Ontdekking tussen de koeien

Ontdekking tussen de koeien
“Gelukkige achttiende verjaardag Astrid”, zei Sylvie tegen haar beste vriendin terwijl ze haar drie klapzoenen gaf op beide wangen. Ze overhandigde een envelopje met daarin haar verjaardagscadeautje. Astrid nam het kleinood aan en scheurde het open. “Dat meen je niet”, was het enige wat ze kon uitbrengen toen ze de inhoud zag. Ze wist dat Sylvie van haar ouders een kampeerreis naar Italië en Sicilië had gekregen als beloning voor het afstuderen, en in de envelop zat een briefje waarin stond dat ze gratis mee mocht gaan met haar beste vriendin. Twee volle weken gingen ze met de rugzak doorheen het zuiden van Italië trekken, en alle kosten qua vervoer en verblijf gingen vergoed worden door Sylvie en haar ouders bij wijze van verjaardagscadeau. Astrid sprong een gat in de lucht. Ze had er enorm tegenop gekeken om haar vriendin twee weken te moeten missen, maar nu mocht ze gewoon mee, en dit was super. De hitte sloeg hen letterlijk in het gezicht toen ze twee weken later van de trein stapten in Palermo. Hier gingen ze hun tocht aanvatten om binnen 2 weken in Napels weer op de trein te stappen richting België. Ze hadden bewust niet veel voorbereid aan hun reis omdat ze echt het avontuur wilden opzoeken. Ze wilden beide landen ontdekken en veel cultuur opsnuiven. Beide meiden waren dan ook totaal anders dan hun vrienden en klasgenoten. Fuiven, alcohol en d**gs spraken hen totaal niet aan. Terwijl hun klasgenootjes in het weekend stomdronken op cafe zaten, bereidden deze twee jongedames hun leven voor. Ze wilden carrière maken, en ze wilden vooral de wereld zien. Nu ze beiden achttien waren, mochten ze dit ook van hun ouders, en ze wisten dat deze reis de eerste van velen zou zijn. Binnen twee maand gingen ze aan hun opleiding rechten beginnen, maar nu was het tijd voor cultuur en ontspanning. Met hun zware rugzak stevig vastgebonden op de twee slanke ruggen vatten ze de tocht aan. Enkel gewapend met een digitaal kompas trokken ze de stad uit richting platteland. De zon scheen fel op hun hoofd maar moedig stapten ze aan een hoog tempo door de mooie velden en pittoreske dorpjes. Rond zes uur in de avond besloten ze om een plaats op te zoeken om hun tent op te zetten. Ze kwamen een oude vrouw tegen die haar koeien stond te melken in een kleine boerderij en ze mochten van haar hun tent opzetten in het lege weiland naast de stallen. ’s Avonds kwam de boerin hen nog versgebakken brood brengen wat ze heerlijk opaten op een deken naast hun tentje. Vanop die plaats zagen ze de mooiste zonsondergang die ze ooit gezien hadden. Het geluid van de krekels in de bosjes vervolmaakte dit plaatje. Toen de zon volledig achter de horizon verdwenen was kropen ze in hun slaapzak want ze wilden zo vroeg mogelijk weer op stap kunnen gaan. Toen ze de volgende ochtend uit hun tent kropen zagen ze een fles verse melk staan. Wat een schatje was die boerin toch. Omdat het toch een hete nacht geweest was gingen ze alvorens te vertrekken zich nog eerst verfrissen. Ze wilden echter de boerin niet lastig vallen en ze klommen over de omheining naar het nabij gelegen weiland om daar water te nemen aan de pomp waar de koeien dronken. Omgeven door bomen en koeien konden ze geen mens in de omtrek waarnemen, dus trokken beide meisjes al hun kledij uit om zich lekker te wassen. Poedelnaakt slingerden ze aan de hendel om het water naar boven te pompen. Sylvie kon het niet laten om haar vriendin nat te spatten en al snel ontstond er een watergevecht tussen de twee naakte tieners. Ze kenden elkaar nu al een dikke tien jaar en vanzelfsprekend hadden ze elkaar ook al meermaals naakt gezien, maar nu zag Astrid iets aan haar vriendin wat ze nog nooit gezien had. Boven haar spleetje stond geen bosje donkerblonde haren meer, maar was het nu compleet kaal. Voor de rest zagen beide meisjes er naakt bijna hetzelfde uit. Beiden hadden ze kleine maar stevige tietjes met daarop kleine roze tepeltjes. Superslank waren ze niet, maar dik kon je hen echt niet noemen. Ze hadden zeer vrouwelijke vormen. Brede heupen met een mooi rond kontje en zeer mooie ronde billen. Het enige zichtbare grote verschil tussen hen was hun haarkleur. Sylvie was donkerblond, terwijl Astrid gitzwart haar had. Maar van beiden was het lang en ze droegen het altijd in een paardenstaart. Menig persoon had hen verkeerdelijk voor zusjes gehouden, maar ze hielden wel van elkaar alsof ze zusjes waren. Na een paar minuten stoeien met het koude water waren ze genoeg verfrist en trokken ze hun kleren weer aan. Ze stapten in een vers slipje en deden beiden een kort shortje aan. “Het is veel te warm om een beha aan te trekken”, zei Sylvie terwijl ze haar topje over haar naakte bovenlichaam trok. “Je hebt gelijk”, zei Astrid en zij volgde het voorbeeld van haar vriendin. Toen plooiden ze hun tent op, staken alles in de rugzak en vertrokken weer. Onderweg merkten ze dat ze veel reacties teweeg brachten. Menig oude mannen die in de dorpjes op hun stoep aan een pijp lurkten floten hen na. Dit was een nieuwe ervaring voor hen, maar ze genoten wel van de aandacht. Toen ze ’s middags een spaghetti aten in een lokaal restaurantje kregen ze tot tweemaal toe gratis een glaasje wijn aangeboden van de eigenaar. Hun vakantie kon echt niet meer stuk. In de namiddag, na een kleine twintig kilometer gewandeld te hebben zochten ze weer naar een plaats om hun tentje op te slaan. Helaas geen vriendelijke boerin te bespeuren vandaag, maar ze vonden een kleine grasstrook van ongeveer vijf op vijf meter verscholen tussen de bomen net buiten een dorp. Ze lieten de zware rugzak in het zachte gras vallen en lieten zich neerploffen om uit te rusten. Terwijl Astrid de tentstokken in elkaar begon te steken zag ze hoe Sylvie haar topje uittrok. “Er kan ons toch niemand zien”, zei ze. Het topje kleefde echt aan haar kleine tietjes en schouders. Toen het volledig uit was zag Astrid dat de kleine roze tepeltjes van haar vriendin keihard stonden. Sylvie had het in de gaten dat haar vriendin aan het staren was maar zei er niets van. Toen het tentje recht stond haalden ze hun proviand uit om het avondeten te nuttigen. In het laatste dorpje hadden ze een stokbrood en was stukjes kaas gekocht, alsook een fles rode wijn van een lokale wijnboer die ze gepasseerd waren. Astrid spreidde een groot deken voor hun tent en ze gingen er samen op zitten. “Wat een prachtige avond”, zei ze tegen Sylvie die nog steeds enkel in een shortje naast haar kwam zitten. “Inderdaad, was het maar elke avond zo in België”, was het antwoord van Sylvie. “Doe toch ook je topje uit”, zei ze plots tegen Astrid, “er kan ons toch niemand zien”. “Och waarom niet”, zei en ze trok haar gele topje uit. Toen braken ze het stokbrood in stukken en begonnen te smullen van de kazen. De wijn smaakte heerlijk. Het was ondertussen bijna tien uur in de avond en de zon had het gevecht met de einder eindelijk verloren. Het werd donker en het enige licht dat ze nog hadden was van de paar kaarsjes rond hun deken en tent. De fles wijn was ook leeg en beide meisjes lagen languit op het deken te fantaseren over hoe het later zou zijn indien ze beiden advocate waren. Toen veranderde het gesprek van carriere naar het gezinsleven. “Ik hoop dat mijn man zal verstaan dat ik m’n carrière boven kinderen verkies”, zei Astrid tegen Sylvie. “Ik moet geen man”, zei Sylvie als antwoord. “Maar je hebt toch altijd gezegd dat je kinderen wou”, vroeg Astrid zich af. “Ja kinderen wel, maar geen man”, was het antwoord. “Maar liefje toch, voor kinderen heb je een man nodig”, vroeg Astrid verbaasd. “Niet als ik ze adopteer”, repliceerde Sylvie. Astrid verstond er zich niet aan. “Wil je dan een alleenstaande moeder worden”, vroeg Astrid. “Je snapt het echt niet hé”, zei Sylvie en haar vriendin knikte van nee. “Ik ben lesbisch”, biechtte Sylvie plots op. Astrid stond aan de grond genageld. Plotseling voelde ze zich ongemakkelijk om met haar borsten bloot naast haar vriendin te liggen. Met een siddering door haar lijf voelde ze plots hoe Sylvie haar hand op haar dijbeen legde. “En jij bent het ook meid”, zei Sylvie, “ik heb je wel zien staren naar m’n kut en tieten vandaag”. Astrid wist niet wat te zeggen of hoe te reageren. Maar ze wist ergens stiekem dat haar vriendin wel gelijk zou kunnen hebben. De laatste tijd keek ze inderdaad anders naar Sylvie, en toen ze deze ochtend het kale kutje van haar beste vriendin zag kreeg ze rare tintelingen in haar buik. Ondertussen bleef Sylvie het been van Astrid strelen. Ze vond het lekker. Ze draaiden hun gezichten naar elkaar en zachtjes bewoog Sylvie naar Astrid. De lippen van de jonge vrouwen vonden elkaar. Wat volgde was pure passie, hartstocht en liefde. Eerst zachtjes en teder, maar dan langzaamaan wilder en intenser. Hun tongen vochten een steekspel met elkaar uit. Ze genoten.

Sylvie had zich ondertussen gedraaid en was half op Astrid komen te liggen. Hun borsten lagen op elkaar en de harde tepeltjes gaven elkaar ook kusjes. Met haar rechterhand streelde ze door zwarte haren van Astrid, en met haar linkerhand nam ze de linkerborst vast. Voor het eerst in haar leven had iemand anders dan zichzelf haar borst vast, dacht Astrid, en het voelde goed. Toen trok Sylvie plots haar hoofd weg en ze stopten met kussen. Astrid keek recht in de grijze ogen van haar vriendin en ze zag hoe die zich liet zakken en haar kleine harde roze tepel in haar mond nam. Met haar tong maakte ze cirkeltjes rond het harde stukje vlees, maar toen ze er zachtjes aan zoog en in beet ontsnapte er een kreetje van genot uit de keel van Astrid. “En ben je al nat”, vroeg Sylvie aan Astrid. Ze was ondertussen zeiknat geworden, en de wijn en geilheid overmanden haar en ze zei: “Voel zelf hé”. Sylvie zette zich recht en liet zich wat afzakken tot ze op de onderbenen van Astrid zat. Likkebaardend keek ze naar het shortje en deed toen héél voorzichtig het bovenste knoopje los. Met haar rechterhand opende ze de ritssluiting en ze trok het kleine stukje jeansstof iets naar beneden. Ze zal het felrode slipje en legde er haar vingers op. “Je bent zeiknat”, zei ze zachtjes en ze streelde over het stukje textiel. Astrid voelde haar schaamlippen opzwellen onder deze aanrakingen en de natte stof zorgde ervoor dat je perfect de aftekening ervan kon zien. Toen trok ze het rode stukje stof een stukje opzij en ze zag de kutlipjes glinsteren tussen de zwarte krulletjes schaamhaar. Héél voorzichtig stak ze haar rechter wijsvinger in het openstaande kutje. Toen Sylvie haar vriendin op haar meest intieme plaats beroerde hoorde ze hoe ze ervan genoot. Ze stak haar vinger zeer diep en krulde hem toen een beetje. Astrid draaide met haar heupen in de hoop om de vinger nog dieper te voelen, wat was dit lekker. Toen Sylvie haar vinger terug trok verbond een sliertje kutgeil haar vinger met het poesje. Langzaam bracht ze hem naar haar mond en ze likte hem af. “Wat smaak je heerlijk”, zei Sylvie tegen Astrid. “Er is nog veel meer vanwaar dit komt”, was het gevatte antwoord. Sylvie trok toen het shortje en het rode slipje volledig uit en kwam tussen de wulpse dijen van haar vriendin liggen. Ze plaatste haar mond op het zeiknatte spleetje en begon er alle sappen uit te likken. Astrid kreunde keihard en genoot massaal. Haar sappen stroomden letterlijk uit haar opening en Sylvie likte alles op. Zelfs de druppels geil die naar haar sterretje parelden ontsnapten niet en werden opgelikt. Met haar handen masseerde ze ondertussen beide tietjes en het duurde niet lang voor Astrid een gekend gevoel merkte in haar onderbuik, maar deze keer wel tien keer intenser. “Ik ga komen schat”, zei ze en voor ze uitgesproken was kwam ze keihard klaar op de mond van haar vriendin. Sylvie had moeite om de stroom sappen op te vangen, maar uiteindelijk was elke druppel melkachtig geil verdwenen. Astrid sidderde van kop tot teen. Ze had het genot van een orgasme al jaren geleden leren kennen, maar het was de eerste keer dat ze dit gevoel kreeg door toedoen van iemand anders. Dat die andere persoon haar beste vriendin was had ze nooit durven denken, maar nu wist ze al dat dit de meest perfecte manier om ontmaagd te worden moest zijn. Toen ze bijgekomen was van het intense genot kroop ze terug recht en ze kuste Sylvie. Ze proefde haar eigen sappen op de lippen van haar vriendin. Ze kende deze smaak maar al te goed want ze was er zelf verzot op. Als ze zich thuis zelf bevredigde, stak ze ook altijd haar vingers in haar eigen mond. Maar nu was ze wel benieuwd hoe haar vriendin zou smaken. Ze streelde de kleine tietjes van Sylvie en bracht haar mond naar de harde roze tepeltjes. Ze zoog ze hard naar binnen en beet er zachtjes op. Sylvie genoot en streelde Astrid door haar zwarte haren terwijl deze haar borsten aan het verwennen was. Terwijl ze de linkertepel in haar mond hield opende ze het shortje van Sylvie. Minder langzaam dan haar vriendin daarnet stak ze onmiddellijk haar hand in het witte stringetje. Ze voelde dezelfde warme gloed als daarnet bij zichzelf. Maar hier waren zoals ze deze ochtend vastgesteld had geen haartjes te vinden. Het voelde lekker glad aan en ze wist dat ze dit vanaf nu ook bij zichzelf zou doen. Ze vond de kleine opening van het kutje en ze liet een vinger naar binnen glijden. Sylvie slaakte een luide gil. Astrid voelde hoe haar vinger spande in het spleetje en ze wist dat haar vriendin veel strakker was dan zichzelf. Maar ook zij was zeiknat. Ze duwde Sylvie neer op het deken en ontdeed haar van haar short en string. Ze duwde de benen van haar vriendin wijd open en viel het kutje aan. Ze proefde de zilte smaak van kutgeil op haar tong en lippen. Ze smaakte iets anders dan zichzelf, maar ook enorm lekker. Alsof het een sorbet was zoog Astrid alle geil uit het jonge maagdelijke kutje. Terwijl ze dit deed masseerde ze met haar vingers de grote clitoris die zijn kopje naar buiten gestoken had. De sappen bleven net als bij haar stromen, en ze likte alles gretig op. “Ik hou het niet meer”, riep Sylvie luid en Astrid begon haar nog wilder te vingeren. Nu was ze gestopt met beffen maar ze masseerde de clit keihard terwijl ze wild het spleetje omploegde met haar andere hand. Plots spoot er een straaltje geil recht in haar gezicht en aan het schokken van Sylvie zag ze hoe ze klaarkwam. Het duurde wel een minuut eer de rillingen uit het lichaam van Sylvie verdwenen waren. Het geil plakte overal aan, en Astrid likte elke druppel die ze met haar vinger kon opvangen af. Voldaan knuffelden de twee jongedames elkaar. “Ik zie je graag”, zei Sylvie tegen Astrid. “Ik jou ook lieverd”, was het romantische antwoord.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir