Huisje huren

Huisje huren
We hebben een mooi huis in de bergen in een warm land gehuurd. De avond begint in te vallen en we zien de zon onder gaan.
Het is nog steeds heerlijk weer. We gaan uit eten en zitten tegen over elkaar. We bestellen een heerlijk gerecht en ondertussen flirten we met elkaar. Ik voel je voet in mijn kruis en met je teen ga je langs mijn ballen.
Ik doe het ook bij jou en ga met mijn grote teen langs je heerlijke kutje.
We raken opgewonden. Bestellen nog een toetje waarna we afrekenen en weer naar het huis gaan.
Het is nog een aardige wandeling naar boven. We lopen hand in hand en zoenen elkaar regelmatig. Heerlijk om je tong tegen mijn tong aan te voelen.
We komen licht bezweet boven bij het huis.we doen de deur open en gaan naar binnen. We lopen de hal door en gaan de woonkamer in. Deze grenst aan de tuin. We doen de schuifdeuren open en lopen de tuin in. Jij laat je vallen op een ligbed met kussen.
Ik geef aan dat ik een duik neem in het mooie zwembad.
Het zwembad grenst aan de rand van de berg en heeft een mooi uitzicht over het dal. Aan de rand van het zwembad kan je naar beneden kijken.
Ik trek al mijn kleren uit en duik erin. Ik drijf richting de rand en hou me vast aan de rand. Het is er niet zo diep zodat ik er nog kan staan. Ik sla mijn armen over de rand en drijf op mijn rug.
Je ziet me drijven en besluit er ook in te gaan. Je trekt al je kleren uit en gooi je haar los. Zo in het maanlicht zie je er nog beter uit. Je duikt er in en komt bij me aan. Ik heb mijn benen naar beneden en je komt tegen me aan staan.
Ik voel je heerlijke dijen en borsten tegen me aan. We tongenzoenen heerlijk. Je houd mijn handen beet tegen de rand aan. Ik voel dat je met je heupen draait. Jezus wat geil.
Je gaat iets naar achteren en laat mijn handen los. Ik hou me vast aan de rand en doe mijn benen weer naar de opervlakte van het water. Zo dat mijn lul boven het water uit komt. Je doet mijn benen wijd en pakt mijn lul beet. Met een hand onder mijn kont en een hand mijn lul vast begin je mij lul van onder naar boven te likken. Je neemt ook mijn ballen in je mond en zuigt er aan. Ik roep…. Jezus wat kan je heerlijk pijpen. En tegelijk steek je mijn hele harde lul innige mond en tot je huig. Je begint me heerlijk te pijpen. Holy Mozes wat lekker.
Na het heerlijke genieten laat ik de rand los en duw jou tegen de rand. Je laat je lichaam op het water drijven en ik duw je benen wijd. Met een hand op je billen hou ik je omhoog en met de andere hand speel met je schaamlippen. Ik doe nu beide handen op je billen. Ik neem een schaamlip in mijn mond en begin er aan te zuigen. Dit afgewisseld met het spelen met mijn tong. Eerst met je rechter schaamlip en daarna met je linker.
Ik hoor je kreunen.
Na je schaamlippen doe ik mijn hele mond op je heerlijke kutje en zuig er aan. Ik ga ook met mijn vlakke tong over je klitje heen. Ik wissel het zuigen en over je klitje met mijn tong af. Ondertussen doe ik met met handen je billen uit elkaar. En ik ga met mijn duim over je anus heen.
Je roep dat je mijn harde lul in je natte kutje wil hebben.
We zwemmen naar de trap en daar tongen we hevig. We gaan het zwembad uit en je laatje vallen op het ligbed.
Ik pak je benen en doe ze wijd. Ik sta over het ligbed heen. Ik spuug wat opinie kutje. Ik ga door mijn knieën heen. Ik ga met mijn glanzende eikel langs je kutje en stoot in een keer mijn harde lul in je kletsnatte kutje.
Ik blijf hard in je stoten. Ik hou je benen vast om zo hard mogelijk in je te stoten. Bij elke stoot ga ik er tot aan mijn ballen in. Ik voel het in heel mijn lichaam, maar blijf hard stoten. Ik hoor jou alleen maar gillen, Yes, Yes, Yes. en kreunen.
Maar ik blijf heerlijk hard in je stoten. Ik kom bijna klaar en pak het ligbed vast en probeer nog harder in je te stoten. Ik voel dat ik moet komen en spuit je helemaal vol met sperma. En blijf doorstoten en kort daarna kom jij ook heerlijk klaar. Ik ga staan en haal mijn lul uitje kutje. Je komt naar voren en zuigt het laatste restje sperma uit mijn lul.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir