kom maar…

kom maar…
Het moet rond de eeuwwisseling zijn geweest dat ik pas de gaysauna ontdekte. Dat kwam zo. Zoals jullie lazen in mijn verhaal “op bezoek” kwam ik in contact met gelijkgezinden in de regio. Een van hen die mijn enkel op wederzijdse lustbeleving contact graag aangevuld zag met een blijvende band (zij die zoals ik gehuwd zijn en discreet willen blijven, weten dat zoiets niet mogelijk is, en ook niet wenselijk) zei me dat ik zeer geschikt was voor de herensauna waar men anoniem en volledig vrij zijn ding kan doen.
Ik was in die tijd sportiever als nu en dat maakte dat ik op de zondagen dat mijn echtgenote moest werken in de supermarkt (om de twee weken, vanaf middaguur tot zes) er vaak met de fiets op uit trok. Een bezoek aan de aanbevolen sauna in het Antwerpse kon gemakkelijk.
Al snel werd dat een maandelijkse uitstap, en soms meermaals per maand. De sfeer was inderdaad zeer open, een “neen” werd gerespecteerd (wel niet altijd, wat me soms in enorm geile situaties bracht, zoals die keer dat ik in de droge lucht sauna op mijn handdoek lag, twee klanten zich op de bank onder mij zette, de een aan mijn speelgoed begon te frunniken terwijl de ander me tegen de bank drukte, het eindigde met wat wringen om los te komen… waarna ik door dezelfde geilaards achterna gezeten werd tot in de darkroom. Ik vraag me nog altijd af wat er aan mij zo speciaal was dat ze mij zo wilden bezitten.) en vooral dat hygiëne top was. Iedereen moest douchen, iets dat toch belangrijk is. En ja, er zijn omzeggens geen taboes, want er zijn ruimten om privé elkaar te verwennen zowel als om dat in gezelschap te doen. Voordeel bij dat laatste is dat je dan vlotter anderen erbij kunt betrekken of zelf bij anderen betrokken wordt.
Wanneer juist ik daar mijn anale maagdelijkheid verloor ben ik vergeten. Het was met een leeftijdgenoot, we hadden contact gemaakt in de stoomruimte, elkaars genotsstaaf al geproefd in het bijzijn van anderen, wat ons zowel als hen tot verdere actie bracht. Ik maakte dan ook geen bezwaar toen hij voorstelde om apart te gaan.
We gingen de trap op weg naar de “slaapkamers”, passeerden aan de lockers waaruit hij een kleine toilettas nam. In ons eigen “kamer” – in feite niet meer dan een kunststofmatras waarrond houten wanden en een deur – moest ik op de knieën, mijn opening naar hem toe. Zijn tong gleed direct door mijn bilspleet naar mijn grot welke hij rustig maar diep uitlikte, nog eens, want beneden was deze ook al gereinigd, terwijl ik toen bezig was met twee piemels af te zuigen, soms beiden gelijk in mijn mond. Ik kan dus niet zeggen of hij het was die mijn holletje geproefd had, maar ’t voelde wel hetzelfde aan.
Hij vroeg nu of hij me mocht neuken. Ik ben nog maagd, antwoordde ik. Zal het rustig aan doen, was zijn antwoord en hij haalde uit zijn tasje een busje glijmiddel en een condoom. Ik dierf niet weigeren, wou deze lieve man niet kwetsen. Ik draaide me naar hem toe, nam zijn doorsnee piemel in mijn mond om hem extra hard en nat te maken zodat de condoom er vlot overging, en ging weer in houding, gerust maar gespannen.
Ik voelde hoe zijn vinger glijmiddel rond en in mijn ster aanbracht, naar binnen gleed en een beetje masseerde. Dat hielp me te ontspannen. Vervolgens voelde ik zijn eikel tussen mijn bilspleet, dan tegen mijn poepgaatje. Ik voelde hoe hij met zijn hand zijn eikel recht plaatste en hoe hij heel even drukte. Ik bleef roerloos in houding.
“Kom maar…” zei ik, en ik voelde zijn staaf bij mij binnendringen. Wat een sensatie! Beetje pijnlijk in ’t begin, maar hij deed niets bruuts, en al snel was ik gewend. Met twee handen mijn billen vast- en openhoudend begon hij me te neuken, bij momenten zijn eikel tot net aan de rand van mijn ster terugtrekkend en zelfs er geheel uit. Ik genoot van zijn kunde, denkend aan de scenes die ik zo vaak in films had gezien. Het enige dat jammer was, was dat er geen spiegels waren om hem en mezelf in beeld te zien want als het zicht even geil was als dat het bij mij aanvoelde, wow dan.
Hij trok zich terug, vroeg me om op mijn rug te gaan liggen, kwam tussen mijn benen zitten en legde mijn benen op zijn schouders waardoor mijn neukgaatje, dat heerlijk voelde en heel aanwezig was, weer open kwam.
Vlot schoof hij terug in mij in. Door de veranderde houding was het een nieuwe sensatie, anders maar minstens even lekker. Ik werd weer zo geil als boter, het voelde ook aan alsof een mes door zachte boter gleed en toen hij voorstelde om mezelf af te rukken – mijn piemel was half opgericht – aarzelde ik geen moment. Veel tijd had ik dan ook niet nodig om tot een climax te komen, spoot gelijk mijn buik onder wat ook hem tot een hoogtepunt bracht. Schokkend en stotend kwam hij in me klaar.
Voorzichtig trok hij zich terug, ervoor zorgend dat zijn condoom rond zijn verslappende paal bleef. Ik hield mijn billen trouwens gewillig open. We lachten even, moe maar voldaan.
Terug beneden bracht een flinke douche me weer bij mijn zinnen. De zoete pijn bleef nog een dag of wat me herinneren aan mijn ontmaagding, maar ’t leven ging gewoon verder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir