Oude voyeur krijgt een pijnlijk lesje

Oude voyeur krijgt een pijnlijk lesje
Oude voyeur krijgt een pijnlijk lesje

Toen de telefoon ging in de huiskamer, was mijn jongste nichtje vanuit de achtertuin naar binnen gegaan en nam ze geïrriteerd op. Ze begon na een korte stilte flink wat gore taal uit te slaan tegen de persoon aan de andere kant van de lijn, legde binnen een minuut weer op en kwam naar buiten lopen.

Ze liep langs ons en nam stoïcijns plaats op haar ligbed. Haar moeder en mij wippend en soppend in het zachte gras achterlatend. Mijn tante hield even stil en zei tegen haar dochter: ‘Die ouwe belt geheid binnen 5 minuten weer, zolang ik nog met je neef bezig ben en zolang je geile zussen daar liggen te vozen. Ik wil dan dat je de telefoon opneemt en die viezerik uitdaagt om hierheen te komen. Dan kan ik toch wel aan jou overlaten?’

Mijn jongste nicht knikte ongeïnteresseerd en dook weer weg in haar boek. Mijn tante hervatte haar soepele squatbewegingen op mijn stijve torpedo. Alsof ze met fitness bezig was. En joeg mij onherroepelijk weer in de richting van een volgend orgasme. Goed dat ik 20 was en geen 60, anders had ik een probleem gehad.

En ja hoor, ik had nog niet gespoten in de ruime supernatte kut of de telefoon ging weer. Tante keek ietwat triomfantelijk, zo van ‘told you so!’, en wachtte tot haar jongste dochter opstond. De andere twee lagen nog ineengestrengeld te zoenen en leken in hun eigen lesbo-wereld te verblijven.

De telefoon werd opgenomen en even later kwam mijn jongste nicht weer naar buiten. ‘Ik denk wel dat ie komt, ik heb hem flink opgenaaid en uitgedaagd en hem ons huisnummer gegeven.’ Mijn tante stapte van mijn kleffe pik af en liep naar binnen om wat tissues te halen en wat blikjes frisdrank. Onderweg verloor ze wat slierten van mijn sperma. Die bleven aan de binnenkant van haar benen hangen.

We dronken wat en mijn zoenende nichtjes lasten ook even een pauze in. Hun moeder vertelde dat de oude geilaard onderweg was en dat we hem een lesje moesten leren. Binnen enkele minuten werd er aangebeld. Mijn tante trok snel haar slipje en haar zomerjurk aan en liep naar de voordeur. Toen ze die opende, stond er een sjofel geklede oude man met een nerveuze glimlach. In een oude joggingbroek! Tante moest moeite doen om haar lach in te houden.

De grijsaard was niet groter dan 1.60 m, had een doorleefd gezicht en liep de woonkamer binnen. Om zich heen kijkend, maar eigenlijk alleen geïnteresseerd in wat er in de achtertuin was. Toen hij ongevraagd doorliep en mijn drie nichtjes op de ligbedden zag, zei hij netjes goedenmiddag en begon zich te verontschuldigen. ‘Sorry dat ik steeds met mijn verrekijker naar jullie kijk, maar een betere en goedkopere pornobios is er voor mij niet’.

Opeens stond mijn oudste nicht boos op en ze liep resoluut op de man af. Ze sloeg hem met een vuist in zijn gezicht, waardoor hij door zijn knieën ging en op het gras landde. Hij werd stevig beetgepakt en werd luid protesterend in no time door mijn andere nichtjes van zijn kleding ontdaan. Mijn tante – de supervisor – keek zwijgend toe.

De harige oude man, die nu piemelnaakt was op zijn schoenen na, werd op zijn buik tegen de grond gedrukt. Mijn tante liep het schuurtje in en kwam met wat klein tuingereedschap terug. Mijn jongste nichtje ging naar de keuken en pakte daar een fles sla-olie. De oude man had – gelukkig – nog geen idee wat hem te wachten stond.

Mijn nicht goot wat sla-olie over de billen van de geilaard en trok ze uit elkaar. Haar moeder zocht een kleine handschoffel uit met een rond houten handvat. Ongeveer het formaat van mijn pik in opgewonden toestand. De billen van de man werd door mijn jongste nicht verder uit elkaar getrokken en mijn tante duwde het handvat tegen het ingevette rimpelige sterretje van de man aan.

Dat sterretje zag eruit alsof het vaker gepenetreerd was, dus dat zou de komende actie alleen maar vergemakkelijken. Tante duwde de steel zachtjes naar binnen, terwijl mijn jongste nicht haar slipje in de mond van de man had gestopt als geluiddemper.

De steel ging geleidelijk naar binnen. Centimeter na centimeter duwde mijn tante door. In het schokkende, hevig tegenstribbelende lijf. Misschien kreeg de man er een stijve van en priemde die in het gras, wie weet. Tante ging door totdat er na zo’n 15 cm een eind kwam aan de steel en de metalen handschoffel zelf begon. Daar stopte ze, want anders zou ze de man serieus beschadigen. Dat ging haar te ver. Ze wilde deze voyeur alleen maar een – pijnlijk – lesje leren.

(wordt vervolgd)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir