Langs het strand

Langs het strand
Een broeierige zomeravond. Blootsvoets slenteren ze langzaam over het warme strand. Ondanks het late tijdstip en de invallende duisternis, is de temperatuur nauwelijks gedaald. Na een laatste drankje op een terras lopen ze via houten planken terug naar de bewoonde wereld, terug naar de auto. Als de deur van de auto opent, komt de warmte je ook daar tegemoet. Ze stappen in, laten de deuren nog even open en rijden nog niet weg. Ze kijken elkaar aan. Onuitgesproken woorden vertellen dat ze het warm hebben, ondanks het late tijdstip en de schaarse kleding. Een korte broek en wijde shirtjes, meer is er niet nodig. Na tien minuten gaan de deuren van de auto dicht. Hij steekt de sleutel in het contact en start de motor. Al snel springt de airco aan. De auto zet zich langzaam in beweging. Hij achter het stuur, zij op de passagiersstoel. Ze laat zich onderuit zakken. Ze kijkt hem even aan en sluit af en toe haar ogen.

Kilometers verder ziet hij dat zij haar hand beweegt, ze laat haar hand rustig onder haar shirt gaan. Hij doet net alsof hij het niet opmerkt en probeert zich te concentreren op de weg. Er is weinig verkeer op dit tijdstip. Als zijn ogen weer afdwalen ziet hij dat ze met haar hand haar borsten streelt. Blijkbaar heeft ze haar beha losgemaakt. Hij ziet door de stof heen dat haar tepels hard zijn. Zachtjes knijpt ze in haar tepels. Ze zucht diep. Zonder dat ze het merkt, stuurt hij de auto de verkeerde kant op, weer in de richting van de duinen. Het is er nog stiller dan een half uur geleden. De meeste mensen zijn blijkbaar naar huis vertrokken. Rustig rijdt hij de auto door de duinen, terwijl hij ondertussen haar bewegingen volgt. Bijna voelt hij haar opwinding. Haar handen strelen ombeurten haar buik en haar borsten. Hij geniet van het uitzicht op haar inmiddels gedeeltelijk blote buik. Even later gaat haar hand naar beneden en maakt ze de knoop van haar broekje los, daarna gaat de rits los. Haar hand gaat verder naar beneden, haar slipje in. Hij concentreert zich op haar gezichtsuitdrukking, die verandert zodra ze haar gevoelige plekje raakt. Ze lijkt zich nauwelijks nog bewust van de wereld om haar heen.

‘Is je kutje lekker glad?’ vraagt hij zachtjes.

Ze schrikt op en kijkt hem verwilderd aan. Blijkbaar was ze zich echt niet meer bewust van de wereld om haar heen en snel haalt ze haar hand uit haar slip.

‘Ga maar lekker door hoor’ vervolgt hij.

Ze kijkt hem aan en legt haar hand nu op zijn broek. Ze voelt zijn harde lul in zijn broek. Ze wrijft langzaam over zijn lul en maakt dan de knopen van zijn broek los. Haar hand glijdt makkelijk zijn broek in en ze pakt zijn stijve lul in haar hand. Ze streelt zijn lul en voelt zijn ballen. Hij probeert zich te concentreren op de weg, maar dat wordt steeds moeilijker. Een paar minuten later lukt het haar zijn lul uit zijn broek te bevrijden. Ze bukt voorover en neemt zijn lul in haar mond. Ze proeft zijn vocht en terwijl ze hem pijpt, laat ze een vinger in haar kut glijden. Ze is nat. Langzaam glijdt haar vinger in en uit haar kut.

Als hij een parkeerplaats in het vizier krijgt, stuurt hij de auto er meteen heen en zet hij de auto stil. Het contact schakelt hij uit en dan laat hij zich achterover leunen. Hij geniet van haar warme mond die zich om zijn lul gesloten heeft. Het geeft hem een heerlijk geil gevoel, ook omdat hij ondertussen ziet hoe ze met zichzelf speelt. Hij gebaart haar te stoppen. Eerst is ze teleurgesteld, maar ze vermoedt dat hij het nog wel goed maakt met haar. Hij opent de deur, stapt uit en loopt om de auto naar haar deur. Hij opent de deur, trekt haar uit de auto omhoog en zoent haar. Hun tongen raken elkaar. Als hij zijn handen op haar billen legt, voelt hij dat haar broekje op de grond ligt, ze draagt alleen nog een string.

Even later gaat hij op zijn knieen voor haar zitten. Hij trekt haar string opzij en ziet haar kale, natte kut. Zachtjes zet hij zijn tong er tegen aan en begint haar te likken. Haar lichaam schokt. Hij laat een vinger in haar glijden terwijl zijn tong haar clit bewerkt. Ze probeert geen geluid te maken, maar dat valt haar zwaar. Ze hoeft zich ook niet in te houden, want hier is niemand meer. Het is bijna middernacht, de temperatuur is nog heel hoog en boven hun hoofd wemelt het van de sterren. Niet veel later komt ze schokkend klaar. Langzaam laat hij zijn vinger uit haar glijden. Hij komt omhoog, draait haar om en trekt weer haar string opzij. Hij pakt zijn stijve lul in zijn hand en komt tegen haar aan staan. Zijn lul drukt haar lippen opzij en langzaam verdwijnt zijn lul in haar kut. Met lange, langzame bewegingen neukt hij haar. De zwoele temperaturen en de sfeer zorgen ervoor dat hij veel te snel naar zijn zin klaarkomt. Met een ingehouden kreet loost hij zijn zaad diep in haar. Hij leunt tegen haar aan en laat dan zijn lul uit haar glijden. Een laatste druppel valt op de grond.

Ze draait zich om en zoent hem langdurig. Het is duidelijk dat het avontuur vandaag nog niet is afgelopen …

Na een lange, intense zoen fatsoeneren ze hun kleding en stappen ze weer in de auto. Hij start de auto en rijdt weg, zij zakt voldaan onderuit in de passagiersstoel. Ze mijmert over het heerlijke moment van daarnet. Ze is gek op sex, en daarnaast vind ze het ook heerlijk en spannend om dat niet alleen in een warm bed te doen, maar ook op andere plaatsen. Ze geniet van het feit dat hij weer in haar gekomen is. Ze voelt ook dat haar string vochtig is van zijn zaad. Ze krijgt er niet gauw genoeg van. Als hij net het duinengebied uit rijdt, vraagt ze of hij terug wil rijden naar het strand. Even glinsteren zijn ogen en dan draait hij de auto bij de eerst volgende gelegenheid om en rijdt hij terug naar het strand. Hij parkeert de auto vlakbij het strand. Hij stapt uit en loopt om de auto. Zij trekt, vlak voor ze de auto verlaat, haar string uit, en laat deze achter in de auto. Dan lopen ze terug naar het strand. De temperatuur is nauwelijks veranderd. Het strand is verlaten, het is helemaal donker. Ze lopen onder een heldere sterrenhemel. Het enige geluid dat hier hoorbaar is, is het geruis van de zee. De zachte zee bries zorgt voor kippenvel op haar benen en billen. Ze lopen met hun voeten in het koele water over het strand. Af en toe staan ze even stil voor een lange tongzoen. Er wordt niet gesproken, dat is niet nodig. Als ze na een lange wandeling terugkeren naar het beginpunt, neemt hij haar nog een keer stevig in zijn armen en volgt er een lange zoen. Zijn handen strelen haar rug onder haar shirt. Langzaam laat hij zijn handen in haar broekje gaan om haar billen te strelen. Hij kijkt haar verbaasd aan als hij voelt dat haar string verdwenen is. Plagerig streelt hij haar billen. Haar ademhaling stokt. Ze verlangt naar hem. Hij verlangt naar haar. Zonder aarzeling knoopt ze weer zijn broek los, zakt door haar knieën en begint hem te pijpen. Bijna naakt staat hij op het strand, terwijl zij hem voor de tweede keer pijpt. Hij geniet van het moment, en bedenkt zich dat er een droom verwezenlijkt wordt, namelijk sex op het strand op een zwoele zomeravond. Nacht inmiddels.

Door de opwinding dreigt hij al snel klaar te komen. Om te voorkomen dat het spel te snel afloopt, doet hij een stap achteruit. Ze weet wat hij wil, en ze wil dat maar al te graag. Ze draait zich om, wiegt sensueel met haar heupen en doet dan langzaam haar broekje naar beneden. In het donker ziet hij haar heerlijke billen. Hij twijfelt geen moment en begint haar voor de tweede keer vanavond te neuken. Hij hoort haar zachtjes kreunen. Er is niemand die het kan horen. Hij stoot zijn lul steeds dieper en harder in haar en voelt hoe zijn lul glinstert van het vocht. Terwijl hij haar neukt, streelt hij met een hand haar borst en met de andere haar kut. Hun opwinding stijgt per seconde. Dan voelt hij hoe zij begint te schokken en klaarkomt. Op dat moment laat hij zich gaan en komt hij opnieuw diep in haar klaar. Hij blijft in haar totdat hij voelt dat het over is. Weer een intense zoen. Hun bezwete lichamen plakken aan elkaar. Als hun ademhaling weer tot rust is gekomen trekken ze hun broek weer aan en gaan ze terug naar de auto…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir