Elke (2) Dinsdag : Het kasteel van Saffelaere

Elke (2) Dinsdag : Het kasteel van Saffelaere
De volgende morgen kreeg Elke een berichtje van een onbekend nummer binnen.

“ Je wordt vanavond tegen 20h verwacht in het Kasteel van Saffelaere . Rok en bloes verplicht. Verdere instructies volgen”.

Elke wist eerst niet hoe ze moest reageren. Mark had haar gisteren overhaald om vier afbetalingen te maken in ruil voor de herstellingen van de wagen van haar man. En dat die afbetalingen in natura waren had ze maar al te goed gemerkt. De herinnering aan hoe hij haar had gebruikt deed haar warm krijgen. Velen zouden zeggen dat hij haar misbruikt had, maar dat was het niet. Daarvoor had ze er niet te veel van genoten. Ze moest beslissen of ze hier met verder ging, want ze besefte dat in Saffelaere haar meer dan een chique diner te wachten stond. Elke had een of andere sexclub verwacht maar het kasteel van Saffelaere kende ze. Ze wist dat dit een van de betere restaurant in de buurt was en was er al verschillende keren gaan eten met haar man. In die mate zelf dat ze de eigenaar hen al kende als ze langs kwamen.
Al ze hierop inging was er geen weg meer terug. Tot nu toe kon ze wat gisteren gebeurd was een eenmalige misstap noemen, en met de 2000 euro te betalen zou ze er van af zijn. Na een tiental minuten piekeren was ze er van overtuigd : ze was te nieuwsgierig naar wat Mark nog in petto had voor haar en stuurde ze een “ok” terug.

De rest van de dag haaste Elke zich steeds als haar iPhone biepte, maar er kwamen geen verdere instructies.

Uiteindelijk was het avond en tijd om te vertrekken. Zoals haar opgedragen droeg ze een rok en bloes. Daaronder haar chiqueste lingerie setje en een paar jartellekousen. Ze had haar meest gecentreerde bloes gekozen. In combinate met haar push-up BH zorgde dit ervoor dat haar borsten stevig in haar bloes stonden. Je had zelf een beetje inkijk in haar decolleté, zodat je haar met kant afgewerkte BH kon zien. Ze bekeek haar in de spiegel : uitdagend, maar net niet te , zodat alles nog klassevol bleef.

Haar GPS gaf vijf minuten tot bestemming aan, toen Elke een nieuw bericht binnen kreeg. Ze stopte even aan de kant om het bericht te lezen.
“Als er je een uitnodiging gevraagd wordt, laat dan zien dat je geen slipje draagt”
Elke wist wat dat betekende, ze keek even rond en deed snel haar slipje uit.

Vijf minuten later reed ze de parking van het kasteel van Saffelaere op. Naast de poort stond er een bord waarop in grote letters te lezen stond :”Privé feest”. Ze parkeerde snel haar golfje op de privé parking naast het kasteeltje . Ze telde een tiental wagens uit het hogere segment op de halfvolle parking.

Bang afwachtend wat haar te wachten stond wandelde ze de kleine honderd meter naar de voordeur. Door de grote vensters ving ze reeds een glimp op van het landelijk ingerichte interieur . In de lederen salons zaten hier en daar wat mensen. Elke kende het restaurant en wist de inkom een beetje afgesloten van de salons was. Met een beetje geluk kon ze haar uitnodiging in een meer besloten kring laten zien.

Toen ze de voordeur opendeed, werd ze verwelkomd door de Herman, de eigenaar van het Kasteel van Saffelaere.

“Goedenavond Elke. “ , het was duidelijk dat hij haar herkende, “volg me maar”.

Herman ging haar voor naar het salon. Elke zag in een oogopslag dat er voornamelijk mannen aanwezig waren, alhoewel er hier en daar toch een koppeltje zat.

Elke schrok toen Herman midden in het salon halt hield en haar de onvermijdelijke vraag stelde:
“Mag ik mevrouw haar uitnodiging zien”

Wat als dit alles een vergissing is en dit niet de opdracht van Mark is, flitste plots door Elke haar gedachten. Maar er was maar één manier om dit te weten te komen.

Een beetje aarzelend tilde Elke haar rok op en liet haar geschoren poesje zien. Ze zorgde ervoor dat ze zoveel mogelijk met haar rug naar de zaal stond waar al de aanwezigen haar aankeken. Maar ze had geen rekening gehouden met Herman die beleefd maar kordaat vroeg :
“En mag ik ook de achterzijde van de uitnodiging zien ?”.
Er zat Elke niet ander op dan zich met haar opgerichte rok naar de zaal toe te draaien. Met rood aanlopende wangen stelde ze vast dat het stil geworden was in de zaal en dat iedereen haar poesje bewonderde.

“Welkom mevrouw, je mag plaatsnemen aan de bar”, maakte de portier duidelijk dat haar uitnodiging aanvaard was. Elke liet haar rok terug zakken en volgde Herman naar de bar aan de andere kant van de zaal. Het was nu duidelijk dat ze op de juiste plaats was, daar hoefde ze zich geen zorgen meer over te maken, de uitnodiging die ze getoond had was de juiste. Haar wangen waren nog steeds rood toen ze op een van de barkrukken plaats nam. Zonder dat ze iets hoefde te vragen, bood de barman haar een glas champagne aan.

Eenmaal gezeten kwamen de gesprekken in de zaal terug op gang. Elke kon nu het aanwezig publiek beter bekijken. Zoals ze reeds eerder had gemerkt was het een voornamelijk mannelijk publiek. Zo te zien ging het over de betere middenklasse want verschillende heren waren in een deftige pak gestoken. Er waren een viertal vrouwen aanwezig, en ook zij hadden duurde merkkleding aan. Twee hadden een mantelpakje aan, terwijl een ander een jurkje droeg. Nu pas merkte ze dat de vierde dame aan het tafeltje links in hoek enkel boven haar middel gekleed was. Blijkbaar had ze enkel een bloesje aan, verder had ze op een paar kousen en schoenen met hoge hakken niks aan. In haar blote billen zat ze rustig van haar glas champagne te nippen en lachte vriendelijk naar Elke toen ze merkte dat Elke haar aan het bekijken was.

Plots ging er een gsm af. Eén van de “mantelpakdames” viste haar mobieltje uit haar Delvaux en las het binnengekomen bericht. Nadat ze het berichtje gelezen had stopte ze haar gsm terug in haar handtas, stelde zich recht en begon onder het oog van alle aanwezige gasten zich uit te kleden. Eerst haar vestje, al snel gevolgd door haar bloes en de kanten BH. Haar borsten waren stevig en groot. Niet te groot, dacht Elke, eerder het betere plastische chirurgie werk. Uiteindelijk deed ze langzaam haar rok uit. Het verbaasde Elke niks om vast te stellen dat ook deze dame geen slipje droeg. Wat meer haar aandacht trok was het feit dat de dame een volledige kaal geschoren poesje had, met daarboven een tattoo van een roosje. Enkel nog met haar naaldhakken aan, wandelde ze langzaam met haar kontje wiegelend in de richting van de trap. Onderaan de trap keek ze nog eens uitdagend over haar schouders naar de man die aan haar tafel had gezeten en ging toen naar boven. Ze was nog maar een paar seconden naar boven verdwenen of vier mannen van een andere tafel gingen haar achterna. Het was duidelijk dat Elke haar niet onmiddellijk zou terugzien.

Elke vroeg zich af dit haar straks ook te wachten stond. Ze zou pas later ontdekken dat de kamers boven voorbestemd waren voor de habitués en dat ze als beginneling een andere opdracht uit te voeren had.

Veel tijd had Elke niet om hierover na te denken want algauw kwam er een berichtje binnen op haar iPhone.
“Ga naar het herentoilet, en neemt de middelste WC”

Elke keek de zaal rond en zag rechts van de bar een deur met “toilet” op. Het is zover dacht Elke, ze stelde zich recht en ging naar de deur vastbesloten haar opdracht tot een goed eind te brengen. Toen ze de deur doorliep keek ze even om naar de zaal en zag dat net als bij de andere dame, enkele mannen aanstalten maken om zich recht te stellen. Ze wist dat de mannen haar gingen volgen, dus haastte ze zich het herentoiletten binnen. Er waren er drie WC’s. Enkel de middelste deur was los, Elke ging snel naar binnen. Ze had nog maar net de deur op slot gedaan toen ze de mannen hoorde binnenkomen. Pas nu merkte Elke dat er in het WC geen toilet stond maar enkel een krukje. Maar nog uitzonderlijker was dat er in beide muren op zo een 120cm hoogte een gat was van een tiental centimeter groot.

Als het Elke niet duidelijk was wat er van haar verwacht werd, dan werd het haar wel duidelijk toen door een van de gaatjes een half stijve penis kwam. Elke had geen berichtje nodig om te weten wat haar verwacht werd. Ze nam de penis in haar hand en begon hem langzaam af te trekken. Algauw verscheen er aan de andere muur een tweede penis door het gaatje. Met in elke hand een hard wordende penis, begon Elke haar mondje te gebruiken. Eerst gaf ze snel elke eikel een kusje, waarna ze haar volle aandacht richtte op de eerste penis. Elke trok zijn eikel volledig bloot, waarna ze er haar zachte lippen rond sloot. Daarna begon ze heerlijk hard te zuigen aan de nu keiharde penis. Terwijl ze zoog trok ze de best groot geschapen lul af. Het duurde niet lang of er ontstond een goedkeurend gekreun aan de andere kant van de muur. Toen ze haar vingers door het gaatje stak zodat ze zijn ballen kon strelen werd het de man te veel. Met een luide kreun ledigde hij zijn ballen in Elke haar mondje. Elke had duidelijk niet verwacht dat de man zo snel ging klaarkomen. Bij de eerste straal sperma in haar mondje had ze van de verrassing zijn eikel uit haar mond laten glijden. De tweede en derde straal sperma kwamen dan ook op haar wang en bloes terecht.
Veel tijd had Elke niet om te bekomen. Aan de andere muur wachtte er een tweede penis ongeduldig op haar mondje. Snel slikte ze het zaad in haar mond door alvorens zich met volle overgave op de keiharde staaf te storten. Ze was pas goed op dreef om de tweede man naar een hoogtepunt te brengen toen ze uit de ander wc haar hoorde ze haar toeroepen.
“Je kutje tegen het gaatje”
Blijkbaar wou een derde man niet wachten tot wanneer Elke klaar was met zijn voorganger. Elke slaagde erin haar rok omhoog te stropen zonder de lul uit haar mond te laten glippen. Vervolgens stak ze haar kontje omhoog zodanig dat haar poesje tegen het gaatje aankwam. Het was niet moeilijk het gaatje in de muur te vinden, want er priemde reeds een penis uit die haar de weg toonde. Na een beetje zoeken vond de eikel de ingang van haar natte poesje en algauw zat Elke geprangd tussen twee rammende pikken. Van achter beide muren werd ze aangemoedigd door de opgewonden mannen. Bijna gelijktijdig kwamen de beide mannen klaar, zodat zowel Elke haar poesje als mondje gevuld werden. Maar ook nu werd zaad gemorst. Een straal kwam op haar billen terecht toen één van de lullen uit haar poesje schoot, terwijl een deel van het sperma van de andere man van haar kin in haar decolleté terecht kwam.

“Aflikken” beval de man die haar net geneukt had. Elke was net op tijd om de laatste drup sperma die uit zijn lul druipte op te zuigen. Vervolgens nam nog steeds harde penis zo diep mogelijk in haar mand, zodat de eikel bijna in haar keel zat. Blijkbaar tot groot genoegen van de man want hij vroeg haar niet te stoppen. De man was duidelijk getraind, want algauw kwam hij een tweede keer klaar. Deze maal spoot hij alles rechtstreeks in Elke haar keel en had ze geen andere mogelijkheid om alles door te slikken.

Alhoewel er al een vierde lul door het gaatje kwam, moest Elke nu toch wel even op adem komen. Aldus beperkte ze zich eerst tot een handjob. Het was toen dat ze merkte dat boven de deur van de wc een camera hing die alles aan het opnemen was. Of ik nu drie of vier man voor de camera pijp, daar zal het niet meer op aankomen dacht Elke terwijl ze zich opmaakte voor de vierde blowjob op rij. Deze man was blijkbaar van plan om niet snel klaar te komen, maar daar wist Elke wel raad mee. Terug gingen haar vingers door het gaat op zoek naar zijn ballen. Elke hoefde maar eventjes mijn zijn ballen te spelen terwijl haar tong zijn lul bewerkte en algauw schoot ook zijn sperma tussen Elke haar lippen.

Ze was nog bezig het sperma van de laatste man zijn penis te likken toen haar gsm een nieuw bericht aangaf. “Niks afkuisen” las ze. Geilaards dacht Elke, ze willen dat iedereen ziet dat ik me heb laten onderspuiten. Maar Elke had ook al door dat vandaag andere normen golden in het Kasteel van Saffelaere. Alvorens het toilet te verlaten deed Elke haar rok terug omlaag. Terwijl een straaltje zaad langs haar benen naar beneden volde stromen, stapte ze terug de zaal binnen. De mensen in de zaal keken geamuseerd toe hoe Elke volledig besmeurd terug plaats nam op de barkruk. Ze merkte dat een viertal mannen aan één van de tafels voldaan naar haar glimlachten, waarschijnlijk waren dat de mannen die haar net ondergespoten hadden.

Opnieuw bood de barman haar een glas champagne aan. Alhoewel Elke zeker meer dan een half uur weg was geweest, bleek de dame die daarnet naakt naar boven was geweest nog steeds niet terug te zijn gekeerd. Wel waren al twee van de mannen die haar gevolgd waren al terug. Eventjes later kwam een derde man de trap af, waarop een andere man zich naar boven begaf. Dat zijn er al zeven rekende Elke snel uit.

Elke was nog aan het genieten van haar champagne tot er terug een gsm rinkelde. Opnieuw stond er een dame aan een van de tafels recht en kleedt zich volledig uit. Elke merkte dat ook zij een volledige geschoren poesje had. Net zoals Elke daarnet gedaan had begaf de dame zich naar het toilet, direct daarna gevolgd door een viertal mannen.

“Zo doe je dat als je kleren niet vuil wilt maken”. Elke had niet gemerkt dat Herman naast haar was komen staan. “Alleen naakte dames mogen gebruik maken van de douches na hun sessie. Dat is één van de huisregels, net zoals het feit dat je nooit een slipje mag dragen. Een andere huisregel is dat dames die geen glad geschoren poesje hebben hun rokje moeten uitdoen. Zal je dus moeten vragen om je rok uit te doen en pas terug aan te doen als in je wagen zit”

“Maar dan moet ik met mijn billen bloot over straat lopen”, trachtte Elke nog te protesteren, maar de glimlach op Herman zijn gezicht maakte duidelijk dat hij zich daar maar al te goed van bewust was. Hij zei niks, maar zijn afwachtende houding maakte maar al te duidelijk wat hij wou. Pas nadat Elke haar rok had uitgedaan, ging hij verder :

“Dan is hier het kettinkje dat je nodig had.” zie de man terwijl hij Elke een zilveren kettinkje met een zwaluwtje om de hals deed. Waarna hij Elke begeleide naar de deur, die met een vriendelijke glimlach voor haar opendeed : “Nog een prettige avond verder en hopelijk tot binnenkort.”

Voor ze het goed en wel besefte stond Elke terug op straat. Deze keer wel in haar blote billen. Gelukkig hoefde ze maar een 50tal meter langsheen de straat te lopen tot aan de privé parking. Maar net toen ze bijna aan haar wagen was kwam er een koppel van de parking. Alhoewel de man duidelijk een stuk in de vijftig was zag de dame, of beter gezegd meisje, er vrij jong uit. Elke schatte haar nauwelijks achttien. Het meisje bleef even staan en schoof lachend haar minirokje omhoog zodat gladgeschoren poesje zichtbaar was. Elke merkte dat ze, net als die ene dame daarnet, een roosje had getatoeëerd net boven haar kutje. Opgelucht dat het een paartje was dat kwam mee doen aan de sexuitspattingen stapte Elke in haar wagen. Snel deed ze haar slipje en rok terug aan en veegde zo goed mogelijk het sperma van haar gezicht en kleren. Nog voor ze haar golfje startte kwam er nog een laatste berichtje binnen
“Vrijdag, zelfde uur, zelfde plaats”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir