Mijn heerlijke geile tante

Mijn heerlijke geile tante
Ik was 11 en rukte me sinds de vijfde klas van de lagere school al regelmatig af. Ik weet niet waarom toen pas maar toen ik 13 was geilde ik al een paar maanden op mijn tante, ze was toen 32, ik denk 164cm lang, slank en een paar hele mooie ronde (c-cup) tieten en een zeer knap smoeltje en regelmatig gleed mijn paal door de hand met haar in mijn gedachten en spoot ik me lekker leeg.

Ik was toen heel verlegen maar ging toch vaak ‘s middags op visite, als mijn oom werkte natuurlijk, en hoopte stiekem op meer, maar verder als een glaasje fris en mijn zenuwachtige gluren naar haar kwam het niet natuurlijk.

Mijn ouders gingen op vakantie en meestal werd ik bij mijn opa en oma gedumpt maar na langdurig aandringen mocht ik bij mijn oom en tante logeren, die waren kinderloos en ze vonden het wel erg leuk en ik ook, lol.

Ik durfde niks, was te verlegen en zenuwachtig en voor haar was ik natuurlijk ook maar het neefje maar op die logeerkamer heb ik heel wat keertjes een flinke harde lul gehad en dacht aan haar.

Op een ochtend (was een dinsdag ochtend) was ze ‘s morgens vroeg aan het stofzuigen en werd ik er wakker van, ik keek uit het raam en oom was al vertrokken zag ik want zijn auto was er niet. Want een plannetje was geboren natuurlijk, ik zou naakt de gang op gaan zgn naar de wc. Ik stapte mijn bed uit en kleedde me uit, trok wat aan mijn lul en super super nerveus stond ik bij de deur tot ik het durfde de deur te openen en de naakt de gang opliep. Natuurlijk zag ze me maar stuurde me zeer zeer boos weer terug mijn kamer in.

Mijn onzekerheid zorgde er toen voor dat ik nog uren op mijn kamer bleef terwijl ik anders toch wel vroeg beneden was. Toen klopte ze opeens zachtjes op de deur en kwam wat lachend binnen en kwam naast me op het bed zitten. Ik vergeet het nooit: Het geeft niet hoor lievert, ik had het alleen niet verwacht en je hoef je echt nergens over te schamen en als je dan zo nodig naar de wc moet snap ik het wel en is het helemaal niet erg en voelde haar hand over het laken mijn been strelen.

Ik weerr gerust gesteld en al snel zaten we beneden aan de lunch, mijn oom lunchte toen ook thuis maar die moest ‘s middags natuurlijk weer werken. Die middag gingen tante en ik naar het zwembad en genoot ik stiekum van haar heerlijke lijf en prachtige volle tieten. Laat in de middag gingen we weer
weg. Toen waren er nog kastjes waar in je je kleren bewaarde met welke je dan later een kleed hokje ging zoeken.

Zij had al snel een hokje maar maar 20 minuten stond ik nog steeds met mijn kleren onder de arm te wachten toen ze over het haar deurtje naar buiten keek, ik zag dat ze op het plankje stond anders zag ze natuurlijk niks want ze was niet zo lang. Sta je er nog steeds zei ze verbaasd, en na eventjes ging haar deurtje open en zie me dat ik me daar wel kon komen omkleden.

Alweer super nerveus natuurlijk stond ik dichtbij haar, deed mijn handdoek om en probeerde zo mijn zwembroek onder de handdoek omlaag te trekken wat me in die krappe ruimte natuurlijk niet lukte. lachend stond ze naar me te kijken, ging op het plankje zitten en trok de handdoek weg en trok mijn zwembroek omlaag en begon me af te drogen, wat niet echt nodig was want in die tijd dat ik in de zon stond te wachten was ik al opgedroogt maar toch ging ze gewoon door.

Ik stond naakt voor haar en haar armen om me heen droogde ze mijn billen af en zag haar naar mijn lul kijken welke vervolgens werd “afgedroogt” en kreeg ik een prettige stijve lul maar zei ging gewoon door alsof er niks bijzonders was en voelde zelfs even met haar hand of mijn ballen en lul wel droog was.

Ze pakte mijn onderbroek en liet me er instappen en trok die omhoog en ik zag haar glimlach toen ze mijn harde lul en met haar hand in moest doen en kleedde me verder ook aan en later achter op de fiets dacht ik aan het gebeurde en had haar natuurlijk bij haar heupen vast en ook achterop de bagagedrager zat ik met een lekkere harde paal.

Toen we thuis kwamen was mijn oom ook al thuis en die avond was er natuurlijk niks bijzonders tot dat ik in mijn bedje lag en in rap tempo mijn hand heen een weer liet glijden over mijn kloppende paal en mijn zaad spoot. Ze waren natuurlijk nog beneden dus kon ik me even gaan wassen.

Die ochtend was ik erg vroeg wakker en lag te wachten tot ik de auto van mijn oom hoorde weg rijden en al weer zenuwachtig, want ik had besloten naakt naar beneden te gaan, liep ik de trap af de keuken in waar ze was. Ze zag me en wenste me een goede morgen, maar zei er niks over dat ik niks aan had.

Zelf liep ze nog in haar ochtendjas en plante mee aan de ontbijt tafel en kwam erbij zitten, ze zat links van me op de andere hoek en wanner het gebeurde weet ik niet maar haar ochtendjas zat opeens heel wat losser en zag ik een heerlijke decollette en dus heel wat van haar prachtige tieten waar ik wanneer ik dacht dat het kon (en ik dus dacht dat ze het niet zag natuurlijk) naar gluurde en zat
al snel met een keiharde paal wat zij natuurlijk ook kon zien.

Met een glimlachend gezicht zij ze dan ook dat ze het wel had gezien en of ik misschien wel wist wat mastuberen was en me uitlegde dat een jongen wel vaker opgewonden was en dat dat niet erg was en dat je dan kon mastuberen en maakte met haar hand het gebaar dat je hand heen en weer ging. Daardoor aangemoedigd nam ik mijn lul in mijn hand en begon me lekker te rukken.

Ze was een toffe tante want ze schoot in de lach en zei dat ik dat natuurlijk op mijn kamer moest doen maar geen houden meer aan, lol, en na een paar rukjes spoot ik mijn zaad over mijn buik en borst. Ze stond lachend op, pakte wat tissues en liet me mezelf wat afvegen en de tissues weg gooien en stuurde me, nog steeds met een glimlach op haar gezicht, weg om te gaan douchen en dat ik maar moest opschieten want we zouden naar het bos bij de duinen gaan om de hond uit te laten.

Het was een klein half uur fietsen en ik zat weer achterop met in de ene hand de lijn van de hond en de andere arm om mijn tante heen, lol. Nou had ik toen al een hekel aan wandelen maar met haar niet (gek he haha). Het was erg warm en we kwamen bij een klein meertje uit in ik wou wel even zwemmen natuurlijk, kleedde me uit en sprong er in.

De hond mocht zichzelf even redden en ik zag hoe ze haar schoenen uitdeed, haar rok van zich af liet glijden en haar blouse uittrok, wit slipje en witte bh, en ze kwam er ook in maar werd achtervolgt door de hond, dus gooiden we een stok wat heen en weer waar hij achteraan zwom, die werd dat wel zat en ging er weer uit terwijl wij nog in het water bleven.

Het was niet zo diep en ze stond zo vlak voor me en met de moed der wanhoop (? of geiligheid? lol)streelde ik haar bh en liet me mijn gang gaan terwijl ze rond keek of er niemand was, knoopte ze haar bh los en voor het eerst zag ik een paar blote tieten, een klein beetje hangend maar toch mooi rond met bruine tepelhoven en harde tepels en ik voelde haar pracht tieten.

Opeens draaide ze zich om en ging het water uit en als een trouw (geil haha) hondje volgde ik haar en toen zij ging liggen om te drogen ging ik naast haar liggen en mocht weer met haar prammen spelen en streelde ze en merkte dat ze het wel erg fijn vond als ik haar tepels voelde wat ik dan natuurlijk ook vaak deed en kreeg weer een keiharde lul welke zij uiteraard ook zag in opeens
voelde ik haar vingers over mijn eikel glijden en na eventjes duwde ze me op mijn rug, kwam tegen me aan liggen en greep mijn paal in haar hand en begon me zo enorm lekker af te trekken, met mijn ogen dicht en af en toe naar haar kijkend lag ik te genieten, ik weet niet meer hoelang dat duurde maar ik kwam zo onwijs super lekker klaar en voelde mijn zaad in stralen op mijn
buik en borst landen, als ik zelf rukte was ik dan al gestopt maar zij ging gewoon door en nog meer zaad spoot uit mijn paal.

Zeer, zeer voldaan bleef ik zo even liggen tot ze me zij maar even te gaan zwemmen en me schoon te maken, ik zag dat zij zich weer aankleedde en toen ik het water uit kwam werd ik door haar weer lekker afgedroogd en gingen we weer naar huis

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir