Nieuwe baas

Nieuwe baas
Patricia
3 jaar hadden we een baas waar niet mee te werken was. Niemand had het naar zijn zin ondanks dat de sfeer onderling super was. Vrijdagavond was onze stapavond en meestal werd het extreem laat. Nu was ik met mijn 27 de jongste maar was volledig geaccepteerd door de oudere. Zij waren allemaal getrouwd terwijl ik nog single was.

Op een vrijdagmiddag kregen we het bericht dat onze baas op zou stappen en werden we voorgesteld aan onze nieuwe baas. Het was een jonge vrouw van rond de 35 en zag er heel goed uit. Grote glimlach pp haar gezicht en onberispelijk gekleed. Hakken, panty, rok, blouse en opgestoken bruine haren. Na wat algemeen gepraat wilde ze ons voor het weekeinde nog even afzonderlijk spreken. Ik was als laatste en vreesde het ergste. Iedereen mocht naar huis na het gesprekje en ik werd steeds nerveuzer. Last in first out vreesde ik. Ik moest extra lang wachten maar toen opende ze haar kantoordeur en liet ze me binnen. Ze gaf me een hand terwijl ze 1 van haar hakken in haar andere hand vasthield. Ze hinkelde naar de leren bank en liet me naast haar plaats nemen. Op mijn vraag wat er was antwoorde ze dat ze haar enkel licht verstuikt had toen ze me binnen wilde laten komen. Ik stond op en deelde mee dat ik wel even ijs uit de keuken zou halen. 10 minuten later zat ik met haar voet op schoot die ingezwachteld was met een theedoek met ijs. Ze droeg prachtige blauwe naadpanty’s. Haar rokje was iets omhoog gekropen waardoor je het pantybroekje kon zien. Het ijs was direct gebroken en na een gesprek van uur was de werkdag voorbij. Op mijn vraag hoe ze thuis zou komen antwoorde ze dat ze net wilde vragen of ik haar thuis kon brengen. Ik vertelde dat ik die avond niets te doen had en haar graag thuis wilde brengen en maandag op kon halen. Ik ondersteunde haar naar de lift en vervolgens naar de auto. Ze stond er op dat we haar auto zouden nemen en dat ik die het weekeinde mocht gebruiken. Nadat we in waren gestapt deed ze het dak open en zoefden we zo de stad uit. Af en toe gluurde ik naar haar benen en dan voelde ik mijn pik al wat onrustig worden. Ze was prachtig en in stilte genoten we van de rit. Uiteindelijk reed ik een grindpad op en reed ik de garage van haar huis binnen die ze met een afstandsbediening had geopend. Nadat ik haar uit de auto had geholpen zei ze dat ik niet zonder een lekkere maaltijd naar huis zou gaan.

Haar huis was modern ingericht, hetgeen je aan de buitenkant niet kon zien. In de open keuken schonk ze twee glazen witte wijn in en nadat we geproost hadden zag ik dat ze haar panty uit had gedaan en op het kookeiland had gelegd. Ze excuseerde zich en ging naar boven. Ik nam plaats op 1 van de lederen banken en wachtte op wat komen zou. Ze kwam beneden met andere rok aan en een panty in haar hand. Behendig trok ze de panty aan achter het kookeiland en kwam bij me zitten. Ze gaf me een tube en vroeg me of ik haar enkel in wilde smeren met de arnica. Ze keek me aan en bekende dat ze beter eerst haar enkel in had kunnen smeren voordat ze de panty aan had getrokken. Toen ik haar enkel aan het in smeren was zei ze dat ik het niet zo erg vond en dat ik het wel opwindend vond om die vrouwenenkel zo goed te verzorgen. Ik wist niets te zeggen. Ze grapte dat ze me wel had zien staan kijken naar de panty op het kookeiland en naar haar benen in de auto. Op mijn vraag of ik niet beter naar huis kon gaan glimlachte ze naar me en bekende ze dat ze dat liever had dan die macho collega’s van me. Ze legde haar andere been ook op mijn schoot en hief het glas. Tot mijn verbazing hield ze ook van F1 en zette ze de TV aan om naar de vrije trainingen te kijken. Terwijl we samen keken streelde ik haar enkel. Ze wist bijna alles en toen ik een vraag van haar ontkennend beantwoorde zei ze dat dan maar eens tijd werd. Beduusd keek ik toe hoe ze vliegtuigtickets bestelde voor Barcelona. Ze leek me aan zei niets meer dan dat ik maar een onderbroek op Schiphol moest kopen. Daarna boekte ze een hotel op Schiphol en een uur later zaten we in een taxi. Op het werk moest ik mijn mond houden en verder moest ik alles over me heen laten komen. Ze verklapte me dat ze iedereen op onze afdeling had gegoogled en dat bij mij de liefde voor de F1 was opgevallen. Ze wilde niets weten van enige bijdragen van mijn kant. Ik hoefde er alleen maar voor te zorgen dat ze overal kon komen.

Het was voor mij de eerste keer in een 5 sterren hotel en ik dan ook mijn ogen uit. Het eten was heerlijk en er viel geen seconde een stilte. Ze had thuis haar hakken ingeruild voor een paar ouderwetse sneakers. Ze liep al wat beter en na een nachtje slapen verzekerde ik haar dat het nog weer beter zou gaan. Ik moest mar haar tandenborstel gebruiken en toen ik de slaapkamer in kwam lag ze op bed. Ze deed alsof ze niets kon en liet mij haar sneakers en panty uitrekken. Daarna masseerde ik haar enkel met de Arnica er op. we vielen beide snel in slaap. De wekker stond ook erg vroeg.

Ontbijtje was er in het hotel niet bij. Achter de douane kochten we een jus d’orange en een croissantje. Daarna was het lange wachten op het vertrek. Iedereen was een beetje suf en in het krappe vliegtuig werden we flink tegen elkaar aangedrukt. Ze rook heerlijk en af en toe viel haar hoofd tegen mijn schouder aan. Uiteindelijk viel ze in slaap. Haar ademhaling klonk prachtig. Haar split in haar rok kwam zowat tot haar kruis en zo kon ik haar prachtige benen zien. Na de Alpen zag ik de middellandse zee onder ons verschijnen. Door de turbulentie bij de landing werd ze wakker. Ze pakte mijn hand en legde die op haar schoot. Ze kon niet tegen die turbulentie en wilde me daarom even vasthouden. Mijn vingers zaten tussen haar dijbenen geklemd en zo voelde ik het geile nylon om haar benen. Nadat ze mijn hand al had losgelaten bleef mijn hand op haar dijbenen liggen. Pas toen ze haar riemen losmaakten realiseerde ik me dat ik met mijn vingers lekker tussen haar benen zat. Ze keek me aan kuste me op mijn mond waarna ze zei dat ik een lieve schat was. Ze deed haar rok recht en terwijl we op de andere passagiers wachten kneep ze me in mijn billen, waarna ik een knipoog kreeg. De temperatuur was lekker, al gauw hadden we een taxi.

En daar stonden we voor de loketten. Ik moest water halen en bedacht me toen dat ik met Patricia in Spanje was. Mijn nieuwe baas in wiens bed ik al had gelegen. Het was precies mijn droomvrouw, waarvan ik altijd gedacht had dat ze niet bestond. Door haar split kon ik haar gehele dijbeen zien. Ook andere mannen was het opgevallen. Uiteindelijk zochten we ons weg langs het circuit. Ze had een plek gevonden waar we snel naar drie verschillende delen van het circuit konden bereiken en vooral lekker in de schaduw zitten. We waren op tijd voor P3 en natuurlijk voor de kwalificatie. We gingen onder een boom zitten met een goed uitzicht op de baan. Ze dirigeerde me met mijn rug tegen de boom en kwam tussen mijn geopende benen zitten. Ze trok haar sneakers uit en zette haar voeten op de schoentjes. Ondanks dat de panty wat dikker was kon je haar keurig gelakte teentjes zien. Toen ik haar vroeg of het een wolford panty droeg vroeg ze hoe ik dit wist. Ik antwoorde dat mijn moeder die altijd droeg en ook geen andere merken kende. Ze lachte en vroeg of ik ze mooi vond en toen ik bevestigend antwoorde pakte ze mijn handen en legde die op haar knieën. we zaten helemaal in de schaduw en Patricia excuseerde zich aangezien ze haar ogen even dicht wilde doen. Ik voelde haar wat zwaarder tegen me aanleunen. Na verloop van tijd zakte ze scheef weg en pakte ik haar om haar middel, waardoor mijn armen haar borsten raakten. Na een uurtje merkte ik dat ze weer wakker was. ze was verbaasd dat ze met die herrie kon slapen.

We wilden voor de kwalificatie wat eten en verkende samen de eettentjes. We namen beiden wat anders en proefden zo van elkaar. Ik plaagde haar dat ze nu 24 uur mijn baas was. Ze pareerde door te zeggen dat ze liever onderdanig was dan de baas, althans privé. We kochten nog wat water en zochten een nieuw plekje. Verbazingwekkend vroeg ze of ik haar borsten ook zo lekker had gestreeld als ik met jaar benen had gedaan. Gevat antwoorde ik dat nu ik weet dat ze graag onderdanig is ik haar straks maar eens beter ga verkennen.

Ze greep mijn arm en na 10 minuten vonden we weer een plekje in de schaduw. Het was een ander gedeelte en weer ging ze tussen me in zitten met haar boeten op haar schoentjes. Direct legde ik mijn handen op haar borsten. Ze waren warm en de beugel van haar BH was zeer warm. Ik frommelde mijn handen aan de achterkant in haar blouse en maakte de haakjes van haar BH los. Daarna trok ik haar BH met een harde ruk uit haar blouse. Ze pakte de BH van me aan. Een prachtige doorzichtige afgezet met bloemen van kant. Ze vroeg me of ik nu ook het merk toevallig wist. Ik moest het antwoord schuldig blijven. Ik moest de BH maar bij me houden. Haar tas was te klein. Zonder dat ze het merkte vouwde ik hem dubbel en schoof ik hem in mijn broek. De kwalificatie volgden we niet meer op de voet. Pas toen iedereen aanstalten maakte om weg te gaan volgden we de meute. Haar tepels priemden naar voren hetgeen goed was te zien door de stof van haar blouse. Ze was blij dat ze gympjes aan had, zodoende kon ze makkelijk lopen. Vlakbij de uitgang stond een hotel welke natuurlijk vol was maar ze waren zo vriendelijk om een hotel voor ons te reserveren. We dronken elk twee glaasjes wijn die vergezeld werden door olijven en chorizo. Geschrokken vroeg ze waar haar BH was aangezien die nogal duur was. Ik pakte haar hand en legde die op mijn kruis. Ze streek over mijn kruis en antwoorde gevat dat ik geen onderbroek hoefde te kopen. Ze liet haar hand op mijn kruis liggen. Ik plaagde haar door te zeggen dat als ze me zou gaan strelen ik haar BH vol zou spuiten. Zou wat zijn fluisterde ze, maar wel zonde. De dame van de receptie melde dat de taxi er was. We stapten achterin en reden richting het hotel. Aangekomen bleef ik zitten en terwijl Patricia het hotel betaalde sprak ik met de chauffeur over voetbal. Ze was snel terug en kwam weer lekker naast me zitten. Ze bemoeide zich met het gesprek en bleek ook verstand van voetbal te hebben. Niet veel later zaten we op een terras en genoten we van de wijn en nog later van overheerlijke tapas. Om 12 uur liep ze op kousenvoeten het hotel binnen. We namen de lift naar de twaalfde verdieping. Op de kamer stond een fles champagne. Op het balkon dronken we de fles leeg en op het balkon ritste ze mijn broek open. Daarna trok ze mijn onderbroek uit en zoog ze door haar BH heen aan mijn pik. Waar ik bang voor was gebeurde, grommend spot ik haar BH vol. Het was een geil gezicht het witte zaad in de zwarte BH. onderdanig vroeg ik haar terwijl ik haar aankeek. Ze knikte en noemde me daarna Meester. Ze gehoorzaamde en zei dat ze in het weekeind mijn sletje zou zijn. Een zacht ja meester volgde. Daar maakte ik een einde aan. In het weekeinde was ze mijn sletje en ik haar meester maar we spraken elkaar gewoon met onze namen aan. We poetsten onze tanden met haar tandenborstel en ontkleden ons. We vrijden nog wat en viel snel in slaap.

10 Uur stonden we op .Ze moest de BH aantrekken en ik zou bepalen wanneer hij weer uit mocht. Ze gehoorzaamde braaf en na flink ontbeten te hebben lieten we een taxi komen. Uiteindelijk zaten we weer bij dezelfde boom. Pas een paar minuten voor aanvang van de race zochten een goed plekje. Het was drukker dan zaterdag en behoorlijk wat oranje geklede fans.

We hoorden gejuich en pas toen er geen zilverpijlen voorbij kwamen begrepen we dat ze uit de race waren. Pas toen we op die hoge toren bij de paddock steeds Ves zagen staan kregen we het gevoel dat er iets bijzonders stond te gebeuren. We gingen er bij zitten en elke ronde als hij weer bovenaan stond kneep ik Patricia in haar borsten. Puur van de spanning en toen ze haar benen meer omhoog plaatste frommelde ik mijn rechterhand onder haar rok en kneep ik haar tussen haar benen. Soms hoorde ik haar zachtjes kreunen. Dan keek ze me verliefd aan en kreeg ik een kus. iedereen werd wild tien Verstappen had gewonnen en wij zoenden elkaar en vergaten de rest van de wereld. Uiteindelijk liepen we over de baan maar waren we te laat voor de ceremonie.

We waren redelijk snel op het vliegveld en besloten rustig wat te eten voordat we terug zouden vliegen. In het vliegtuig herkenden we mensen van de heenreis alleen droeg nu bijna iedereen iets van Redbull. Het was gezellig aan boord en ook de crew had er zin in. Het mooiste weekend in mijn leven tot dan toe.

Terug in Nederland reden we naar haar huis en kreeg ik te horen dat ik nog 1 ½ uur had voordat zij weer de baas was. Ik greep haar beet en droeg haar naar de slaapkamer. Haar ademhaling was snel maar nig net op tijd kon ze zeggen dat het nu niet op snelheid aankwam. Haar sneakers raakte ze al op de trap kwijt en haar rok en blouse op de overloop. Ik begon haar te likken terwijl Patricia haar panty en kanten slipje nog aan had. Ze rook naar zweet en geil en opgewonden als ik was scheurde ik haar panty stuk en neukte ik haar nadat mijn stijve pik haar kutje en kontje had geplaagd. Ze was zo geil dat ze al twee klaar was gekomen voordat ik haar vol had gespoten. Na nog wat geknuffeld te hebben stapten we moe maar voldaan onder de douche. Patricia zette het alarm waarna in slaap vielen.

De volgende ochtend gingen we snel langs mijn huis zodat ik me kon verkleden. Voordat ik mijn broek aantrok stapte ze uit haar rok en stond ze sliploos, maar met kousen voor me en beval ze me mijn baas te neuken. Toen ik me excuseerde voor mijn snelle ontlading zoende ze hartstochtelijk en zei ze dat blij was dat in staat was haar ook even snel te bevredigen aangezien ze dat ook op het werk soms hard nodig had. Ik moest altijd voo2 haar klaar staan. We kleedden ons snel aan en gelukkig kwamen we ongemerkt samen op het werk aan.

Als eerste stond er een kennismakings meeting op het programma, waarna we met zijn allen zouden gaan lunchen. De meeting was behoorlijk serieus maar er werd regelmatig gelachen. Terwijl we in een soort kring zaten liet ze haar prachtige benen bewonderen. Regelmatig streelde ze zich zelf over haar benen, maar het was niet echt opvallend. Vlak voor de lunch stonden we met zijn allen te dollen voordat Patricia erbij kwam. Ze maakten me duidelijk dat ik de hele tijd naar haar benen had zitten staren. Lacherig antwoorde ik dat ik de hele tijd aan fatal attraction moest denken en ik het gevoel had dat ze geen slipje droeg en ik wachtte op het moment dat ze ging verzitten. Iedereen bulderde van het lachen. We waren blij met onze nieuwe baas. Ook tijdens de lunch werd er veel gelachen. We kregen te horen dat we met zijn allen naar het park gingen en dat we dat ook vaker zouden doen als het weer het toestond. Het belangrijkste voor haar was dat we een team waren .Iedereen moest wat te drinken meenemen en na 10 minuutjes lopen kwamen we bij een grasveldje aan waar we weer in een kringetje gingen zitten. Ze herhaalde nog maar een keer het belang van het teamverband en wilde dat we elkaar beter leerde kennen. Omdat ze zelf nieuw was mochten we haar vragen stellen die ze naar eer en geweten zou beantwoorden. Ik besloot haar op de proef te stellen door te vragen of ze een relatie had. Na een paar seconden bekende ze dat ze sinds kort iemand had leren kennen die haar hart had veroverd maar nog moest laten zien of hij haar waard was. Peter vroeg of ze op mannen of op vrouwen viel. Resoluut antwoorde ze dat ze op mannen viel maar ze moesten wel een beetje fantasie hebben. Verder kwamen we te weten dat ze van sport hield, om te beoefenen en om te kijken. Terwijl ze de vragen beantwoorde speelde ze met haar voeten en toen pas realiseerde ik me dat ze haar kousen had ingeruild voor panty’s. Net als in Spanje van die mooie wolford panty’s. Ook wij gingen met onze billen bloot en bleek ik de enige te zijn die nog single was .Het was Patricia die vroeg of ik op mannen of op vrouwen viel en op wat voor type. Ik keek haar doordringend aan en zij dat zijzelf in aanmerking kon komen. Iedereen bulderde van het lachen en terwijl ik een rode kop kreeg bleef ze zelf erg rustig en zag ik haar denken wat ze moest antwoorden. Toen ze antwoorde dat ik vast wel sex met baas wilde begon iedereen nog harder te lachen. Het was gelukkig weer tijd om terug naar kantoor te gaan en terwijl vooraan liep zag ik dat mijn collega’s elk moment weer een lachstuip konden krijgen. Ik kreeg rare blikken, maar langzamerhand realiseerde ik me dat, als ze eens zouden weten, ze stinkend jaloers zouden zijn. Terug op kantoor mochten we naar huis. Patricia vroeg of ik even op haar kantoor langs wilde komen, ik moest haar even helpen met het vinden van enkele dossiers. Pas toen ik zeker was dat we alleen waren stapte ik haar kantoor in. Ze had haar hakken uitgedaan en masseerde haar voeten. Doordat ze met opgetrokken benen op de bank zat kon ik zien dat ze onder haar panty geen slipje droeg. Nadat ze was opgestaan kreeg ik een korte knuffel en gingen we aan het werk. Ik haalde de dossiers op en liet alles printen. Nadat ik alles aan Patricia had gegeven kreeg ik te horen dat ze me om 8 uur verwachtte in een restaurant in de buurt van haar huis. Ik moest kleding voor de volgende dagen meenemen. Ik reed snel naar huis, sprong onder de douche en kleedde me aan. Ik had een mooie tas, special om pakken in mee te nemen en daar deed ik een pak in met enkele overhemden, sokken en onderbroeken.

Patricia kwam ook net aan en droeg een extreem strakke en korte rok, deze was zwart met een goud stiksel. Natuurlijk prachtige zwarte opaque panty`s er onder aan en voor haar doen hoge hakken. Ze was prachtig opgemaakt en rook heerlijk. Ik kreeg een stevige zoen op mijn mond gedrukt. We bleven bij de bar staan, het was druk. Het leek wel alsof er zo`n datingavond plaats vond. Maar de sfeer was feestelijk. Patricia werd meerdere keren aangesproken of ze ook deelnam aan de avond. Ze was erg in trek en we vonden het beiden erg grappig. Uiteindelijk gingen we samen aan tafel en na een overheerlijke maaltijd begaven we ons op de dansvloer tussen de daters. Patricia was de ster van de avond en rond 12 uur gingen we naar huis. Ik reed achter haar aan en voordat we naar boven gingen dronken we nog een glaasje wijn en genoten we van de heerlijke avond. Ze had haar benen op mijn schoot gelegd en liet zich door mij strelen. Zelf had ze haar hand in haar blouse geschoven en streelde ze haar borsten. Ik plaagde haar door haar heel zachtjes over haar kruis te strelen. De pantystof wond me op en Patricia genoot er altijd van als je haar streelde. Na een poosje was ze in slaap gesukkeld terwijl haar hand nog in haar kanten BH zat. Ik tilde haar naar boven en legde haar op bed. Haar hakken zette ik naast het bed en verder liet ik haar kleren aan aangezien ik haar niet wakker wilde maken. Wel legde ik nog haar mobile naast het bed op het nachtkastje zodat ze op tijd wakker zou worden. Ik liep zachtjes naar beneden en reed naar mijn eigen huis.

Nadat ik op het werk was gearriveerd kreeg ik een berichtje van Patricia, kort maar krachtig. Dankjewel. Van mijn college horde ik dat ze een afspraak op het hoofdkantoor had en dat ze die dag misschien niet op kantoor zou komen. Die dag ging rustig voorbij net als de woensdag en de donderdag. Patricia zat veel in overleg en pas donderdag kwam ze even bij me met de vraag of ik later even bij haar langs wilde komen. Ze had wat problemen met de computer en ik was daarin de expert. Het was ook een mooi excuus voor haar om me bij haar te roepen. Aangezien we de vrijdag vrij waren had ze voor vrijdag en zaterdag een kamer geboekt, althans ze had al een kamer geboekt, maar we waren nu met zijn tweetjes en dus ook een lekker groot bed nodig. Op de vraag wat we gingen doen kreeg ik geen antwoord, maar wel dat we flink van elkaar konden genieten. Ik moest de volgende dag om 10 uur bij haar zijn. Een net pak en vrijetijdskleding waren gewenst.

Om 10 uur stond ik voor de deur bij Patricia. Terwijl ze opendeed was ze druk in gesprek en loodste ze me de keuken in waar ze op de pot met koffie wees en gebaarde dat ik twee kopjes koffie moest inschenken. Ze had zich pas half aangekleed, liep in een zwarte opaque panty en een bijpassende body. Op de bank lag een tijgerprint rokje en naast de bank stonden een paar enkellaarsjes. Ik gaf haar een kopje en kreeg nog snel een zoen op mijn wang gedrukt voordat ze door ging met het gesprek. Pas toen ze zich op mijn schoot liet zakken zag ik dat je haar borsten en tepels door de stof kon zien. Ze rook heerlijk, een beetje zoet en terwijl ze het gesprek aan het afsluiten was duwde ze een tepel in mijn mond. Eenmaal klaar excuseerde ze zich en kuste ze me opnieuw, maar nu verdween haar tong in mijn mond. Daarna kneep ze haar borst fijn en duwde ze de tepel en een stukje borst in mijn mond en om haar te plagen beet ik afwisselend in haar tepel en borst. Ze kreunde zachtjes en liet me daarna ook even in haar andere borst bijten. Maar al snel stond ze op en zei lachende als ze me langer liet bijten ze extreem geil zou worden en dat we dan niet meer weg zouden komen. Ze stapte in haar rokje en daarna gespte ze haar enkellaarsjes dicht. Op haar vraag of ze een jasje aan moest trekken antwoorde ik dat als ze wilde dat iedereen aan haar borsten zou zuigen of er in zou gaan bijten ze verder niets aan moest trekken. Ze lachte en nam een jasje los in de hand mee. Ze controleerde de deuren en om half elf zaten we in de auto. Patricia reed en ik frommelde lekker aan haar borsten en tussen haar benen. Haar rokje gaf bijna geen ruimte tussen haar benen, zo strak als het was. Ze droeg een mooie zonnebril, een beetje zo`n klassieke piloten bril uit de 50`er jaren. Het hotel lag prachtig in de bossen en nadat we waren uitgestapt gaf Patricia de sleutels af en werd de auto weggereden. Ze trok haar jasje aan en zo waren haar borsten en prachtige tepels aan alle geile ogen onttrokken. Ze ging me voor naar het terras en zocht het mooiste plekje uit. We keken uit over een prachtig park en een grote vijver. Ze wees een balkon aan en zei heel gewoon dat daar onze suite was en dat we een nog mooier uitzicht hadden dan vanaf het terras. We bestelden koffie en Patricia vroeg vast of ze de lunchkaart kon inzien. Langzaam vermengde de bosgeur met de geur van het parfum van Patricia. De loungebank zat lekker en al snel kon ik me heerlijk ontspannen. Dat zelfde gold voor Patricia, ze liet haar hand op mijn been rusten en dronk met tussenpauzes aan haar koffie. Ik hoorde haar alleen af en toe een beetje zuchten. Na het tweede kopje koffie liet ze een fles wijn komen. Daarna bestudeerden we beiden de kaart en kozen we onafhankelijk van elkaar de Caesar salad. Patricia vroeg er wat extra brood en ansjovis bij. Ze hield van de zoute smaak zo vertelde ze me mij. De tafel werd gedekt met zilver en prachtige servetten. Een kan met citroenwater en brood werd gebracht en daarna volgde de Caesar salad. Het zag er goed uit en het smaakte voortreffelijk. Nadat we klaar waren en de tafel op de wijn en de glazen na was ontruimt kreeg Patricia de sleutels van de kamer met de complimenten van de directeur die zich had verontschuldigt, maar had verzekerd dat hij de volgende dag langs zou komen om haar te begroeten. We dronken de fles leeg en zochten onze suite op. Ik wist niet wat ik zag, zo groot had ik nog nooit gezien, behalve in films. Al onze bagage stond op de kamer en op bed lagen bonbons en op de tafel bij het raam stond een mooie bos bloemen. Ze legde uit dat ze hier al met haar ouders kwam en dat is dus al 35 jaar. Ze kwamen hier met de kerst en vierden dan ook nieuwjaar in het hotel, met het bijbehorende vuurwerk en de sterretjes voor Patricia. Terwijl ze me vastgreep zei ze dat ik nu maar voor de sterretjes moest zorgen waarna ze me op het bed duwde. Ze trok haar ok omhoog en ging op, me zitten. Ze drukte met haar borsten op mijn borst en begon me gepassioneerd te zoenen. Met mijn handen op haar kontje hield ik me bij me en beantwoorde ik haar passie. We rolden we wat op het bed heen en weer en lagen om de beurt bovenop de ander. Voor het eerst zag ik een verliefde blik en dat gaf me een goed gevoel. We hadden de laatste dagen op het werk amper contact en dat gaf me wat onzekerheid, maar dat was nu voorbij. Het was Patricia die daarna de eerste stap nam. Ze opende mijn broek en wurmde zich onder me en begon nadat ze mijn broek en onderbroek uit had getrokken mijn ballen en kontje te likken. Haar tong ging diep bij me naar binnen en aangezien ik dat niet gewent was moest ik mijn best doen om niet klaar te komen. Ik drukte mijn billen met meer druk op haar gezicht in de hoop dat ze me nog dieper zou gaan likken en dat werkte. Ze was uitermate behendig en likte me steeds dieper. Uiteindelijk werd ze bevrijd toen ik haar tussen haar benen begon te zoenen en te likken. Ik streelde haar en duwde haar panty en body in haar lekkere kutje. Ze sputterde dat ik deze panty heel moest laten en dat ze `s avonds wel kousen aan zou trekken. Ze begon te schokken en kwam daarna klaar. Meteen begon ze mijn ballen en pik te likken en nog geil van het kontje likken spoot ik mijn grootste lading in haar bijzijn in haar keel. Na wat gelik en gesabbel kwam ze naast me liggen en stelde ze voor dat we onze ogen even zouden sluiten aangezien ze nog niet klaar met me was. We hadden volgens haar wat in te halen. ze kleedde zich uit en nadat de gordijnen elektrisch waren gesloten vielen we in elkaars armen in slaap. De kamer was zo donker dat ik geen idee hoe laat het was toen we ontwaakten. Het was gelukkig pas half 5 en zo hadden we nog genoeg tijd om van de avond en elkaar te genieten. Water en wijn werden naar de suite gebracht en met een klein spiegeltje maakte Patricia zich behendig op. Iets zwaarder dan normaal, maar het resultaat was om te zoenen. Ik moest de kousen en de body pakken welke ze op het balkon aantrok. Tergend langzaam trok ze de kousen aan. Ik kreeg visioenen van de film de Graduate met Hoffman en ook het fijne gevoel in mijn pik kwam weer terug. Terwijl we het glas hieven vroeg ze me of ik genoten had van hoe ze mijn kontje had gelikt. Ik verzekerde haar dat het bijna net zo lekker was als klaarkomen. Ze bekende dat een goed getrainde tong haar tot enorme orgasmes brachten. Ik zou er wel achter komen wat ze bedoelde, zei ze met een geile verliefde lach. Terwijl ze mijn pik beet pakte verzekerde ze me dat die lekker staaf van mij één van de lekkerste is die ze ooit in haar lichaam heeft gevoelt.

Toen ze helemaal aangekleed was vroeg ze me wat het gekste was wat ik ooit had gedaan om aan mijn genot te komen. Ze keek me aan met een blik alsof ze verwachtte dat ik extreem wilde ervaringen had. Ik kwam niet verder dan dat ik wel eens op het strand de liefde had bedreven, midden in de nacht, met een vriendinnetje. we bleven die nacht op een matje liggen, tegen elkaar aan en waren blij dat ze zon weer opkwam. Toen ik haar vragend aankeek zei ze dat je dat niet aan een dame vraagt. Kennelijk keek ik wat beteuterd waarna ze bekende dat ze natuurlijk wat ouder was en inderdaad wel wat had meegemaakt en ze hoopte dat we samen het één en ander konden beleven. Ik vroeg haar wat ze het lekkerste was wat ze ooit had gedaan. Ze vertelde over haar studie tijd, dat ze wel eens met meerdere jongens tegelijkertijd had geneukt. Alleen waren die jongens nog onvolwassen en zou ze het wel eens graag met wat oudere mannen willen doen. Daarna bekende ze dat ze graag filmpjes bekeek en dan kon het niet gek genoeg zijn. Ze keek op haar horloge en zei dat we nog wel wat filmpjes konden kijken. We zouden om 8 uur aan tafel gaan. Ze pakte haar notebook en verzekerde me dat hij niet van het werk was, anders zou ze op staande voet worden ontslagen. Ze had enkele geselecteerd en dicht tegen elkaar op de loungebank bekeken we de filmpjes. Ademloos keek ik toe, in alle filmpjes droegen de vrouwen luxe lingerie. Pas toen er een mooie vrouw zich liet penetreren met een enorm dildo raakte ik echt opgewonden en vroeg ik me iets te hard op af of dit echt kon. Dildo`s die diep in vrouwen hun kontjes werden geduwd, ik kon het niet geloven Patricia vertelde dat het geen trucage was en dat zij zelf ook behoorlijk diep anaal genomen kon worden. Ze kuste me en beloofde me dat ik haar anaal mocht uitwonen. Ze schrok van haar eigen woorden, maar nadat we er beiden om lachten zei ze dat ze het echt meende. In het begin moest ik voorzichtig zijn, maar na verloop van tijd kon het haar niet hard genoeg. Daarna was ik helemaal stil. Een mooie wat oudere vrouw, ik schatte haar een jaar of 40, liet zich likken door een enorme Deense dog. Een mooie zwart/wit gevlekte reus likte haar hele lichaam af. Haar borsten die in een kanten BH verpakt zaten, maar vooral haar kutje. Je hoorde hem slobberen alsof hij water uit zijn bak dronk. Ze droeg mooie netkousen en behoorlijke hakken. De vrouw had niets in te brengen, de hond wist wat hij deed en toen hij haar inmiddels te pakken had, beukte hij op haar in en zag je de kracht van de dog. Doggy style dekte hij haar en nadat hij na de zaadlozing los kwam van de vrouw zag je de enorme lading zaad uit haar kutje stromen. Ze ving het op en smeerde het over haar BH uit waarna ze haar vingers aflikte. Daarna kroop de vrouw onder de dog en begon ze aan zijn enorme rode lul te likken en te zuigen. Terwijl ze hem afzoog werd ze door een kerel geneukt. Patricia ademde zwaar en op de vraag of ze ervaring had met honden antwoordde ze heel zachtjes dat ze zich vaak had laten likken, maar nog nooit de laatste stap genomen. Op mijn vraag of ze dat zou willen kuste ze me en was duidelijk dat ik nog wel wat zou meemaken met Patricia. Het was tijd maar voordat we naar beneden gingen liet ze me twee van haar dildo`s zien die ze mee had genomen. Ze zag me kijken en beloofde me dat ik haar die avond mocht uitwonen.

De hele avond was de spanning te snijden. Ik lette slecht op en het was Patricia die voorstelde het dessert over te slaan. In de lift zaten mijn handen al onder haar rok en tussen haar geile benen. Ze schopte haar hakken uit en liep op kousenvoeten naar de kamer, waar we elkaar lang hebben verwent en beiden meerdere malen tot een hoogtepunt waren gekomen. In haar lingerie stapte ze onder de douche waarna ik haar volgde. We konden geen genoeg van elkaar krijgen en met behulp van de douchekop kwam Patricia nog een keertje grommend klaar. Daarna trok ik haar lingerie uit en nadat we elkaar met de föhn hadden gedroogd gingen we weer op bed liggen, waar Patricia een mooie en lekkere panty aantrok. Handig als ze was zorgde ze er voor dat we haar favoriete filmpjes op de enorme flatscreen konden bekijken. Ze begon meteen met enkele filmpjes met vrouwen die de liefde leken te bedrijven met hun honden. Strelen, zoenen, likken en uiteindelijk werden de dames door hun geliefden gedekt. Beiden werden we enorm opgewonden en terwijl Patricia op haar buik op het bed lag ging ik op haar zitten en streelde haar pantybillen en kneep ik haar flink in haar geile kontje. Ze probeerde zich om te draaien maar ik hield haar in bedwang en greep haar tussen haar benen en penetreerde haar kutje met drie vingers, de mooie en stevige panty gaf geen krimp en het wond mee enorm op om haar met panty en al te penetreren. Uiteindelijk lukte het zich om te draaien en dwong ze me haar borsten ook flink hard te masseren en haar in haar tepels te bijten. Haar panty werd flink nat tussen haar benen wat me deed besluiten haar maar eens voor de laatste keer die nacht naar een hoogtepunt te likken. Opgemaakt en al viel ze vrij snel in slaap nadat ze was klaargekomen. Ik deed de lampen uit en keek nog naar de geile filmpjes terwijl ik haar in nylon verpakte benen streelde. Af en toe leek ze te reageren of mijn strelingen en kronkelde ze lichtjes. Ik kon me niet voorstellen dat deze prachtige vrouw met maatje 36 zich liet dekken door een herder of een grote Deen. Pas toen ik mijn ogen niet meer open kon houden ging ik ook slapen. Ik droomde van mijn werk en Patricia en werd na Patricia wakker. Ze begroette met een gepassioneerde kus en waarna ze op me klom. Ze had de panty nog aan en ik direct voelde ik dat hij redelijk nat was tussen haar benen.

Het was volgens haar de grote dag en toen ik haar vragend aan keek zei ze dat we naar een vriendin van haar gingen en dat we een kleine Deen uit konden gaan zoeken. Ze streelde mijn slappe pik en nadat hij fier overeind stond vroeg ze me of haar geile sletje regelmatig gedekt mocht worden door haar 2 mannetjes. Ik keek haar aan en toen ik vroeg hoe laat we werden verwacht antwoorde ze door mijn pik in haar mond te nemen. Binnen no time had ze hem stijf gekregen en zoog ze net zo lang totdat ik mijn zaad in haar mond had gespoten. Ze trok haar panty naar voren en liet mijn zaad in haar panty druipen, waarna ze deze los liet. De kleine Deen was dol op zaad en zo zou hij haar meteen begroeten en weten dat ze van hem was. Toen ik haar vragend aankeek legde ze uit dat de Deen al lang in de planning stond en dat ze hem al een paar keer had uitgelaten en dat ze elkaar al intiem hadden leren kennen. Ze excuseerde zich dat ze het niet eerder had vertelt. Ik legde een vinger op haar mond en zei dat het ook allemaal zo snel was gegaan en dat ik die nacht van haar en de Deen had gedroomd en dat we maar snel moesten ontbijten en die vriendin gaan bezoeken. 1 ½ uur later verlieten we het hotel en reden we naar Carmen toe, de geheimzinnige vriendin met een kleine Deen die ons sexleven op zijn kop zou zetten. Oppas had ze geregeld behalve voor de eerste week, de eerste week moest hij mee naar het werk en zou ik hem uit moeten laten.

We reden een nette villawijk in en patricia parkeerde de auto op het grintpad naast een mooie vrijstaand 30-er jaren huis. Een betoverend knappe vrouw deed open en direct stond de Deen ook klaar. Zwart en wit zoals ik me hem had voorgesteld en voor een kleine Deen vond ik hem al groot. Hij zou nog groeien en zou Patricia kunnen bespringen waarbij ze volledig kansloos zou zijn. Ze knielde naast hem neer met haar benen wijd open en begroette hem waarbij hij haar gezicht helemaal aflikte met zijn grote tong. Ze liet hem zijn gang gaan en nadat Carmen zich aan me voor had gesteld gingen we naar binnen, Patricia achterlatend met haar nieuwe liefde. Ik zat al met Carmen in de tuin toen Patricia zich met de Deen bij ons voegde. Zo goed als ze kon werkte ze haar make-up bij en deze keer legde de Deen zich bij haar voeten neer en likte hij af en toe haar knieën. Precies om 12 uur kwam Carmen met een fles champagne en drie glazen naar buiten. ik kreeg de eer de fles te openen waarna Carmen een dronk uitbracht op ons sexleven. Licht aangeschoten reden we om 3 uur naar huis. De Deen sliep en Patricia had haar rok omhoog gestroopt en speelde met haar kutje. Ik hoorde haar zuchten en een half uur lang heeft ze zich zelf meerdere keren klaar gevingerd met haar ogen gesloten. Pas toen we de snelweg afreden deed ze haar ogen open. Haar wangen waren vuurrood en tevreden keek ze me aan. Terwijl ze mijn been en kruis streelde verzekerde ze me dat de komende week enorm geil zou zijn. Ik moest me donderdag en vrijdag ziek melden en zij zou zelf die dagen thuis werken. De Deen, die nog geen naam had, rende door de woonkamer en daarna de tuin in en pas na een paar minuten kalmeerde hij en kwam hij naar Patricia toe. Die had inmiddels een mand uit de garage getoverd, een enorm grote en tot mijn verbazing ging hij er ook daadwerkelijk inliggen. Daarna volgde de drink-en etensbak, een riem en andere benodigdheden. We zette de middag voort met een heerlijke koude Chablis en zolang de Deen sliep waren we hem ook vergeten. Patricia plande enkele besprekingen buiten de deur in haar agenda en haalde twee pizza`s uit de vriezer zodat we niet hoefde te koken en ook niet door een koerier zouden worden gestoord. Ze verruilde haar strakke rokje voor een ruimvallend zomerjurkje. De spanning nam toe, Patricia zei weinig en dat gold ook voor mij. Nadat ze me een kus had gegeven, knielde ze voor de mand van de Deen en begon ze hem te kussen en zijn snuit te likken. Langzaam werd hij wakker en beantwoorde hij haar zoenen en likken en in de tussentijd streelde ze zijn piemel die nog in zijn geheel in de schacht zat. Langzaam zag ik de rode punt steeds groter worden totdat hij volledig tevoorschijn was gekomen. Ze begon het punt van zijn piemel met het puntje van haar tong te teasen, precies zoals ze met mij deed. Bewegingsloos heb ik zitten kijken hoe langzamerhand de enorme piemel in haar mond verdween. Heel langzaam ging zijn piemel in en uit haar mond, haar lippenstift had bijna dezelfde rode kleur als zijn piemel. Het was een geweldig geil gezicht, de Deen lag inmiddels op zijn rug en genoot van de behandeling door zijn teefje. Na een poosje zag ik hoe ze haar panty in haar kruis stuk trok en zo toegang aan de Deen kon verlenen om door hem gedekt te worden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir