2 juni

2 juni
Kus je zacht wakker, goedemorgen, mijn allerliefste lief…ik ben net wakker, kusssss, buiten grijs, fris en nat… Ik glij uit bed om een kopje thee te maken,

Kopjes en pot op een dienblad, lekker nog even bij jou in bed…kruip dicht lekker tegen je aan…kus je zacht…Radio 2, zacht aan, mooie muziek,

Jouw handen overal, , je laat me spinnen…prrrrrrr prrrrrr prrrrrrr
Ik laat me achterover vallen, laat je handen gaan….je knielt boven mijn onderlijf….
Wrijft je opwinding langs die van mij…mijn handen kneden je borsten….
je prutst net zo lang totdat je lipjes mijn harde eikel vangen, ik stoot mijn bekken omhoog, jij zakt omlaag….diep kom ik in je…samen maken we ons ritme, mijn gladde pik glijdt in je geilglibbergladde opening….smekkende geluiden…soppend….je voelt me overal, je blosjes in je hals verraden hoe ver je al bent…

je hijgt, hard en stijf stoot ik diep, heel diep, je vingert je er bij, zooooo geil….
Je hoofd achterover….kreunnn, zo lekker nu, je trilt….bent er haast, de golven voel je aanzwellen…
Je bent zo geil, wilt je binnenkant wel naar buiten persen om het goed te voelen…..ik voel je geile golven, je ontploft… zo lekker…..ik spuit, voel ook golven…golven heet zaad in je diepste binnenste…
Je laat je voorover vallen…ik trek het dekbed over ons heen….je moet even huilen van geluk, ik streel je schouders…..Even heerlijk natrillen…

lieve liedjes op de radio 2, een heerlijke dag ligt voor ons, kus je zacht, tongen glijden, omhelzen elkaar, glad…glibberend..lekker… het sluimerende vuur onderin laait weer een beetje op…. je spant je spiertjes rond mijn wat slappere opwinding… die reageert snel…. wordt dik in je…. je draait je op je rug….opent je benen wijd…. ik, hard nu, weet wat je wilt: hard en diep, heeeeeeel diep….
dierlijk neem ik je nu, je adem stokt bij elke stoot, je golven waren niet ver weg…. het ritme is hoog, ik hijg van de inspanning….maar bereik wat ik wil, je kreunt van geilheid….voel dat je kutspiertjes ritmisch mijn pik melken…. je bent er haast…ik stoot diep, heel diep…. je omklemt me met je benen, je bekken stoot omhoog…. kreunend draai je met je hoofd….zo geil….. en dan komen de golven weer, heel diep in je spuit ik mijn liefde voor jou, je voelt de warmte en je komt zoooooo heerlijk klaar….. alweer…..

ik leg mijn lijf even in jouw armen, mijn hoofd op je schouder….even uitblazen….even strelen, zoenen, samen ademen, niet weten wie waar begint of eindigt…. dan een blik op de klok…. zo langzamerhand zullen we er wel uit moeten, kussssss, de heerlijke dag genieten….

samen naar de badkamer, jij eerst even plassen, ik doe vast tandpasta op je borstel….
ik scheer me snel, scheergel en scheermesje… ben klaar met scheren als jij komt poetsen…. je haalt een plukje scheergel uit mijn rechteroor… ik kus je…..jij poetst je tanden terwijl ik alvast in de douchecabine ga, weet dat je zo bij me komt…..ik geniet van het warme water, jij stapt er bij en streelt me, overal, mijn pik zwelt alweer op…. je knipoogt naar me terwijl je op je knieen gaat zitten…. je neemt mijn eikel in je mond, je tong glijdt er over heen…. je bent hier zooooooo goed in…. je zuigt….. ik stoot….. je tongpuntje kietelt mijn topje met het geil lekkende spleetje… en ik hou het niet meer…. mijn laatste zaad spuit in je mond, je ogen kijken me aan terwijl je alles inslikt….

je gaat weer staan en ik omhels je, streel jou overal…. je ogen kijken geil…. ik weet wat jij nu nog graag wil…. ik zak op mijn knieen jij buigt die van jou en spreidt je benen wijd….. het water loopt overal, maar ik proef jouw sap boven alles uit…. ik lik je daar lang en aandachtig…. je lipjes zijn gewoon een beetje stijf van geilheid…. mijn lange tong glijdt in je opening…. zooooooo lekker……. dan concentreer ik me meer op je klitje, zuig er op terwijl mijn tong er over heen roffelt……je kreunen overstemt het gespetter van de douche, je kut kermt en beweegt: wil alles voelen…. en dan dendert je orgasme met alle golven over je heen….

je kijkt me aan, trekt me aan mn hoofd omhoog…. perst je onderlijf tegen dat van mij terwijl we proeven hoe we smaken, geile smaak van sex in onze monden….

mijn pik, niet meer keihard maar nog steeds gezwollen glijdt in je, ik zeg: “weet niet of het nog gaat lukken”… je lacht en helpt me naar binnen te glijden…. heerlijk glij ik in en uit je, stijf genoeg….
we merken dat het nu niet eens meer gaat om het klaarkomen, maar om het lekkere gevoel, we houden het vast…. het glijden gaat sneller….. en bijna ongemerkt zijn de golven er weer, niet als een ontploffing, meer als een heel zachte lieve ontlading….. zooooooooo lekker…….
.
je hangt nog lekker even heerlijk achterover, geniet van alle tintelingen….ik stap uit de cabine en droog mijn gloeiende lijf af, terwijl ik naar je kijk…. je kijkt naar mij… glimlachen….
we gaan er een fantastische dag van maken…..kussssssss

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir