Gelukkig maar een droom…..Deel IV.

Gelukkig maar een droom…..Deel IV.
Nee, toch was de vernedering niet gedaan…!!! Drie jonge Afrikaanse kerels werden op het podium gebracht, alle geboeid en geblinddoekt. Hun lenden doeken werden uitgetrokken. Mij werd het duidelijk…. en toen de bewaker me een teken gaf… Ja, Ik moest die kerels pijpen….Ohh, nee toch…Voor me bengelde reeds de eerste pikdonkere penis en wat voor één…. Zo’n 22cm van lengte en de dikte van flinke banaan. Een tik van de bewaker was genoeg…De jongen schrok toen ik die paal in mijn handen nam en de voorhuid opstroopte. Een mooie roze eikel verscheen, mijn tong streelde die even. Toen kuste ik die… Ik keek even op En zag de jongen hevig ademen, die wist niet wat er gebeurde, ook keek ik even angstig in de menigte, maar terug een tik en een teken van de bewaker bracht me terug. Ik kuste de penis en gleed vervolgens met mijn tong over de volledige lengte. Ohhh… wat voelde die zacht aan. Dit mooie ding groeide in mijn handen en werd heel hard. Ik nam de eikel tussen mijn lippen en die smaakte zoet aan. Vervolgens rolde ik mijn tong er rond. Traag liet ik die penis in mijn mond glijden en dit terwijl ik zijn ballen masseerde. Toen liet ik hem terug uit mijn mond glijden en likte terug hem over de volledige lengte. Ook nam ik de volle ballen in de mond. Ik hoorde de jonge man kreunen en hem hard ademen. Toen ik die donkere paal terug in mijn mond nam, proefde ik reeds wat voorzaad. Snel schoof ik die paal nu tot diep in mijn keel, ik wilde eens voelen hoe diep die gleed. Maar het lukte niet hem tot de wortel in mijn keel te krijgen. Snel trok ik me terug, ik voelde dat ik zou overgeven. Vlug likte ik wat speeksel weg en begon krachtig te pijpen. De jonge kerel greep naar mijn hoofd duwde me hard op zijn paal en vulde mijn mond met sperma. Ik probeerde alles door te slikken Maar dit lukte me niet. Sperma en speeksel droop uit mijn mond en druppelde op mijn borsten en buik. Traag liet ik die donkere paal uit mijn mond glijden en likte hem schoon….Oef….met wat was ik bezig…Ik zat hier voor een grote menigte…Als volwaardige hoer….Wat gebeurd er in mijn lijf….!!!!! En nog was het niet over, twee andere jongens zou ik zo bevredigen…!!! Ik huilde toen ook die in mijn mond en over mijn lijf spoten…Zou het nu voorbij zijn…!!! Maar nee… Een groot geraamte werd op het podium gebracht, waar over ik werd vastgebonden; Benen wijde gespreid. Een beer van een kerel kwam voor me staan, trok zijn kleren uit. eenmaal naakt stond voor me een monster. Een kerel van bijna 2 meter en zeker honderd vijftig kilo en met een lid tussen zijn benen de grootte van een volwassen komkommer. Mijn geest schrok van die paal, maar mijn lijf hunkerde om die in mijn spleet te krijgen. Daarstraks zat nog een vuist erin, dus die zou wel lukke. Misschien kon de lengte een probleem worden; De kerel masseerde zijn pik en smeerde die grondig in met olie, toen verdween hij uit mijn zicht. Even later voelde ik zijn handen op mijn billen en langs mijn poes. Hij begon me te vingeren, twee dikke vingers gleden door mijn spleet. ik trilde op mijn benen toen ik zo klaarkwam. Toen voelde ik hoe hij mijn geil over mijn poepgatje uitsmeerde en er een vinger in drukte. Aaai, gilde ik uit. Maar een tweede vinger volgde Aaai, schreeuwde ik toe….neee, stop…Nee, toch. dit monster gaat mijn kontje verwoesten, dit was me nu duidelijk. Terug voelde ik hoe hij nu olie uit smeerde over mijn kont. Ja, die monster lul moest in mijn kont, ik voelde de eikel tegen me drukken. Ik bewoog met mijn onderlijf om die dikke pik te ontwijken, maar dit lukte me niet. De druk nam toe en ik voelde mijn kont openrekken….Aaai, brulde ik uit…niet doen, ik ga scheuren tierde ik uit, maar dit verstond niemand. traag schoof de eikel naar binnen, cm…voor ..cm, af en toe even terug om dan toch dieper te gaan. Ik schatte dat die nu zo half weg zat…. Nee, het werd zwart voor mijn ogen, maar een klap op mijn kont bracht me terug. Ik kerel neukte me nu hard en schoof alsmaar dieper…Ohhh, nee…niet doen…Plots daagde er voor mij nog zo’n beer van een kerel voor me op, bijna een kopie, die nu in mijn kont beukte. Ik voelde die paal in me kloppen… Hij zuchtte even… Ja…die was klaar gekomen in me en de volgende stond al klaar. Maar toen die bij me binnendrong bleek die nog iets zwaarder geschapen te zijn…. Nee, schreeuwde ik uit… Maar ook die kende geen genade en boorde zijn pik nu bijna volledig in me en neukte me in snel tempo. Minuten lang, leek het toch. ik keek even op in de menigte, er was een mist voor mijn ogen en gleed weg bewusteloos…..Wel merkte nog dat viel. Een krachtige waterstraal bracht me terug bij, ik keek om me heen…ik lag in mijn bed….Gelukkig het was een nare droom…..

Einde…..

Gil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir