Keihard genomen

Keihard genomen
Ik was op een dinsdag ochtend aan het zwemmen in een zwembad bij mij in de buurt. Ik werk onregelmatig en had zodoende een ochtend de tijd om wat aan mijn conditie te werken. Het was niet druk in het zwembad, buiten mij vooral bejaarde. Er was echter een jongeman die mijn aandacht trok. Hij had een zwarte speedo aan en door zijn stof heen tekenden de contouren van een flinke pik zich af. Althans, dit is wat ik zag, wellicht verbeelde ik me dit alleen. Na mijn baantjes getrokken te hebben ging ik nog even ter ontspanning in het Turks stoombad zitten. Er zat niemand en ik deed mijn ogen dicht en dwaalde een beetje af met mijn gedachten. Ik denk dat het kwam doordat ik al lang geen sex meer heb gehad, maar van de warmte en de gedachte aan de jongeman kreeg ik een behoorlijke stijve. Aangezien ik alleen was begon ik over mijn zwembroek te strelen en daarvan werd mijn pik uiteraard zo hard als steen. Na een poosje kwam de jongeman ook het Turks stoombad binnen gelopen. Ik liet mijn pik met rust en hoopte dat hij niks gezien zou hebben. Toen hij eenmaal zat vroeg hij direct of ik in een geile bui was. Nonchalant vroeg ik waarop hij dat baseerde. Hij knikte naar mijn kruis en gaf me een knipoog. Hierop trok ik mijn zwembroek naar beneden en showde hem mijn stijve pik, met de mededeling dat ik er wel in zin in had. Hij kwam voor me zitten en likte mijn stijve pik goed nat voordat hij hem helemaal in zijn mond nam. Dit was zeker niet de eerste keer dat hij dit deed, want man, wat kon die gozer lekker pijpen.

Van de spanning dat we ieder moment betrapt konden worden werd ik alleen maar geiler. Ik was ook benieuwd naar zijn pik, maar daar moest ik nog even op wachten zei hij. Mijn beurt komt nog wel. Hij pijpte me inmiddels met lange diepe halen en ik kon het kreunen niet onderdrukken. Met een luide schreeuw kwam ik klaar in zijn mond. Hij kwam omhoog en kuste me zodat ik mijn eigen geile sperma proefde. Nu was het mijn beurt dacht ik, maar mijn geile lover dacht daar anders over. Hij wilde me meenemen naar zijn huis om daar het karwei af te maken. We doken snel een kleedhokje in en hij stelde zich snel voor als Frank, ik ben Peter, zei ik. Hij trok zijn zwemslip uit en daar kwam inderdaad een enorme lul uit te voorschijn. Mijn pik begon al weer een beetje hard te worden bij die aanblik. Frank zag dit en lachte dat ik die dadelijk wel in actie zou zien. Frank was met de auto dus ik stapte bij hem in om naar zijn huis te gaan. Dit was ongeveer vijftien minuten rijden en tijdens het rijden kon ik me niet bedwingen. Ik trok zijn trainingsbroek naar beneden en begon hem te pijpen. Ik vond het zo’n geil idee dat iedereen die langs reed dit kon zien. Ik kon gewoon geen genoeg krijgen van die pik. Eenmaal aangekomen bij zijn huis fatsoeneerde hij zijn broek en liepen we snel naar binnen. In de woonkamer gingen we op de bank zitten en direct trok ik zijn trainingsbroek weer uit. Al snel zoog ik zijn pik weer hard. Ik denk dat zijn pik een centimeter of 27 was. Ondertussen ontdeed ik me ook van mijn kleren zodat we alletwee naakt op de bank zaten. Frank liet me op staan, draaide me op en boog me voorover zodat hij mooi uitzicht had op mijn sterretje. Hij likte mijn aarsje lekker nat en penetreerde me met zijn tong afgewisseld door twee vingers. Ik trok me zelf af en moest me inhouden om niet een tweede keer klaar te komen. Na een poosje vroeg hij of ik zijn dikke pik kon hebben. Ik was zo geil als boter en smeekte hem om mijn kutje te neuken. Hij kwam achter me staan, tufte nog een keer op zijn pik en ramde zijn pik in een keer tot aan zijn ballen mijn reet in. Ik dacht dat ik opengereten werd, zo dik was zijn pik. Na enkele stoten begon ik aan zijn pik te wennen en moedigde ik hem aan om me diep te neuken. Hij neukte me keihard zonder condoom, maar ik was zo geil dat het me allemaal niets meer kon schelen. Ik wilde genomen worden en hard, zo natuurlijk mogelijk.

Na een tijdje haalde hij zijn pik uit mijn reet en ik voelde mijn kontje ontspannen. Ik draaide me om en zoog een paar keer met lange halen aan zijn enorme gevaarte. Frank ging op de grond zitten en ik liet me snel over zijn pik zakken, zodat ik weer lekker gevuld was. Wat een heerlijk gevoel gaf me dit toch. Ik bereed wild zijn pik en voelde zijn pik bij iedere stoot tegen mijn prostaat drukken. Mijn pik werd er alleen maar harder van. Na een poosje begon ik wild te schokken en spoot ik het zaad uit mijn pik zonder me te hebben afgetrokken. Dit was het allergeilste wat me ooit was overkomen. Ik schreeuwde het uit en mijn zaad kwam op de borstkas van Frank terecht. Ik smeerde het over mijn vingers uit en stopte twee vingers bij de lul van Frank in mijn eigen reet. Nu was ik volledig opgevuld en zo geil als het maar kon. Mijn eigen pik werd amper slapper. Frank begon ook zwaarder te hijgen en spoot zijn zaad diep mijn darmen in. Ik kreeg een warm verliefd gevoel van. Ik stapte van hem af en likte zijn pik met de zaadresten schoon.

Mijn pik was nog steeds hard en Frank wilde zijn gaatje ook gevuld hebben. Snel wisselden we van positie en zakte Frank over mijn pik heen, die nog steeds stijf was. Frank bereed mijn pik met zijn gewillige kontje en ik begon hem langzaam af te trekken. Frank schreeuwde dat ik zijn sletje was en dat ik zijn pik weer stijf moest maken. Ik bleef Frank geil aftrekken en neuken. Na een tijdje stond Frank op en floepte mijn lul uit zijn kont. Zijn pik was weer op volle oorlogsterkte en Frank wilde mij weer neuken. Hij zei dat ik op de bank moest gaan liggen met mijn slettekutje de lucht in. Dit wilde ik maar al te graag, want ik verlangde al weer naar zijn dikke pik in mijn kontje. Ik lag op mijn rug en Frank duwde zijn pik in me en begon mij weer af te trekken. Ik was zo geil dat ik voelde dat ik dit niet lang zou volhouden. Ik kreunde hard dat hij mijn kutje moest uitwonen en dat mijn slettekutje speciaal voor hem was! Al snel spoot ik voor de derde keer mijn sperma uit mijn pik. Ik spoot zo ver dat het meeste op mijn gezicht kwam en likte alles lekker op. Van deze blik werd Frank zo geil dat hij zijn pik uit mijn kutje haalde en alles in mijn mondje spoot. Frank spoot echt enorm veel en ik had moeite om alles door te slikken. Hij kuste me en heel mijn gezicht zat onder het zaad. Zo lekker en hard was ik nog nooit genomen.

We wisselden telefoonnummers uit en beloofden elkaar het snel over te doen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir