Gevangenis Deel 2

Gevangenis Deel 2
Gevangenis deel 2

Na een onrustige nacht werd ik wakker door het open en dicht slaan van de deuren. Een zoemer ging af en via een microfoon werd ons medegedeeld dat alle gevangen over anderhalf uur naar de ontbijtzaal konden. Bij het opstaan voelde mijn lichaam plakkerig aan, was vies van mezelf toen ik me herinnerde wat er de dag van te voren was gebeurd. Mijn deur werd geopend, een cipier kwam binnenlopen en zei: ‘ Susan je advocaat komt je bezoeken’.

‘ Dank je wel’, was mijn korte antwoord.

‘ Zo meteen komt een collega je halen voor een douche beurt, je kent de regels je hebt vijf minuten’, en hij was weer verdwenen.

Mijn advocaat was vroeger aangesteld door mijn vader, hij had veel zaken voor mijn vader gedaan die ook meestal goed afliepen, in het voordeel van mijn vader. Hij wist dat mijn ouders waren overleden, maar tijdens de begrafenis had hij me gecondoleerd en laten weten als ik hem nodig zou hebben hem kon bellen. Hij was midden in de vijftig en zijn haren waren al grijzende.

Een cipier stond voor de deuropening en zei: ‘ Het is tijd voor je douche te nemen, en daarna breng ik je naar de ontbijtzaal’. Meteen stond ik helemaal recht en volgde de cipier naar de douchecabines. Hij stopte en maakte een kast open en duwde me een zakje in mijn handen. Hij sloot de kast weer af en vervolgde onze weg naar de douchecabines. Onder het lopen inspecteerde ik het zakje en zag dat er douche spullen in zaten van een onbekend merk. Een maal bij de douchecabines bleef de cipier staan bij de deuropening, terwijl ik naar binnen liep. Snel ontdeed ik me van mijn kleren, tenslotte had ik maar vijf minuten om een douche te nemen. Het was heerlijk om het water over mijn lichaam te voelen stromen en voelde me weer heerlijk schoon en fris. Met een groot vel papier dat moest dienen als een handdoek moest ik me afdrogen zo goed als het kon, veel vocht nam het niet. Na me weer aangekleed te hebben, volgde ik de cipier, die me naar de ontbijtzaal bracht.

Toen ik in de deuropening stond, zag ik alle ogen draaien van de medegevangene en bekeken me van top tot teen. De cipier gaf me een duwtje in de rug, zo maakte hij me erop attent dat ik mijn ontbijt moest gaan pakken. Het was een grote zaal en had geen idee hoeveel gevangenen er zaten. Onder het lopen pakte ik een dienblad maar alle ogen bleven me volgen, ik voelde ze gewoon branden op mijn rug. Toen ik mijn dienblad had gevuld zocht ik naar een plaats, maar tot mij geluk zag ik een tafel leeg staan, liep er naar toe en nam plaats. Terwijl ik mijn brood smeerde, zag ik andere medegevangene aanschuiven bij mijn tafeltje. Het smeerde gewoon mijn brood verder en deed er beleg op, nam een hap van mijn brood, en bleef rustig afwachten wat er verder ging gebeuren. De vrouw die recht tegenover me zat verbrak de stilte.

‘Hoi ik ben Agnes en de andere dames zijn mijn vriendinnen, mag ik weten wat jouw naam is’ ?

‘Ik ben Susan, en hoop dat mijn advocaat me snel hierbuiten krijgt’.

Agnes en de dames begonnen hard te lachen, terwijl ze me aankeken, en kreeg nu geen hap meer door mijn keel.

‘Liefje’, zei Agnes tegen mij.

‘Dit wat je nu zegt hopen we al jaren en zijn nog steeds aan het wachten, daarom proberen we het ons gemakkelijk te maken, en geef ik je een kans om je bij ons aan te sluiten’.

Voor ik antwoord gaf, dacht ik na hoe ga ik Agnes ging bijbrengen dat ik me niet wilde aansluiten.

‘Eerlijk gezegd Agnes wil ik nog een paar dagjes wachten voor ik me aansluit, dadelijk heb ik een gesprek en krijg ik meer te horen over mijn duur tussen deze vier muren’.

Agnes stond op en haar stoel viel naar achteren, ik schrok ervan, ze was boos en teleurgesteld tegelijk dat was haar duidelijk aan te zien.

Voor ze de tafel verliet, zei ze:’ Je bent een verwaande hoer Susan, maar er komt een dag dat je mijn hulp nodig hebt, dan zul je moeten smeken’.

Agnes raapte haar stoel op en schoof die met veel kabaal aan, alle ogen waren weer op me gericht na het akkefietje met Agnes.

Ik schoof mijn dienblad van me af en stond op om mijn dienblad op te ruimen. Toen ik mijn dienblad in het daarvoor bestemde rek had gezet kwam de cipier naar me toe en zei:’ Loop met me mee je advocaat is net gearriveerd. Na een aantal gangen doorgelopen te zijn opende de cipier een deur voor mij. Ik ging naar binnen en de cipier deed mijn handen boeien aan de grote knop op de tafel die ervoor bestemd was. Hij liep weer weg en sloot de deur achter zich.

Na een tijdje ging de deur weer open en herkende meteen de man die binnenkwam, mijn advocaat natuurlijk. Voor hij plaats nam vroeg hij: ‘ Susan wordt je hier goed behandelt, als dit niet zo is, ga je me dit nu vertellen’? Ik wilde die vreselijke dag snel vergeten en vertelde mijn advocaat wat er allemaal was gebeurt. Hij stond op en liep door het kamertje en zag dat zijn lul flink was gegroeid in zijn broek.

‘ Hmm… eigenlijk ben je dus een slet, je hebt het laten gebeuren, nog niets eens de moeite genomen om er werk van te maken’.

‘Dit is niet waar en dat weet je evengoed als ik’, vertelde Susan luid en boos.

‘Je mag blij zijn dat ik hier ben, het beloofd heb aan je vader voor hij stierf, dus zou ik maar eens je grote mond houden en niet schreeuwen tegen mij’.

Deze man was nu een vreemde voor Susan, er was een tijd geweest dat ze hem had aanbeden, maar ze herkende niets meer terug van hem. Als haar vader leefde en hem dit had horen zeggen was dit kamertje te klein geweest voor hem. Ze kon het niet laten en schoof het hem voor de voeten.

‘Luister eens’, tierde Susan nu. ‘ Als mijn vader nu nog leefde en dit had gehoord, had hij de vloer met je aangeveegd, hier en nu’.

‘Als je vader nu nog leefde Susan, had je hem zeer teleurgesteld, hij was een goede man met een schoon strafblad en zeer geliefd bij iedereen die hem kende. Dus als iemand zich hier moet schamen, zou ik maar eerst naar jezelf kijken, voor je mij de les gaat voorlezen’.

Susan was van slag nu, maar wist wel dat haar advocaat gelijk had.

‘Dus Susan als je de slet kunt uithangen binnen deze vier muren, mag je ook een slet voor mij zijn, en wil je dan rijkelijk belonen met je vrijheid’.

Susan voelde zich misselijk worden, wie had gedacht dat dit haar zou overkomen. Maar ze was naïef geweest tegenover Sam en zich laten meevoeren in zijn plan, deze prijs moest ze er nu voor betalen.

‘Als dit de prijs is wat het me gaat kosten, zal ik je slet zijn ‘, Zei Susan tegen haar advocaat. Ze zag een grijns op zijn gezicht verschijnen toen hij op haar toegelopen kwam. Hij trok blouse open en haar tieten sprongen naar voren in het zicht van haar advocaat. Een voor een nam hij haar tepels in zijn mond en zoog er aan.Toen hij er zachtjes in beet kwamen de tepels van Susan in actie. Zijn ogen waren hongerig geworden.

‘Sta eens op Susan’, hij schoof de stoel een stuk verderop. Met een ruk trok hij mijn broek omlaag terwijl hij zei: ‘ Je hebt een heerlijke kont Susan Maar ben nieuwsgieriger naar je hete kutje Susan, buig een goed naar voren zodat ik je hete kutje goed kan zien. Automatisch deed ik wat hij me vroeg en dacht aan mijn vrijheid die er tegenover stond. Hij opende mijn kutje met zijn vingers en wreef over mijn clitores, waarop mijn kutje spontaan nat werd. Hij ging door zijn knieën en begon gretig aan mijn kutje te likken. Ik kreunde van genot. Even later hoorde ik zijn broek opengaan en duwde zijn harde lul in mijn kutje. Hij neukte me eerst rustig en werd steeds heviger en wilder. Aan zijn ademhaling hoorde ik hoe hij ervan genoot, en betrapte me erop dat ik steeds harder begon te kreunen, mijn lichaam begon te kronkelen van genot. Abrupt stopte hij ineens en klom op de tafel, ging voor me zitten, nam me bij de haren en duwde zijn harde lul in mijn mond, en begon mijn mond te neuken.

‘ Kijk me aan slet als ik je mond neuk’, en gehoorzaamde hem. Zijn stoten gingen steeds dieper in mijn keel, ondanks ik moest kokhalzen neukte hij me gewoon door. Ik voelde de druk op zijn lul en hij klaar.

‘Je gaat al mijn sperma doorslikken en niets verspillen’, commandeerde hij me. Zijn sperma spoot diep in mijn keel, en ik slikte zijn sperma door, likte zijn eikel schoon. Hij klom weer van de tafel af, trok zijn broek aan en fatsoeneerde zichzelf een beetje terwijl ik daar spiernaakt stond. Hij ging tegenover me zitten en nam mijn dossier met me door.

‘ Dit gaat je tien jaar cel kosten Susan, maar ik zal mijn best doen om je vrij te pleiten.

Hij riep op de cipier om mijn handen vrij te maken van de boeien, de cipier keek me aan met opgetrokken wenkbrauwen, terwijl hij mijn naakte lichaam in zich op nam. De cipier bleef nu bij de deur staan.

‘ Kleed je aan Susan’, zei de advocaat en deed wat hij me opdroeg.

‘ Maak je verder maar geen zorgen Susan, over een paar dagen zul je vrij zijn’, hij glimlachte naar me en toen was de advocaat verdwenen. De cipier bracht me terug naar mijn cel. Ik voelde me bevredigd en zeker niet misbruikt zoals gisteren. Het avondeten was al geweest, maar kreeg het nu door het luikje van de deur naar binnen geschoven. Veel honger had ik niet nam dan ook een paar hapjes en de rest liet ik staan. Toen de deur weer werd geopend zei de cipier:’ De gevangenis directeur wil je spreken’. Ik stond op en volgde de cipier door de gangen. Bij een deur klopte hij aan, hoorde iemand zeggen: ‘ Binnen’, en hij opende de deur voor me en sloot hem weer meteen achter me toen ik binnen was.

Twee mannen stonden in het kantoor van de directeur en keken me aan.

‘ Neem plaats Susan’, en hij wees op de lege stoel die voor het bureau stond.

‘ Susan ik heb net vernomen dat je weer de geile slet hebt uitgehangen bij je advocaat, klopt deze informatie’?

Op rustige toon zei ik: ‘ Ja Meester’.

‘Dan zal ik je moeten straffen’, zei de directeur, en ik dacht meteen aan de zweep.

Maar tot mijn verbazing overhandigde hij me een knalrode jurk met bijpassende hakken schoenen.

‘ Trek deze aan zonder bh en slip en ga met deze vriend mee, die vanavond jouw Meester is, zijn naam doet er verder niet toe’.

Langzaam ontdeed ik van mijn kleren liet de rode jurk over mijn lichaam glijden, trok de hoge hakken schoenen, en zag dat de vreemde man me zat te observeren.

‘ Laat ik geen klachten krijgen’, zei de directeur.

Ik liep met de vreemde man mee en buiten stond een taxi te wachten. Mijn Meester van vanavond kwam naast me zitten en de taxi kwam in beweging. Mijn Meester duwde mijn benen uit elkaar en begon mijn kutje te masseren bij mijn clitores, het begon al aardig nat te worden, en zag de taxichauffeur af en toe meekijken in zijn spiegel. De hele rit duurde ongeveer een half uurtje toen we een oprijlaan opreden, en het grote huis voor me zag opdoemen. Achter mijn Meester aan liep ik naar binnen. Die knalrode jurk viel meteen op en hoorde vrouwen naar elkaar fluisteren, maar kon geen woord horen waar ze het over hadden. Mijn Meester liep met me door en opende een kamer die geheel was ingericht met allerlei banken, speeltuigen, zwepen, dildo’s, halsbanden en noem maar op. Mijn Meester zei: ‘ Trek je jurk uit en je schoenen houd je aan’, meteen gehoorzaamde ik. Hij bracht me naar een speeltuig waar hij mijn enkels deed boeien met mijn benen uit elkaar, en ook mijn polsen werden in de boeien gelegd. Daar stond ik dan spiernaakt met mijn rode hoge hakken schoenen nog aan.

De deur ging open en vrouwen kwamen lachend naar binnen en bekeken me van alle kanten. Ze liepen voor me en achter me langs. Meerdere vrouwen handen raakten mijn naakte lichaam aan. Het voelde heerlijk aan al die handen op mijn naakte lichaam, en mijn kutje begon al te nat te worden. Ook mijn tepels bleven niet achter en reageerde meteen erop. Stilletjes begon ik te kreunen en af toe ontsnapte me een kreetje van genot. Mijn kreetjes werden steeds luider, mijn Meester kwam meteen naar m toe gelopen en zei: ‘ Klaarkomen is er voor jouw niet bij geil sletje’. Daar kwam mijn Meester dan lekker laat mee, maar ging toch nog proberen me in te houden. Een vrouw begon met mijn clitores te spelen en een ander vingerde me. Hoe moest ik me in godsnaam in gaan houden, ik werd gek en wilde komen, maar dat mocht ik niet. Toen ik bijna aan mijn hoogtepunt kwam stopten de vrouwen, ik was nog nooit zo geil geweest van te voren.

De deur ging open en mannen kwamen binnen, het duurde dan ook niet lang en de vrouwen werden langzaam ontkleed. Er werd gepijpt en geneukt en ik mocht alleen maar toekijken. Sommige vrouwen werden zelfs geneukt door meerdere mannen. Het was een gehijg en gekreun, en zag dit allemaal gebeuren. Mijn kutje was aardig nat geworden van het uitzicht wat voor me afspeelde. Mijn Meester hield me nauwlettend in het oog, en kwam naar me toegelopen. Hij voelde aan mijn kutje, kuste mijn hals en zei: ‘ Je mag alleen maar toekijken verdomde geile slet die je bent, je natte kutje verraad je’. Mijn Meester drong met een vinger mijn kutje binnen en vingerde me, maar hoopte dat hij zijn lul snel naar binnen zou dringen en me neukte dat ik klaarkwam.

Maar in plaats daarvan liep hij naar een rek, haalde er een butte-plug uit met een of staart eraan, deed er glijmiddel om en voor ik het wist zat hij al in mijn anus. Ik voelde me best wel vernederd toen ik werd uitgelachen door enkele vrouwen en mannen. ‘ Vanavond sletje ben je mijn hond’. Voor dat ik besefte wat ik deed in gromde ik naar hem, zag meteen zijn lul groeien in zijn broek. Hij deed een halsband om mijn nek, terwijl hij commandeerde: ‘ Kom hondje op handen en voeten loop je met mee’, en gehoorzaamde naar wat hij me opdroeg.

Bij een lege stoel nam hij plaats liet zijn broek zakken en stopte zijn lul in mijn mond. Bekwaam zoog ik hem aan zijn lul en zag hoe hij genoot van mijn pijp beurt. Hij beroerde mijn tieten en tepels terwijl ik zijn aan zijn lul zoog. Mijn kutje werd weer nat en merkte dat het geen vernedering meer was maar lust naar meer. Een vrouw voegde zich bij ons, deed mijn staart opzij en begon aan mijn kutje te likken en genoot met volle teugen van haar aanraking. Mijn Meester gaf het teken dat de vrouw moest stoppen en wilde dat ik nu met mijn kutje voor hem ging zitten, duwde zijn lul naar binnen en neukte me. Toen hij klaar kwam, spoot hij over mijn kutje heen. Mijn Meester stond op, trok zijn broek weer aan en moest hem verder volgen op mijn handen en knieën achter hem aan. De staart die aan de butte-plug zat ging op en neer van links naar rechts en hoorden sommige aanwezigen lachen. Hij opende de deur en ik volgde hem, hij liep door de grote zaal, en ik kroop nog steeds achter hem aan. De weinigen die er nog waren keken vreemd op en begonnen te lachen. De rillingen liepen over me heen van schaamte. Weer terug in de neukkamer ontdeed hij mij van die vreselijke staart en vroeg me weer aan te kleden. Even later nam mijn Meester afscheid van alle anderen in de neukkamer en bracht me terug naar de gevangenis.

Samen met mijn Meester liep ik de gevangenis binnen, liepen dan ook meteen naar het kantoor van de directeur die zat te glunderen toen we binnen kwamen. Daar kreeg ik mijn gevangenis kleren weer terug, kleedde me uit en zag er nog sperma zitten van Mijn Meester. Ook de directeur had het gezien en zei:’ Kom eens sletje’, en liep meteen naar hem toe. Hij wreef met drie vingers over het sperma en maakte er mijn kutje mee nat en begon me te vingeren. ‘Nu moet je klaar komen slet’, en het duurde ook niet lang en spoot hem over zijn vingers. Hij stak zijn vingers in mijn mond en likte ze af. ‘ Aankleden nu’. Meteen trok ik mijn kleren aan en netjes overhandigde ik de rode jurk met de schoenen. Een cipier werd gebeld om mij terugbrengen naar mijn cel.

Ik liep weer de gangen door en was blij dat ik terug in mijn cel was. Toen de cipier eindelijk mijn deur sloot, ging ik op bed liggen, sloot mijn ogen, en zag alle belevenissen van de avond weer voor me. Het was een heerlijke ervaring geweest zonder pijn en gewoon geneukt te worden. Als ik elke dag zo zou worden weggestuurd met een andere Meester zou ik niet eens commentaar leveren maar met volle teugen genieten. Tijdens het fantaseren over een volgende keer was ik met een voldoening in slaap gevallen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir