Mijn fantasie komt uit deel twee

Mijn fantasie komt uit deel twee
Nadat we op de slaapkamer elkaar heerlijk hebben laten komen hebben we even pauze.
we lopen naar beneden om even wat bij te komen en een drankje te drinken.
Gelukkig is het lekker warm want we zijn nog steeds naakt.
Omdat ik het leuk vind om ook gewone foto’s te hebben klik ik een paar keer. Leuk om te zien hoe jullie naast elkaar op de bank zitten. Je mooie borsten hebben nog steeds ietwat harde tepels, lekker om te zien en om te fotograferen. Gelukkig zit je, waarschijnlijk bewust, iets met je benen uit elkaar en gunt mij dus een blik op je heerlijk geschoren lippen. Je ziet dat ik wat voorover buig om je lekkere poes goed op de foto te kunnen zetten.
Kun je het zien? Vind je het lekker? vraag je. Hmmm ja ik geniet, zeg ik, ik wordt weer super geil van het fotograferen van je mooie lijf.
Nou, ik moet nog even bijkomen, hoor ik je man zeggen, een beetje hulp kan ik wel gebruiken, je buigt meteen naar beneden om de slap geworden piemel van je man te bewerken. Je trekt de voorhuis naar achteren en begint op zijn eikel te zuigen. De camera klikt dankbaar en de pik van je man reageert vlot. Al snel staat hij weer mooi hard recht omhoog. Je hebt één been op de bank gezet zodat je poes nog beter zichtbaar is.
Wil je haar niet even opwaremen, zegt je man tegen mij, die foto’s dat geloof ik nu wel.
Ik wil toch wel graag een paar foto’s maken wanneer jullie lekker neuken met elkaar. Dat mag, zeg je, maar ik wil eerst wel weer lekker gelikt worden door je. Hmmmmm dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik klik nog snel even een close up van je mooie lippen en dan kniel ik tussen je benen. Zonder je poes verder aan te raken lik ik met een lange haal van onderen naar boven door je lippen. Je heerlijke kut is nog een beetje nat, je lippen glijden lekker van elkaar. Hmmmm heerlijk om je sappen te proeven, ik blijf je met lange halen likken en zuig af en toe je lippen naar binnen. Terwijl je ligt te genieten van mijn heerlijk befbeurt blijf je de harde pik van je man rustig doorpijpen, je hoofd gaat langzaam op en neer, zijn lul verdwijnt diep in je keel. Ik kijk even op en zie dat hij heerlijk genietend achterover is gaan liggen en dat jij zachtjes zijn ballen door je vingers laat gaan. Plotseling steek je een vinger in zijn anus, hmmmm kreunt hij dat is lekker, je blijft bij zijn eikel steken en zuigt en likt lekker aan zijn kloppende kop. Oohhhhh niet te hard ik voel mijn zaad al weer borrelen, rustig aan, wat maak je me geil. Je begint te likken om je man wat rust te gunnen maar ik voel aan de bewegingen van je heupen dat mijn gelik ook begint te werken. Om je wat meer op te winden stop ik met likken en zuig ik je geile klit naar binnen, terwijl ik dat doe steek ik twee vingers in je natte poes. Ze glijden makkelijk diep naar binnen, je bent al super nat geworden. Rustig vinger ik door en zuig ik op je klit, af te toe bijt ik er speels heel zachtjes in.
Ooohhh wat is dit lekker hoor ik je kreunen, ik wil nu een harde pik in mijn kut.
Ik sta op en vraag of je op je man wil gaan zitten, kijk me aan en laat je maar lekker over zijn pik zakken. Met mijn camera in de aanslag zie ik dat je man op het puntje van de bank gaat zitten en zijn pik rechtop richting je poes steekt. Klik, klik, klik met drie geile foto’s leg ik vast dat je langzaam over zijn pik glijdt. Je zit nu met je benen wijd op zijn schoot, zijn harde pik diep in je kut. Hmmm wat een geil gezicht is dat en wat een zalige, lekkere uitdrukking heb je op je gezicht. Je man is zo geil dat hij niet op je wil wachten, zijn heupen maken neukende bewegingen en met zijn handen onder je billen tilt hij je een beetje op om je daarna weer vol op zijn pik te laten vallen. Je snapt wat hij wil en de volgende beweging help je mee. Zijn pik gaat langzaam uit je druipende kut tot de eikel nog net tussen je lippen zit en laat je dan weer zakken, hmmm hoor ik van diep uit je keel, ohhh wat gaat hij er weer lekker diep in. Langzaam neuken jullie door met lange halen zie ik die heerlijk harde pik in en uit je geile natte kut gaan. Het soppende geluid van de geile lippen maakt me weer super geil, ik kan mijn ogen niet van jullie afhouden. Je hand rust op je klit en masseert ritmisch mee met de pompende bewegingen van je man. Hmmm ik leg de camera aan de kant,… ik wil meedoen!! Ik besef me dat ik nu een lang gekoesterde fantasie kan laten uitkomen. Ik heb altijd al een kut willen beffen die geneukt wordt. Op mijn knieen ga ik voor je man zitten en druk zijn benen uit elkaar. Ik kom tussen zijn benen en lik aan zijn glad geschoren ballen. De geur van jullie lekkere sappen komt in mijn neus, ik moet nu je poes proeven, oooh wat is het lekker om de sappen van een geile vrouw van haar lippen te likken. Ik lik langs de harde pik van je man richting je klit en draai rondjes met mijn tong over je knopje. Heerlijk is het, ik proef je sappen en voel dat ik regelmatig over de harde schacht van je man lik.
Je hand heeft inmiddels mijn hoofd gepakt en druk mijn gezicht vol in je poes, ik hoor aan je hijgen dat je weer dichtbij een orgasme bent. De harde pik van je man zit diep in je poes maar kan nauwelijks nog bewegen, ik blijf je likken en zuigen aan je klit. Oohhhh toe maar lik mijn klit, ik kom, hmmm een harde pik in mijn kut en een tong op mijn klit, ik hou het niet meer jhaaaaa. Sidderend kom je voor een tweede keer klaar, ik proef je heerlijk sappen en kan niet meer stoppen met likken. Je schokt en hijgt zwaar, drukt je natte poes strakker tegen mijn gezicht, schokt nog twee keer en drukt mijn hoofd van je af. Whooo ik kan niet meer ik moet even stoppen, wat geil, zo hard ben ik lang niet meer klaargekomen.
Je rolt van je man zijn pik en hijgt nog wat na op de bank. Ik zie de harde natte pik van je man en kan me niet beheersen, pak hem stevig vast, trek zijn voorhuid strak naar achteren en begin op zijn eikel te zuigen. Hmmm van een lekkere warme kut naar je geile mond hoor ik je boven mij kreunen. Terwijl ik aan je eikel zuig begin ik je langzaam te trekken. Ik zuig je pik diep mijn keel in en laat hem daar een tijdje zitten. Ik voel je eikel tegen de achterkant van mijn tong kloppen en moet me inhouden niet te kokhalzen, ohhhh je warme pik vult mijn mond zo lekker. Langzaam trek ik me terug tot ik je eikel weer tussen mijn lippen heb, ik pak je ballen en schuif mijn mond weer helemaal over je pik. Waw wat geniet ik ervan om je lekker te pijpen. Nog steeds op mijn knieen voor de bank heb ik niet in de gaten dat je vrouw achter me is gaan zitten. Ze pakt mijn ballen onder mijn billen door en trek zachtjes aan mijn zak. Hmmm mijn pik was al hard maar hij krijgt hierdoor nog een extra stoot. Ik voel een dikke druppel voorvocht uit mijn eikel druppen. Je andere hand heeft mijn eikel gevonden en strijkt het voorvocht over mijn eikel, hmmmm wat een heerlijke massage van mijn kloppende kop.
Ik begin neukende bewegingen te maken met mijn pik ik je hand. Je knijpt hard en zacht in mijn pik, heerlijk gevoel is dat. Ondertussen blijf ik je man diep pijpen en zijn ballen strelen. Al spelend met je ballen komen mijn vingers tussen je billen, ik vind je anus en geef wat druk. Je tilt je bilen op om mij wat ruimte te geven en langzaam glijdt mijn vinger richting je prostaat.
Oempfff je kreunt en stoot je pik dieper in mijn mond, je begint begint mijn mond nu harder en dieper te neuken. Ik geniet van je harde pik en blijf lekker zuigen en met mijn tong je eikel bewerken. Je vrouw lijkt ondertussen haar aandacht voor mijn pik verloren te hebben. Net wanneer ik het in de gaten heb voel ik iets hards tussen mijn billen. Ik kijk naar achteren en zie dat je een voorbinddildo hebt omgedaan. Wat ga je doen? Doe je dat echt? Vraag ik wat angstig. Kijk voor je en neem die harde pik in je mond, zeg je streng. Je schreef in een chat dat ik je mocht neuken, dat gaat nu gebeuren. Het is wel een wens van me maar nu het echt lijkt te zijn ben ik wel wat gespannen. Ik voel een dikke klodder glijmiddel tussen mijn billen en meteen daarna de kop van de dildo. Het is moeilijk om me te ontspannen maar het glijmiddel doet zijn werk, langzaam glijdt de dildo mijn anus in. Oohhh ik ben wel een vinger gewend maar dit is wat anders. Na een keer of drie langzaam in en uit voel ik hoe lekker het is en kan ik me ontspannen, ik druk mijn billen naar achteren en val bijna voorover met mijn gezicht op je pik. Automatisch hap ik toe en begin je weer te pijpen. Het duurt niet lang of je vrouw en jij neuken me in hetzelfde ritme, jij in mijn mond, je vrouw in mijn kont. Oohhh wat voelt en smaakt dat lekker. Ik voel je pik dikker worden en weet dat je bijna komt. Op datzelfde moment pakt je vrouw mijn pik en begint me te trekken. Samen kreunen we hard en beginnen gelijktijdig te schokken. Ik voel je warme zaad diep mijn keel inspuiten en zelf spuit ik mijn zaad over de hand van je vrouw. Oohhhhh zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen, ik blijf maar spuiten. Hmmmm wat lekker om te komen met een dildo in mijn kont en een spuitende pik in mijn mond. Zuchtend val ik voorover op je buik. De dildo glipt uit mijn kont, ik schok nog na van deze heerlijke ervaring, ik voel je pik tegen mijn borst kloppen, jij ligt ook zeer ontspannen op de bank na te genieten.
Wat een lekker stel zijn jullie, nu al uitgeput, lacht je vrouw. Ik draai me om en zie haar mooie, lekkere, geile lijf met voorbinddildo en super mooie borsten. Dat beeld zal ik nooit vergeten, daar heb ik geen fototoestel voor nodig.
Waw, jullie hebben een paar geile fantasieën van mij in vervulling laten gaan. Ik heb nog nooit zo’n lekkere geile sex gehad, zeg ik dankbaar. Ik ben blij dat je foto’s kwam maken zegt je vrouw lachend. De volgende keer laat je je camera maar thuis hoor ik je zeggen.
We drinken nog wat en gaan dan lekker samen douchen. Ik was je vrouw, jij wast mij en zij was ons samen. Er zit niet veel puf meer in onze pikken, die hebben echt wat meer rust nodig, maar toch genieten we van deze fijne wasbeurt. Misschien krijgen ze wel weer energie wanneer we de foto’s bekijken,……….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir