Rebecca, wat een vrouw!

Rebecca, wat een vrouw!
Ik zat voor het werk enkele dagen in een hotel in Amsterdam. De dagen waren lang, maar het werk was uitdagend en de mensen op de werkvloer waren leuk. Er liepen ook enkele zeer mooie dames rond, wat er voor zorgde dat ik regelmatig met een halve stijve rond liep. Op donderdagavond hield ik het niet meer uit: ik had genoeg van mijn rechterhand, mijn pik moest ergens in gestoken worden. Gelukkig waren de wallen niet ver weg en al snel liep ik door de rosse buurt om het vlees te keuren.
Na enige tijd kwam ik door de straat met de transseksuelen en al snel zag ik een dame waarvan de aanblik mijn pik keihard liet worden: 1m70 groot, lang donker haar, mooie rode lippen, dikke tieten en een bolle kont. Eigenlijk was ik op zoek naar een genetische vrouw, maar ach, waarom niet? Ze wenkte me naar binnen en we waren het snel eens over de prijs. Ze heette Rebecca, kwam uit Zuid-Amerika en was 24 jaar. Om het allemaal proper te houden, gingen we eerst onder de douche. Ik trok mijn kleding uit en stapte in de cabine. Ik zag haar ook de kleding langzaam uit doen, bijna een striptease. Toen ze haar BH uittrok, kwamen er twee prachtige borsten uit. En toen ze haar slipje omlaag schoof, verscheen er een halfharde piemel, van vrij gewoon formaat. Ze stapte onder de douche, drukte zich tegen me aan, en kuste me. Mijn pik werd meteen keihard. Rebecca voelde dit, en pakte hem beet met hand en begon een beetje te trekken terwijl ze haar tong diep in mijn keel stopte. “Stop”, zei ik, “ik kom al bijna klaar”. Ze lachte, beet zachtjes in mijn oorlel, en stapte uit de douche. We droogden ons af en liepen naakt, met vooruitstekende stijve piemels, naar bed. Ik ging op mijn rug liggen en zijn kwam in standje 69 boven me zitten. Ze nam mijn harde pik in haar zachte warme mond en begon me hemels te pijpen. Ondertussen nam ik haar stijve leuter in mijn mond en begon te zuigen. Rebecca maakte steeds hardere neukbewegingen in mijn mond en ik voelde haar penis kloppen van opwinding. “Neuk me”, riep ik. Ze klom van me af en haalde een tube glijmiddel. Ze deed een rubber om haar kloppende piemel en smeerde mijn gaatje in. Haar vinger gleed als vanzelf naar binnen, waardoor ze al snel haar pik voor mijn sterretje plaatste. Ze kijk mijn intens geil aan, vragend of ze moest doorgaan. Ik knikte ja, en meteen duwde ze langzaam maar zeker haar eikel naar binnen. Het deed pijn, maar voelde ook lekker, zeker toen haar neukbeweging mijn prostaat stimuleerde. Tegelijkertijd trok ze me af en al snel voelde ik mijn zaad een weg naar buiten zoeken. “Ik kom klaar!!” schreeuwde ik en ik spoot dikke stralen sperma over haar hand en mijn buik. Door het intense samentrekken van mijn kringspier kwam zijn ook klaar en zwaar hijgend voelde ik haar warme lul in mijn kont het condoom vol schieten.
Uitgeput lagen we bij te komen en ik liet mijn ogen over haar lichaam gaan. Wat een schoonheid, moeilijk voor te stellen dat zij ooit een man was. Van de aanblik van al dat moois kwam er weer leven in mijn piemel. “Vind je het erg als ik een tweede keer ga?” vroeg ik. Ze knikte instemmend en bukte haar hoofd over mijn mannelijk geslacht. Voor de tweede keer vanavond nam ze mijn pik in haar warme, vochtige mond en pijpte me heerlijk. Al snel was mijn penis op oorlogssterkte en verzocht haar om op de knieën te gaan zitten. Terwijl ik haar gaatje insmeerde met glijmiddel, zag ik haar piemel ook weer hard worden. Ik deed een condoom om, plaatste mijn eikel voor haar kringspier en drukte zachtjes naar binnen. Haar kont was zeer strak en warm, nee heet en al snel kon ik doorsteken tot mijn ballen tegen haar billen kwamen. Ik bukte voorover, kuste haar nek, en greep haar volle borsten vast. Dit zorgde voor een extra opwinding in mijn piemel en ik begon mijn neukvlees in en uit haar kont te schuiven, steeds harder. Na een paar minuten hield ik het niet meer en ik kwam schokkend klaar, diep in haar kont.
Een uitstekende ervaring en ik ga zeker nog eens terug!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir