Eerste keer in de sauna

Eerste keer in de sauna

Ik had gewacht tot de schemer inviel en mijn fiets bij de bouwmarkt tegenover neergezet. Nu alleen de drukke weg nog oversteken en ik was binnen de veilige muren van het saunacomplex.
Zenuwachtig als ik was duurde het me veel te lang tot de mechanische zoemer ging waardoor de deur van het slot sprong. Binnen kon ik betalen bij een vriendelijke man, die mij een handdoek en enig wegwijs gaf. Uitkleden kon boven bij de kluisjes.

Daar stond ik dan. De laatste keer dat ik een piemel had vastgehad moet vast in de brugklas zijn geweest, onder het mom van experimenteren. Ik trok me nu wel eens af op Bi-filmpjes maar dit was wel heel echt. De zoemer van de deur ging weer en ik stond daar nog boven aan de trap in het volle licht met alleen mijn broek nog aan en een enorme stijve, snel bond ik de handdoek om en deed snel m’n broek uit. Toen de man de ruimte betrad had ik net de boxer uit en probeerde ik met de knoop van de handdoek mijn enorme stijve te verbergen. Het was een vriendelijke oude man van begin 60 en hij begroete mij heel joviaal. Het leek me een beetje een hippie en ik groette hem vriendelijk terug. Een beetje zenuwachtig nog leg ik mijn kleding in het kastje, de man is al naakt en wenst me veel plezier als ik naar de trap loop die uitkomt in het gedeelte waar het allemaal gebeurt. In het voorbijgaan trekt mijn oog naar z’n kruis, waar fraai gereedschap hangt. In het restaurant moet ik nog een keer door het stof, vol in het licht en om mij heen nieuwsgierige en goedkeurende blikken van mannen in witte handdoeken, om de sleutel achter de bar in te leveren. Ik draai me snel om en loop met m’n bolle handdoek richting de sauna’s en uit het restaurant. Ik zie dat de douches leeg zijn, gooi de handdoek over het muurtje en douche me snel. Het wind me enorm op dat ik nu echt naakt ben en er mannen naar me kijken Ik droog me af en besluit het stoombad binnen te gaan.

Bij binnenkomst zie ik geen hand voor ogen, ik hoor het gesis van stoom, stemmen en druppels. Op de tast loop ik langs de wand naar een soort van bankje. terwijl de stoom een beetje weg trekt ga ik zitten met m’n lul fier omhoog. Ik zie een man of vijf, twee zijn er met elkaar bezig in een hoekje, een paar zitten boven op een soort balkon en een man zit een meter bij mij vandaan verlekkerd naar mijn lul te staren. Mooi ding heb je daar zegt hij terwijl hij dichterbij schuift. Meteen zeg ik dat het mijn eerste keer is in een sauna en de man begint heel vriendelijk te keuvelen over zijn drijfveren en de gang van zaken in de sauna’s waar hij al was geweest. Ondertussen is ook de oude man uit de kleedkamer binnengekomen is gaan zitten naast mij en mengt zich in het gesprek. We praten lekker door, onze benen raken elkaar en af toe raakt een arm per ongeluk mijn nog steeds omhoog wijzende lul. De mannen schuiven dichter bij zodat onze billen elkaar aanraken en spelen wat met hun zaakje, ik sidder. Opeens hoor ik mezelf zeggen “jullie mogen hem wel aanraken”. Wat ik verwachten moest wist ik niet, ik dacht eerder aan ruw zielloos rukken, maar het was een prachtig samenspel van de twee mannen. Zachtjes streelde ze mijn penis en ballen zacht knijpen en lieve rukjes. Als vanzelf zochten mijn handen de warme zware lullen links en rechts van mij, ik liet ze door mijn handen gaan en genoot van het vochtige warme gevoel. Ik voelde ze groeien in mijn handen. Zwaar worden. Wat een opwinding. De hippie die al heel wat technieken met zijn handen had laten voelen boog nu voorover en sloot zijn lippen om mijn kloppend lid. Ik klapte bijna. Als ik niets zou doen zou ik al binnen enkele seconden klaarkomen in de mond van die oude vriendelijke hippie. Zachtjes trok ik zijn hoofd omhoog en zei dat de heren even rustig aan moesten zodat we het spel, wat me toch wel heel erg beviel, wat langer konden rekken. De man rechts van mij stelde voor om naar de privé cabines te gaan, we stemden in en samen liepen we naakt richting de cabines. De handdoek hing ik om m’n nek en liet m’n fiere lul vrij in het zicht. De mannen voor mij waren nog niet zo hard maar al wel in een duidelijke staat van opwinding. Heel geroutineerd spreiden de mannen de twee handdoeken uit over het blauwe sky matras/vloertje en hangen de derde over het klapdeurtje om pottenkijkers buiten te houden en te voorkomen dat de deurtjes makkelijk open zullen gaan. Ik val op m’n knieën en neem de beide lullen in m’n hand met mijn gezicht heel dichtbij en snuif diep, een opwindende geile geur. met m’n wangen raak ik ze aan, een warme pik tegen m’n mondhoek. Ik wil ze proeven, in mijn mond nemen. Ze zijn nu beide op volle oorlogssterkte, voor een oude man heeft de hippie een behoorlijk forse en harde lul de andere is minder groot maar zwaar en vlezig.

Verder schrijven?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir