Rijpe buurvrouw Nel van 63

Rijpe buurvrouw Nel van 63
Na mijn scheiding veranderde mijn leven totaal. Ik hield uiteraard mijn baan als accountmanager bij de bank, maar financieel was het geen vetpot meer. Een groot deel ging iedere maand naar de alimentatie. Na onze vrijstaande woning in De Bilt vond ik een huurhuis in een flatgebouw aan de rand van Zeist op de14e verdieping. Ik moest er erg aan wennen. Door de weken heen begon ik van het uitzicht te genieten. Je kunt erg ver wegkijken, tot aan de Dom van Utrecht en aan de andere kant de Utrechtse Heuvelrug. Ik was in het begin bang voor allerlei omgevingsgeluid maar ik heb in ieder geval geen bovenburen. Ik ga vroeg van huis en kom later thuis. De avonden en weekenden ben ik anders gaan invullen. Ik zoek altijd een reden om na werktijd wat te doen: sportschool, uiteten met vrienden, naar een theater of op de mountainbike door de bossen. Ik heb dus niet heel goed in de gaten wie er allemaal op de galerij wonen, maar sommige gezichten herken je na een tijdje uit de lift.

Bij mijn 2 directe buren heb ik wel meteen aangebeld toen ik de sleutels had ontvangen. Anouska, een jonge vrouw van 29 die iets met alternatieve geneeskunst doet in Amersfoort en Nel, een vrouw van 63 die er nog wezen mag. Ik zal niet vergeten toen ze de 1e keer opendeed en ik haar in deuropening zag staan. Gekleed in een soort lang zwart satijnen nachthemd waar een paar dikke tieten inhangen, en een zwaar opgemaakt gezicht. Het lijk alsof ze iemand anders verwacht maar ze laat me zelfs binnen. Aan haar voeten draagt ze van die boudoir slippers en hoge hakken, en met van de pluizige veertjes op de wreef. Zittend op de bank vertel ik wat over mezelf en wanneer ik daadwerkelijk ga verhuizen. “En als je last van me hebt of ik te veel herrie maak moet je dat direct melden” zei ik. Volgens Nel valt dat heel erg mee, het meeste geluid komt van de snelweg A27 omhoog. Nel vertelt kort dat ze hier al 15 jaar alleen woont, haar man Fred overleed lang geleden, veel te vroeg. Nel doet vrijwilligerswerk bij de Voedselbank en heeft een uitkering, aangevuld met een polis via haar man. Veel meer krijg ik niet te horen en ik sta op. Ze vind het attent dat ik me kwam voorstellen. “Erg leuk dat je naast me komt wonen Erik, je komt nog maar eens koffie drinken. Behalve op maandag- en donderdagmiddagen, dan ben ik aan het werk”. De sfeer is erg apart geweest, een beetje broeierig wil ik zeggen, maar ik begrijp niet goed wat de gelegenheid is dat ze er zo bij loopt.

Dat werd me na een tijdje duidelijk nu ik haar vaker zie. Thuis loopt ze er blijkbaar altijd zo bij! Ook als ze bij mij aanbelt om te vragen of ik haar met iets kan helpen. En als ik haar op straat tegenkom, is ze altijd sexy chique aangekleed maar ook wel ordinair. Haar felblond geverfde haren opgestoken, een kort leren jasje met daaronder een witte blouse met veel knoopjes open en een minirok met tijgerprint of van lakleer tot ver boven de knieën. Ze draagt of hoge leren laarzen met een strakke witte legging, of naaldhak pumps maar vaak zie ik haar gewoon met blote voeten in sexy hoge muiltjes in allerlei variaties. Kortom, ze ziet er uit als een hoerenmadam. Zwaar opgemaakt gezicht, rode nagels en haar tieten moeten echt groot zijn, echt van die hanguiers met grote tepelvlekken. Ik groet haar altijd, maak een praatje, en doe alsof het de gewoonste zaak van de wereld is dat vrouwen er zo bijlopen en dan ook nog eens mijn buurvrouw zijn. Maar wat Nel niet weet is dat ik me sinds ik haar de1e keer zag, ik minstens 2 keer per dag mezelf aftrek met haar in gedachten. Ik krijg perverse seksuele gedachten wat ik met die geile teef zou willen doen, hoe ik die snol wil uitwonen en haar hoerenkop volspuiten. Door Nel ben ik mijn scheiding bijna al vergeten. Ik krijg seksuele prikkels, iedere keer als ik haar zie.

Gisteren, zaterdag hoor ik geklop op de deur. Nel staat voor me. Wat is ze heerlijk gekleed, ik zou bijna vergeten dat ze 63 is. Strakke panterlegging, zwarte lakmuiltjes waar ik haar rode teennagels goed in zie zitten, een rode blouse en ik zie haar grote tepelknoppen door de stof heen priemen. “Erik, stinkt het bij jou in huis ook naar gas? Ik ruik het overal”. “Nee, ik ruik hier niets Nel”. Ik loop met haar mee naar haar flat en vaag ruik ik iets maar niet dat je denkt dat de boel zo zal ontploffen. Zonder haar te vragen loop ik door haar hele huis heen op zoek naar de gaslucht. Voordat ze wat kan zeggen doe ik de slaapkamerdeur open. Ik schrik wat ik zie. Rode lampen, een rode sprei, een swing die aan een ketting aan het plafond hangt, een vitrinekast met verlichting waar dildos, anaalpluggen en grote vibrators die liggen en staan. Een schoenenrek aan de muur met wel 30 paar sexy geile hoerenschoenen is allerlei kleuren en typen. Op een joekel van een tv scherm is zonder geluid een pornofilm te zien. Ik krijg spontaan een stijve lul en stamel: “Sorry, ik denk niet dat het de bedoeling is dat ik dit zie, of juist wel?”.

Nel loopt achter me de slaapkamer in, doet de deur dicht en pakt mijn hand vast en legt die op haar dikke hanguier. “Je maakt me geil buurman, zoals je ziet hou ik van sex. Ik verwen graag mannen en weet wat jullie willen. Ik heb hier mijn eigen bordeel gemaakt, mijn fantasiewereld waar ik de hoer speel voor kerels die thuis niet krijgen wat ze willen. Dus ook voor gescheiden mannen zoals jij” zegt ze met een knipoog. Mijn inschatting van haar die ik eerder al maakte klopt dus wel aardig. Maar ik heb nog nooit mannen naar binnen zien gaan of gekke geluiden gehoord door de muur. Ik begin gewoon te hakkelen en zoek naar woorden: “Het ziet er geweldig uit Nel, erg mooi en opwindend maar ik ga niet betalen om te neuken. Ik vind je van het begin dat ik je zag een mooie sexy rijpe vrouw. Ik geef toe dat ik vaak seksuele fantasieën over je heb en daar wat mee doe als je begrijpt wat ik bedoel”. “Je bedoelt dat je je op mij ligt af te rukken” zegt Nel zonder schroom. “Eh, ja, ik vind je een lekker wijf met erg sexy kleding. Ik geil ook op je lekkere slippers met je rode laktenen maar ook op je grote oorbellen en je zwaar opgemaakte gezicht. En God wat zou is graag je grote hangtieten zien”.

“Mijn lijf is allemaal voor jou Erik” zegt Nel. “Voor mij? Hoe bedoel je voor mij? Ik ga echt niet betalen hoor”. “Dat hoeft ook niet, ik zie je altijd verlekkerd naar me kijken en loeren en toch ben je een heer die er niets over zegt en me met rust laat. Ik wil graag wat voor je doen, een gescheiden man heeft toch ook zijn behoeften volgens mij, ik wil graag dat je je kwakje bij mij doet”. Met haar handen graait ze in haar blouse, en lift haar tieten uit haar blouse. Eindelijk zie ik haar grote zware hangers, het zijn echte geile uiers. Grote donkere tepelvlekken en 2 behoorlijk grote tepels waar ze met haar rood gelakte vingernagels stevig aan trekt. “Ik heb de hele dag Erik, wat jij?”. “Uh, ja, verdomme, je ziet er geil uit Nel, ik krijg stevige trek om je eens goed te neuken”. “Dat klinkt heerlijk Erik, het kriebelt al lekker dus mijn benen door je vunzige praat. Ik zie al een lekkere paal door je trainingsbroek heen. Als jij eens even goed je hier in mijn douche gaat wassen, dan trek ik ondertussen wat stouts voor je aan”. Ze geeft me een zoen en ik kan het niet laten om even goed met mijn handen haar tieten te wegen. Tering wat een geile grote jetsers.

De flat is hetzelfde ingedeeld als bij mij dus ik loop direct goed naar de badkamer. Ook die heeft ze smaakvol een erotisch bordeel sfeertje gegeven. Ik heb nog steeds niet door of ze nu echt een hoer is en hier dagelijks mannen ontvangt, of dat ze het voor zichzelf doet. Snel kleed ik me uit, mijn snikkel staat goed vooruit, ik zeep mijn oksels, mijn anus en mijn voeten en spoel de zeep met water weg. Ik droog me af en doe de badkamerdeur open. Ik zoek de slaapkamer weer en tref Nel daar liggend in de swing. Haar benen wijd uit elkaar, ik kijk recht tegen haar behaarde kut aan. Aan haar labia hangen 2 zware gewichten die haar kutlellen uitrekken. Ze draagt zwarte nylons, witte lakmuiltjes, een roze babydoll die haar hangtieten goed zichtbaar laat en heeft haar lippen extra rood gestift. Ik vloek: “GVD Nel, wat ben jij een geile teef, wat zie je er lekker uit, ik word helemaal hitsig Nel”. “Dat is goed om te horen Erik, dat is gezond dat een man reageert op mijn verschijning. Kom eens even dichter bij mama Erik, en ruik eens goed aan mijn snee en poepertje”. Ik kniel voor de swing en duik met mijn gezicht tussen haar benen. Ik snuif een heerlijke sexgeur op. Ik steek mijn tong uit en lik met lange halen van haar bruine ster tot boven haar klit. Die klit heef trouwens ook een behoorlijk formaat. (Later zal ze me vertellen dat ze die vaak vacuüm pompt om het te laten zwellen).

Nel komt omhoog uit de swing en duwt haar uiers in mijn gezicht. “Zuig maar eens hard op mama’s tepels Erik. Ja zo vind mama het lekker, mama wordt geil lieve schat”. De snol zit me op te geilen en behandelt me als een kleine jongen. Wat heb ik dit gemist, een geil wijf om mee te seksen. Ze grijpt me lul stevig pas, geeft er een paar klapjes op zodat tie op en neer veert. Ze begint even goed te trekken zodat mijn helm bloot komt. Met haar rode nagels krast ze zacht in mijn eikel en grijpt naar mijn ballen. Onderlangs kneed ze zacht en ik voel haar vingers verder naar achteren. Ze kijkt me strak aan terwijl ik minstens 1 vinger in mijn aars voel. “ Doet mama het lekker, vind je het fijn als mama aan je zit?”. “Heerlijk Nel, ik ben zo geil”. Nel laat me los en tippelt op haar witte hooggehakte slippers door de slaapkamer, doet haar babydoll open zodat haar tieten alle ruimte krijgen. Ze draait zich om en trekt haar billen uit elkaar. “Verrassing!”. Ik moet goed kijken maar zie dan wat ze bedoelt. Ik zie een rode diamanten knop van een buttplug. “Mama heeft al even wat voorwerk gedaan om alles soepel te maken als mijn mannetje dadelijk mijn bruine ster gaat verwennen. Toch? Of hou je niet van kontneuken?”. Ik knik heftig van wel. Tering, ik word gewoon uitgenodigd om een vrouw in haar kont te neuken alsof het de normaalste zaak is. Bij mijn ex moest ik zo vaak zeuren, deed het altijd pijn, ze vond het vies en niet normaal dat een man dat wil. En hier bij Nel staat de achterdeur open.

“Trek hem er maar uit geile bink, voel maar eens of het allemaal soepel is. Ze duwt haar kont bijna in mijn gezicht, ik pak de knop, ik voel haar wat persen en ik trek, en floep, ik heb de dildoplug in mijn hand. Haar anus staat nog open, ik ruik een stevige geur. Ik zie onderlangs haar kuilellen hangen. Ze haalt de klemmen met gewichtjes er vanaf. “Zo Erik, mama heeft zin, en jij ook zo te zien en te horen. Wat lekker dat ik met mijn oude lijf nog kerels kan opgeilen”. Ik zie geen oud lijf maar een heerlijke neukhoer die mijn buurvrouw is en die me gewoon is komen halen op zaterdagochtend. Want die gaslucht is nergens, behalve de sterke geur uit haar kont. “Wat wil je dat ik doe met jou” vraagt Nel heel lief. “Waar heb je zin in of wil je proberen?”. Ik vertel haar dat ik graag aan mijn anus gelikt wordt en of ze probeert haar tong erin te duwen. En dat mijn ballen opgebonden moeten worden anders verdwijnen ze in mijn liezen. Ze pakt een stevige cockring en schuift die achter mijn ballen. “Mag ik ook een paar muiltjes van je aan?” vraag ik heel bedeesd, bang dat ze begint te lachen. Maar dan ken je Nel nog niet, die begint te kraaien van plezier. Haar buurman is een lekker sexbeest en houd van kinky dingetjes. “Natuurlijk schat mag jij mama’s slippertjes ook aan, welke vind je leuk?”. Ik wijs een paar vuurrode aan en duw mijn voeten erin. “Weet je wat, als je het vandaag lekker vind en je nog eens terugkomt, dan zal ik je teennagels lakken. Ik wed dat je dat ook geil vind!”. Dat heeft ze goed in de gaten, ik zeg niets maar knik alleen.

Ze duwt me achteruit op bed, pakt mijn lul stevig vast en begint te sjorren. Vervolgens duwt ze mijn benen omhoog en uit elkaar en ik voel direct haar natte tong over mijn poepgaatje. “Zo, geniet maar eens lekker als ik je mannenkutje lik, want zo noemen we dat in ons vak als mannen gevoelig zijn aan hun bruine ster. Weet je dat een mannenkutje net zo gevoelig kan zijn als een vrouwenklit. Stop je er wel eens wat lekkers in?”. Ik heb voor haar blijkbaar geen enkel geheim. Staat het op mijn voorhoofd te lezen wat ik lekker vind en doe met een vibrator in min kont? Ze merkt dat ik verlegen word van haar directheid. “Geeft toch allemaal helemaal niets joh. Denk je dat je de enige kerel bent die weet wat lekker is. Echt niet hoor. Geniet nou maar, wat mij betreft hebben we de hele dag en ik wil ook nog aan de beurt”. Werkelijk ongelofelijk hoe makkelijk Nel over sex praat. Ze stopt met praten en rimt mijn aars een tijdje, trekt ondertussen aan mijn lul en voelt dan aan mijn slippers en voeten. Haar vingers glijden tussen mijn tenen en ze likt aan de rode muiltjes. “Wat een geile slippers heb je uitgezocht Erik, heel geil”. Mijn voeten en tenen zijn ook erogene zones heb ik ooit gelezen. Ik vind het heerlijk en opwindend als er mee gespeeld wordt en aan gevoeld. Nel heeft dat goed in de gaten.

Maar ik wil haar grote klit en kutspleet likken en ruiken. Ik kom omhoog, pak haar vast, steek mijn tong in haar mond en proef de bitterheid van mijn eigen aars. “Nu jij op je rug Nel”. “Oh jongen, ga jij mama lekker verwennen, ga je lekker op me liggen en volpompen?”. Eerst likken en zuigen Nel”. Een sterke kutgeur komt tussen haar benen, de dikke klit is prachtig en gevoelig. Iedere keer als ik over het knopje lik knijpt ze met haar benen. Ik steek eerst 2, dan 3 en als ik merk hoe makkelijk het gaat, zelfs 4 vingers in haar scheur. “Stop je hele hand er maar in Erik. Heb je dat wel eens gedaan? Fistfucken? Nee? Oh heerlijk, mama wil helemaal opgevuld worden door jou”. Ik bal mijn vuist en heel rustig en zacht glijd mijn hele hand naar binnen. “En nu hard en snel, stoot lekker tegen mijn baarmoeder aan. Ja zo, ja zo, ja ja, oh lekker, maak me klaar, laat me klaarkomen ja ja ja”. En zo zit ik op zaterdag mijn buurvrouw te fistfucken, ze schokt, er loopt een straaltje pis over mijn hand, Nel knijpt in haar uiers en valt achterover om bij te komen van een intens orgasme. “Oh wat verwen je mama lekker. Ik buig naar haar toe, steek mijn tong weer in haar mond, trek haar aan haar haren naar me toe en begraaf mijn gezicht tussen haar hangtieten, ik bijt in haar tepels, zuig eraan. Heerlijk, wat een feest.

“En nu je hand in mijn kont, durf je dat? Ik wil dat je mijn kont oprekt Erik”. En of ik dat wil, op dit moment doe ik alles, wie weet is het eens maar nooit meer. Als zij gefisfucked wil worden, wie ben ik dan om ‘nee’ te zeggen. En zo zit even later met wat extra glijcreme mijn rechterhand in haar warme darmkanaal. Ik duw dieper en hoor geen kik. Ik wissel af met mijn linkerhand en ook daar ligt ze tegenaan te kronkelen en te rijden. Mijn rechterhand zet ik heel brutaal voor haar kut, kijk haar aan in haar zwaar opgemaakte hoerengezicht, en duw de hand naar binnen, dieper en dieper. “Oh oh oh, ja, oh oh, wat geil, dit heb ik nog nooit gedaan, oh oh, wat lekker. Oh ja Erik, neuk mama goed geile beer. Oh wat voel ik me hoerig, ja, ja ik kom”. Ik voel haar kut- en kontspieren mijn handen flink afknijpen en schokkend heeft ze volgens mij een paar orgasmes achter elkaar. Urine loopt over mijn handen, ik hoor scheten en ruik haar sex. Zachtjes trek ik mijn beide handen uit haar lijf. Ik sta op en zie mijn knalharde lul recht vooruit staan. Ik heb nog steeds mijn ballen niet geleegd, Nel niets eens geneukt en toch voelt het heerlijk. Ik tippel op de rode muiltjes een rondje door de slaapkamer, duw mijn lul even in haar mond, en als de slijmslierten er af druipen duw ik voor het eerst mij lul zonder condoom in haar kut. Tien stoten en direct wissel ik van gat en neuk nu haar opgerekte anus. De mascara in haar gezicht is uitgelopen, zwarte tranen lopen over haar wangen. Ik rag nu echt hard in haar kont, ik wil mijn zaad in haar darmen pompen. Ik krijg een waas voor mijn ogen, wil nu echt deze geile oude hoer afneuken. Ik gebruik haar hoerenlijf en lig zwaar bovenop haar. Ze kan nog net haar benen om mijn rug heen vouwen, ik voel de witte lakmuiltjes in mijn rug prikken. Ik roep nu echt de smerigste verwensingen naar haar, wat ze is, wat ze doet, ik spuug in haar gezicht, zoen haar op haar mond, knijp in haar hangtieten en nippels en dan voel ik het opborrelen. Ik ga komen. Ondanks mijn eerder gedachten om haar kont vol te neuken trek ik mijn staaf uit haar darmen en spuit haar hele gezicht vol met klodders zaad. Ze steekt haar tong uit en wil het proeven. Mijn sexlul die vol andere plakkerige resten, zit likt ze helemaal schoon. Uitgeteld rol ik van haar af, begin haar weer te tongen en zeg wel 10 keer hoe lekker ik heb gesekst. Hoe mooi en sexy ze is en hoe lekker ze alles doet.

Met bezweet lijf lopen we naar de woonkamer, Nel gaat voor het raam staan en showt haar lijf aan fictieve klanten voor het raam. Op 14 hoog zal niemand dat zien, maar de gedachte dat ze achter het raam nieuwe klanten naar binnen aan het lokken is vind ik enorm geil. Wat een zaadteef, wat een geile hoer. Letterlijk. We drinken wat water, ze komt op mijn schoot zitten en trekt zacht aan mijn lul die nog steeds half hard is. Ik neem het van haar over, zuig weer aan haar tieten en even later ruk ik mijn laatste kwakken zaad eruit. Nel houdt haar hand in een kommetje en slurpt het op. “Wat kun jij lekker neuken Erik. Ik heb in mijn leven toch wel veel geneukt, maar vandaag was wel speciaal”.
Ze vertelt dat ze tijdens haar huwelijk met medeweten van haar man Fred wel eens Noord-Afrikaanse mannen mee naar huis nam. Die mannen stonden bij station Den Dolder als de fabriek van Remia uit was. Fred sprak ze aan, wees dan naar Nel die er blijkbaar toen ook al snollerig en geil uitzag. Dat ze konden kontneuken op voorwaarde dat hij keek. Dat konden die mannen niet geloven maar toch gingen ze mee. En hadden de tijd van hu leven. Wat Nel is bijgebleven is dat ze allemaal inderdaad een erg lange paardenlul hebben waar bijna geen condoom omheen past en die echt diep in je buik steekt. Fred keek toe hoe Nel werd uitgewoond. Nu zou ze dat niet meer doen, maar een nieuwe buurman gaf haar weer kriebels tussen haar benen. Ik hoor nu ook dat ze niet bij de Voedselbank werkt maar in de sexshop hier in Zeist. Daar past ze inderdaad goed tussen denk ik. Nel vertelt hoeveel hitsige, geile en gevaarlijk oversekste en gefrustreerde mannen daar binnenkomen. En bijna allemaal denken ze dat Nel een hoer is en betaald kan worden. Maar Nel is dan wel geil, ze zoekt zelf haar mannen. Erik denkt nu dat hij het zoveelste project is en ze maar wat zegt. “Nee echt Erik, ik zie dat je klasse hebt, en nee, ik had niet gedacht dat je ook zo’n geil ventje bent, maar echt waar, ik heb vandaag ongelofelijk lekker met jou geneukt”.

En toen kwam de zin die nu nog actueel is: “Hoe zou je het vinden als we elkaar vaker zien, samen plezier maken en wie weet wat nog meer?!” Het is nu 2 jaar verder en we wonen samen. Nel werkt nog steeds in de sexshop, draagt nog even geile en hoerige kleding en we neuken, echt waar, iedere dag. Mijn scheiding heb ik wel verwerkt en met een gedeelde huur van 1 flat houden we ook nog geld over voor leuke dingen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir