel opgezwollen pik. Ze herkende de typische muskusachtige kutlucht wat ongetwijfeld van Sasja moest zijn. Ze pakte de slappe pik in haar hand en boog haar hoofd om zijn hele lul in haar mond te nemen. Mmmmm, hij was misschien nog wel lekkerder dan anders………..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir