een nieuwe kroeg

een nieuwe kroeg
Zaterdagavond tien uur. Linda zat voor de tv maar er was eigenlijk niets wat haar kon boeien.
Pieppiep…. een berichtje op haar telefoon. “Hee linda, er is een nieuwe kroeg geopend voor mensen boven de dertig. Zullen we even gaan kijken?”.
Dat was Anne, een vriendin van haar. Altijd wel in voor iets leuks. Eigenlijk zat ze net te denken om haar bed in te duiken met een leuk boek maar och, dit is misschien wel leuk.
“Ja, is goed, zie je daar over een uurtje” appte ze terug.
Snel dook ze onder de douche, gelukkig had ze zich gisteren al helemaal geschoren, je weet maar nooit wat je tegenkomt toch? Om die reden ook maar een leuk lingeriesetje, mooie kousen en een leuk jurkje aan. Nog even opmaken en dan was ze er klaar voor.
De kroeg waar ze naartoe ging was dichtbij dus ze besloot er lopend heen te gaan.

Ze stapte naar binnen, het was er druk en er waren aardig wat bekenden. Goeie greep dus om eens een kroeg te openen waar niet van dat jonge spul rondliep. Er was een plekje aan de bar en daar ging ze zitten. Doe maar een witte wijn zei ze toen de barman vroeg wat hij voor haar kon betekenen. Met een vette knipoog zette hij het glas voor haar neer en vroeg of ze alleen was. Ja, maar een vriendin van me is onderweg vertelde ze. Wauw…. hij is wel erg leuk bedacht ze en was blij dat ze zich zo opgedoft had. Ongegeneerd bekeek ze hem terwijl hij druk bezig was. Brede schouders, grote handen en een heerlijk kontje. Hij droeg een strakke spijkerbroek die veelbelovend opbolde aan de voorkant. Hmmm… weer eens een lekkere beurt is ook niet verkeerd mijmerde ze.

Opeens schrok ze van een hand op haar schouder. Jeetje waar was je, ik sta je al drie keer te roepen, lachte Anne. Ik lag in bed met die barman lachte Linda, das een lekkertje hoor…
Niet mijn type en Anne haalde haar schouders op. Maar succes lieverd!!! Ze kusten elkaar op de mond zoals altijd. De barman kwam vragen wat Anne wilde drinken en Linda’s glas was ook al weer leeg. Doe nog maar twee wijntjes lachte Linda en Anne kwam naast haar zitten. Druk kletsend zaten ze samen aan de bar, Linda kon haar ogen niet van de barman afhouden en Anne zag ook een leuke vent. Na een half uurtje kwam die man naast hen staan. Linda vond dat helemaal geen probleem wat is er nou naar aan een lekker wijntje en een lekkere kerel waar ze naar kon kijken?

De sfeer in de kroeg was leuk, geen rare dronken lui en iedereen had zijn/haar best gedaan om er leuk uit te zien. Een heerlijk muziekje, lekkere drankjes en goed personeel. Opeens kwam de barman achter de bar vandaan en kwam naast Linda staan. Ik ben klaar voor vandaag maar heb jij de rest eigenlijk al gezien? vroeg hij. Nee ik ben nog niet van mijn kruk af geweest lachte ze. Kom, dan geef ik je even een rondleiding zei hij. Dat is leuk, goede service lachte Linda. Ik ben trouwens Linda. Hoi Linda ik heet Peter zei hij. Kom maar mee, hij pakte haar bij haar hand en ze liepen samen weg. Anne stak haar duim op en ging weer helemaal op in het verhaal van de man die bij haar stond. Hmmm allebei een leuke avond dacht Linda en liep mee met Peter. Hij nam haar mee de keuken in. Overdag hebben we ook nog een kleine kaart voor lunchgerechten en lekkere hapjes vertelde hij.
Nou, een lekker hapje ben je zeker dacht Linda en stond tegen het aanrecht geleund te luisteren wat hij allemaal vertelde. Opeens was het stil en hij kwam dichterbij.

Voorzichtig gaf hij haar een kus en gretig zoende Linda hem terug. Minutenlang stonden ze te zoenen totdat de deur openging en een collega van Peter binnenkwam. Kom we gaan verder lachte hij en hij nam haar mee een trap op. Daar was een ruimte waar een dj stond te draaien. Lekkere muziek uit de jaren 80 en het was ook ingericht als een disco in die tijd. Wauw, leuk ! riep Linda en begon te dansen. Peter danste met haar mee en toen er een rustig nummer werd opgezet schoven ze automatisch in elkaars armen.

Hierboven is nog een ruimte fluisterde hij in haar oor. Die is bedoeld voor stelletjes die van elkaar en/of van andere stellen willen genieten. Verrast keek Linda hem aan. Je bedoelt zoals in een parenclub of iets dergelijks. Hij grinnikte… jaaaah… vind je dat wat? Linda lachte… zeker !!! Hand in hand liepen ze naar de trap en inderdaad het was een ruimte met allemaal hoekjes en zitjes waar ook al wat stelletjes bezig waren. Achterin waren een paar deuren, Peter vertelde dat daar ruimtes waren waar groepssex plaats vond en er was ook een sm kamer. Wauw zuchtte Linda, ben jij een beetje dominant? Peter lachte… Jazeker! Ik hou wel van onderdanige sletjes maar dat bewaren we voor een andere keer. Hij trok haar mee naar een zitje en begon haar te zoenen. Ik hou je nu lekker voor mezelf. Terwijl ze driftig aan het tongen waren verdween zijn hand al snel in haar jurkje. Hmmm…. wat een heerlijke bollen… en wat een stijve tepels! Ben je al een beetje geil? kreunde hij in haar oor. Jaaah….. ik zit de hele avond al op je te geilen en te fantaseren wat je met me gaat doen, kreunde Linda terug. Hij voelde onder haar rokje, ik merk het zei hij terwijl zijn vingers door het open kruisje van haar slipje gingen. En jij dan? vroeg Linda brutaal terwijl ze over zijn kruis wreef… Die bolling bevalt mij ook wel. Al snel lagen ze elkaar flink te verwennen en toen Linda zijn broek openmaakte kwam er een heerlijke pik te voorschijn. Hij droeg dus geen onderbroek en Linda nam zijn lul diep in haar mond. Ooow…. schatje kreunde hij terwijl hij haar hoofd nog wat verder duwde. Hmmmm hij smaakte heerlijk en Linda likte wat voorvocht van zijn eikel. Ze speelde met zijn ballen en hij maakte keiharde neukbewegingen in haar mond.

Zo dat ziet er lekker uit! hoorden ze ineens achter hen. Daar was Anne met haar vriend en lachend doken ze op de andere bank. Met zijn vieren lagen ze heerlijk van elkaar te genieten, al gauw zaten zowel Anne als Linda op de grond om de mannen te pijpen die heerlijk achterover geleund lagen te genieten. Even stoppen kreunde Peter, anders spuit ik je heerlijk bekkie al vol. Linda lachte en trok Peter van de bank af. Jouw beurt dan…en behendig trok ze haar slipje uit en ging wijdbeens op de bank liggen. Peter liet het zich geen twee keer zeggen en begon haar heerlijk te likken. Hij liet zijn tong steeds dieper haar kutje in gaan en al snel voelde Linda dat Anne naast haar kwam zitten. Ze keek opzij en begon Anne te zoenen. De mannen keken genietend toe hoe de meiden elkaar lagen te tongen terwijl ze allebei gebeft werden. De vriend van Anne vroeg of ze niet naar de andere kamer konden, zodat ze wat meer van elkaar konden zien. Goed idee lachte Linda en ze liepen naar de groepssexruimte.

Het was er niet druk en met zijn viertjes doken ze op een hoek van het enorme matras. Je bent wel van mij vanavond siste Peter in haar oor terwijl hij hardhandig haar hoofd naar zich toetrok. Linda smolt… ja lekkertje fluisterde ze… Ik doe vanavond alles wat jij wilt!!! Ze trok haar jurkje uit en lag daar in haar geile lingerie naar hem te kijken. Snel kleedde Peter zich uit en ook Anne en haar vriend maakten het zich makkelijk. Peter pakte snel een condoom en behendig deed Linda hem om. Kom maar schatje, neuk me zo hard als je kan kreunde ze. Peter liet zich boven op haar vallen en greep haar polsen beet. Ze was al drijfnat dus zonder probleem gleed hij haar kutje binnen. Met haar handen boven haar hoofd en haar benen wijd liet Linda zich lekker neuken. Bij iedere stoot kreunde ze en stootte ze haar bekken naar voren zodat hij lekker diep in die warme natte kut zat. Naast haar beklom Anne haar vriend en begon hem woest te berijden. Heerlijk dat gekreun van die mensen om je heen terwijl je zelf hard geneukt word… Er kwamen mensen om hen heen staan die zichtbaar genoten van hun neukpartij en een paar mannen stonden zich af te trekken bij het kijken naar hun showtje. Kom op je knieen gebood Peter ineens terwijl hij zich terugtrok.
Hij ging naast het bed staan en Linda ging op haar knietjes aan de rand van het bed zitten. Hij ramde keihard haar kutje in en sloeg een paar keer op haar ronde volle billen die in de lucht hingen. Hij maakte zijn vingers nat en terwijl hij diep in haar kutje zat liet hij voorzichtig twee vingers in haar kontje glijden. Linda gilde het uit van genot en al snel zaten er vier vingers in haar kontje die ze steeds langs zijn lul voelde gaan. Hmmmm dat vind je ook lekker he sletje gromde Peter en vertelde haar dat hij haar straks ook wel diep in haar kontje zou nemen. Linda werd steeds geiler en kwam al snel klaar. Wild schokkend gilde ze het uit en Peter voelde haar kutsappen stromen. Hij trok zich terug uit haar drijfnatte kutje en begon nog wat wilder haar kontje te bewerken. Linda keek achterom en smeekte hem om door te gaan. Neuk me dan tijger, moedigde ze hem aan en Peter had niet meer aanmoediging nodig. Wil je dit dan hijgde hij terwijl hij zijn lul in haar achterwerk duwde. Jaaaah….. oooooow…. gilde ze terwijl ze weer klaarkwam. Grommend neukte Peter haar zo hard als hij kon en sloeg nog een paar keer op die lekkere volle billen. Ze trok haar kringspier samen en terwijl hij diep in haar zat kwam Peter brullend klaar.

Uitgeput vielen ze samen voorover, helemaal nat van het zweet en heerlijk voldaan. Een van de mannen vroeg aan Peter of hij ook nog even mocht maar Peter maakte een afwerend gebaar. Vandaag is ze van mij zei hij trots en Linda lachte naar hem. Dan mag je nog wel even bijkomen schatje, want ik ben nog lang niet klaar met je grinnikte ze. Hij deed zijn condoom af en Linda likte zijn lul af. Al snel was hij weer op volle sterkte en met grote halen pijpte ze hem. Hij lag op zijn rug en Linda liet zich over hem heen zakken. Haar volle tieten duwde ze in zijn gezicht en hij begon hard op haar tepels te zuigen terwijl ze hem heel rustig bereed. Haar kut was zo nat dat hij er regelmatig uitgleed maar net zo makkelijk verdween hij er weer diep in. Ze ging hem steeds sneller bereiden en vol bewondering keek hij naar haar dikke tieten die lekker meebewogen. Met haar ogen dicht zat ze zichtbaar te genieten en hij zag de extase op haar gezicht toen ze weer heerlijk klaarkwam. Hij duwde haar van zich af, hij wilde nog even wachten en ze kwam naast hem liggen. Weer begonnen ze druk te tongen.

Even later kwam Anne tussen haar benen liggen en ze begon zachtjes op haar klitje te zuigen. Peter keek genietend toe hoe de dames elkaar lagen te verwennen, net als inmiddels heel veel andere mannen die toe stonden te kijken. Linda keek Peter aan terwijl Anne haar flink lag te vingeren en te beffen. Anne haar vriend lag aan de andere kant toe te kijken terwijl hij zich af lag te trekken. Tering wat geil dit kreunde Linda en Anne draaide zich om zodat Linda haar kutje ook kon verwennen. In standje 69 lagen ze al snel te kreunen en tegelijkertijd kwamen ze heerlijk klaar. De vriend van Anne hield het ook niet meer en spoot over de dames heen. Peter lachte…. stelletje zaadsletjes riep hij en al snel waren er nog wat mannen die hun kwakje over de meiden heenspoten. Peter greep Linda stevig bij haar haar. Zo nu ik nog slet en hij duwde haar hoofd richting zijn kruis. Linda begon hem gretig te pijpen en het duurde niet lang voor hij steunend en kreunend haar mond volspoot. Anne en haar vriend gingen er vandoor en Peter liet haar nog even de SM ruimte zien. Hij vertelde wat hij daar allemaal met haar wilde doen. En alweer werden ze supergeil. Die twee hadden elkaar echt gevonden. Hij pakte een sleutel uit zijn zak en opende een deur waar privé op stond. Zo schatje nu echt even tijd voor elkaar zei hij. Ik ben de eigenaar van dit alles en ik woon hier. Wauw, Linda haar ogen werden groot van bewondering. Een hele leuke gezellige woning met een enorme jacuzzi in de badkamer en een heerlijk uitziend bed waar ze snel indoken voor nog een lekkere tedere intense vrijpartij. Terwijl ze in elkaars armen in slaap zakten beloofde Peter dat de SM sessie wel kwam als er geen klanten in de kroeg waren en alles weer schoongemaakt was.
Morgenmiddag? vroeg Linda gretig… Peter lachte…. wat een onverzadigbaar geil sletje ben je ook….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir