Pech langs de snelweg deel 3.

Pech langs de snelweg deel 3.
Ik werd losgemaakt, kon me weer aankleden en met zijn vijven gingen we bij Willem naar binnen. Even rustig wat drinken, sigaretje roken en vooral even bijkomen. Ik ging daar even douchen en kwam als nieuw weer naar beneden. Ik had me weer even lekker opgemaakt en voelde me weer opperfris. En heerlijk doorgeneukt! Ik ging zitten en dronk mijn glaasje op. De twee mannen van de carpoolplaats stonden op. Ga je met ons mee Jo, we hebben nog een verrassing voor je! Willem en Jan stonden ook op. We rijden achter jullie aan zei Willem.
Nou oké dan ga ik wel mee en ik stond op.

Ik stapte in de auto met de geblindeerde ramen. De mannen heten Paul en Mark. Paul ging achter het stuur zitten en Mark ging met mij achterin zitten. Hij zat me lekker weer op te geilen maar raakte me niet aan op de plekken waar ik graag geraakt wilde worden. We reden naar huis in Brabant. Paul deed de voordeur open en er kwam een vrouw naar buiten. Ze bekeek me van top tot teen en lachte. Ja dat komt wel goed zei ze en ze stapte in de auto. We reden naar een sexshop met erg kinky spul. Ze deed de deur open en zei me naar de paskamer te gaan. Ze rommelde even in de rekken en kwam terug met een paar laarzen met megahoge hakken. Ze waren zwart, veters erin en kwamen tot over mijn knieën. Erbij een mooi latex pakje, mijn tepels staken door gaten naar buiten, er zat een open kruis in en door de latex werden mijn billen en mij kutje goed samengeperst. Eronder een paar geile kousen die met jarretelletjes aan het pakje zaten. Aan het pakje zaten allemaal ringetjes en kettinkjes.
Om mijn nek kreeg ik een halsband met daaraan kettinkjes en daaraan zaten heerlijke tepelklemmen. Ze maakte ze vast aan mijn tepels en Paul pakte de kettinkjes beet. Zo slet, nu weet ik zeker dat je bij me blijft. Ze smeerde mijn tepels en mijn kut en kontgat in met een gekmakende creme… Mijn god daar werd ik pas geil van! Mijn polsen gingen in leren boeien, daaraan een ketting en Mark trok me eraan naar buiten.

Daar stonden Jan en Willem met grote ogen te kijken. Wauw…dat is geil hoorde ik. En ja, ik voelde me echt enorm geil zo….
We reden naar een café (dacht ik) en daar zaten allerlei mensen in sm kleding uitgedost. Hier en daar werd er flink geneukt en geslagen en ik begon al te druipen bij het idee wat hier vanavond zou kunnen gaan gebeuren. We kwamen binnen en liepen naar een tafeltje in het midden. Ik kreeg al de nodige rukjes aan mijn kettinkjes met tepelklemmen en de nodige tikken op mijn kont voor we bij het tafeltje waren. Bij het tafeltje lag een kussentje op de grond en Paul beet me toe dat dat mijn plek was. Ik mocht alleen naar zijn voeten kijken en pas als hij het zei mocht ik bewegen. Ik ging op mijn knietjes op het kussen zitten. Paul liep even weg en kwam terug met een zweepje. Daarmee tikte hij op mijn tepels tot ze keihard waren. Ze werden al flink geknepen door de klemmen en het latex pakje wat enorm om mijn dikke tieten knelde.
Paul vond het leuk, hij sloeg ook met het zweepje op mijn uitpuilende billen… Ow… ik voelde dat er allemaal geil uit mijn kutje droop. Zooo heerlijk… Ik mocht niet op kijken maar zag wel dat er aardig wat mensen om ons heen stonden. Paul trok aan mijn handen. Kom mee slet! Ik zal je laten gillen zei hij en ik stond op en liep achter hem aan. Mijn handen nog steeds geboeid.

Hij maakte het touw om mijn polsen los en klikte de boeien vast boven mijn hoofd aan een paar ringen die daar hingen. Om mijn enkels deed hij ook een paar boeien en bevestigde die aan een paar ringen in de grond. Ik stond daar wijdbeens, mijn armen boven mijn hoofd. Ik keek met grote ogen naar Paul, wat ging hij doen?
Hij maakte een gebaar en daar stonden Willem, Jan, Mark en Paul. Met zijn vieren om me heen. Om de beurt deed één van hen een stapje naar voren. Ze hadden allemaal iets in hun handen. Een zweep, een paddle, een zweepje met allemaal staartjes en Mark die had een houten lat vast.
En om de beurt sloegen ze me over mijn lijf…. Mijn billen, mijn tieten, mijn gezicht…. alles kreeg een beurt. Ik gilde het uit, van de schrik, pijn en genot… Ooh ik was zo ontzettend geil…. Paul lachte en vroeg vind je het lekker slet? We gaan je helemaal gek maken. Hij deed me een blinddoek voor en nu werd het nog geiler. Ik wist nu niet wat ik kon verwachten en waar het vandaan kwam.

Na een poosje werd ik losgemaakt en kreeg wat te drinken. Ik werd meegenomen en in een stoel gelegd. Mijn armen en benen werden weer vastgezet en ik voelde dat ik omhoog ging met stoel en al.
Er kwam iemand tussen mijn benen staan en ik hoopte dat ik lekker diep geneukt zou worden maar nee. Er werd een trillende vibrator op mijn klitje gezet en het duurde niet lang voor ik gillend klaarkwam. De vibrator werd niet weggehaald en voordat mijn eerste orgasme weg was geëbd kwam de volgende alweer opzetten. Ik zat in een roes…. En smeekte na vier orgasmes om te stoppen waarop alleen maar hard gelachen werd. Ik spoot alles onder, hoorde mijn geil kletteren op de grond. Na een poosje liepen de tranen over mijn wangen… ik werd echt gek…. Zo intens was ik nog nooit klaargekomen. Ik was echt uitgeput. Gelukkig wed de vibrator nu weggehaald en mijn blinddoek ging ook weer af. Ik zag dat er heel veel mensen om ons heen stonden te genieten van mijn sletterigheid. Ze stonden Paul aan te moedigen, de meeste hadden hun broek open en stonden lekker aan hun paal te trekken. Bij het zien van zoveel mannen die geil werden van mijn aanblik werd ik alweer geil.

Pffff….. ik kon er echt niet genoeg van krijgen!
Ik mocht de stoel weer uit en we gingen weer even wat drinken. Toen de glazen leeg waren trok Paul me weer omhoog. Kom mee sletje, nu ga je echt aan het werk. Hij liep naar een sling en legde me erin. De tepelklemmen gingen eindelijk los…. Ik had het gevoel dat mijn tepels eraf zouden rollen! Uiteraard werd ik weer vastgebonden en hing met mijn benen wijd en in de lucht boven de grond. Hij kwam bij me staan en greep mijn heupen beet. Voor ik het wist had hij keihard zijn lul in mijn kutje geramd… Doordat ik los hing en hij me tegenhield zat hij ontzettend diep… Keihard stond hij me te palen….. trok aan mijn klitje en tikte tegen mijn tepels….. Brullend kwam ik weer klaar…. Het kutgeil droop langs mijn kontje… Paul hield me goed vast en Mark kwam erbij staan. Met twee vingers maakte hij mijn kontgaatje lekker soepel en met mijn eigen kutgeil lekker nat… Paul trok zich terug en Mark kwam bij me staan. Zachtjes duwde hij zijn lul in mijn strakke kontje en toen hij er diep in zat begon hij me met harde diepe halen te palen…… Willem kwam erbij staan en begon mijn kutje te vingeren…. Toen ik Willem zijn vingers langs de lul van Mark voelde gaan hield ik het niet meer en kwam alweer schreeuwend klaar. Een luid applaus volgde….

Mark keek me aan en vroeg of ik klaar was voor heel veel lullen>?? Jaaah gilde ik en een gejoel ging op. Ik werd uit de sling gehaald en ging op een groot bed liggen. Nadat “mijn” mannnen me nog even in al mijn gaten genomen hadden riep Mark, ze is voor jullie heren!!! En dat heb ik geweten. Uiteraard bleven mijn mannen bij me om te kijken of het goed ging. Allemaal netjes met condoom en alleen maar neuken en pijpen… Geen andere fratsen ! Toen ze zagen dat ik kapot was hebben ze me nog even lekker onder de douche gezet, lekker ingesmeerd en naar huis gebracht. Ik was kapot en heb het klokje rond geslapen!
Maar wat heb ik me vermaakt! .. zo kom je uit je werk en zo zit je in een sm club in een mega gangbang….. De club bezoek ik inmiddels vaker, de vier mannen zijn echte vrienden van me en we hebben regelmatig leuke avondjes…..

Was het maar waar, weer een dirty geile fantasie van Jootje…. xxxx

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir