Op de camping

Op de camping
Al vier jaar staan we samen op de camping vanaf eind april tot aan het einde van de zomervakantie. Al die tijd staan we al naast dezelfde mensen. Hij een middenstander van 39 en zij een aantrekkelijke dame van dezelfde leeftijd. En al die jaren fantaseerde ik dat ik haar wel wilde neuken.
Afgelopen zomer was het zover. Haar man moest nog een week werken en zij was vast naar de camping gekomen. De hele dag was het al mooi weer de meeste vrouwen liepen rond in hun bikini of badpak de mannen in hun zwembroeken of korte broeken. Zo ook de buurvrouw. Nadat ik mijn vrouw had ingesmeerd met zonnebrand vroeg de buurvrouw of ik haar ook even wilde doen. Ik ging naar haar toe en deed wat zonnebrand over haar rug en wreef dat uit. Onderwijl ik haar rug masseerde kirde ze van genot. Nadat het avondeten genuttigd was en de vaat gedaan vroeg de buurvrouw of wij bij haar koffie kwamen drinken. Rond een uur of negen was de koffie op en kwam de fris op tafel. Het was 11 uur toen mijn vrouw zei dat ze naar haar bed ging, ik zei dat ik zo kwam en ze vertrok.
Na nog wat over koetjes en kalfjes gepraat te hebben zei ik dat ik naar het toilet moest en stond op. Wacht even zei ze ik ga mee. Ze stond op en gezamenlijk liepen we naar het toiletgebouw. Terwijl we naar het toiletgebouw liepen voelde ik plotseling haar hand in mijn kruis. Dit wilde je toch al een tijdje zei ze. Ik wist niet wat ik moest zeggen en stamelde maar wat. Stil zei ze en trok me achter het toiletgebouw. Ze pakte me vol op mijn mond en haar tong gleed naar binnen terwijl haar hand mijn ballen masseerde. Ze zakte door haar knieen en haalde mijn paal uit mijn korte broek. Zachtjes begon ze met haar tong aan mijn eikel te likken. Ik sidderde van genot en vroeg haar wat rustiger aan te doen maar in plaats van rustiger aan te doen zoog ze hem steeds verder naar binnen. Ik hield het niet meer en spoot mijn hele lading in haar mond. Ik hoorde haar naar adem happen maar ze slikte alles door. Ze kwam overeind en ging met haar tong langs haar lippen om de laatste restjes zaad er vanaf te likken.
We kwamen achter het gebouw vandaan en gingen naar binnen. Alleen gingen we niet naar de toiletten maar we liepen naar de douches. Wild kuste ik haar op haar mond en verdween mijn hand onder haar rok. Voorzichtig trok ik haar slipje uit en gleed mijn vinger bij haar naar binnen. Oh mijn god wat was ze nat, ze droop gewoon. Zachtjes kreunde ze in mijn oor om haar alsjeblieft te neuken. Ik zakte naar beneden met mijn mond en sabbelde aan haar tepels, kuste haar buik om uiteindelijk bij haar kut te eindigen. Mijn tong likte haar grotje helemaal uit. Ze rilde van genot. Ik kwam omhoog en trok mijn korte broek omlaag. Mijn paal sprong in het gelid, ze draaide zich om en bukte iets naar voren.Ik positioneerde mijn paal en drukte hem naar binnen. Zonder enige tegenstand gleed hij naar binnen. Zachtjes ging ik op en neer. Onderwijl mijn handen haar tieten masseerden zat haar hand aan mijn ballen. Steeds harder stootte ik in haar. Met een onderdrukte gil kwam ze klaar, haar kutje verkrampte en gelijktijdig spoot ik haar kutje vol. Ik draaide haar om en kuste haar op de mond. Na ons wat opgefrist te hebben liepen we terug naar het veld waar de caravans stonden. Met een kus namen we afscheid.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir