Ex Schoonmoeder

Ex Schoonmoeder
Mijn relatie was net voorbij ik had met mijn ex afgesproken om alles nog even bij haar te komen uitpraten. Was daarom maar op mijn fiets gestapt en richting haar huis gefietst ik kwam zoals gewoonlijk via de achterdeur binnen niets vermoedend liep ik de woonkamer in.
Waar ik tot mijn verbazing op eens mijn schoonmoeder zag zitten ze had haar rokje op der enkels en lag met haar eigen poes te spelen, Ze schrok zich rot aangezien ze me helemaal niet verwacht had. Ze was nog druk bezig met haar broek dicht te maken toen ze opeens mijn gezicht knal rode gezicht zag. Waarop ze zei “Ik had je helemaal niet hier verwacht, het is toch uit tussen jullie twee? vroeg ze waarop ik met een verlegen Ja antwoorde. Ze kwam naar me toe gelopen en zei tegen mij “Je hoeft je niet te schamen jonge het is iets heel normaals vrouwen hebben ook hun behoeftes nodig, toch??”.
Waarop ik aantwoorde natuurlijk lijkt me wel zou anders wel een beetje raar zijn als alleen mannen dat hadden. Ze begon daardoor op eens verlegen te lachen.
Ze kwam steeds dichter bij mij staan en keek naar mijn broek waar ze best duidelijk aan kon zien dat ik een stijve had gekregen van het zien van haar. Nu krijg zij opeens een knal rood hoofd. Waar ik op reageerde je hoeft jezelf ook niet te schamen ik snap wel wat je net aan het doen was. Zij zei daarop “Dat weet ik wel maar zal ik jouw eens van iets verlossen?” terwijl ze naar mijn kruis keek.
Ik wist in eerste instantie niet wat ik daarop moest antwoorden aangezien het niet kan toch?
Een vrouw die mijn moeder had kunnen zijn. Ik wist niets meer te zeggen ze keek me aan en vroeg ” Is er iets?”
waarop ik nee knikte. Na eventjes na gedacht hebben zei ik dat ze mij wel mocht verlossen van mijn harde lul.
Ik dacht deze kans krijg ik nooit meer in mijn leven een Mooie rijpere gescheiden vrouw, al helemaal niet zo’n geile want mijn ex had me al vaak verteld over der moeder dat sinds ze singel was ze regelmatig verzetjes had en een echte nymphomaan was geworden want ze had regelmatig seks in hun thuishuisje, de auto, op de bank, in de keuken etc.
Iets wat ik nooit met mijn ex had mee gemaakt aangezien ze extreem braaf was een heel verschil met der moeder.
Terwijl die gedachtens nog door mijn hoofdspeelde werd op eens mijn broek en onderbroek omlaag gedaan. Toen ik omlaag keek zag ik haar tong langs mijn eikel gaan. Ze zag dat ik keek en opeens liet ze mijn lul diep in haar keel verdwijnen.
Wat voelde dit heerlijk opeens kwam van haar de vraag “Is het een beetje lekker?” waarop ik Ja kreunde. Ze glimlachte verlegen. Ik vroeg aan der of ik haar ook nog wat moest verwennen aangezien ik opeens binnenwas gevallen en ze het niet afkon maken.
Waarop ze antwoorde “Als je dat zou willen doen graag, heb jullie 2 namelijk wel eens gehoord volgens mij vond ze het erg lekker.” Dat liet ik me geen 2x zeggen zei tegen der dat ze op de bank moest gaan zitten en liet toen snel haar rokje zakken.
En deed der panty wat omlaag. Toen zag ik pas dat ze geen ondergoed aanhad en een prachtig glad geschoren poesje had. Begon der wat te beffen waarbij ze haar benen in mijn nek legde om me nog meer naar der poesje toe te kunnen drukken. Niet veel later liet ze me weer wat losser zodat ik mijn hoofd weer wat kon bewegen. En damn wat kreunde ze heel die tijd het was maar goed dat het midden op de middag was en der buren niet thuis waren.
Ze drukte mijn hoofd weg en zei “Ik weet nog een vetrouwd plekje voor je is misschien wat meer prive als dat fijner voor je is?” en vroeg me om mee te gaan. Ik liep achter haar aan de trap op waarbij we niet op de 2de etage stopte waar haar slaapkamer was maar op de 3de waar mijn ex der kamer was. Mijn hart ging als een maniak te keer en dacht als mijn ex maar niet thuis is en stiekem daar op de kamer zit te wachten.
Maar dit was gelukkig niet en slaakte een diepe zucht van opluchting. Zij zei daarop “Was je bang dat ze boven was?” Ik zei om eerlijk te zijn wel een klein beetje.
Ze keek me lachend aan en zei “Nee dat doe ik je niet aan lieverd.”.
Ze deed haar panty en naaldhakken uit. Waarna ze me weer gulzig en diep begon te pijpen tot ik weer helemaal hard was. Ik drukte haar op bed en ging over haar heen zitten zodat ze me kon pijpen als ik haar aan het beffen was. Iets waar ze erg snel mee was begon want had nog geen tijd om voorover te bukken om haar te beffen of mijn lul zat al in haar mond.
Ik hoorde haar tijdens het pijpen weer steeds erger kreunen. Waarop ze abrupt stopte met pijpen en zei “Ik wil je in me NU!!!”. Ik zoog nog een beetje aan der clitje voor ik van haar afging.
Ze drukte me plat op het bed van mijn ex en begon me te berijden. Ze genoot van het feit dat ik gigantisch kreunde door haar waardoor ze steeds sneller en sneller ging.
Maar ik liet haar stoppen want ik wou haar ook wel eens nemen. Ze ging wijdbeens op haar knieen zitten en ik wou haar op ze’n hondjes gaan nemen waarop zij zei “Trek aan mijn haar als je dat doet als een echt sletje” Ik had dit nog nooit gedaan maar dacht het is het proberen waard want dat leek me namelijk gruwelijk geil.
Dus zo gezegt zo gedaan ik nam haar op ze’n hondjes en trok haar hoofd naar achteren we kreunde beiden enorm. Ik kreunde ik kom bijna.
Waarop zei kreunde “Spuit het in mijn gezicht en mond!!” Ik haalde mijn lul uit haar doorwekte poes en begon mezelf aftetrekken zei ging langs het bed zitten op haar knieen. Waarna ik een enorme lading in haar gezicht en mond spoot voor mijn gevoel had ik nog nooit eerder zo veel zaad gespoten.
Ze Keek me aan en slikte het weg en zei “Dit was heerlijk lieverd, Moeten we vaker doen.”
Waarop ik ja knikte had namelijk nog nooit eerder zo genoten. Maar het genieten duurde niet lang aangezien we onder de deur hoorde dicht slaan en mijn ex riep van dat ze thuis was.
Mijn schoonmoeder schoot opeens kaarsrecht overeind en zei kleed je zelf aan ik regel de rest. Ze liep snel de kamer van mijn ex uit en ging omlaag ik vermoed naar haar eigen kamer aangezien ze nog niets aanhad behalve de trui die ze daarvoor al droeg waar hier en daar wat vlekjes met mijn sperma op zat. Ik verstopte snel de panty van mijn ex schoonmoeder onder het matras en haar naaldhakken tussen de schoenen collectie van mijn ex. Niet veel later hoorde ik mijn schoonmoeder roepen “Ik kom al !!” en je hoorde haar duidelijk omlaag lopen. Ik hoorde dat ze onder met haar dochter aan het praten was en zei ik ga even een verrassing voor je halen. Ze kwam weer omhoog de trap op, Niet veel later stond ze voor de deur ik smiespelde tegen haar waar ik de dingen verstopt had en ze knikte en ze zei dat ik met haar mee naar beneden moest komen. Ze had nu vooort een mooi kort jurkje aan en met een diep uitgesneden decolete waar haar grote borsten prachtig in waren en zelfs aan der gezicht was ook niets meer te zien van toen net. Toen ik naar beneden liep zat mijn ex verbaasd te kijken en vroeg was jij der al? Mijn schoonmoeder zei snel “Ja hoor ik had tegen hem gezegt dat hij even boven moest gaan wachten tot jij kwam, want dat leek mij namelijk wel een leuke verassing voor je. Na het gesprek met mijn ex ben ik weer naar huis gegaan met nog steeds de gedachte’s van eerder die middag.
Die zelfde avond nog kreeg ik een smsje van mijn ex schoonmoeder met ” Was heerlijk met jouw wanneer weer ;)?”.

Jullie kunnen je zelf denk ik ook wel bedenken dat dit avontuur niet bij 1x bleef.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir