DE ZUSSEN VAN MIJN SCHOOLVRIEND

DE ZUSSEN VAN MIJN SCHOOLVRIEND
In 1983 deden mijn schoolvriend Wim en ik eindexamen waarvoor wij allebei slaagden, gelukkig hadden wij een gemeenschappelijke hobby zodat ik hem niet uit het oog hoefde te verliezen… Sterker nog wij belden er elkaar bijna dagelijks over , ja zo makkelijk als nu met internet , whats app , facebook etc … was er zeker voor de gewone man nog niet.
Nu waren wij in onze schooltijd best wel buitenbeentjes vandaar dat het misschien wel zo goed klikte tussen ons. Zo was het ons beiden nog nooit echt gelukt om een vriendin op school of daarbuiten te scoren. Iets wat toch wel in de puberteit wrong dat wij op de “handkar” waren aangewezen.
Kort na mijn schooltijd gooide ik het juk van sulletje wezen van me af , zo ging ik voor contactlenzen i.p.v. zo’n uilenbril met jampotglazen en achteruitkijkspiegels , mijn haar ging van bloempot met scheiding links naar stekels en mijn moeder zaliger kocht niet langer meer mijn kleding. Wat een verademing was dat om ineens met een Ball of Levis spijkerbroek te lopen in plaats van een Zeeman gevalletje of erger nog een tweedehandsje van grotere kennissen. Deze metamorfose gaf mij een boost.

Het enige wat ik nog moest uitvinden hoe leg je nu goed contact met de dames ? Een afwachtende houding aannemen en wat vriendelijk lachen alleen dat werkte niet echt… Bijna een jaar verstreek … Stiekem was ik best wel verliefd op het jongste zusje Monique van Wim… en als goede maatjes openbaarde ik dit aan Wim.. In dat gezin zijn alle drie de kinderen jaar na jaar geboren dus veel leeftijdsverschil was er niet…. Wim zei dat hij ook weleens stiekem geilde op zijn zusjes maar vooral op de slechts 1 jaar jongere Debby…
Plots kreeg ik snood plan en zei tegen Wim wat als wij die meiden een dagje uitnemen naar een strand onze fototoestellen meenemen en leuke sessie van hun maken ? “Geweldig” riep Wim uit . Ik had ter stimulatie nog een brutaal idee wat als wij plots wat sexboekjes (ja toen nog met x ipv ks geschreven) te voorschijn halen ? “Geil” riep Wim uit.

Op een mooie dag in het voorjaar namen wij die meiden mee de trein in richting Zeeland waar je best rustige stranden had … Nu was Monique best een gezellig druk en brutaal typje en vanwege het warme weer zeer luchtig gekleed. Zij had een wit blousje waardoor haar roze bh zichtbaar was en een spijkerrokje aan. Debby had echter naast een leuk truitje gewoon een spijkerbroek aangedaan.
Ergens halverwege de treinrit stootte ik Wim aan en met een knipoog vroeg ik zullen wij wat gaan lezen ?? ” Ach als je wat leuks hebt ” zei Wim terloops.. Daarop haalde ik een kleine verzameling op jongere gerichte seksboekjes zoals sexteen en s*******n uit mijn rugzak… Nog geen drie bladzijden verder vroeg de 16 jarige Monique of zij ook zo’n boekje mocht… “Ehh ja van mij wel ” zei ik zo onschuldig mogelijk en keek haar broer aan … “ja van mij ook hoor, laat die meiden maar eens genieten van het echte leven” zei Wim… ” Volgens mij zijn we dat kerkelijke leven thuis een beetje zat ” zei Debby opeens… “Dat dacht ik al ” was mijn antwoord en als het aan mij ligt maken wij er vandaag eens een leuke dag van vervolgde ik…
“Had ik dat geweten” zei Debby dan had ik me net zo luchtig geleed als Mo … “Meisje maak je niet zo druk we gaan straks eerst even winkelen voor jullie ” zei ik want bikini’s of zo hebben jullie niet bij jullie zeker ?? Ehh Nee was hun beider antwoord…

“Ik zie dat Monique een geile roze Bh aan heeft en ben benieuwd naar haar slipje” zei ik en haar brutale antwoord was val maar even op je knieën dan zal je het zien… En ja het slipje was bijpassend. En wellicht eerder dan de bedoeling was kwam mijn snode plan voor die meiden aan het licht dat ik hun wilde fotograferen en liever nog wat meer… Spijtig dat die tijd nog analoog was. Nu ze er in de trein toch al van wisten vroeg ik de meiden of het goed was dat ik begon met hun te fotografen ..
Beiden stemde ze toe…
Eerst nam ik wat zogenoemde familiekiekjes en ook Wim haalde zijn toestel te voorschijn… Ik vroeg aan Monique of zij een flap van haar witte Blouse opzij kon halen zodat haar roze BH bandje zichtbaar was… Intussen was zij verder in het sexboekje aan het kijken en ik zag af en toe een hand van haar via haar tietjes naar haar kruis verdwijnen…. Plots knoopte Mo haar blouse open zodat wij vrij zicht hadden op haar roze BH en haar stijve tepels weinig moeite meer deden om zich te verbergen tussen de vrij grote lichtbruine tepelhoven.

“Godver”, wat een heerlijkheid , wat geil” schreeuwde ik plots uit in het rijtuig waar alleen wij viertjes zaten… “Sorry voor de godver” zei ik tegen de drie welke redelijke streng met de bijbel waren opgevoed. “joh we zijn blij jou te leren kennen ” eindelijk iemand die de jaren 80 snapt” zeiden ze alle drie in koor, die ouders van ons zijn zo ouderwets en gelovig dat past niet meer in onze tijd..

“Ik begreep zoiets al van Wim en vandaar dat wij deze dag hebben gedaan voor jullie.. Deze dag is maar net begonnen” zei ik. Monique ? ” mag ik jou wat vragen ? ” Ja was het antwoord . “Wil jij verkering met mij ? , want ik vind jou al leuk vanaf dat ik een jaar of 4 geleden bij jullie thuis kwam echter toen was je nog te jong en nu ben je 16”
Haar antwoord was nee… “sorry ik heb eigenlijk al een vriendje maar ik vind jou lief Henk dus vandaag mag je bijna alles doen met mij wat je wilt”
Goed helaas weer te laat bij een leuke meid ..
In de trein maakte ik nog wat foto’s van haar en intussen kregen we Debby ook zover om wat geilere foto’s te maken…. Na aankomst op bestemming zijn wij eerst met de meiden nog wat lingerie en bikini’s gaan kopen… Hierna heerlijk genoten van de omkleedpartijen… en wat geile foto’s gemaakt. Terwijl Monique zich aan het omkleden was had ik mijn lul in stijve toestand gebracht en die 16 jarige ontpopte zich als een volleerd pijpster.
Hierna heb ik heb ik Monique nog heerlijk klaargebeft en zij was de eerste die mij er grote complimenten over gaf….
Beffen is nu mijn specialiteit en ik vind het geiler om een vrouw zo klaar te maken dan dat ik haar vol met zaad douw.. ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir