een heerlijk avondje in augustus

een heerlijk avondje in augustus
Het was een vrijdagavond in augustus eindelijk na week hard werken weekend, ik was van plan om dit weekend maar weer eens lekker uit te gaan.
Thuis gekomen heb ik eerst een lekker drankje genomen en nog even zitten in de tuin en bedenken wat ik vanavond aan ging doen en waar ik heen zou gaan. De temperatuur was nog steeds erg lekker en in de avond werd het nog niet echt koud, dus kon ik wel iets aan wat sexy en bloot was.
Nadat mij drankje op was heb ik wat eten gemaakt en dit opgegeten. Na alles in de vaatwasser gezet te hebben ben ik naar boven gegaan om me klaar te maken voor de avond. Eerst alle haartjes weg halen , daarna mijn mannen kutje spoelen en daarna lekker onder de douche me wassen met een heerlijk geurende douchegel die pas gekocht had. Na dit alles zag ik er weer heerlijk glad uit en rook heerlijk (al zeg ik het zelf).

In mijn kast gekeken naar iets wat ik die avond aan kon doen en kwam tot het volgende. Leuke paarse BH met bijpassende string, zwarte zelf ophoudende kousen met achter een mooie naad, witte iets doorschijnende blouse en een kort zwart latex rokje dat heel strak zat, mooie roodharige pruik en zwarte pumps met hoge hakken. Maar eerst ging ik mijn make-up aanbrengen, ik koos ervoor om vanavond een beetje zwaardere make-up te dragen want ik voelde me een beetje sletterig. Na de make-up mijn kleren aangedaan, nog even in de spiegel gekeken en daar zag ik een mooie geile vrouw staan. Het was inmiddels 10 uur geworden dus tijd om te gaan, ik had het plan opgevat om eerst eens even naar een lokale homobar te gaan en even iets te drinken om daarna door te gaan naar een dancing om eens lekker te gaan dansen en te versieren.

In de bar was het nog niet druk en ik zocht een plekje aan de bar en bestelde een lekkere cocktail terwijl ik daar zat kwam er een man naar mij toe en begon een gesprek en vroeg of hij naast mij mocht gaan zitten. Ik zei natuurlijk ga zitten hij bood me nog een drankje aan en zei, ik heb je nog niet vaak hier gezien, dat kan kloppen zei ik want ik kom hier niet zo vaak. Tijdens het gesprek begon de man steeds vrijer te worden en streek steeds even over mijn been . Ik vond dat wel spannend dus liet hem gaan, op een of andere manier trok iets me in die man aan. Na nog een paar drankjes gaf de man mijn plotseling een zoen ik beantwoorde dit door snel mijn tong in zijn mond te steken wat leidde tot een heftig tongen spel. Allebei waren we inmiddels redelijk opgewonden geworden en hij vroeg of ik meeging naar zijn huis dat was dichtbij. Nou dat wilde ik wel want inmiddels was er ook een aardige bobbel in zijn broek verschenen. We betaalde de drankjes en ging te voet naar zijn huis, daar aan gekomen schonk hij voor ons een wijntje in en kwam naast mij op de bank zitten en begon mij meteen heftig te zoenen.

Zijn handen vonden elk plekje op mijn lichaam en ik werd er heel erg opgewonden van. Ik maakte zijn broek open om die bobbel eens van dichtbij te bekijken. Toen zijn broek los was en ik zijn boxer naar beneden trok kwam daar een heerlijke dikke pik van 21 cm x 7 te voorschijn. Ik boog voorover en langzaam liet ik mijn mond eroverheen zakken, mijn kaken moesten wel eerst even wennen aan de grote maar na een tijd verdween hij steeds verder in mijn keeltje.
In mijn mond werd hij nog iets harder en groter tot hij opgegeven moment op volle sterkte was toen liet ik hem uit mijn mond glippen en duwde hem in de bank en ging boven op hem zitten. Langzaam liet ik zijn pik in mijn kutje glijden hmmmm ik was heerlijk gevuld door die dikke pik. Hij neukte mij vol overgave en spoot al snel zijn warme zaad in mijn darmen.

Hij zij tegen mij zo dit is de eerste keer vannacht we gaan er een geile nacht van maken.
We dronken ons wijntje verder op en hij vulde de glazen nogmaals bij en begonnen een beetje met elkaar te vrijen. Hij was redelijk gespierd en daardoor kon ik heerlijk in zijn stevige armen rusten, al snel stond zijn pik weer paraat om zijn diensten te verlenen. Deze keer kon hij langer doorgaan omdat hij al een keer was klaar gekomen. Ik boog voorover en nam die lekkere dikke pik in mijn mond en begon hem vol overgave te pijpen, mijn rood gestifte lippen liet ik over zijn dikke stam naar beneden glijden elke cm vol genot in mij nemend. Heerlijk is het om zo’n dikke pik met veel speeksel te pijpen. Hij legde mij over de leuning van de bank zodat mijn kontje goed omhoog kwam en likte mij kutje, zijn tong voelde ik diep naar binnen gaan toen het nat genoeg was zette hij zijn pik tegen mijn gaatje en ging langzaam naar binnen tot dat hij helemaal erin zat. Ik moet wel zeggen dat ik mij goed gevuld voelde hmmmmmm zalig. Langzaam begon hij mij met lange halen te neuken stevig maar toch ook teder en hij bleef maar door neuken, hij had een enorm uithoudingsvermogen en zeker omdat hij al een keer was gekomen werd dat nog versterkt.

Hij haalde zijn pik uit mijn kutje en draaide mij om, benen in de lucht en ik voelde zijn pik weer tegen mijn kutje prikken, hij stootte in keer zijn hele pik naar binnen en begon mij hard te neuken, ondertussen versmolten wij in een innige tongzoen. Deze man verwende mij zoals een vrouw verwent moet worden heerlijk was het. Na een tijd zo geneukt te hebben voelde ik zijn eikel in mij nog iets groter worden en het duurde niet lang of gaf mijn een luide schreeuw zijn volgende lading warm zaad, deze uitbarsting zorgde erbij ook voor dat ik een anaal orgasme kreeg wat zijn weerga niet kende. Uitgeput lag ik te trillen van genot op de bank en moest gewoon een kwartier bijkomen.
Die nacht hebben we het nog een paar keer gedaan en tegen de ochtend ging ik moe en plat geneukt en onder het zaad terug naar huis, thuis gekomen heb ik een lekker bad genomen en mijn gaat met wat zalf ingesmeerd want die voelde een beetje rauw aan. We hebben regelmatig contact en spreken dan ook af om er weer eens lekker avondje van te maken, hij heeft mij beloofd dat de volgende keer dat we zouden afspreken hij niet de enige was die hem onderhanden zou nemen maar dat hij nog een paar vrienden uit zou nodigen.

Hmmmmm kijk er nu al weer naar uit, maar daarover volgende keer meer

Xxx Lisa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir