verborgen strand

verborgen strand
Op de zomer vakantie in Italië, hoorde Paul en ik van een verborgen strandje aan een baai. We wilden er graag eens heen. Na heel wat gezoek en geklauter hebben we het uiteindelijk gevonden. Het was een kleine baai met een kiezel strand en ingesloten tussen de rotsen. Heel rustig was het er niet. Zeker zo’n twintig mensen lagen her en der verspreid. Vooral jonge stellen en een groepje jeugd. Wat op viel in dat hier toch wel wat dames ohne oben lagen, terwijl dat in Italië eigenlijk not done is.
We gingen uiterst rechts dicht bij het water liggen. Paul begon, volledig volgens verwachting, al te zeuren waarom ik niet mijn bovenstukje afdeed. Ik snauwde het weg, met hangtieten en nijlpaard en zo, waarop Paul weer alles ontkent. Wat ik Paul niet vertel is dat ik al enige tijd zijn internetgeschiedenis bestudeer. Grappig genoeg hebben die pornosterren van Paul eigenlijk wel een goede invloed op mijn zelfvertrouwen. Hun lichamen lijken namelijk veel meer op die van mij, dan al die dames in de mode bladen en als ze al echte tieten hebben van mijn formaat (75D), dan zijn ze ook niet steviger dan de mijne. Maar goed, om nu hier halfnaakt te liggen dat durfde ik toch niet. Een paar uurtjes later komt er een stel dicht bij ons liggen. Ze liggen net iets verder van het water op zo’n tien meter afstand. Zo te zien Italiaans, in ieder geval iets te bruin. Hij is een jaar of 18 en zij eind dertig. Ze is slank heeft lang geblondeerd haar en heeft een serieus stel siliconen tieten. Ze draagt een minuscuul fluoriderend hard roze stringetje.
Paul en ik dopen ze direct om tot Milf en Menneke. Milf gaat zo liggen dat we haar precies tussen de benen kunnen kijken. Paul en ik kijken door onze wimpers. Milf ligt op d’r rug en menneke begint haar direct in te smeren. Hij zit met zijn rug naar de rest van de mensen op het strand, maar wij kunnen precies zien wat hij doet. Hij is duidelijk erg bezorgt dat Milf haar tieten niet verbranden want die krijgen erg veel aandacht. Menneke geniet er duidelijk van want zijn lul prikt zowat door zijn zwembroek. Paul sist, waarom mag ik dat niet bij jou? Ook nu sneer ik wat terug. Eigenlijk vind ik het zelf ook wel geil om te zien hoe de glimmende olie over haar bruine tieten gesmeerd worden. Ook de binnenkant van haar dijen krijgen veel aandacht. Hij wrijft zelfs zo nu en dan over d’r poes. Helaas is het schouwspel voorbij als Milf helemaal ingesmeerd is. Paul gaat even zwemmen. Ik zeg hem nog dat hij moet uitkijken dat hij geen visjes bevrucht. Aan zijn grijns zie ik dat hij inderdaad van plan was om iets te lozen.

Nu ik alleen ben kijk ik iets vrijer naar het stel. Maar als ik Milf plots in de ogen kijk schrik ik er toch even van. Onbeschaamd kijkt ze me aan. Haar rechterhand gaat richting haar hard roze string en duwt die iets opzij. Het brutale mens begint zich te vingeren terwijl ze me in de ogen kijkt. Menneke heeft niets in de gaten. Ik word er toch wel erg geil van en til mijn bovenlichaam op zodat mijn decolleté beter zichtbaar wordt. Ze glimlacht en stopt nu echt twee vingers in haar gaatje. Ik vind dit spelletje echt botertjegeil en trek mijn bikinitopje iets opzij, waarna ik in mijn tepels knijp. Plots haalt ze haar vingers uit haar gaatje en doet haar broekje weer goed. Ook ik doe mijn topje weer goed en hoor Paul aankomen. Zullen we gaan roept hij en we pakken onze spullen. Als we voorbij Milf en Menneke komen, kijkt milf me aan en zegt a diamo. Wat mij betreft gaan we morgen zeker terug.

Terug op de camping haast ik me naar de douches. Ik moet mijn geilheid kwijt en duw twee vingers in mijn gaatje. Ik vinger mijn spleetje hardhandiger dan ooit. Fantaserend over wat ik had moeten doen. Al snel kom ik klaar, maar mijn geilheid wil niet zakken. S’avonds in bed zweer ik alle preutsheid af. Ik heb een lekker lijf en daar zal ik velen van laten genieten. Morgen is een goed moment. Paul is jarig. Zodra de wekker op 00h00 staat kleed ik mezelf uit. Ik smeer mezelf in met babyolie en vooral mijn dikke tieten krijgen een glibberige geile dikke laag olie. Ik doe het licht aan en ga op handen en knieën boven Paul hangen. Hij slaapt nog en ik duw mijn glibberige tieten in zijn gezicht. Hij wordt wakker en ik feliciteer hem. Ik heb een verrassing voor je, zeg ik en ik kruip naar achteren. Mijn tieten glibberen over zijn borst. Verder over zijn lul die al zo strak staat als een snaar. Ik kijk hem in zijn ogen. Hij kijkt gespannen, want ik heb hem al lang niet meer gepijpt. Nu zal het anders zijn, ik heb al die gag-fimpjes wel gezien. Ik spuug op zijn eikel. En nog een keer. Terwijl ik hem aankijk lik ik hem van zijn balzak, langs zijn lul omhoog naar zijn eikel. Daar lik ik aan de klodder spuug en trek zo kwijl draden tussen zijn eikel en mijn tong. Zo blijf ik hem aankijken en hem lekker met open mond en vooral veel spuug likken. Dan neem ik hem in mijn mond en zak direct door naar onder. Kom op, kokhalzen denk ik bij mezelf en duw mijn hoofd zover naar beneden dat zijn lul diep mijn keel in gaat en ik automatisch kokhalzend terug trek. Met de tranen in mijn ogen ga ik weer terug. Elke haal weer tot kokhalzen toe. Ik neem Pauls handen en leg die op mijn hoofd. Hij begrijpt me en begint te stoten. Al snel spuit hij, voor de allereerste keer, in mijn mond. Ik laat zijn lul uit mijn mond glippen, kruip omhoog en begin Paul te tongen met mijn mond vol zaad. Paul vindt dit klaarblijkelijk niet erg en tongt me wild. Ik ga op zijn gezicht zitten en ik laat me heerlijk door hem likken. Hij kneed me tieten en ik spoor hem aan lekker ruw met me te zijn. Hij knijpt, kneed en slaat mijn harde tepels en likt me met zijn zaadmond snel naar een orgasme.

S’ochtends als Paul even naar de receptie is trek ik de bikini aan die ik van hem heb gekregen. Ik was toen nog boos op hem. Het is een microbikini van witte mesh. Hij past amper over mijn tieten, maar ik heb niet veel tijd om te checken of het goed zit, want Paul komt al weer terug. Snel gooi ik mijn zomerjurkje aan. Ik wil dat Paul pas op het strand door heeft wat ik aan heb. Op het strand aangekomen, blijkt het wat drukker dan gisteren. Een groepje jonge jongens zit op 50 meter van het plekje waar we gisteren zaten. Er ligt wel een lage rots van een 30cm hoog tussen maar daar kunnen ze overheen kijken. Ik moet even slikken als mijn zomerjurkje uit moet. Paul gelooft zijn ogen niet. Verrassing twee lach ik naar hem. Maar nu ik mijn bikini beter bekijk, is ‘ie toch wel heel klein. Mijn tepelhoven worden niet eens helemaal bedekt door de mini driehoekjes. Je kunt door de witte mesh kijken en het touwtje onderlangs loopt over mijn tieten in plaats van eronder. Ook het broekje is echt belachelijk klein. Het stofje komt net tot boven mijn spleetje, mijn venusheuvel is volledig zichtbaar. Gelukkig heb ik die gisteren super glad geschoren. Ook hier verdekt het mesh stofje niets. Je kunt gewoon mijn spleetje zien. Even twijfel ik of ik niet belachelijk uit zie, maar Pauls ogen zeggen wat anders. Ik draai me om naar het groepje jongens, waar iedereen snel een andere kant op kijkt. Ik heb een goede indruk gemaakt en dat maakt me direct weer geil. Smeer je me even lekker in Paul? Vraag ik terwijl ik op mijn rug ga liggen. Hij pakt de zonnecreme. Niet te zuinig hé. Ik ben bang dat mijn tieten verbranden met dat kleine bikinietje. Duidelijk prikt zijn pik in zijn broek. Kom maar lekker op me zitten. En dat doet Paul. Ter hoogte van mijn heupen. Ik ben zo gaan liggen dat de rots mijn onderlichaam van het zicht onttrekt maar ik kan de Jongens zien en zij kunnen mijn tieten zien. Paul komt vanaf zijn navel boven de rots uit. Dat geeft mij de gelegenheid om Pauls pik stiekem via zijn linker pijp met mijn rechter hand vast te pakken. Hij is keihard en zijn eikel is nat. Ik pak zijn lul lekker lomp aan. Ondertussen smeert hij mijn tieten onder een belachelijke laag zonnecreme. Hij duikt met zijn handen onder het bovenstukje. Duwt ze tegen elkaar, knijpt in mijn tepels, trekt aan mijn tepels. Dit lijkt echt niet meer op insmeren. Ik kijk hem daarbij aan. Vind je het lekker Paul? Hij knikt. Misschien krijg je nog wel meer verrassingen vandaag. Beloof ik hem. Ik kijk naar links. Alweer draaien de hoofden van de jongens snel allerlei kanten op behalve de mijne.

Dan kijkt Paul even ergens anders naar. Ik volg zijn blik. Milf en Menneke zijn terug. Nu heeft ze een Fluo geel stringetje aan wat net zo klein is als de mijne. Paul kijkt me aan en we glimlachen naar mekaar. Paul groet Milf en Menneke met een knik. Ze gaan zitten waar ze gisteren ook zaten. Zij hebben geen last van de rots vanaf die plek. Ik pak Paul’s pik nog eens stevig vast. Als ik hun kant op kijk zie ik dat Milf tussen de benen van menneke zit en beide kijken naar ons. Mennekes linker hand ligt op haar venus heuvel. Haar linker been schermt dat af voor de blikken van de jongens maar niet voor ons. Ook nu kijk ik haar weer vol tussen de benen. Ik kijk haar in de ogen en ze knipoogt naar mij. Ik trek Paul’s broek iets naar beneden zodat zijn pik half boven de broekrand uitkomt en ook mijn hand is zo zichtbaar. Zou ik jou insmeren, vraag ik aan Paul. Paul neemt direct mijn plaats in. Ik trek zijn boek nog iets verder naar beneden zodat zijn pik volledig onbedekt ligt. Ik ga met mijn minibroekje op zijn harde lul zitten en begin zijn boven lijf in te smeren. Nu kijk ik Milf ongegeneerd aan terwijl ik het mesh stofje van mijn broekje aan de kant duw. Ik glij nu met mijn lipjes over Paul’s harde lul die plat op zijn buik ligt. Ik blijf Milf aankijken terwijl ik Paul’s lijf insmeer en tegelijk over zijn lul glij. Ook als ik met mijn rechter hand Paul’s pik voor mijn gaatje zet en over zijn lul zak blijf ik haar aankijken. Ondertussen zit ook Menneke Milf gewoon ordinair te vingeren terwijl hij met zijn rechter hand haar tieten kneed. Ik voel dat Paul dichtbij een zaadlozing is en haal mijn gleufje snel van hem af. Doe mijn broekje goed, sta op en ga naar het water. Blijf jij op de spullen passen? Ik kijk ook nog even naar Milf en die begrijpt wat ik wil. Ze staat op en gaat ook richting water.
Ik zwem om een grote rots zodat ik aan ieders zicht onttrokken ben. Ik kan hier staan. Het water staat me tot mijn tepels. Ook Milf komt om het hoekje gezwommen. Weer wisselen we geile blikken uit. Ze zwemt op mij af en ik pak haar bij haar heupen. Direct beginnen we met tongen. Ze graait direct in mijn broekje en ik volg haar voorbeeld. I want you to fuck my man. Zeg ik tegen haar. It is his birthday. Yes but I fuck with you later. Zegt ze in heel gebrekkig engels terug. Tell him third suprise and sit on his dick. OK? OK zegt ze terug en stopt haar tong weer in mijn mond. Ze tongt nat en ik doe er nog een schepje bovenop. Het speeksel loopt langs mijn en haar kin en valt op haar geile harde siliconentieten. Ik speel met die grote geile harde ballen, terwijl met drie vingers echt grof in mijn kut loopt te graven. Spit in my face vraag ik haar. En dat doet ze. Ze houd haar mond weid open en ik spuug in haar mond, waarna we weer beginnen te tongen. Come, fuck my man and remember say third suprise.

Ik zwem vooruit op Milf en loop richting Paul. Als ik bij Paul ben loop ik hem strak voorbij en ga richting Menneke. Ik ga bij Menneke tussen de benen zitten net als Milf net zat en kijk richting Paul. Menneke is niet echt verbaast. Ik pak zijn linkerhand en duw hem mijn broekje in. Hij weet direct wat van hem verwacht wordt. Paul kijkt me vragend aan en kijk dan om. Milf staat boven hem. Paul draait zich op zijn rug en Milf gaat over hem heen zitten. Ze trekt zijn zwembroek naar onder. Haar rechter hand houd ze omhoog. Drie vingers steekt ze op. Haal linkerhand positioneert Paul’s pik voor haar gaatje waar ze direct over heen glijd. Menneke doet dit ook wel wat en zijn vingers beginnen lekker door mijn natte gaatje te glijden. Waar ik nog zojuist probeerde mijn bovenlijf ogenschijnlijk stil te houden voor de groep jongens aan de andere kant van de rots, daar berijd Milf mijn man z’n pik opzichtig. Ik kijk naar de groep jongens die allemaal richting Milf kijken en niet doorhebben dat ik ook hun in de gaten houd. Paul grijpt in Milf d’r dikke hobbelende tieten. Ik grijp mennekes zijn rechterhand en breng die naar mijn tieten. Hij trekt de miniscule driehoekjes van mijn bovenstukje naar de zijkant van mijn tieten en begint met mijn zachte dikke ballen te spelen. Ik grijp zijn hand vast en knijp als teken dat hij ze hardhandiger moet aanpakken. Ondertussen grijp ik achterlangs naar zijn pik. Het valt me nu pas op wat voor een dikke leuter die jongen heeft staan. Ik krijg mijn hand niet eens volledig om zijn lul en ook de lengte is enorm. Ik wil het ding in mijn mond hebben. Plots staat Milf op van Paul’s pik en loopt richting water. Ze kijkt me aan en wenkt haar te volgen. Ook Paul en Menneke volgen haar het water in. Weer zwemmen we om de grote rots. Milf weet de weg en we vinden nog een klein ingesloten stukje strand waar me net met ons vieren kunnen staan. Ze gaat met haar benen gespreid op en rots zitten en trekt me aan mijn haren tussen haar benen. Ik kan me voorover buigend haar lekker in haar poesje likken en ondertussen voel ik die dikke leuter bij me naar binnen glijden. Milf verzit iets zodat ook haar kontgaatje likbaar wordt en duwt me die richting op. Ik gehoorzaam braaf en begin haar kontje te likken. Mijn wijsvingertje erbij. Ik spuug er nog eens op en voer ook mijn middelvingertje in haar kringspier. Ze geniet er duidelijk van. Ook Menneke geniet. Hij stoot me steeds sneller in mijn natte gleuf. Heerlijk voel ik zijn lange dikke pik mijn kutje bewerken. Hij grijpt mijn haren en trekt mijn hoofd naar achteren. Ik voel hem in me spuiten. De hoeveelheid zaad die hij in me pomp komt overeen met die grote lul. Als hij hem eruit haalt voel ik het zaad langs mijn benen lopen. Hij stapt opzij en direct staat Paul gereed. Ik kijk richting mijn kutje en zie de geile zaadbende in en rond mijn gleuf. Paul haalt zijn lul eens extra door de spermasporen en duwt zijn pik in mijn met zaad gevulde gleuf. Dat vind jij geil he? Zeg ik tegen Paul. Jij wil graag in andermans zaad neuken. Elke keer als hij zijn lul terug haalt zie ik de witte derrie om zijn lul. Ondertussen is menneke op Milf haar plek gaan zitten. Milf zelf zit achter Paul en begint zijn kontgaatje te likken. Menneke zijn zaadpik bengelt voor mijn gezicht. Ik neem hem in mijn mond en pak zijn handen beet om ze daarna naar mijn haren te leiden. Hij begrijpt me en beweegt mijn hoofd op en neer. Paul help hem iets en duwt mijn hoofd nog verder over zijn lat. Ik moet kokhalzen. Nu word menneke pas echt enthousiast en wild voel ik zijn opnieuw harde leuter mijn keeltje inschuiven. Bij elke stoot moet ik kokhalzen. Ondertussen ontlaad ook Paul zijn ballen in mijn kutje. Even stopt het stoten en ik ga tegen een andere rots liggen half staan. Ik duw Paul’s hoofd tussen mijn benen en hij begint direct mijn zaadgleuf te likken. Milf begint zijn kontgaatje weer te likken en ik zie nu dat ze dat gaatje ook vingert met drie vingers. Menneke klautert op de rots en heeft zijn pik weer voor mijn mondje. Nu duwt hij zijn pik ruw naar binnen. Zijn eikel gaat vol door naar mijn keel. Bij de eerste stoot kokhals ik, bij de tweede moet ik kotsen. De spaghetti van even geleden spuit langs zijn pik naar buiten. Ik voel het langs mijn tieten lopen. Menneke blijft stoten en ook bij de derde en vierde stoot guts het weer naar buiten het loopt tussen mijn tieten door naar mijn navel. Ik voel allerlei handen de kots over mijn tieten smeren. Milf komt langzij en schept wat kots van mijn lijf. Als menneke zijn pik uit me haalt duwt Milf de hand vol kots mijn mond in om mijn vervolgens de tongen. Menneke duwt zijn pik nu in Milf haar strot en ook zijn moet naar een paar stoten kotsen. Ze kots vol over onze vier dikke tieten heen. Ook Paul zijn lul is weer op oorlogssterkte en die krijg ik naar binnen geduwt. Harder dan ooit stoot hij in mijn keel en niet veel later komt de kots me door mijn neus naar buiten. Ondertussen bewerk ik mijn eigen kutje maar met vier vingers en kom snel klaar. Ook Paul komt en lost zijn lading op mijn gezicht. Menneke trekt net zijn dikke lul uit Milf d’r kont. Ondanks de duidelijke bruine substantie op zijn pik neemt Milf hem toch direct in haar mond. Hij stoot nog een keer of drie waarna hij zijn lul uit haar mondje haalt zodat ook wij kunnen genieten van de dikke stralen zaad die hij in Milf haar mondje spuit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir