De Lerares Deel 1

De Lerares Deel 1
Toen ik verliefd werd op Danielle, mijn lerares Frans, was ik net eenentwintig. Zij was achter in de dertig, blond, en altijd zeer mooi opgemaakt; een echte Francaise. Perfect! Haar Franse accent maakte mij al opgewonden en in de klas wachtte ik vaak ademloos op een beurt…… Natuurlijk ik werd ik door iedereen uitgelachen, ik viel natuurlijk nog al op als ik dan geen antwoord op haar vragen wist te geven en haar maar met open mond zat aan te staren. In mijn gedachten kleedde ik haar steeds uit en beminde haar onstuimig. Zij had het door en was zeer boos en zei me dat ik na moest blijven voor een stel extra opdrachten. Ik voelde me zeer vernederd, ook als vrouw had ik mijn eer. Toen we elkaar troffen in haar kantoortje en ik haar mijn interesse voor de Franse cultuur en taal probeerde uit te leggen, stemde dat haar gunstig en ze vroeg me om naar haar huis te komen om wat Franse boeken op te halen en wat bijlessen te krijgen, want die had ik volgens haar dan wel nodig. Eenmaal bij haar thuis bewonderde ik haar prachtige huis en spraken wij over van alles en nog wat. Tot mijn grote verbazing vertelde Danielle uitvoerig over haar gevoelens voor mij. Ze vond dat ik dat maar gelijk moest weten dat ze smoor verliefd op me was en me graag streng zou willen behandelen. – “In verband met de bijlessen”, zei ze glimlachend. We zaten nogal dicht bij elkaar op de tweepersoonsbank en vaak pakte ze mijn hand of streelde mijn wang. Ik voelde dat ze spontaan mijn borsten aanraakte. Van schrik morste ik ‘n glas cola op mijn T-shirt. Danielle stond erop dat ik het direct uittrok, zodat ze het uit kon spoelen. Ik trok het uit en gaf het haar. Nu keek ze lange tijd naar mijn lichaam. Ze bekeek en keurde met haar ogen mijn 1.74 m lange lijf. Ze keek verlangend naar mijn mooie borsten en slanke middeltje, mijn stevige heupen en mijn lange benen. Kortom ze genoot van mijn geil figuurtje. Zoiets vind ik best leuk, vooral als ik er anderen zoals Danielle mee kan plezieren. Toch bloosde ik toen ik merkte dat mijn verstijfde tepels erg kriebelden in m’n beha. Danielle vroeg me gelukkig ook die beha uit te doen. Ik deed dat graag omdat die inderdaad ook plakkerig was van al die cola. Mijn tepels werden harder en staken net als mijn stevige borsten recht vooruit. Om mij niet al te verlegen te laten zijn, trok Danielle spontaan ook haar sweater en blouse uit. Ik hield mijn adem in terwijl ik naar haar borsten staarde die omsloten werden door een zeer mooie rode met zwarte kant afgezette beha, haar kleine roze tepeltjes staken geraffineerd door haar beha naar buiten. Danielle vroeg me om haar beha los te maken. Met trillende vingers probeerde ik het, stom genoeg kon ik de voorsluiting niet los krijgen, zo nerveus was ik. Ze lachte, en hielp me een handje. Haar peervormige roomwitte borsten vielen uit de cups en toonden zich nu in volle omvang en trilden nog na, van de vrijheid die ze kregen. Nog nooit van mijn leven had ik zulke leuke stevige joekels gezien, het waren echte kanjers en staken stevig vooruit! Haar tepels waren hard en glommen. Ik werd er geil van en stelde me voor hoe de rest van haar lichaam eruit zou zien. Danielle pakte mijn hand en duwde die tegen een van haar borsten. Ik streelde haar tepels, dook met mijn gezicht er midden in en begon ze met mijn tong te bewerken. Haar tepel kromp ineen toen ik er hard met mijn tanden op beet. Danielle wreef zachtjes mijn borsten, tilde ze op en trok ritmisch aan mijn tepels. Ze draaide met haar vingers rond mijn tepels en met haar tong likte ze mijn borsten. We werden al behoorlijk heet. Ik begon ervan te hijgen. Haar borsten werden steeds voller en tot mijn verbazing waren haar roze knoopjes aanmerkelijk groter geworden. Danielle trok me nu in haar armen en kuste me hevig. Haar tong glipte mijn mond binnen. Nu sloeg ik mijn benen om haar heen en drukte haar lichaam hard tegen het mijne aan. We gingen zo in elkaar op dat we van de bank vielen. Op de grond gingen we verder. We lagen zo dat onze tepels elkaar raakten. Plotseling voelde ik haar hand in mijn jeans verdwijnen maar die zat zo strak dat ze niet ver kwam. Van opwinding kreeg ik een erg lekker gevoel in mijn kutje. Mijn clitoris werd wakker en mijn roosje ontsloot zich. Mijn klit begon te zwellen. Haar borsten en haar onderlijf duwden afwisselend steeds hitsiger tegen mij aan. In de spiegel naast de open haard kon ik zien hoe we tegen elkaar aan het rijden waren. Ik werd natter in mijn broekje. Danielle voelde aan mijn op en neer gaande bewegingen dat we klaar waren voor de volgende ronde. (wordt vervolgd…… zie “Lerares 2”)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir