The spiritual breack in (Ned 11)

The spiritual breack in (Ned 11)
11. Nooit direct opgeven

Ik was dan vorige week wel geëindigd (letterlijk) als een slappeling, zeven dagen verplichte onthouding deden wonderen; laat het spel maar beginnen.
Vanessa leek ook niet goed die mislukking te kunnen verteren want trots toonde ze me wat ze op zolder gevonden had… een dildo. Als je het je deze keer niet lukt, deze is onplooibaar, ik wil en zal anaal ontmaagd worden.

Hoe kom je daaraan ? Je zei toch dat je man je omzeggens elke dag neukt; ben je dan werkelijk onverzadigbaar ?

Nee, maar die kocht ik toen hij drie jaar geleden anderhalve maand zwaar ziek was; toen miste ik dat basis geneuk toch wel na een tijdje en ging ik inkopen doen. Mooi stuk hé, maar na zijn herstel nooit meer gebruikt.

(Ter voorbereiding moest natuurlijk eerst alles goed nat gemaakt worden, enigszins tot mijn opluchting maar in zekere mate ook ontgoocheling werd deze keer geopteerd voor de hondjes houding. Nu, ja, hondjes… ze zat weliswaar op handen en knieën maar het enige van mij dat bij haar cruciale delen kwam was mijn gezicht.

Toen ze kreunde “ja, nu” had ik weliswaar een stijve maar had, behalve de geestelijke stimulatie door mijn werkzaamheden, nog geen enkele orale of manuele aanmoediging gehad, het wegnemen van het slotje uitgezonderd.
Het gevolg weet je eigenlijk al; liever plooien dan breken… plooien deed ie en spuiten ook, penetreren niet dus. Een geïrriteerde Vanessa duwde me de dildo in de hand zeggende dat ze meer verwacht had maar dat ze nu tenminste goed gesmeerd was.

Als het mis moet gaan gaat het goed mis. Die dildo was duidelijk voor vaginaal gebruik door ervaren vrouwen bestemd. Ik ben normaal geschapen maar de dildo was meer dan het dubbele in omvang en een kwart langer; ik had er dan ook direct mijn bedenkingen bij, maar goed, bevel is bevel.
Na enig gewriemel en steeds hardere stootjes begon het topje van de dildo-eikel binnen te dringen tot groot genoegen van Vanessa dacht ik want haar adem stokte en ze begon te kreunen en met haar billen te draaien. Dacht ik… want toen ik er een flinke duw aan gaf zodat hij zo’n drie centimeter naar binnen schoof wipte ze schreeuwend en jammerend vooruit, draaide zich om en gaf me zowaar een kaakslag.

Kon je verdomme niet wachten tot ik me aangepast had, wil je me openscheuren jij bruut, ik wil niet op de spoeddienst terecht komen hoor, je weet niet wat je doet… enzovoort , enzovoort, enzovoort.

(Onze eerste woord-wisseling was een feit.
Nadat ze inzag dat ik haar reactie bij het beginnend succes verkeerd geïnterpreteerd had en dat die dildo gewoon te groot was voor anaal gebruik was ze na liefdevol geknuffel bereid tot een zoenoffer. Letterlijk dan want haar kont en billen moesten nog schoongemaakt worden… en vandaar is het maar een kleine afstand voor een ervaren tong om andere oorden op te zoeken en reeds gekende bronnen tot leven te wekken. Ondertussen speelde ze wat plagerig met de dildo aan mijn kontgaatje maar gelukkig zonder echt te willen binnendringen.)

Ja, ik heb er, lang geleden, al eens iets in gehad. Mijn vrouw hield er niet van en stak hem tijdens het gewoon neuken plots in mijn kont. Hij was wel veel kleiner dan jouw monster en bovendien goed ingesmeerd, pijn deed het niet, het deed eigenlijk weinig of niets…
Weet je wat? Ik koop even een deftig formaat, een goed glijmiddel en enkele anale pluggen dan lukt het binnenkort wel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir