Mrs Melissa’s extreme avonturen via Tgirl

Mrs Melissa’s extreme avonturen via Tgirl
Keta trip….en BDSM/fisting….

Op bezoek kwamen Tessa, Kinger, Joyce en Wilma…
Wat een avontuur..na elkaar gezoend, gespankt, gepijpt en geneukt te hebben ging Kinger het RACK in…Kinger wilde anaal ontmaagd worden..het enige wat zij ooit in haar kutje gehad had was een thermometer…Melissa ging er achter zitten en schoof een gewone dolde haar nauwe kutje in… Kinger kreunde het uit van genot en pijn…daarna schoof Melissa haar harde pik de kut in van Kinger…wowwww..heerlijk Domina Kreunde Kinger…Melissa neukte Kinger flink door… Na het neuken verdiende Kinger straf….Melissa pakte haar flogger en spankte er op los….daarna met 2 zwepen tegelijk….Kinger kreeg een erectie en Melissa trok hem af….. Na een tijdje ging Kinger uit het rack..en neukte Tessa hard en diep…hmmmmm geil,,,Kinger spoot haar zaad de kut in van Tessa..Ondertussen hield Melissa zich bezig met Joyce….Joyce zat op de bank..Melissa duwde haar highheels boots in de kruis van Joyce….zij kreeg een erectie en begon te mastruberen…Melissa gaf Joyce een paar flinke tikken in het gezicht…”mag dat smerige teef., heb ik daar toestemming voor gegeven!!!”….

Neen kreunde Joyce…vervolgens spoot zij haar zaad over de laarzen van Domina…. Het was inmiddels middernacht…Kinger en Joyce gingen weer..Melissa riep dienstmeid Wilma op….binnen een uurtje was zij er…. Tessa had Keta mee….Domina Melissa verzocht dat gereed te maken voor een rit naar de hemel en hel…samen met Tessa..Melissa verzocht Wilma clean te blijven om over ons te waken…en dat was maar goed ook… Na inname ging Tessa het RACK in…Melissa begon Tessa vervolgens te fisten…..diep…heel diep ging de vuist haar kut in…wow…wat geil…De Keta begon bij beide in te slaan…… Melissa haalde haar vuist uit de kut van Tessa en duwde eerst het speculum haar kut in en draaide deze op de uiterste stand..
Vervolgens gegon Melissa Tessa heerlijk te neuken….de Keta sloeg keihard toe…Ik zweefde tussen hemel en hel,,zag alles heel groot of heel klein en de fases .. foto achtige .beelden volgen door elkaar heen …de muziek van Zweef/doom Metalband Katatonia knalde uit de speakers…..

Ondertussen zag ik Wilma in de kamer staan..ze hing tegen het plafond..ik wilde haar aanraken en riep Wilma…ik zag haar komen aanzweven…. in eens stond ze naast mij!!…in fases kwam ze naar mij toe, zelf voelde ik mijn lichaam niet meer…ik raakte Wilma aan..ze zei dat het allemaal goed zou komen en dat ik rustig moest blijven…ook Tessa zat diep in haar trip..ondertussen neukte ik haar heerlijk en zacht…dat was het enigste wat ik bewust meemaakte…het neuken van Tessa… Na de neuk partij gingen we naar de bank…water drinken en kalm blijven zei Wilma tegen ons…en dat werkte….. Langzaam kwamen we weer terug op aarde..Tessa wat eerder dan Melissa….wat een belevenis!!! Vervolgen ging Tessa het Rack weer in..Melissa ging haar nog eens fisten en daarna hard en genadeloos zwepen met haar bullwhip en kattestaart…Tessa kreeg er hard van langs…de zwepen knalde over haar kont en rug…Tessa kreunde het uit van lust en pijn…

Na een half uurtje was het mooi geweest vond Domina Melissa…Je krijt er nog eentje..riep ik…en die kreeg Tessa..alle twee de zwepen knalde over het lichaam van Tessa…ze gilde het uit van pijn en genot…net toen Tessa dacht dat dit de laatste klap was knalde de zwepen nog een keer met volle kracht over haar vuurrode kont………..genade kreunde zei…”Zo die krijg je er gratis bij smerige teef….” zei Melissa en maakte haar los… Het was inmiddels 04.00uur..slapen…..Tessa bleef beneden op de bank slapen…Melissa nam haar dienstmeid Wilma mee nar boven om verder te knuffelen om vervolgens in slaap te vallen….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir